Eilen tein nötköttikeittoa ja viimeksi olen nötköttikeittoa syönyt joskus kauan sitten yli 10 vuotta on aikaa...
Täysin suomalaisesta naudan ja sianlihasta tehty säilykkeen valitsin, vaikka enemmän se maksoi, kuin eu lihasta tuotettu nötkötti lihasäilyke.
Keitossa on nötköttiä, perunoita, porkkanaa, lihalientä, merisuolaa, maustepippurieta, laakerinlehtiä, mustapippurirouhetta ja persijaa.
Jätin vähän nötköttiä, jos vaikka kokeilisi tehdä kastikkeen ja laittaa siihen nötköttiä.
Ensin keiton maku ei tuntunut, mutta kun lisäsin suolaa, niin maku vaan parani eli
SUOLA tuo ruoan maut eislle, suoalton ruoka ei miltään maistu ja suolan ävhentämistä kansalle tykytetään ja sitten namaa irvessä syödään suolatonta ruokaa, joka ei edes maistu miltään!
Hyvää keittoa on ja senverran paljon keitin, että riittää vielä 4-5 päiväksi syötävää, kun vaan ottaa ja lännittää pienemmässä erässä, ei koko kattilallista!
Seuraavaksi voisi kokeilla hirvenliha säilykkeestä keittää hirvikeittoa, vaan on aika arvokasta se hirvenlihasäilyke.
Maistuiskos palstalaisille nötkötti keitto?
Anonyymi-ap
0
126
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ensi kesänä
Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta613131Tukalaa kuumuutta
Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh433077- 422427
Anne Kukkohovin karmeat velat ovat Suomessa.
Lähtikö se siksi pois Suomesta ? Et on noin kar? mean suuret velat naisella olemassa952112- 311893
Okei, myönnetään,
Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘271780- 481606
Mihin hävisi
Mihin hävisi asiallinen keskustelu tositapahtumista, vai pitikö jonkin Hannulle kateellisen näyttää typeryytensä841387- 391290
- 811122