MM-kulta hölmöiltiin Ruotsille

Paikalla ollut

Vaikka Suomi saikin hopeamitalin kisoista, eivät otteet kaukalossa vakuuttaneet. Erityisesti jatkoajalle mennyt ottelu Sloveniaa vastaan ja loppuottelu olivat tuskaisen näköistä tuhertamista kun oikein mikään ei onnistunut. Suomella olisi ollut kaikki eväät selväänkin mestaruuteen, ellei päävalmentaja Sinisalo olisi hölmöillyt valittaessa joukkuetta kisoihin.
Loppuottelun jälkeen Sinisalo sanoi haastattelussa, että "ei ollut maalintekijöitä". Ei ollutkaan, koska playoffsien paras maalintekijä kuopiolainen Sami Markkanen jätettiin valitsematta, samoin kävi runkosarjan maaliennätyksen tehneelle Sami Ryhäselle. Käsittämätöntä.
Ennen loppuottelua maajoukkueen kapteeni Nemo Nokkosmäki mainitsi haastattelussa, että joukkueen peli "kulkee vahvan puolustuksen kautta". Se ei kuitenkaan ollut riittävän vahva kun runkosarjan parhaaksi puolustajaksi valittu ja pakkien piste-ennätyksen tehnyt Joni Petrell jätettiin valitsematta. Samoin Devilsissä SM-kultaa saavuttanut Jani Mertanen oli pihalla kotikisoista.
Nyt kisoihin valituista Karo Koivunen, joka teki runkosarjassa kauden piste-ennätyksen pääsi mukaan varamiehenä ja oli loppujen lopuksi joukkueen paras pelaaja ! Jos hänen vierellään olisi pelannut tuttu Ryhänen ja takalinjoilla olisivat olleet vaikkapa Petrell ja Mertanen, niin koossa olisi ollut Suomen ylivoimaisesti paras kentällinen. Nyt Sinisalo oli hajottanut sen ja valitsi mielummin omia tuttujaan ja muita perseennuolijoita ja mestaruus jäi saavuttamatta.
Suomen huonoin kentällinen oli Nokian Näätä Rollersien kentällinen, jotka pääsevät kisoihin aina. Tämän kentällisen osalta varoituksen merkit leijailivat ilmassa jo palyoffsien aikana, kun kavereiden peli oli aivan lukossa ja olut maistui paremmalta kuin pelaaminen. Silti heidät valittiin. Jarmo Sinisalo : hopea oli kuin häviö Suomelle. Toivottavasti ymmärrät luopua tehtävistäsi, niin muillakin kuin sinun hännystelijöilläsi olisi mahdollisuus päästä maajoukkueeseen !

5

1214

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • töllöttäjä

      Eihän tuossa mitään uutta ole. Valmentajat suomessa eivät koskaan valitse parhaita vaan sopivimmat ja hyvät kaverit joiden valintaa sitten kuitenkin itsekin ihmettelevät jälkeenpäin. Näin siinä käy kun amatööri valmentaja valitsee joukkuetta. Jos taktiikka todellakin oli "vahvan puolustuksen kautta" niin ei se kyllä siltä näyttänyt. Vastustajillahan oli jatkuvasti läpiajoja. Pallopeleissä sellainen asia kun venyminen on suomalaisille tuntematon käsite, mutta se vastakohta eli alisuorittaminen erittäin tuttu.

    • katkera alasarjojen puolust...

      ...nämä pistekärjet tiedetään. Kykitään keskialuueella syöttöjä odottamassa ja puolustuspeli on niille ihan outo käsite.

      No saatat olla oikeassakin. En tunne rullista tarpeeksi, mutta se on varma että "hyväveli" systeemit pyörii aina Suomessa kaikkialla. Jopa jääkiekossa, vaikka pitäisi olla "iso laji".

    • inliner

      Täyttä asiaa koko teksti.

      Kuka toimii ensi vuonna Suomen maajoukkueen päävalmentajana? Ei kai Sinisalo enää jatka? Ja satutko tietämään missä seuraavat MM-kisat pidetään? Jos vaikka silloin palattaisiin takaisin kultakantaan...

      • Paikalla ollut

        On kuulunut sellaisia huhuja, että seuraava päävalmentaja olisi Nemo Nokkosmäki ja seuraavat kisat ovat Unkarin Budapestissa (?)


      • inliner
        Paikalla ollut kirjoitti:

        On kuulunut sellaisia huhuja, että seuraava päävalmentaja olisi Nemo Nokkosmäki ja seuraavat kisat ovat Unkarin Budapestissa (?)

        Jää- ja rullakiekkotietoutta Nemolta pitäisi ainakin löytyä, mutta maajoukkueen pelaajavalinnoissa saattaa jatkua Sinisalon linja. Sittenpä sen näkee.

        Budapesthan taisi hakea jo tämän vuoden kisoja, joten paljon mahdollista, että kisat pelattaisiin siellä. Olisikin hyvä, jos kisoja ei pidettäisi enää vuodesta toiseen samoissa maissa (Saksa ja USA).


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 120
      2603
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      67
      2400
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2071
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1727
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1648
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      14
      1470
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      16
      1423
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1403
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1377
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe