Petsamossa EI OLE SAANUT PUHUA SUOMEA.
Saamelaiset ja koltat ovat puhuneet venäjää.
Suomalaiset ovat kelvanneet, koska suomalaiset ovat vieneet heille sellaista taitoa mitä heillä ei ollut.
Suomalaisia oli tapettu kokonaisia kylällisiä, mutta saamelaiset ja koltat pysyivät kummasti hengissä.
Venäjä oli alkanut tuhoamaan tiedostoja, kun Ukrainan sota ja tutkijat olivat ehtineet saamaan Petsamoon ja Muurmannin rantaan liittyviä asiakirjoja.
Suomalaiset olivat LESTADIOLAISIA ja heidät oli PAKKO KÄÄNNYTETTY ORTODOKSEIKSI.
Suomalaiset ovat kotona puhuneet suomea ja harrastaneet omaa uskontoa.
Ei saanut olla edes SUOMEN KIELISIÄ KIRJOJA.
Petsamossa keksivät syitä millä saivat suomalaisia tapettua.
Eli SAAMELAISET JA KOLTAT OVAT TUON MUKAAN VENÄLÄISIÄ ALKUPERÄISKANSOJA JOTKA OVAT LAITTOMASTI TULLEET VENÄJÄLTÄ NYKYISEN SUOMEN ALUEELLE.
EI SUOMESSA OLE EDES OLLUT SAAMELAISIA EIKÄ KOLTANSAAMELAISIA.
SUOMI KUULUI RUOTSIIN ENNEN, KUIN RUOTSI VAIHTOI SUOMEN NORJAAN.
NORJASSA KYLLÄ ON OLLUT SAAMELAISIA SEKÄ KOLTTIA, KOSKA NORJA KUULU VENÄJÄÄN.
Luin äsken Lapin Kansan lisä liitteestä.
12
199
Vastaukset
- Anonyymi
Rahotus pois niin alkaa saamelaiset nöyremmiksi. Kumma että sitä rahaa on jaettu joka suuntaan ja otettu se raha suomalaisilta. Nyt ne rahahanat kiinni joka suuntaan.
- Anonyymi
👍🏼👍🏼👍🏼
- Anonyymi
Kuuleppa nyt, saamelaiset ovat osa meitä suomalaisia, meillä on yhteiset kantavanhemmat joista ollaan polveuduttu, näin saamelaisten ensyklopediassa sanotaan. Saamelaisilla on oikeus äidinkieleensä.
- Anonyymi
ONNEKSI MINULLE ÄITINI VANHEMMAT OPETTIVAT LAPSENA, ETTÄ: KOTONA PUHUTAAN SUOMEA, LUETAAN SUOMALAISIA KIRJOJA SEKÄ LEHTIÄ JA KIRJOITETAAN KAIKKI MAHDOLLINEN SUOMEKSI! MUUALLA SAA PUHUA VAIKKA SIAN SAKSAA JOS EIVÄT MUUTA OSAA!
- Anonyymi
👍🏼👍🏼👍🏼
- Anonyymi
Minun tätini oli syntynyt Petsamossa joka oli Ruotsissa hakenut DOMUSTA.
Toinen oli sanonut, että: Nähärään ROOMUKSEN eressä.
Sääntö oli KOTONA PUHUTAAN SUOMEA, mutta VAARI PUHU ISSÄÄ ELI POHJANMAAN MURRETTA.
Tätini oli sanonut, kun oli aikansa hakenut, että: Helevetin Xxxxx sehän puhuu ISSÄÄ ja ROOMUS ON TUOSSA TIEN TOISELLA PUOLELLA.
Toinen viisas oli seisonut siellä DOMUKSEN pihalla ja katsonut, että mitähän se tuo tuolla oikein hakeen.
Petsamossa syntyneet suomalaiset muuttivat ummikkoina RUOTSIIN ja minäkin opin nopeampaa ruotsia mitä he.
Minun äitini osasi norjaa joten minä kyllä olin turvassa, mutta kaikki toiset ovat kyllä olleet oman onnensa nojassa. Lapset oppivat nopeampaa ruotsia mitä omat vanhemmat joten lapset olisivat voineet ottaa omat VANHEMMAT HUOSTAAN SEKÄ EDUNVALVONTAAN. - Anonyymi
Suomalaiset olivat menneet jo 1800 luvulla Venäjälle ELI minä olen syntynyt SUOMALAISEEN SUKUUN.
SUKUNI ON OLLUT SUOMALAISIA ENNEN, KUIN SUOMEA ON EDES VIRALLISESTI OLEMASSA.
VENÄLÄISET, SAAMELAISET SEKÄ KOLTAT OVAT KUTSUNEET MINUN SUKUJA SUOMALAISIKSI PETSAMOSSA.
MINUN SUVUT JÄIVÄT INARIN KUNTAAN ASUMAAN, KOSKA HE OLIVAT SUOMALAISIA JA INARIN KUNTA VALITETTAVASTI ON OSA SUOMEA HYVÄKSYI IHMISET TUON TAI EI. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Suomalaiset olivat menneet jo 1800 luvulla Venäjälle ELI minä olen syntynyt SUOMALAISEEN SUKUUN.
SUKUNI ON OLLUT SUOMALAISIA ENNEN, KUIN SUOMEA ON EDES VIRALLISESTI OLEMASSA.
VENÄLÄISET, SAAMELAISET SEKÄ KOLTAT OVAT KUTSUNEET MINUN SUKUJA SUOMALAISIKSI PETSAMOSSA.
MINUN SUVUT JÄIVÄT INARIN KUNTAAN ASUMAAN, KOSKA HE OLIVAT SUOMALAISIA JA INARIN KUNTA VALITETTAVASTI ON OSA SUOMEA HYVÄKSYI IHMISET TUON TAI EI.Vaihdan oman sukunimeni heti takaisin, kun Suomessa sukunimi saa olla JUMALA tai JUMALATAR.
Bogdanoff on suomeksi Jumalan lapsi ja Suomessa on kielletty käyttämästä Jumala tai Jumalatar sukunimeä.
Keisari tai Keisarinna on varmaan lähimpänä, mutta pitää vaatia että minä olen KEISARINNA ja menen naimisiin niin mieheni sukunimi on KEISARI ja minä olen ainut joka SUVUSTA saa nuo sukunimet käyttöön.
- Anonyymi
Torakoilla puhutaan kiinaa ja sänmiiä.
- AnonyymiUUSI
Ex-rouva Holma olen sentään vielä molempien vanhempieni kautta 100% Suomen petsamolaisia joita kiellettiin PUHUMASTA, LUKEMASTA SEKÄ KIRJOITTAMASTA SUOMEA!
EN MINÄ KYLLÄ SUOSTU FACEBOOK KUNNIALLISTEN KUNNIOIDEN VUOKSI OPETTELEMAAN PERSIAA.
ARABIAA OSAAN SEN VERRAN MITÄ TARVII JA EN MINÄ SITÄKÄÄN KYLLÄ SEN ENEMPÄÄ VIITSI OPETELLA ENKÄ ALA MYÖSKÄÄN KIELTÄMÄÄN TUON VERTAISEN ARABIAN OSAAMISTA SEKÄ OPETUSTA, KOSKA TUO ON IHAN YLEISSIVISTÄVÄÄ TAITOA.
MINULLA ON VAIKKA KUINKA PALJON KUVIA TODISTEEKSI SIITÄ, ETTÄ FACEBOOK KUNNIALLISET YRITTÄÄ PAKOTTAA MINUA ALKAMAAN PERSIALAISEKSI JA SYRJIVÄT MINUA SUORAAN KOSKA MINÄ HALUAN OLLA SUOMALAINEN JOKA ON SYNTYNYT SUOMESSA NIIN KUIN VANHEMPANI.- AnonyymiUUSI
VITUTTAA VAAN HOITAA EX-ROUVANA NÄITÄ HOLMAN JA MUIDEN SUKUJEN HIENOSTO HERROJEN SEKÄ ROUVIEN SEKOILUJA HOLMANA, KOSKA HOLMAN SUKU EI KYLLÄ KUNNIAA ANSAISTE!
MINÄ SANOIN SENTÄÄN EXÄLLE, ETTÄ HÄN EI NAISTA EIKÄ VAIMOA ELI ROUVAA TARVI!
MINÄHÄN OLIN HÄNEN NAINEN JA VAIMO ELI ROUVA JOSTA HÄN HALUSI ERON.
HÄN HAKI ITSE LOPULLISEN ERON YKSIN JA TUO ON MINUSTA VAHVA MERKKI, ETTÄ HOLMAN SUVUN MIEHET ELI HERRAT EIVÄT NAISIA JA VAIMOJA ELI ROUVIA TARVI!
AIKA SÄÄLITTÄVÄÄ JOS HE EIVÄT PÄRJÄÄ ILMAN EX-ROUVAA ELI VAIMOA JA NAISTA!
MINÄ EN AINAKAAN TUOLLAISTA MIESTÄ ELI HERRAA HUOLI JOKA ROIKKUU EXÄSSÄÄN! - AnonyymiUUSI
Anonyymi kirjoitti:
VITUTTAA VAAN HOITAA EX-ROUVANA NÄITÄ HOLMAN JA MUIDEN SUKUJEN HIENOSTO HERROJEN SEKÄ ROUVIEN SEKOILUJA HOLMANA, KOSKA HOLMAN SUKU EI KYLLÄ KUNNIAA ANSAISTE!
MINÄ SANOIN SENTÄÄN EXÄLLE, ETTÄ HÄN EI NAISTA EIKÄ VAIMOA ELI ROUVAA TARVI!
MINÄHÄN OLIN HÄNEN NAINEN JA VAIMO ELI ROUVA JOSTA HÄN HALUSI ERON.
HÄN HAKI ITSE LOPULLISEN ERON YKSIN JA TUO ON MINUSTA VAHVA MERKKI, ETTÄ HOLMAN SUVUN MIEHET ELI HERRAT EIVÄT NAISIA JA VAIMOJA ELI ROUVIA TARVI!
AIKA SÄÄLITTÄVÄÄ JOS HE EIVÄT PÄRJÄÄ ILMAN EX-ROUVAA ELI VAIMOA JA NAISTA!
MINÄ EN AINAKAAN TUOLLAISTA MIESTÄ ELI HERRAA HUOLI JOKA ROIKKUU EXÄSSÄÄN!Hän yritti tulla HARKINTA-AJALLA takaisin, kun hänen nykyinen vaimonsa OLI FACEBOOKISSA HÄNEN KÄYTTÄJÄ-TILILÄÄN.
MINÄ SANOIN HÄNELLE: PAINU JO VITTUUN SIITÄ OVELTA!
MINULLA ON JOSSAIN TUO KESKUSTELU JOSSA MINÄ KIRJOITIN EXÄLLE: SINÄHÄN SE IHME MIES OLET, KUN OLET YHTÄ AIKAA TIETOKONEELLA JA POLJET POLKUPYÖRÄLLÄ.
MINÄ VIELÄ KYSYIN HÄNELTÄ: ONKO PITKÄKIN ROIKKA MUKANA NIIN SAAT SIIHEN KONEESEEN VIRTAA?
KUMMASTI LOPPU KESKUSTELU.
TUO TAPPELU JATKU SEN JÄLKEEN JA MINÄ TEIN SEN LUDMILA PROFIILIN JOKA OLI JOKU MINUN EXÄN JOKU ENTINEN VENÄLÄINEN MORSIAN.
MINÄ LAITOIN NYKYISEN VAIMONSA KUVAN LUDMILALLE. POLIISI SOITTI MINULLE JA SANO : POISTA SE KUVA SILTÄ LUDMILALTA.
MINUSTA TUO OLI SYRJINTÄÄ KOSKA EXÄN NYKYINEN VAIMO SAI VAPAASTI OLLA MINUN EXÄNÄ HÄNEN NIMELLÄÄN JA KUVALLA JONKA MINÄ OLIN SENTÄÄN HÄNESTÄ OTTANUT.
MINÄ MAINITSIN VIELÄ TUOSTA, ETTÄ: EIKÖ MUUTA HYVÄÄ KUVAA LÖYNYT SINUSTA, KUN TUO JONKA MINÄ OLEN OTTANUT.
MINÄ OLIN SENTÄÄN LAITTANUT ITSESTÄNI KUVAN JOKA OLI MEIDÄN BULGARIAN REISSULTA OTETTUJA " HÄÄKUVIA".
MINUSTA NUO OLI HAUSKOJA KUVIA, KUN SAI PUKEA PÄÄLLE RENESSANSSI PRINSESSA VAATTEET PÄÄLLE JA HE OTTIVAT KUVIA.
KÄVIN EKA KERRAN NIISSÄ KUVISSA SISKON JA HÄNEN POJAN SEKÄ MINUN TYTÖN KANSSA.
MINUT LAITETTIIN ISTUMAAN TUOLILLE TUOLLOIN MYÖS JA SISKO SEISO MINUN TAKANA JA LAPSET SEISOVAT MINUN VIERESSÄ.
SAMA TAPAHTUI KUN KÄVIN EXÄN KANSSA KUVISSA.
MOLEMMILLA KERROILLA HE OVAT KUVANNEET MINUA JA MEIKANNEET. TOISET ON PUETTU MINUN JÄLKEEN.
MINÄ NÄIN BULGARIAN PRINSESSAN KUVAN JA HÄN KÄY KAUNEUDELLAAN MINUN KUNNIAN PÄÄLLE.
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Riitta-Liisa ja Toni Roponen: Ero! Riitta-Liisa Roponen kertoo asiasta Instagramissa.
Riitta-Liisa ja Toni Roponen eroavat. Riitta-Liisa Roponen kertoo asiasta Instagramissa. – Talvi on ollut elämäni synk662189Sinä vain tulit elämääni
Ja joku tarkoitus sillä on ollut. Näyttämään mitä olen ja kuinka arvokas voisin olla. Se muutti ja käänsi elämäni suunna921472Millaisia ajatuksia on kaivatusta ja tilanteestanne tänään?
Kerro omista mietteistäsi tai lähetä terveisiä. Ehkä hän lukee ja lähettää sinulle takaisin omia mietteitään.621285Tiesitkö mies
Kuinka paljon mulla oli tunteita sua kohtaan? Jos et tiennyt,olisiko tietäminen vaikuttanut tapahtumiin? Ihmettelen kyll701268- 1151145
Jos siis saamme
Sen keskusteluyhteyden niin olisitko jo sinäkin rehellinen ❤️🙏 ne jää meidän välisiksi kaikki. Tarvitsemme toisiamme, j901000- 69980
Mies, mitä minun pitäisi tehdä
Niin, mitä naisen siis pitäisi tehdä, että lähestyisit ja tekisit aloitteen? Mikä on riittävä kiinnostuksen osoitus juur72939Toivottavasti et mussukka elättele toiveita meikäläisen suhteen
Tiedän mitä olet touhunnut joten aivan turha haaveilla mistään enää 👍81880Summit-tippuja Nicola sai Carolalta yllättävän viestin - Some älähtää rajusti: "Älä viitsi..."
The Summit Suomi -kisa käy kuumana kylmässä Norjan vuoristossa. Nicola tiputettiin kisasta juuri ennen finaalia. Likaise11855