Pääsin käymään hillassa.

Anonyymi-ap

Ei niitä kyllä paljoa ole, mutta sen verran, että voin ainakin SANOA KÄYNEENI JA KUNNIOITAN FACEBOOKILAISIA!
Minä kävin sentään HILLA-JÄNGÄLLÄ EN FACEBOOKISSA NIIN, KUN KUNNIALLISET FACEBOOKILAISET!

ELI HILLAT ON AINAKIN SUOJATTU, KOSKA ME EI OLLA MITÄÄN FACEBOOKILAISIA VAAN INARIN KUNTALAISIA JOTKA ASUTAAN SUOMESSA!

7

133

Vastaukset

Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

FACEBOOKILAISET HALUSIVAT KUNNIAA FACEBOOKISSA, MUTTA MINÄ KUNNIOITA ENEMMÄN LUONTOA.

JOTEN PAREMPI KERÄTÄ VÄHÄISETKIN HILLAT, NIIN SAADAAN TULEVASSA POIMIA KAIKISTA HELPOISTA HELPOISTA PAIKOISTA.

FACEBOOKLAISET VOIVAT KUNNIALLISINIA KÄVELLÄ 5 KILOMETRIN PÄÄHÄN TIEN LAIDASTA JA JÄRVIEN,LAMPIEN, JOKIEN SEKÄ PUROJEN RANNOILTA MARJAAN, SIENEEN JA METSÄSTÄMÄÄN!
      EI FACEBOOKLAISET TARVI, KUN KUVIA VAIN.

• Anonyymi

KUNNAN KAIKKI TYÖNTEKIJÄT EIVÄT OLE KAIKKI FACEBOOKISSA, MUTTA HEISSÄ VOI OLLA MYÖS MINUN KAVEREITA!
        HILLAAN MINÄ EN LÄHDE MUIDEN, KUN KAVEREIDEN KANSSA JOIHIN VOIN LUOTTAA!

• Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

KUNNAN KAIKKI TYÖNTEKIJÄT EIVÄT OLE KAIKKI FACEBOOKISSA, MUTTA HEISSÄ VOI OLLA MYÖS MINUN KAVEREITA!
        HILLAAN MINÄ EN LÄHDE MUIDEN, KUN KAVEREIDEN KANSSA JOIHIN VOIN LUOTTAA!

EI KAIKKIEN KOLTANSAAMELAISTENKAAN SUVUT OLE FACEBOOKISSA TAI MUISSAKAAN VASTAAVISSA SOMEISSA JOTEN EIKÖ HEITÄ TARVI KUNNIOITTAA, KUN MENNÄÄN SUKULAISTEN HAUTOJA KUVAAMAAN JA LEVITELLÄÄN KUVIA METAN SOME SIVUSTOILLA!?
        LESKI JA HÄNEN PERHEENSÄ SEKÄ SUKUNSA EIVÄT OLE VAINAJAN BIOLOGISIA SUKULAISIA, MUTTA HE VOIVAT LOUKATA VAINAJAN BIOLOGISTA SUKUA JOS HEIDÄN KAVERI ELI MINÄ OLEN HEIDÄN MIELESTÄ LOUKANNUT HEIDÄN KUNNIOITA, MUTTA VAINAJAN BIOLOGISTEN SUKULAISTEN MIELESTÄ EN OLE.

• Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

EI KAIKKIEN KOLTANSAAMELAISTENKAAN SUVUT OLE FACEBOOKISSA TAI MUISSAKAAN VASTAAVISSA SOMEISSA JOTEN EIKÖ HEITÄ TARVI KUNNIOITTAA, KUN MENNÄÄN SUKULAISTEN HAUTOJA KUVAAMAAN JA LEVITELLÄÄN KUVIA METAN SOME SIVUSTOILLA!?
        LESKI JA HÄNEN PERHEENSÄ SEKÄ SUKUNSA EIVÄT OLE VAINAJAN BIOLOGISIA SUKULAISIA, MUTTA HE VOIVAT LOUKATA VAINAJAN BIOLOGISTA SUKUA JOS HEIDÄN KAVERI ELI MINÄ OLEN HEIDÄN MIELESTÄ LOUKANNUT HEIDÄN KUNNIOITA, MUTTA VAINAJAN BIOLOGISTEN SUKULAISTEN MIELESTÄ EN OLE.

Minä sovin kaverin kanssa, että menen käymään hänen luona kylässä joku päivä.
        TOIVOTTAVASTI EI TARVI SOITTAA POLIISI SEN TAKIA, ETTÄ SUOMI 100 VUOTTA VANHEMPI PANOSTAJA ÄMMÄ EI MAHDU KÄVELEMÄÄN NORMAALISTI TIELLÄ.

• Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

Minä sovin kaverin kanssa, että menen käymään hänen luona kylässä joku päivä.
        TOIVOTTAVASTI EI TARVI SOITTAA POLIISI SEN TAKIA, ETTÄ SUOMI 100 VUOTTA VANHEMPI PANOSTAJA ÄMMÄ EI MAHDU KÄVELEMÄÄN NORMAALISTI TIELLÄ.

HÄN YRITTÄÄ MURHATA KAIKKI, KOSKA HÄN TEKEE SITÄ TIETOISESTI JA FACEBOOK KUNNIALLISTEN MIELESTÄ ON YHTÄ KUNNIALLINEN NAINEN, VAIMO, ÄITI SEKÄ MUMMO MITÄ HE OVAT.
        Minä sanoin, että : TUOHAN ON AMAZONI NAINEN!

• Anonyymi

Vaan sanoin kaverille, että FACEBOOK KUNNIALSTEN KUNNIANLOUKKAUS ON SYY MIKSI MINÄ JOUDUN MIETTIMÄÄN PIENESSÄ IVALON KYLÄSSÄ SUURIA ASIOITA JA EDES HE JOIDEN KUNNIOITA OLEN LOUKANNUT EIVÄT OLE VAIVAUTUNEET MIETTIMÄÄN ASIOITA VAIKKA HE OVAT OMASTA MIELESTÄÄN MINUAKIN ÄLYKKÄÄMPIÄ!

• Anonyymi

Vankilasta lomalla?

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

1. Ei sua enään tunnista

Kun olet vanhentunut ja lihonut.
      Ikävä
      170
      6524
    2. Huomenet naiselle

Harmittaa ettei ehkä nähdä enää koskaan. Näillä mennään sitten.
      Ikävä
      58
      4462
    3. Etsin vastaantulevista sua

Nyt kun sua ei oo, ikävöin sua niin v*tusti. 😔Jokaisesta etsin samoja piirteitä, samantyyppistä olemusta, samanlaista s
      Ikävä
      28
      3098
    4. Mikä kaivatussasi kolahti?

Mikä oli erityistä?
      Ikävä
      61
      2977
    5. Kaikesta muusta

Mulla on hyvä fiilis. Mä selviän tästä ja sit musta tulee parempi ihminenkin. Ainut, mitä mun pitää nyt välttää on se ko
      Ikävä
      16
      1895
    6. Hyvää yötä.

Miten äkäpussi kesytetään? 😉 pus
      Ikävä
      15
      1554
    7. Tekis mieli lähestyä sua

Mutta pelkään että peräännyt ja en haluis häiritä sua... En tiedä mitä tekisin olet ihana salaa sua rakastan...💗
      Ikävä
      27
      1536
    8. Ajatteletko koskaan

Yhteisiä työvuosia ja millaista silloin oli? Haluaisin palata niihin vuosiin 🥹
      Ikävä
      38
      1485
    9. Kyllä hävettää!

Olla taivalkoskelta jos vuoden taivalkoskelainen on tuommoinen tumpelo.
      Taivalkoski
      34
      1330
    10. T, miten mun pitäis toimia

Olen niin toivottoman ihastunut suhun...ollut jo liian,monta,vuotta. Lähestynkö viestillä? Miten? Sun katse...mä en kest
      Ikävä
      44
      1230
    Aihe