Koska Turjanmeren maan on Suomen valtio VIRKAMIEHET ensin vaatimalla vaatinut osaksi Suomea ja sen jälkeen ovat vielä MÄÄRÄNNEET TURJAKKEET PAKOLAISINA NORJASTA TAKAISIN SUOMEEN!
Poliisi ainakin sano minulle, että tuo yksi joka vaatii kunniaa on ollut vielä TURJANMEREN MAAN TURJAKEEN kanssa NAIMISISSA JA HÄN ON VIELÄ TURJAKE LASTEN ÄITI.
Ei kai hän nyt voi noin SKITSO OLLA, että ÄITINÄ HALVEKSUU OMIA TURJAKE LAPSIAANKIN!
EI MEILLE JÄÄNYT PETSAMOSTA MITÄÄN MUUTA, KUIN TURJANMEREN MAAN TURJAKE ALKUPERÄISKANSA RYHMÄ JA ME OLLAAN SENTÄÄN SUOMEN SUOMALAINEN ALKUPERÄISKANSA!
MINÄ OLEN SENTÄÄN TURJAKE ÄITI JOLLA ON MYÖS TURJAKE LAPSIA JA KYLLÄ TURJAKKEILLE KUULUU MYÖS IHMISOIKEUDET SUOMESSA!
Helvetti EI ME VOIDA OLLA PETSAMOLAISIA, koska PETSAMO ON VENÄJÄLLÄ JA PETSAMOLAISET OVAT VENÄLÄISIÄ NYKYISIN!
KYLLÄ MINÄ AINAKIN PIDÄN KIINNI SIITÄ, ETTÄ OLEN TURJANMEREN MAAN TURJAKE JA SUOMEN ALKUPERÄISKANSAA!
SUOMEN VALTIO SAA LUVAN HYVÄKSYÄ KYLLÄ TURJAKKEETKIN!
JOUDUIN EILEN ILLALLA KUUNTELEMAAN TURJAKE ÄITINI HUUTOA JA HÄN SANO, ETTÄ: VITTU SINÄ LÄHET NORJAAN ASUMAAN SEKÄ TÖIHIN KOSKA YKS ON HUUTANUT YMPÄRI KYLÄÄ, ETTÄ HELPOSTI SAIVAT KUNNIAT!
KYLLÄ MINÄ OLEN SUUREN TYÖN TEHNYT, KUN OLEN HAUKKUNUT FACEBOOKISSA NIIN SAIN SENTÄÄN MEILLE TURJAKKEILLE APUA NIIN MEKIN SAADAAN IHMISOIKEUDET SUOMESSA VIRALLISESTI JA IHMISIÄ JOTKA HALUAVAT SENTÄÄN AUTTAA MINUA LÖYTÄMÄÄN KAIKKI TURJANMEREN MAAN TURJAKKEET.
HEILLÄ ON SENTÄÄN TAITO SEKÄ IMU LÖYTÄÄ TURJAKKEET JOTKA EIVÄT SUOSTU TUNNUSTAA OLEVANSA TURJANMEREN MAAN TURJAKKEITA VAAN HEKIN VÄITTÄVÄT OLEVANSA KAIKKEA MUUTA.
MINÄ OLEN SENTÄÄN SUOSTUNUT TUNNUSTAMAAN, ETTÄ OLEN TURJANMEREN MAAN TURJAKKEITA JA MEILLÄ ON PERINTEINEN TAPA HAUKKUA KAIKKI, KOSKA ME TIEDETÄÄN ETTÄ HE HAUKKUVAT MEITÄ TURJAKKEITA JOKA ASIASTA!
SE ON OLLUT NIIN, ETTÄ HUUTAVAT: VITUN TURJAKE ON KÄYNYT TÄÄLLÄ TEKEMÄSSÄ OMIA SÄÄTÖJÄ!
SEN MINÄ KYLLÄ VOIN REHELLISESTI TUNNUSTAA, ETTÄ EN VARMASTI OLLUT TYHJÄN TAKIA HAUKKUA LÄYSKYTTÄNYT!
KYLLÄ MINUNKIN PITI PITKÄÄN TEHDÄ ITSENI KANSSA TÖITÄ SEKÄ PSYYKATA ITSEÄNI NIIN SAIN ITSENI KASATTUA TAKAISIN, KOSKA EI SE OLLUT NIIN HELPPOA HYVÄKSYÄ ITSEÄÄN!
SUVUN KAUNIS ELSA PAHENSI VAIN ASIAA, MUTTA ONNEKSI OLLAAN YHDENVERTAISUUSLAIN MUKAAN KAIKKI TURJANMEREN MAAN TURJAKKEET KAUNIITA JA KOMEITA...
TAI EN TIEDÄ ONKO MUUT, KUIN MINÄ KOSKA VÄLILLÄ NÄYTTÄÄ SILTÄ ETTÄ MINUA KATSOMAAN HYVIN TIUKASTI.
ILME KERTOO SUORAAN, ETTÄ " SAATANA MINÄKIN JOUDUN TULEMAAN SINUN TAKIA KAAPISTA ULOS!"
ON NIITÄ HOMO TURJAKKEITAKIN OLEMASSA JOTEN PRIDE JÄRJESTÖ VOI KYLLÄ AUTTAA MYÖS MEITÄ!
MINÄ VOIN OTTAA AMENSTYYN YHTEYTTÄ JA PYYTÄÄ HEILTÄ APUA.
MINÄ ILMOITAN HEILLE, ETTÄ " TARVIN APUA KOSKA TURJAKKEITA PELOTTAA TUNNUSTAA OLEVANSA TURJAKKEITA!"
MINÄ OLEN SENTÄÄN JOUTUNUT VANKILAANKIN, KOSKA EN SUOSTUNUT TUNNUSTAMAAN ETTÄ OLEN TURJANMEREN MAAN TURJAKE JA MINUN ULOS ANTI ON NORMAALIA TERÄVÄMPI JA SE KYLLÄ SATTUU SIELUUN.
EIHÄN TUO LOPU ENNEN, KUIN SUOMESSA HYVÄKSYTÄÄN ETTÄ ME TURJAKKEET OLLAAN MYÖS OLEMASSA!
SAATANA SOMALITKIN ON HYVÄKSYTTY SUOMEEN JA AFGAANIT NIIN VITTU VIELÄ PITÄÄ TURJAKKEENA NÖYRISTELLÄ SUOMALAISTEN EDESSÄ JA PYYTÄÄ ANTEEKSI, KUN SUOMI HALUSI TURJAKKEET MYÖS OSAKSI SUOMEN KANSAA!
PRESIDENTTI NIINISTÖN SANOJA LAINATEN " KATSOKAA PEILIIN!"
MITÄHÄN SIELTÄ PRESIDENTIN HIENOSTA PEILISTÄ NÄKYY?
MUISTUUKO EDES MIELEEN, ETTÄ TURJANMEREN MAAN TURJAKE ON EDELLEEN OLEMASSA JA EN MAKSA KUNNIAN LOUKKAUS SAKKOJA ENKÄ KYLLÄ SUOSTU TÖIHIN!!!
MINÄ KYLLÄ MENEN UUDELLEEN KUNNIAN LOUKKAUS SAKKO VANGIKSI NIIN SAAVAT KUNNIALLE ARVOA SEKÄ HINTAA!
KORVAUKSET VAADIN POISTAMAAN, KOSKA MINÄ ANNAN KUNNIAA OMALLA TYYLILLÄ!
SEURAAVALLA KERRALLA POLIISIT VOI ILMOITTAA LEHDESSÄ MILLOIN KUNNIAN LOUKKAUS SAKKO VANKIA LÄHDETÄÄN KULJETTAMAAN IVALOSTA JA MIHIN HÄNET TÄLLÄ KERTAA VIEDÄÄN!
VOISIVAT PYYTÄÄ MYÖS NIITÄ AUTOMIEHIÄ AVUKSI JOTKA AJAVAT EDELLÄ SEKÄ PERÄSSÄ JA KATOLLA VÄLKKYY KYLTTI " LEVEÄ KULJETUS"
LAVALLA LUKEE KEITÄ MINÄ OLEN KUNNIOITTAMAAN MENOSSA!
PERÄSSÄ TIETENKIN AJAA TOINEN AUTO NIIN EIVÄT ALA OHITTELEMAAN VAAN KUNNIOITTAVAT MYÖS!!!
KYLLÄ MINUA PITÄÄ MYÖS KUNNIOITTAA JA SUOMESSA EI KYLLÄ TAIDA OLLA YHTÄÄN NAISTA JOKA SUOSTUU EDES KUNNIAA ANTAMAAN!
TÄLLÄ KERTAA EHDIN SENTÄÄN VALMISTAUTUMAAN JA OSAAN VIELÄ SANOA POLIISEILLE, ETTÄ; KYLLÄ TEIDÄNINKIN PITÄÄ JUMALAUTA KUNNIOITTAA, KOSKA ERÄS HEISTÄ JOLLE KUNNIAA TEHDÄÄN ON SENTÄÄN POLIISIEN MAJAN HUOLTAJA JA OSTANUT KUULEMMA VIELÄ POLIISIEN VANHAN VENEEN JOTEN NYT EI KYLLÄ LÄHDETÄ SAMALLA TAVALLA NIIN, KUIN VIIMEINEN VAAN MINÄ OLEN TEHNYT TÄMMÖISEN LISTAN ELI MITÄ PITÄÄ OLLA!
KYLLÄ VÄHINTÄÄN SAMPPANJA KUJA ELI KAIKKI KIPPISTÄÄ SHAMPPAANJAA ELI OSOITTAA MYÖS KUNNIAA, KUN MINÄ OLEN MENOSSA!
On se kyllä huolestuttavaa
4
102
Vastaukset
- Anonyymi
Ensimmäinen kerta ON KAUHEIN, mutta kun pääsee IMUUN niin EI SE ENÄÄN TUNNU NIIN KAUHEALTA!
Se on vähän niin, kuin menis Auschwitziin lomalle jossa pitivät niitä JUUTALAISIA.
Monet sentään ostavat ihan Suomestakin matkoja niin pääsevät käymään lomalla Auschwitzin keskitysleirillä jossa juutalaisia pidettiin ja en ole varma tekikö he tuolla heistä saippua eli FAIRYA. Kyllä saippua on myös tiskiainetta ja SUOMESSA KAIKKI MELKEIN KÄYTTÄÄ FAIRYÄ JOKA ON KEIJU SUOMEKSI!- Anonyymi
Raamatun KOLMAS TESTAMENTTI ON VIELÄ TEKEMÄTTÄ!
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Raamatun KOLMAS TESTAMENTTI ON VIELÄ TEKEMÄTTÄ!
Minä tällä kertaa säästän rahaa niin ei tarvi heti olla ottamassa KOTTIA, kun vankilaan menen vaan voin sanoa, että: On mulla sen verran rahaa, että VOIN SHOPPAILLA VÄHÄN REILUMMIN.
Nyt on vähän isommat sakotkin niin olen varmaan kuukauden joten ehdin sopimaan vaikka jonkun miehen kanssa, että me voidaan mennä vaikka NAIMISIIN vankilan kirkossa niin saadaan ERIKOISIA KERRAN ELÄMÄSSÄ KOKEMUKSIA. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Minä tällä kertaa säästän rahaa niin ei tarvi heti olla ottamassa KOTTIA, kun vankilaan menen vaan voin sanoa, että: On mulla sen verran rahaa, että VOIN SHOPPAILLA VÄHÄN REILUMMIN.
Nyt on vähän isommat sakotkin niin olen varmaan kuukauden joten ehdin sopimaan vaikka jonkun miehen kanssa, että me voidaan mennä vaikka NAIMISIIN vankilan kirkossa niin saadaan ERIKOISIA KERRAN ELÄMÄSSÄ KOKEMUKSIA.Ei vankilaan pääse kuka vaan ja vielä harvemmin pääsee KUNNIAN LOUKKAUS SAKKO VANGIN kanssa häitä viettämään.
Kyllä sinne saa tulla molempien perheet paikalle ja saa tulla myös muita vieraita.
Minun vanhemmat ainakin tulisivat, koska vankila on niitä paikkoja jonne EI EDES PÄÄSE.
En minä Ivaloon jää vankilaan vaan minut kuljetetaan Ivalosta pois, koska EI TÄÄLLÄ OLE SELLAISTA VANKILAA JOSSA OLLAAN VANKINA.
Se on VANKILA jossa ollaan vain yö ja aamulla lähtevät viemään oikeaan vankilaan!
Olet 5 päivää ensin pidätettynä ja sen jälkeen alkaa vasta SAKKO VANKEUS.
Jos on rahaa maksaa niin pääsee tuon 5päivän jälkeen pois, mutta en minä kyllä tulis vaan sanoisin: KYLLÄ VASIKOILLE KUNNIAA KUULUU ANTAA, MUTTA EI HE KYLLÄ TÄNNE SAA KUTSUA EDES VIERAILULLE!
HE KYLLÄ PÄÄSIVÄT SUORAAN TAPPO LISTALLE, KOSKA VANKILASSA JUTUT LEVIÄÄ YLLÄTTÄVÄN NOPEASTI JA VANGIT OVAT JUST HEITÄ JOTKA SOITTAVAT VANKILASTA JA SANOVAT: OTAPPA SELVÄÄ KUKA TÄMÄ ON JA MISTÄ HÄN ON JÄÄNYT OIKEIN KIINNI!
KÄRÄJÄOIKEUDESTA SAA TIETOA JA MINÄ ILMOITIN, ETTÄ MINÄ EN HALUA HEIDÄN NIMIÄ NÄKYVÄN MINUN TIEDOSSA!
SYY ON SE, ETTÄ HE EIVÄT PYSTY EDES SUOJAAMAAN ITSEÄÄN KOSKA HEITÄ PITÄÄ KUNNIOITTAA JA EI SAA EDES VAINOUS SUOJAA JA EI HE PYSTY EDES VAIHTAMAAN NIMEÄ!
Ei he pysty edes suojaamaan omia perheitään.
Jos minä menen kylälle kauppaan niin kuka vaan ryöstää kaupan, koska hän on yhdenmukainen minun kanssa eli KUNNIATON.
En ole vedonnut koskaan HENKILÖKOHTAISUUKSIIN, koska minä olen syntynyt IVALOSSA ja en ole mistään Toivoniemestä tai muustakaan kylästä muuttanut syntymän jälkeen Ivaloon.
Minä olen muuttanut IVALOSTA POIS JA PALANNUT IVALOON TAKAISIN.
En ole kyllä LÄHDÖSSÄ MIHINKÄÄN IVALOSTA, mutta KUNNIALLISET EIVÄT EDES OLE ALKUPERÄISIÄ IVALOLAISIA!
Minä en lähtenyt Sodankylään käräjille, koska EN HALUNNUT LOUKATA SODANKYLÄN KUNNAN ASUKKAITA INARIN KUNTALAISENA.
SODANKYLÄN KUNNANJOHTAJAN EI TARVI MUUTA TEHDÄ, KUIN PYYTÄÄ MINUT TODISTAMAAN JA HÄN HAKEE SODANKYLÄN KUNTAAN KUNNIAT INARIN KUNNASTA.
Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kiva kun SDP alkaa hallitsemaan Suomea
Vanhat hyvät ajat taas palaavat ja kansa vaurastuu. Muistatteko vielä Sorsan aikakauden? Silloin Suomessa tehtiin jopa2446084SDP:n lyhyt selviytymisopas
1. Komitea on vastaus, oli kysymys mikä tahansa Jos maailma on muuttumassa tai jossain palaa, demari ei hätiköi. Ensin p784849Keskisen kyläkaupassa Temun vaatteita myynnissä?
Siis mitä? Miksi siis ei itse tilaisi Temusta samoja.943717SÄHKÖLASKU 1600 EUROA Ei tässä ole mitään järkeä
https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000011804443.html Kyllä täysin huijausta nämä sähkömarkkinat. Varsinkin pörssisähk2533180Toivoisitko
Toivoisitko, että kaivattusi olisi introvertimpi tai extrovertimpi? Itsenäinen tai tarvitsisi enemmän apua/sinua? Osoit1462869Olli Rehn: Eläkkeistä pitää leikata. Nyt tuli Lindtmanille kauhun paikka
jos johtaa seuraavaa hallitusta. Purra: eläkkeisiin ei kosketa. Eikä tällä hallituskaudella varmasti kosketa, mutta seur1962414Venäläiset varkaudessa
Ja venäjä mieliset. Teitä kiinnostaa toisinajattelijat ja trafikista päätellen aika paljonkin. Kunhan aika koitaa tulee2621817Säästäminen on typerää, muistakaa äänestää demareita
Säästäminen on typerää, koska aiheuttaa vain talouden taantumista ja lopulta tappaa potilaan. Demareiden tapa on satsat591655Lupajaoston esityslista
Ilmoitus rakennusvalvonntaan luvattomasta rakentamisesta. esityslistan 6pykälä Kyse on kulttuuritalon rakentamisesta jo491315Jorma Uotinen UMK-juontajaksi! Mitä ajatuksia UMK-pesti herättää?
Professori, laulaja, koreografi ja TTK-tuomari Jorma Uotinen, 75, on yksi tämän vuoden UMK-juontajista. Uotisen rinnall281238