Ero seksiä

Anonyymi-ap

Moi! Tuli 15v avioliiton jälkeen ero koska kumppani oli pettänyt minua todella kylmäverisesti usean miehen kanssa. Eromme on vielä ihan tuore ja olen itse vasta toipumassa shokki tilanteesta. Tilanne on se että pyöritetään tässä lapsiperhe arkea ja täytyy toisen kanssa vain jaksaa toimia mikä on ollut toipumisen kannalta hyvä että on päässyt keskustelemaan asiasta.
Iltaisin ollaan vaimon kanssa keskusteltu ja päädytty nyt joka ilta seksiin ja se on ollut parempaa kuin ikinä. Myös vaimon mielestä.
Onko tämä ok/normaalia? Vai vaikeuttaako tämä vain minua erosta selviytymään?
Aamuisin koen pahaa mielta asiasta. tuntuu että palkitsenko vaimon nyt näistä teoista. Onko muilla ollut vastaavaa?
En ikinä olisi uskonut kirjoittavani tänne mitään mutta haluaisin ehkä jotain vastakaikua jostain kun ei ole kavereita kenelle puhua

15

421

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sulla on edelleen dhokkitila päällä ja ajattelet välillä, että kaikki on hyvin niinkuin ennenkin.. itseltäni lähtisi luottamus toisesta, jos minua olisi petetty. kriisikeskuksista voit pyytää keskusteluapua.

    • Anonyymi

      Vaimollasi on ongelmia, josta lukuisat pettämiset ja nyt eron jälkeen "paras seksi ikinä " kertoo. Hän jatkaa samalla tavalla, jos ei hae terapiaa. Eli usko pois, että olet nyt kiinnostavampi, koska seksi on ns kiellettyä. Suosittelen todella ettet suostu hyväksikäyttöön. Kokemusta on eikä tuosta seuraa kuin lisää surua. Hänellä on pelikenttä auki. Sinun lisäksesi on koko ajan muita. Jos hän aloittaa parisuhteen uuden kanssa, käy luonasi edelleen seksin merkeissä. Toimintamalli

    • Anonyymi

      Melkonen äiti.

    • Anonyymi

      Älä välitä, sepässä se asekin paranee.

    • Anonyymi

      Harmillisia juttuja nämä. Itse miehenä, en perheeellisenä koen, että miehet ovat vastuuntuntoisempia näissä tilanteissa mm. ottavat lapset paremmin huomioon kuin ns. äidit nykyisin, jotka koen sinunkin kohdalla enemmän itsekkäiksi, jotka eivät ajattele aina näissä lastensa parasta, ottavat riskejä, joissa lapsi on se suurin kärsijä lopulta 🧐

      Yllättävää, että sanon näin, koska oma äitini oli enemmän se joka oli itselle se paras tuki, jossa isämme oli aika avuton. Ehkä mennyt on vaikuttanut siihen, että nykyisin miehet ovat perheiden suhteen vastuullisempia verrattuna omiin käsiinsä? Harvemmassa oli hyvät isät 30- 50- vuotta sitten?

      • Anonyymi

        Korjaus, isiinsä, ei käsiinsä.


      • Anonyymi

        Mun elämässä on toisinpäin eli naiset ovat vastuullisempia perhettään kohtaan kuin miehet. Eli tiippuu tuttavapiiristä tuokin.


    • Anonyymi

      Taitaa vaimosi panettaa itseään useammalla miehellä.

    • Anonyymi

      Toisaalta,ota ilo irti seksistä sinäkin,ei sen kummempaa.Se on vain seksiä suhde. Toisaalta loukattu mieli,vastuu ja morkkis jos painaa niin sitten ei sekstailla.

    • Anonyymi

      Nämä pettämiset ovat siis antaneet jotain kicksejä seksielämäänne, mistähän se kertoo? Jos olisin tilatneessasi , en missään nimessä jatkaisi parisuhdetta koska tuollainen pettäminen eli tietoisesti ja jatkuvasti, kertoo siitä, että vaimosi ei arvosta sinua eikä parisuhdettanne.

      Harmi, että teillä on lapsia siis siinä mielessä jos eroatte. Toisaalta jos hoidat eron kunnolla, ei lapsetkaan siitä kärsi. JOka tapauksessa parisuhteenne on jollain tapaa sairas.

      • Anonyymi

        Oma kokemus on että lapset kärsii myös jos ei eroa. Lapset kyllä aistivat ja huomaavat kaiken pskan vanhempien välillä. On tuo minunkin mielestä vähän outoa. Omassa suhteessa seksikin loppui jo "hyvissä ajoin" 😁


    • Anonyymi

      Vihanussi sitä kuvottavaa huoraa kunnolla. Läpsi naamalle, kurista, hauku lutkaksi sekä pilkkaa asioista jotka varmasti osuvat maaliin.

      Varmaan kannattaa myös tehdä isyystesti. On hyvin todennäköistä että noin paljon jakohuoratessa on saattanut toinen mies siittää jonkun "lapsistasi". Sinulla ei ole mitään velvollisuutta tai tarvetta toimia vieraan miehen lapsen isänä mikäli testi todistaa että et isä ole.

    • Anonyymi

      Ainakin sinulla on nyt samat sukupuolitaudit kuin vaimollasi ja huonolla tuurilla muijasi on raskaana jollekin toiselle.
      Mutta koska olit vaimosi raskaaksi tulon hetkellä vielä naimisissa, lapsi on juridisesti sinun.

      Onnea matkaan.

    • Anonyymi

      En ymmärrä kuinka koet vaimosi vielä haluttavana tuon jälkeen. Jos kumppani olisi pannut muita ihmisiä kokisin koko ajatuksen seksistä hänen kanssaan vastenmielisenä. Onhan se seksi varmasti parempaa koska onhan hänelle moni " opettanut" temppuja. 🤢

    • Anonyymi

      Naiset usein heräävät seksuaalisuuteensa myöhemmin kuin miehet.

      Jos sinusta on ok (tai se jopa sinua kiihottaa) olla aisankannattaja, niin jatka tuota asetelmaa ja nauti vaimosi parantuneista seksihaluista. Muussa tapauksessa lopeta vaimosi paneminen ja lähde menemään.

      Vaimosi ei tuosta tule muuttumaan. Tilanne kiihoittaa häntä ja hän on ilmaisesti aika vahvasti narsistinen persoonallisuus.

      "Eromme on vielä ihan tuore ja olen itse vasta toipumassa shokki tilanteesta"
      Ettehän te ole oikeasti vielä eronneet, jos samaa taloutta pyöritätte, etkä tule toipumaan ellet muuta omillesi. Saat ehkä siten (ex)vaimosikin kunnioituksen takaisin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Hyvästi, mies

      Tulen nyt tänne harvoin. Lakkasin unelmoimasta meistä. Päästin irti tästä meidän välisestä tilanteesta. Vaikka mitään ei
      Ikävä
      27
      2351
    2. Sä saisit kenet

      Sä vaan haluaisit
      Ikävä
      79
      1736
    3. Oikein hyvää perjantai päivää

      Hyvää huomenta ja kaikkea hyvää. ☺️🤍🍁✨🧡
      Ikävä
      222
      1062
    4. Hiihtäjälegenda Juha Mieto avautuu Farmin "leidien" käytöksestä - Tämä yllätti: "Me miehet oltiin.."

      Juha Mieto on mukana Farmi Suomi: Revanssi -realityssä. Tsemppiä Farmille, Mietaa! Lue Juha Miedon haastattelu: https:
      Suomalaiset julkkikset
      18
      989
    5. Semmonen juttu, että..

      ..ikävä iski. Mietin kaikkea sitä, mitä sä antaisit mulle ja mitä mä antaisin sulle. Millasta meillä olisi yhdessä, kos
      Ikävä
      28
      934
    6. Nuorempi mies, vanhempi nainen

      Olen aivan sekaisin itseäni n. 20 vuotta vanhemmasta naisesta. En saa häntä mielestäni millään, vaikka olen yrittänyt. E
      Ikävä
      61
      911
    7. Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea

      Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea? Ikivanhan aloituksen provosoimana mietin m
      Sinkut
      122
      891
    8. Mennäänkö sitten mies

      Naimisiin joskus? Haluaisitko?
      Ikävä
      43
      829
    9. Mietin vain sua

      Kuinka saat pään ihan pyörälle. Oltaisiin hyviä yhdessä. Joku uskomaton kemia meidän välillä. Ulkopuolisista varmaan näy
      Ikävä
      11
      771
    10. On ilta jälleen joten

      Uusi iltaketju tähän. Mukavaa iltaa vaan. Susi se täällä aina yksin tallustaa. 😊🐺🌃🌙☕🧡
      Ikävä
      118
      720
    Aihe