Tunisialainen mies

Amanda

Tietääkö joku tunisialaisista miehistä jotain enemmän, voiko luottaa, millaiset ovat arvot(aviolittoa ja naista) kohtaan.
Ihmiset älkää vaivautuko ottamaan kantaa negatiivisella asenteella.

48

13842

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tunisialaiset miehet ovat kloonattuja toistensa kopioita niin ulkoiselta habitukseltaan kuin ajatusmaailmaltaankin. Aivan kuten me kaikki suomalaisetkin miehet olemme.

      Jos vaivauduit yhtään palstaa lukemaan ennen omaa aloitustasi, olisit varmaankin pistänyt merkille, että niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan. Yleistykseen ylensä vastataan vielä typerämmällä yleistyksellä.

      Halusitko lukea vain positiivisia kommentteja, vai haluaisitko mahdollisesti lukea myös negatiivisista kokemuksista, mutta positiivisella asenteella raapustettuna?

      • Amanda

        jeps..positiivia ja negatiivisia kommetteja juu, mutta asiallisesti esitettynä.


      • tässä

        tämä tuntuu olevan vain niin väsyttävää kun haluaisi keskustella normaalisti,järkevästi ja aina törmää näihin törkeyksiin.sitä minä vaan tarkoitin..


      • Anonyymi

        Ei mitään negatiivista kiitos


    • ölli

      Mutta eurooppaan sillä ei ole asiaa eikä varsinkaan Suomeen.

    • akak

      Tiedän yhden tunisialaisen kanssa naimisissa olleen. Mies oli ihan ok kunnes tytär tuli murrosikään ja olisi alkanut seurustella. Siitä alkoikin sellainen ruljanssi: Polkupyörän kumit tyhjennettiin puukolla, mies alkoi vetää tolkuttomasti viinaa, ajaa kännissä ja riehua kotona niin, että poliisit piti kutsua paikalle useaan kertaan. Sosiaaliviranomaisten (lue: meidän veronmaksajien) piti etsiä tytölle oma asunto ja kun mies jätti lainanlyhennykset maksamatta niin talo meni myyntiin pilkkahintaan ja eron jälkeen kumpikin jäi nettovelkaa. Mies meni myöhemmin uudelleen naimisiin tunisialaisen naisen kanssa ja kääntyi islaminuskoon.

      • Anonyymi

        Rahaa ne yrittää huijata naisilta😄


    • reilu hemmo

      Tuotanoin.. onko niin että vain positiivisesti saa ottaa kantaa.. no okei! tunisialaiset miehet ovat tunnettuja kyvystään rakastaa jokaista naista jonka kohtaavat, riippumatta naisen siviilisäädystä voisi sanoa että ovat rakkaudestaan epäitsekkäitä, rakastavat myös vaikka väkisin.. koska jos nainen sanoo ei, nainen tarkoittaakin kyllä. Tunisialainen mies on myös erittäin hygieeninen koska huljuttelee itsensä partavedellä kauttaaltaan ja säästää siten kallisarvoista juomavettä. tunisialainen mies on myös oppinut, tosin vain koraanisellainen koskapa tunisialainen mies tietää että koraanissa on kaikki totuus..tunisialainen mies on myös kaunis katsella koskapa hän inhoaa fyysistä rasitusta (urheilua)joka voisi tuoda hänen vartaloonsa muhkuraisia lihaksia.. tunisialainen mies ei käytä alkoholia koska koraani sen kieltää mutta huumausaineita koraani ei kiellä joten niitä valistunut muslimi saa käyttää.. naista kohtaan hän on kohtuullinen ja säästää vaimoltaan rasitusta käyttämällä vieraiden naisten seksuaalisia palveluksia.. sukupuolitauteja tunisialainen mies ei saa koska ympärileikkaus suojelee häntä niiltä. pohjoismaalaista naista ilahduttaa varmasti myös se että tunisialainen mies kutsuu naistansa koiraksi ja pohjoismaalainen nainenhan tietää että koira on ihmisen paras ystävä..

      • Amanda

        kirjoititko nyt faktaa vai onko teksti keksittyä..? Mistä olet tietosi saanut.
        Hih, hauska juttu.


      • reilu hemmo
        Amanda kirjoitti:

        kirjoititko nyt faktaa vai onko teksti keksittyä..? Mistä olet tietosi saanut.
        Hih, hauska juttu.

        Tiedot ovat peräisin oppaasta nimeltään: Tunisian love in theory and practice, how to behave to get as many as possible sexual contacts with northern european women or tunisian camel.. teosta on saatavissa lähimmästä r-kioskista tai maitokaupasta tai lidlistä tai ikeasta tai..


      • fkfåpokofk

        suomalaiset miehethän ovat hyvinkin tunnettuja upeasta kaljamahastaan ...
        Ainut tunisialainen mies jonka tiedän on hyvin sporttinen ja mukava ihminen.
        Eikä sillä mitää välii oo mistä ihminen on hemmetti kotoisin, eihän se ny sitä kerro millanen tyyppi on kyseessä...tsiisus sentää....


      • katso tarkemmin.
        fkfåpokofk kirjoitti:

        suomalaiset miehethän ovat hyvinkin tunnettuja upeasta kaljamahastaan ...
        Ainut tunisialainen mies jonka tiedän on hyvin sporttinen ja mukava ihminen.
        Eikä sillä mitää välii oo mistä ihminen on hemmetti kotoisin, eihän se ny sitä kerro millanen tyyppi on kyseessä...tsiisus sentää....

        suomalaiset naisethan ovat hyvin tunnettuja tursuavista vyötärö läskeistään ,että enemmänhän nuoret naiset on läskikasoja ,kuin miehet .


      • miukumaukum
        katso tarkemmin. kirjoitti:

        suomalaiset naisethan ovat hyvin tunnettuja tursuavista vyötärö läskeistään ,että enemmänhän nuoret naiset on läskikasoja ,kuin miehet .

        kyse oli tunisialaisista miehistä pönttö, miten toi sun kommenttis tänne sopii???


      • jorezx

        On aivan sama mitä näille kyselijöille vastaa. Niiden näytelmän käsikirjoitus on jo valmiiksi kirjoitettu viimeistä lausetta myöten.


      • Anonyymi

        Toi ei pidä paikkaansa


      • Anonyymi
        katso tarkemmin. kirjoitti:

        suomalaiset naisethan ovat hyvin tunnettuja tursuavista vyötärö läskeistään ,että enemmänhän nuoret naiset on läskikasoja ,kuin miehet .

        Hah ☺️


    • jonkun aikaa

      tunisialaisen kanssa kunnes se jo muutaman kerran jälkeen olisi halunnut tavata ja hyvä ettei jp näkeämättä päättää alkanko seurustelemaan vaiko en. En ole eläissäni lyönyt kenellekkään luuria korvaan mutta nyt oli pakko. Minä kun olen tällainen suomalaismiehen kuvailema nykyaikainen nainen jonka silmille ei hypellä. Niin ja tiedoksi miehille.. aikomukseni ei edes ollut alkaa seurustelemaan sen kanssa. Knhan ystävyyttäni tarjosin, mutta sehän ei miehille kelpaa ilman sitä luontaisetua.. tai siksihän ne miehet sitä ainakin ajattelee.

    • ei voi

      olla totta, että noin lapsellista, tyhmää tietämätöntä otusta on edes olemassa!! " Älkää ihmiset ottako negatiivistä kantaa,kiitos" voi jumalauta sentään et sä voi olla tosissasi mutta
      jos olet niin mee helvetissä äkkiä lääkäriin!

      • voi voi...

        taas siellä joku suomipoju moukka ei osaa muuta kuin kiroilla..ja eiköhän siellä sanota että "ihmiset älkää vaivautuko ottamaan kantaa negatiivisella ASENTEELLA" just niinkuin äsken teit. Eikö asenne ja kannanotto ole kaksi eri sanaa joilla on eri merkitys.
        Eli kipitäpäs itse äkkiä silmälääkäriin, ja vielä onko helvetissä lääkäripalveluita...heh.
        Toisaalta sun kommenttis voi varmaan jättää rauhassa omaan arvoonsa!!


      • niin suomalaista

        ah, kuinka tyypillistä suomalaista kommunikointia kun pitäisi KESKUSTELLA jostain aiheesta josta ei mitään oikein tiedä.


    • suomiäijä

      Tunisiassa asuneena ja ennenkaikkea miesnäkökulmasta
      asiaa nähneenä (!) jotain kokemusta...

      Ei voi kuin sanoa että tsemppiä matkaan.

      Viikon aurinkomatkalainen oppii tapaamiltaan paikallisilta miehiltä yhtä paljon heidän kulttuurista, uskonnosta, parisuhteesta ja heistä itsestä, kuin hesalainen blondi vappuna levin hissipojalta lappilaisesta elämästä.

      Toisen huijaamisen/pettämisen/hyödyntämisen jättämättä käyttäminen on huonompi(typerämpi)asia kuin sen tekeminen esim valehtelemalla. Totuus/valhe ei ole samaa kuin meille hyvä/paha.Tätä tuntuu monelle olevan vaikea käsittää. Varsinkin jos tuntee mukavia ja hymyileviä ihmisiä...


      Toisaalta juuri em. seikka saattaa tukea suomalaisen naisen ja arabimiehen suhdetta; toinen on onnellinen kauniista sanoista ja vilpittömästä katseesta ja toinen tyytyväinen helppouskoisesta kumppanista. Tässä tilanteessa yleensäkin asiat voivat mennä varsin hyvinkin, ja ongelmat alkaa vasta kun/jos ajatukset menee ristiin ja esiin tulevat erilaiset oikeudet, vaatimukset ja niiden toteuttamistavat.

      Ja suomalaisille miehille; ainakin tunisiassa arabinaiset haaveilevat länsimaalaisista miehistä.
      Paikallisista monilla huono käsitys. Lisäksi monet
      ajattelavat vaaleaihoisella olevan isompi penis ja
      että he ovat parempia rakastajia. :)
      Tuotako kuulin niin ei sen jälkeen paljoa ressiä ottanut suomalaisten naisten ulkomaalaismielikuvien perässä juoksu...
      Heidän on usein vaikeampaa näyttää sitä/toteuttaa itseään (miesten takia...) mutta varsinkin varakkaammat isommissa kaupungeissa elävät vapaammin. Naisia eniten rajoittaa esiaviollisen seksin paheellisuus(naisten osalta...), jota miehet mustasukkaisesti ja usein sairaalloisestikin vartioivat. Rikkaammat käyvät ulkomailla ompelemassa immenkalvoa "takaisin" ennen hääyötä.

      Tsemppiä kaikille!!

      • Nesserine

        Olin naimisissa 10 v tunisialaisen kanssa ja tästä avioliitosta 2 lasta.
        Oli oma vapaus, omat kaverit ja omat matkat, siis minulla:-)
        Aamukahvi joka aamu valmiiksi keitetty, hyvät ruoat ja mies yrittäjä.Huumorintajuinen ja nauravainen ja lastensa jumaloima..mutta avioero tuli kun nukuttiin 2 v eri huoneissa, ei seksiä ( joskus ja tosi huonoa..),ei läheisyyttä eikä edes niitä sanojakaan..
        Lopuksi sitten mies kääntyi "kunnon" muslimiksi ja sitten loppui työt kun ei voinut enää kinkkuun koskea ym..hölynpölyä..
        Joka maasta löytyy erilaisia ihmisiä ja tunnen kyllä perheen jossa suomalainen nainen ollut 15 v naimisissa tunisialaisen kanssa eikä probleemia..kannattaa kyllä miettiä ja tarkkaan kaikkien arabimiesten suhteen.


      • Tunisiaan työn vuoks
        Nesserine kirjoitti:

        Olin naimisissa 10 v tunisialaisen kanssa ja tästä avioliitosta 2 lasta.
        Oli oma vapaus, omat kaverit ja omat matkat, siis minulla:-)
        Aamukahvi joka aamu valmiiksi keitetty, hyvät ruoat ja mies yrittäjä.Huumorintajuinen ja nauravainen ja lastensa jumaloima..mutta avioero tuli kun nukuttiin 2 v eri huoneissa, ei seksiä ( joskus ja tosi huonoa..),ei läheisyyttä eikä edes niitä sanojakaan..
        Lopuksi sitten mies kääntyi "kunnon" muslimiksi ja sitten loppui työt kun ei voinut enää kinkkuun koskea ym..hölynpölyä..
        Joka maasta löytyy erilaisia ihmisiä ja tunnen kyllä perheen jossa suomalainen nainen ollut 15 v naimisissa tunisialaisen kanssa eikä probleemia..kannattaa kyllä miettiä ja tarkkaan kaikkien arabimiesten suhteen.

        Vanha ketju, mutta nostan silti. Jos vaikka joltain löytyisi vielä asiallisia kommentteja.
        Kyse ei ole siitä, pitääkö niiden olla positiivisia vai negatiivisia, asiallisia kaivataan


      • 22222222222222
        Tunisiaan työn vuoks kirjoitti:

        Vanha ketju, mutta nostan silti. Jos vaikka joltain löytyisi vielä asiallisia kommentteja.
        Kyse ei ole siitä, pitääkö niiden olla positiivisia vai negatiivisia, asiallisia kaivataan

        Oletko siis lähdössä Tunisiaan työn vai miesten vuoksi?


      • tunisie..
        Tunisiaan työn vuoks kirjoitti:

        Vanha ketju, mutta nostan silti. Jos vaikka joltain löytyisi vielä asiallisia kommentteja.
        Kyse ei ole siitä, pitääkö niiden olla positiivisia vai negatiivisia, asiallisia kaivataan

        niin, hieman epämääräinen on kysymyksesi, jos tosiaan olet vain työn takia tunisiaan muuttamassa löytyy täältä ihan tunisia palsta, jossa varmasti saat paremmin vastauksia kun monikulttuuriset SUHTEET palstalla.

        olen kyllä aika järkyttynyt joistakin ketjun viesteistä. varsinkin tämän "reilu hemmo"n viestistä... minä olen ollut nyt 7 vuotta tunisialaisen miehen kanssa naimisissa. mies on koulutettu(suomessa suoritettu ammattikorkeakoulu) harrastanut koko ikänsä urheilua(kroppakin sen näköinen) erittäin hygieeninen(käy suihkussa väh.2krt/pvä) muitten naisten perässä ei ole juossut(olemme olleet tilanteessa jossa ko. tilanne olisi tullut esille, jos näin tälläistä olisi käynyt) alkoholia käyttää silloin tällöin mutta huumeet on ehdoton ei! minua kohtelee kunnioittavasti ja rakastavasti, ikinä ei ole minua lyönyt ym. tai loukannut sanoillaan tahallisesti!
        miehelleni tärkein asia elämässään on perhe ja siitä huolehtiminen, ikinä ei ole lupauksiaan pettänyt ja lapsensakkin on kasvattanut tiukasti mutta rakastavasti!
        parempaa miestä en voisi toivoa, mutta tiedän että hänen kaltaisiaan tunisiassa on harvassa(siis miehiä joilla nämä kaikki hyvät ominaisuudet samassa paketissa) ja varsinkin turisti alueilla olevat miehet ovat ns. bezness miehiä, varsinkin hotelleissa työskenelevät!
        tässä on hyvä sivu, jos pelkää joutuneen tunisialaisen kusettajan uhriksi...
        http://www.tunisia-love.com/what-is-bezness-in-tunisia.htm


      • 32434
        tunisie.. kirjoitti:

        niin, hieman epämääräinen on kysymyksesi, jos tosiaan olet vain työn takia tunisiaan muuttamassa löytyy täältä ihan tunisia palsta, jossa varmasti saat paremmin vastauksia kun monikulttuuriset SUHTEET palstalla.

        olen kyllä aika järkyttynyt joistakin ketjun viesteistä. varsinkin tämän "reilu hemmo"n viestistä... minä olen ollut nyt 7 vuotta tunisialaisen miehen kanssa naimisissa. mies on koulutettu(suomessa suoritettu ammattikorkeakoulu) harrastanut koko ikänsä urheilua(kroppakin sen näköinen) erittäin hygieeninen(käy suihkussa väh.2krt/pvä) muitten naisten perässä ei ole juossut(olemme olleet tilanteessa jossa ko. tilanne olisi tullut esille, jos näin tälläistä olisi käynyt) alkoholia käyttää silloin tällöin mutta huumeet on ehdoton ei! minua kohtelee kunnioittavasti ja rakastavasti, ikinä ei ole minua lyönyt ym. tai loukannut sanoillaan tahallisesti!
        miehelleni tärkein asia elämässään on perhe ja siitä huolehtiminen, ikinä ei ole lupauksiaan pettänyt ja lapsensakkin on kasvattanut tiukasti mutta rakastavasti!
        parempaa miestä en voisi toivoa, mutta tiedän että hänen kaltaisiaan tunisiassa on harvassa(siis miehiä joilla nämä kaikki hyvät ominaisuudet samassa paketissa) ja varsinkin turisti alueilla olevat miehet ovat ns. bezness miehiä, varsinkin hotelleissa työskenelevät!
        tässä on hyvä sivu, jos pelkää joutuneen tunisialaisen kusettajan uhriksi...
        http://www.tunisia-love.com/what-is-bezness-in-tunisia.htm

        Joo-o. Hyviä miehiä ja hyviä naisia taitaa aina olla vähemmistö mistä tahansa kansasta. Ja tietysti on selvää, että ns. kehittyvien maiden ihmiset yrittävät käyttää hyväkseen varakkaampia länkkäreitä. Eri varuillaan kannattaa olla näissä elintasokuilun ylittävissä suhteissa. Kusetetuksi tulemisen riski on suuri. Hupaisaa viestissäsi oli tuo, miten lipsahdit aiheesta: yli puolet viestistäsi käytät oman miehesi kehumiseen. No, varmaan miehesi ominaisuudet ja suihkussa käymisfrekvenssi aloittajaa ja kaikkia muitakin huimasti kiinnostavat. Ne olisi ehkä voinut kiteyttää kahteen sanaan: kunnon mies, ja se siitä. Mutta kun on tilaisuus itsekorostukseen, niin käytetään sitä, eiks je?


      • tunisie.
        32434 kirjoitti:

        Joo-o. Hyviä miehiä ja hyviä naisia taitaa aina olla vähemmistö mistä tahansa kansasta. Ja tietysti on selvää, että ns. kehittyvien maiden ihmiset yrittävät käyttää hyväkseen varakkaampia länkkäreitä. Eri varuillaan kannattaa olla näissä elintasokuilun ylittävissä suhteissa. Kusetetuksi tulemisen riski on suuri. Hupaisaa viestissäsi oli tuo, miten lipsahdit aiheesta: yli puolet viestistäsi käytät oman miehesi kehumiseen. No, varmaan miehesi ominaisuudet ja suihkussa käymisfrekvenssi aloittajaa ja kaikkia muitakin huimasti kiinnostavat. Ne olisi ehkä voinut kiteyttää kahteen sanaan: kunnon mies, ja se siitä. Mutta kun on tilaisuus itsekorostukseen, niin käytetään sitä, eiks je?

        ei, vaan korjasin väitteitä mitä ylläoleva kirjoittaja yleisti tunisialaisista miehistä ;) olisiko kannattanut ehkä lukea KAIKKI ketjun viestit, ennn kuin lähdet yhtä viestiä kommentoimaan, pysyisit edes vähän kärryillä!

        eli en lipasahtanut aiheesta vaan vastasin kahteen ERI viestiin, eiks je ;)


      • 545yy54
        tunisie. kirjoitti:

        ei, vaan korjasin väitteitä mitä ylläoleva kirjoittaja yleisti tunisialaisista miehistä ;) olisiko kannattanut ehkä lukea KAIKKI ketjun viestit, ennn kuin lähdet yhtä viestiä kommentoimaan, pysyisit edes vähän kärryillä!

        eli en lipasahtanut aiheesta vaan vastasin kahteen ERI viestiin, eiks je ;)

        Just just, niinhän se tietysti olikin.


      • Anonyymi
        22222222222222 kirjoitti:

        Oletko siis lähdössä Tunisiaan työn vai miesten vuoksi?

        No tietäähän sen mitä tällaisten naikkosten työ on. Tunisiassa, Dubaissa, Marokossa... ongelma on siinä että nämä visvaperseet eivät sitten pysy noissa "työmaissaan", vaan tulevat sieltä takaisin tänne manletteineen ja zoonooseineen.


    • ewdrftgyuhij

      Niin suomalaisista kuin Tunisialaisista miehistä löytyy hyviä ja huonoja tyyppejä, sekä kaikkea siltä väliltä. Ei kaikkea voi yleistää syntyperän perusteella. Itse olen naimisissa Tunisialaisen miehen kanssa ja elämme ihan normaalia perhe-elämää.

    • masumah

      Entä minun "mieheni".
      Tutustuimme fb:n kautta toisiimme, olimme "faneina" samoilla islamilaisilla sivuilla ja hän löysi näin minut tammikuussa. Olen siis muslimi ja olin jo ennen mieheen tutustumista.
      Juttelimme skypessä ja fb:n kautta kunnes hiihtolomalla näimme toellisuudessa sen viikon. Mies on töissä Tunisiassa autokoulussa ja opiskelee argeologiaa.
      Vielä minua ei ole suvulleen esitellyt ja puhetta naimisiin menosta ollut vain tyyliin että joskus tulevaisuudessa.
      Matkojani Tunisiaan ei tietenkään maksa, eikä hotellia, mutta muuten kyllä kahvit ja syömiset maksoi ja tietysti bensat vanhempiensa autossa, asuu siis vanhempiensa luona (ainakin omien sanojensa mukaan).
      FB:ssä on selvästi merkitty että on parisuhteessa minun kanssa, tietysti voi olla muitakin sivuja.
      Ja selviä "ansoja" yritän miehelle joskus asettaa, pyydän vierailulle suomeen ja sanoo että voi yrittää viisumia, mutta todennäköisesti ei saa, yrittää tulla ensivuoden alusta että saa rahat säästettyä siihen. Sitten kun sanon että toki matkat maksaisin, niin sanoo että kyllä hän ne rahat itse säästää.
      Matkaviemiseksi antoi minulle koraanin sekä vanhempiensa itse valmistamaa oliiviöljyä. Nyt on tulossa paketti tänne missä on pojalleni hänen pyytämänsä lahja (jonka yritin oikeasti kerjätä että saisin hänelle maksaa), sekä pari takkia jotka pyysin hänen minulle Tunisiasta lähettää (ne sain kyllä maksaa :D ), mutta ei ottanut kuuleviin korviinkaan että maksaisin vielä postitkin.

      • masumah

        Niin, ainakin omien sanojensa mukaan tahtoo minut asumaan Tunisiaan kun ensin kunnolla tutustumme, koska hän ei voi jättää työtään eikä vanhempiaan/sisariaan.
        Jollekkin siskolleen on minut luvannut esitellä kesällä kun sinne taas menen.
        Omistaa joitakin suomalaisia miespuolisia ystäviä ja on erittäin tietoinen että vaikka suomessa on virallisesti isommat tulot on täällä myös isommat menot.
        Opiskeli myös yhdysvalloissa välissä.


    • koiran.

      ruokaa

    • Ltvn

      Jos kuka ymmärtää saksan kieltä niin tässä on sellainen tietopaketti aiheesta että paremmasta ei väliä:

      http://www.1001geschichte.de/

      Bezness = avioliittohuijaus

      • Ulkkis

        Kiitos linkistä, tuolla oli kyllä hiuksia nostattavan kauheita juttuja. Toinen asia oli sitten se, että ko. sivuston foorumilla oli kyllä todella asiantuntevaa (jos tätä ilmausta voi käyttää) väkeä ja suoraan sanoen äärimmäisen realistisia ihmisiä.

        Olen joskus miettinyt vastaavan sivuston tekemistä suomeksi, mutta on kaatunut osin laiskuuteen sekä siihen, että pelkään että siitä sivustosta tulisi sitten sellainen "tyhmien suomalaisten naisten" haukkumispaikka, josta lainailtaisi vielä niitä kirjoituksia ympäriinsä. Mielestäni tuon saksalaisen sivuston toiminta-ajatus oli hyvä, sitä ylläptävän yhdistyksen tarkoituksena kun on informoida/varoittaa avioliittohuijareista ja heidän tyypillisistä toimintatavoistaan sekä tarjota vertaistukea uhreille. Kyllähän siellä oli keskusteluissa sellaisia "ajattele nyt järjelläsi" neuvoja, mutta yhtään törkeää tai asiatonta kommenttia en nähnyt.


    • saaraH

      olen samaa mieltä, tuollainen sivusto pitäisi saada Suomeenkin...uskon, että löytyy siihen paljon jäseniä...idea on erittäin hyvä...

    • beutz

      masumah; alkoiko miesystäväsu nimi T-kirjaimella:( tarinasi kuulostaa liian tutulta:/

    • Katusa

      Moikka.Tapasin 4 vuotta sitten Tunisiassa ystäväni kautta joka juuri oli mennyt naimisiin paikallisen miehen kanssa erään Nizar nimiseen mieheen.Reissasin sinne joka 3 kk ja hän oli aivan ihana.Juteltiin skypessä joka päivä ja aina välillä puhelin meni rikki tai hänellä aina hyvä selitys miksi hävisi pariksi päiväksi.Sitten menimme naimisiin siellä ja kaikkien kalliiden paperi-sotien jälkeen hän vihdoin saapui Suomeen.Luonne muuttui samantien ja 5kk asumisen jälkeen huomasin hänen käyttävän huumeita ja se on ollut elämäni 5kk helvetti.Jouduin soittamaan poliisit, muuttamaan, hakemaan lähestymiskieltoa ja edelleen nyt 5kk jälkeen hän huumepäissään lähettelee tappo-uhkauksia.Rakastin häntä syvästi mutta olen onnellinen että olen elossa.En olisi ikinä uskonut hänestä tällaista.En tuomitse kaikkia tunisialaisia...mutta jos on jotain mikä pikkusenkin mietityttää...niin mieti tarkkaan ystäväiseni.

    • Katusa

      Hän on Nizar.

    • vierestäseurannut

      Olen Suomalainen mies ja asunut muutaman vuoden P-Afrikassa myös Tunisiassa. Ikävä kyllä, kulttuurimme on aivan toisenlainen ja arvomaailmamme eroavat suuresti. Nainen on siellä aivan eri asemassa kuin täällä Suomessa. Edelle menevät kaverit, kotieläimet, lapset, taloudenhoitaja, työ, harrastukset yms. tärkeämmät asiat. Sinulla ei ole mitään valtaa päättää "yhteisistä" asioista, vaan mies tietenkin päättää mitä tehdään ja milloin tehdään. Sinä olet Arabimiehelle palvelija ja jollet tiedä paikkaasi niin saat taatusti opetella sen kantapään kautta. Tunsin erään Suomalaisnaisen Tunisissa, joka oli naimisissa paikallisen kanssa ja häneltä sain kuulla aika järkyttäviä kokemuksia eli tämä vain näin varoituksenna Sinulle!

    • Anonyymi

      Mun mielestä voi luottaa.itsellä tunisialainen mies.

    • Anonyymi

      Tunnen vain yhden jota panin kun oli suomalaisen avulla tänne tullut ja naimisissa ja monen vuoden jälkeen ja heidän eron jälkeen asuu uuden naisen luona ja rahoilla. Kävin panemassa heidän kotonaan. Ei muuta sanottavaa. Tämä vain siis oma kokemukseni. Alkuun oli mimuuttimuna sittemmin kisakuntoa löytyi paremmin, että jotain on ainakin vuosien varrella oppinut. Tää siis vain mun kokemus, tiedä sitten onko suurta merkitystä mistä oli kotoisin, suomalaisetkin harrastaa pettämistä.

    • Anonyymi

      Minulla itsellä on tunisialainen mies ja on tosi mukava kohtelias arvostaa minua

    • Anonyymi

      Voi luottaa.Itsellä tunisialainen mies ja on tosi ihana ja kultainen

    • Anonyymi

      Minulla on tunisialainen mies joka on aivan mahtava 😊

    Ketjusta on poistettu 44 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      202
      8009
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4552
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      28
      2210
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2109
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1925
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1795
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1726
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1699
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1633
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1448
    Aihe