Viidennet treffit

Noora18

Ollaan tapailtu erään mukavan pojan kanssa joitain kertoja ja nyt on edessä viidennet treffit. Mitään ei kuitenkaan ole tähän mennessä tapahtunut ja aloin miettiä tulevien treffien perumista...
Jos poika tosiaan pitäisi minusta niin olisi se kai jo tähän mennessä edes suudellut? Vai voiko se vaan olla jotenkin hidas? Onko normaalia ettei viidensiin treffeihin mennessä ole mitään oikeaa kerrottavaa suhteen etenemisestä?

Ja joo. Olen näissä asioissa armottoman kokematon.Yleensä en käy toisilla saati sitten viidensillä treffeillä ;-)

19

8656

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Asiasta huvittunut

      Jos se ei pitäisi, niin miksi helvetissä se haluaisi jo viidennen kerran sua katella?

      Itsekään en yleensä käy toisilla tai viidensillä treffeillä. Siksipä voinkin varmasti sanoa, että koska kaveri vaivautuu paikalle, sen on pakko olla jollain tasolla kiinnostunut. Se saattaa olla ujo tai sitten lukee susta sellaisia merkkejä, ettei ole uskaltanut tehdä mitään. Voithan sä nyt itekkin vaikka poskipusun antaa treffien päätteeksi, kun kerran noin kovasti pussata haluat.

      • Hattu.mies

        Olen vain löytänyt saamattoman pojan joka ei uskalla tehdä aloitetta ja selittää sen itselleen sillä että pelkää "liialla agressiivisuudellaan tuhoavansa sen hienon suhteen joka teillä on".

        Sinulla on pari vaihtoehtoa.

        a) Heivaa poika ja etsi joku joka uskaltaa olla kanssasi.

        b) Jatka tapailua siinä toivossa että poika yllättää sinut pusulla joku päivä (muista kuitenkin että aikaa tuohon voi mennä kuukausitolkulla).


    • Jarski

      Mietipä, mitä se poika voisi kirjoittaa:

      "Ollaan tapailtu erään mukavan tytön kanssa joitain kertoja ja nyt on edessä viidennet treffit. Mitään ei kuitenkaan ole tähän mennessä tapahtunut ja aloin miettiä tulevien treffien perumista...
      Jos tyttö tosiaan pitäisi minusta niin olisi se kai jo tähän mennessä antanut jotain vinkkejä, että voisin suudella sitä? Vai voiko se vaan olla jotenkin hidas? Onko normaalia ettei viidensiin treffeihin mennessä ole mitään oikeaa kerrottavaa suhteen etenemisestä?"

      Nyt on tainnut käydä niin, että kaksi ujohkoa ja kokematonta ihmistä on kohdannut toisensa. Ehdottomasti kannattaa mennä viidensille treffeille, koska ei kai kukaan sovi viidensiä treffejä, jos ei kiinnosta. Jos sinua kiinnostaa, niin älä peru treffejä. Yritä rohkaista seuraavalla kerralla sinä mielesi ja tee aloite hieman pidemmälle menevään toimintaan. Tyttökin saa suudella ensin, ei sitä ole missään kielletty.

    • korjaukseen

      Ehkä olette molemmat vähän turhan ujoja? Poika parka ei ehkä osaa tulkita sua oikein tai ei löydä sitä sopivaa tilannetta luonnolliseen etenemiseen. Kenties se on alkuunsa pelännyt liian nopeaa etenemistä millä säikyttäisi sut pois tai jotain. Toinen vaihtoehto on tietenkin se, että se ei ole kiinnostunut susta muuten kuin kaverina.

      Oli miten oli, niin treffit perumalla ei tilanne ainakaan parane, jos tästä poitsusta olet kiinnostunut. Mene ihmeessä treffeille ja pidä huoli, että sopiva tilanne tulee.

      Vielä muistutus: Me miehet emme valitettaasti osaa lukea ajatuksia ja varsinkin ujommille tapauksille edes hienovaraiset vihjeet ei välttämättä riitä :)

    • peru

      Itse treffailin muutamia vuosia sitten jätkää, joka oli todella hidas. En enää edes muista kuinka monensilla treffeillä hän viimein uskaltautui minua suutelemaan, mutta olimme varmasti tapailleet silloin jo useamman kerran.

      Kaikkiaan tuota treffailua kesti meillä melkein puoli vuotta, jonka jälkeen kyllästyin, kun juttu ei edennyt mihinkään, ja kerroin miehelle, etten enää halua tapailla. Hän olisi kuitenkin edelleen tahtonut jatkaa entiseen tapaan ja kertoi olevansa minuun todella ihastunut.

      Paljon onnea teidän jutulle, toivottavasti kyseessä ei sentään ole yhtä "hidas" tapaus ;)

      • Oldie...

        Kuulostaa yllättävän tutulta.

        Itse treffailin muutamia vuosia (no, viitisen vuotta sitten jopa) sitten tyttöä, joka oli todella hidas. En enää edes muista kuinka monensilla treffeillä uskalsin häntä suudella, kun ei minkäänlaista vastakaikua kuulunut koskaan.

        Kaikkiaan tuota treffailua kesti meillä melkein puoli vuotta. Kaikkeni yritin mutta tyttö ei vaan lämmennyt, ja lopulta sitten totesi jotain tyyliin ettei osaa panostaa tähän juttuun yhtä täysillä kuin minä.

        Paljon onnea teidän jutulle, ja jos tuntuu natsaavan sen pojan kanssa niin rohkaise sitä aina tarpeen vaatiessa. Kyllä se siitä.


    • tosikkoko

      Viidennet treffit, eikä edes suudeltu.... Voi helttinen sentään, ja ikää on 18. Ai hyvänen aika, sänkyynkö sitä olis pitänyt mennä?

      • Noora18

        No ei olis pitänyt. En minä sitä tarkottanu...Ääääh!

        Mutta vastaajille kiitokset kannustavista sanoistanne...Poika ei siis ehkä inhoakaan minua :-p

        En siis perunut treffejä vaan päätin että teen itse jotain sen pusun saamisen eteen..Jos en ihan heti tänään, niin ehkäpä sitten seuraavilla terffeillä ;-)


      • ei heti sänkyyn
        Noora18 kirjoitti:

        No ei olis pitänyt. En minä sitä tarkottanu...Ääääh!

        Mutta vastaajille kiitokset kannustavista sanoistanne...Poika ei siis ehkä inhoakaan minua :-p

        En siis perunut treffejä vaan päätin että teen itse jotain sen pusun saamisen eteen..Jos en ihan heti tänään, niin ehkäpä sitten seuraavilla terffeillä ;-)

        Joo, mä seurustelin tuossa iässä 6 kk ennenkuin edes pussattiin.... huoh.... ja se oli musta NORMAALIA.


    • ****

      juu, pussaa poikaa poskelle treffien päätteeks..

      niin minäkin tein nykyiselle poikakaverilleni kun ei suudelmaa kuulunut.. Siitä merkistä hän sitten rohkaistuikin.. :)

    • ei todellakaan näin

      Eletään vuotta 2005 ja vieläkin naiset odottavat häpyhuulet kurtussa miehen aloitetta.

    • Keijopeijo

      Jos poika tosiaan pitäisi minusta niin olisi se kai jo tähän mennessä edes suudellut?

      Jaa-a, taidat odottaa miehen aloitetta...no, kai se on tavallaan ihan tottakin, että miehen se olisi pitänyt tehdä, mutta ei se miehellekään nyt niin helppoa ole jos toiselta puolelta ei ole tullut minkäänlaista signaalia että nyt olisi aika suudella...kyllä osa miehistäkin pelkää sitä, että jos yrittää jotain, niin toinen ei sitä haluakaan. Tilanne menee silloin tosi noloks ja vaikeeks...

      Eli siis se että ette ole vielä esim suudelleet, ei tod tarkota sitä että mies ei sinua haluaisi. Jos niin olisi, miks ihmeessä se tuhlais aikaansa viisillä treffeillä?

    • ---

      Anna pojalle jokin merkki, että haluaisit läheisempääkin kontaktia... Esim. katse, kosketus, jne. Katso sitten, kuinka hän reagoi. Saattaa poika olla niin ujokin, ettei uskalla alkaa suutelemaan. Tai kokematon, eikä tiedä, kuinka edetä?

    • oli minulla

      Niin, olin siis eilen viidensillä treffeillä miehen kans ja vasta sillon pidettiin ekaa kertaa kädestä kiinni. Että kyllä se etenee, joskus hitaammin ja joskus nopeemmin, miks pitäs olla niin kauhee kiire? :)

      • ---

        Joskus asiat sujuvat hitaasti, mutta varmasti. :)


    • Neitsykäinen-

      Älä pelkää,ei mitään kiirettä. Mä ja yks poika ollaa tapailtu jo kaksi vuotta,ties kuinka monennet treffit jo menossa.en oo ees laskenu.Niin ei olla vielä edes kertaakaan suudeltu.Pari kertaa halattu ollaan...:)

    • ...

      mun mielestä ei toi 5 oo viel nii paljon et ois pakko tapahtuu jotai. ehkä se mies on vaa jotenki ujo tai pelkää sitä et miten reagoit jos se suutelee. tee nii et mee niille treffeille ja sit jos ei mies ala suudella ni alat sit ite =)
      kävin ite jotai muutamia kertoja ulkona sellasen ujon hömelön kans´... :D tsemii viel.

    • lov3guru

      Jos joku vielä näitä lukee, nii paras neuvo on lopettaa toi oman suhteen vertailu "normaaliin" ja rakentaa ihan oma suhde omilla säännöillä :)

      Ite oon kyllä menny tyttöjen kaa sänkyyn siinä kolmansien treffejen kohalla.

    • Mä voisin heittää että ehkäpä tämä poika on vähän ujo? :o

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      106
      7548
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2822
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2412
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      113
      2129
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1809
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1553
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1416
    8. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      36
      1399
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1337
    Aihe