PAINOVOIMA oli sekaisin

Energia

MM-kisojen viimeisenä päivänä ns. painovoima oli sekaisin.


Miesten suorituksen se sekoitti ja näin mies toisensa perään epäonnistui,

mutta naisille se antoi useita lisämetrejä ja näin nainen toisensa perään paransi kauden parastaan useilla metreillä tai jopa omaa ennätystään.

:);):)

13

686

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Energia

      Myös Bonb Beamon hyötyi 1968 painovoiman sekoillessa ja näin hän paransi omaa ennätystään 833:sta 890:een.


      Oikea painovoimahan syntyy kun atomit eli laajenevat energiakeskittymät, joiden ulospäin työtyvillä energia-aalloilla on myös hiukkasluonne, työntävät toinen toisiaan poispäin maapallon keskipisteestä, jolloin maan pinta liikkuu poispäin maapallon keskipisteestä

      ja näin laskettu pakonopeus, joka vaaditaan, että päästään avaruuteen, on kirjaimellisesti pakonopeus, koska maan pinta tulee koko ajan perästä.


      Esim. auringonpilkkujen aikaan painovoima voi heitellä, ja vieläpä niin että mittarit näyttävät samoja lukemia, mutta silti samalla energialla voi päästä pidemmälle ilmassa.

      Ja tämähän taas liittyy siihen, että atomit eli laajenevat energiakeskittymät laajenevat sitä nopeammin, mitä enemmän energia-aaltoja maata kohti tulee.




      Aitajuoksijat siis hyötyvät siitä kun atomit laajenevat nopeammin, jolloin he pääsevät nopeammin alas aitojen päältä. Voimaa toki tarvitaan enemmän, mutta näin tiettyihin aikoihin on huomattavasti helpompi tehdä uusi maailmanennätys.

      Nykyinen aitajuoksun ennätyshän on tehty auringonpilkkumaksimin puolivälissä ja vieläpä juuri 11 vuoden välein eli kahden auringonpilkkumaksimin välisinä aikoina.


      Kun taas Beamon hyppäsi pituushypyn ennätyksensä auringonpilkkummaksin yhteydessä ja vuoden 1991 MM-kisojen maakinen kisa hypättiin myös auringonpilkkumaksimin yhteydessä, jolloin auringosta ei tule niin paljon energia-aaltoja kuin normaalisti.

      Itse Mike Powell totesi kisan jälkeen, että aivan kuin olisi taikaa ilmassa.

      ja olihan sitä, kun kaikki paransivat ennätyksiään noin 30 senttiä, Powellin ja Lewin tykittäessä koko ajan 870-895.


      :);):)

    • Energia

      Nykyfysiikkahan ei vielä ymmärrä painovoimaa.

      Ja atomimallikin on väärä.

      Oikeastihan atomien ytimistä työntyy koko ajan tiheään käpertynyttä energiaa aaltoina, joilla on myös hiukkasluonne.

      Nuo energia-aallot avautuvat tilaksi eli energiaksi ja tuolla energialla ne itse kääntyvät takaisin atomin ytimeen, josta tulee seuraava aalto, joka käy vähän kauempana kääntymässä jne.


      Näin laskettu pakonopeus, joka vaaditaan avaruuteen pääsyyn, on kirjaimellisesti pakonopeus, koska maan pinta tulee koko ajan perästä, sitä mukaa kuin maapallon atomit työntävät toinen toisiaan poispäin maapallon keskipisteestä.

      Satelliitit ja kuut sen sijaan liikkuvat kaarevalla radalla poispäin planeetoista samassa suhteessa kuin kaikki massalliset kappaleet laajenevat.

      Ja planeetat taas liikkuvat kaarevalla radalla poispäin tähdistä sitä mukaa kuin tähdet ja planeetat laajenevat.

      Planeettojen havaitaan ikäänkuin kiertävän tähtiä, koska niihin osuvat tähtien energia-aallot saavat planeetat pyörimään akselinsa ympäri, jolloin plentoista vapautuva energia avautuu enemmän planeettojen liikerataan nähden taaksepäin.

      Venuksestakin vapautuu energiaa enemmän liikerataan nähden taaksepäin, vaikka se pyörii akselinsa ympäri toisin päin kuin muut planeetat.

      Venus on ainut planeetta, jonka lämpötila on plussan puolella yöllä ja vieläpä satoja asteita ja näin Venuuksesta vapautuu energiaa enemmän keskiyön jälkeen, kun taas muista planeetoista vapautuu energiaa enemmän ennen keskiyötä.

      Taisipa Uranuksellakin olla erikoinen tapa pyöriä akselinsa ympäri, mutta siitäpä vapautuukin energiaa eri tavalla kuin muista planeetoista.


      :);):)

    • Energia

      Auringonpimennys saa heilurin heilahtelemaan hieman nopeammin.

      Lue lisää.

      http:synapsi.net/juttu404.html

      • Energia

    • Energia

      Ajatellaanpa, että on olemassa vain yksi voima ja tuon voiman ansiosta kaikki energia pyrkii saman tiheyden omaavaksi energiaksi.

      Atomit ovat siis energiakeskittymiä joiden ytimessä energia on tiheään käpertyneenä.

      Tuo energia avautuu/laajenee vähemmän tiheäksi energia-aaltoina, jotka liikkuvat poispäin atomin ytimestä.





      Tästä päästään ajatukseen, jonka mukaan galaksit syntyvät mustista aukoista, jotka joutuvat jättimäisten myös laajenevien mustien aukkojen tapahtumahorisontin sisälle.

      Mikäänhän ei vedä mustia aukkoja jättiaukkojen siään, vaan jättiaukon ulospäin työntyvät emergia-aallot yksinkertaisesti lopulta tavoittavat pienempiä mustia aukkoja, jotka ovat syntyneet tähtien supernovaräjähdyksistä.



      kun tasaisesti laajeneva musta aukko kohtaa jättiaukon ulospäin työntyviä energia-aaltoja, tuo tasaisesti avautuva energia hankautuu ison energia-aaltoihin, jolloin osa avautuvasta energiasta käpertyy takaisin tiheämpään ja vieressä oleva pääsee laajenemaan vähemmän tiheäksi.

      hankautuminen toistuu säännöllisin väliajoin ja näin yhdestä energiakeskittymästä syntyy paljon pieniä energiakeskittymiä eli atomeja ja näin meillä on uusi astetta pienemmän aineen kokoluokan galaksi.



      Vielä tänä päivänäkin hankaudumme jättiaukon ulospäin työntyviin energia-aaltoihin ja siitä syystä aurinkoon syntyy auringonpilkkuja ja Jupiterissa havaitaan punainen pilkku eli voimakas myrsky, joka on ollut havaittavissa jo satoja vuosia.


      Tuollainen hankautuminen aiheuttaa myös maapallon painovoimaan heilahduksia, joista urheilijat voivat hyötyä.


      Kun atomien laajeneminen hidastuu yks kaks, niin silloin maan pinta ei liiku niin nopeasti poispäin maapallon keskipisteestä jne.




      Kerroppa tästä kavereillesi, niin saadaan fysiikka oikealle Kuopiolaiselle tasolleen.

      :);):)

      Virratkoon shamppanja Kuopioon, jossa se voi virrata iloisesti.

      :);):)

    • Energia

      Ns. kvanttifluktuaatio on tapahtuma, jossa tyhjä avaruus eli tila poreilee ja hetkellisesti syntyy pienimpiä havaittavia hiukkasia, jotka muuttuvat saman tien takaisin meidän tyhjäksi tilaksi.

      No, loogisen kauniin yksinkertaisen Savolaisesti tuollainen tapahtuma syntyy,

      kun esim.valon energia-aallot hankautuvat vastakkain, jolloin niissä oleva energia käpertyy osittain tiheämpään ja näin syntyneet energiakimput sen jäkeen potkaisevat vauhtia avautumalla liikerataansa nähden taaksepäin, jolloin ne itse myöskin avautuvat uudestaan energia-aalloksi.

      No, tuo taaksepäin avautuva energia liikkuu myös aaltona, joka hankautuessaan vastaavaan energia eli tila-aaltoon käpertyy osittain tiheämpään, jolloin syntyy ns. kvanttifluktuaatio eli tyhjästä tilasta syntyy pienimpiä havaittavia hiukkasia eli energiakimppuja,

      jotka todellakin potkaisevat kirjaimellisesti tyhjää, jolloin ne häviävät muuttuen meidän tyhjäksi tilaksi eli erittäin vähän tiheäksi energiaksi.


      E=tila ja shamppanja virtaa kohta kuopioon.

      :);):)

    • Energia

      kun kappaletta lämmitetään kappaleeseen ulkoapäin tulevilla energia-aalloilla,

      niin silloin nuo aallot kohdatessaan kappaleen ulkokehän ulospäin työntyviä energia-aaltoja, käpertyvät osittain tiheämpään ja näin syntyy energiahiukkasia, jotka avautuessaan voimakkaasti liikerataansa nähden taaksepäin,sinkoutuvat kappaleen ulkokehän atomien ytimiin voimakkaasti.

      Nyt nuo energiakimput saavat kappaleen ulkokehän atomien ytimistä vapautumaan energiaa normaalia enemmän, jolloin kappaleen ulkokehän atomit pyrkivät liikkumaan kappaleen keskustaa kohti.

      Tässä vaiheessa kappaleen ulkokehän atomit joutuvat lähemmäksi seuraavan kerroksen atomeja, jolloin noiden atomien ulospäin työntyvät energia-aallot hankautuvat toisiaan vasten normaalia aikaisemmin, jolloin ne ovat tiheämpiä ja näin niistä syntyy energisempiä energiahiukkasia, jolloin ketjureaktio siirtyy seuraavan kerroksen atomeihin jne.


      Ja nyt atomit todellakin värähtelevät nopeammin ja ne myös tönivät toinen toisiaan normaalia nopeammin kauemmaksi toisistaan ja näin kappale lämpölaajenee.

      :);):)

    • Energia

      Kun omenan atomien ulospäin työntyvistä energia-aalloista syntyy energisempiä energiahiukkasia kuin ilmakehän atomien ulospäin työntyvistä energia-aalloista, niin silloin omenan atomit tönivät tehokkaammin ilmakehän atomeja poispäin itsestään.

      Ilmakehän atomit liikkuvat poispäin maapallon keskipisteestä,koska maapallon atomien ulospäin työntyvistä energia-aalloista syntyvät energiahiukkaset tönivät ympärillä olevia atomeja kauemmaksi ja näin kaikki atomit työntävät toinen toisiaan poispäin maapallon keskipisteestä.

      Maapallon keskelle syntyy lasketun kaltainen paine ja maan pinta työntyy koko ajan poispäin maapallon keskipisteestä.


      Ilmakehän atomit jaksavat töniä toinen toisiaan poispäin maapallon keskipisteestä, mutta omenan atomeja ne eivät jaksa töniä ylöspäin, vaan ilmakehän atomit työntyvät omenan ohi, kunnes maan pinta tömähtää omenaan.


      Tokihan ne ilmakehän atomit saavat vähän tönittyä sitä omenaa samaan suuntaan, kuin mitä ne itse työntyvät, jolloin omenan vauhti poispäin maapallon keskipisteestä hidastuu vähitellen kiihtyen hitaammaksi, kunnes se joko saavuttaa vapaan pudotuksen tai sitten maan pinta ottaa omenan kiinni ja tömähtää omenan pintaan.

      :);):)

      Ja tähän ajatukseen emme tarvitse mitään simsalapimulottuvuuksia, jolloin selviämme Savolaisen kolmiulotteisesti shamppanjan kera.


      :);):)

    • Energia

      Kun tiettyjen aineiden atomeista avautuvat energia-aallot kohtaavat, niin niiden aallonpituus ja tiheys saakin nuo aallot taipumaan poispäin tuolta alueelta, jolloin kyseiset atomit eivät töni toisiaan poispäin toisistaan.

      Syntyy ns. molekyyli, jolla on yhteiset energia-aallot, jotka avautuvat tuosta laajenevasta massakeskittymästä poispäin.

      Kun vastaavia molekyylejä syntyy myös muiden aineiden atomeista vastaavalla tavalla, niin silloin myös molekyyleistä syntyy isompia massakeskittymiä, jotka laajenevat yhteisenä pakettina avautuen energia-aalloiksi, joilla on tietty aallonpituus ja tiheys.


      Näin ymmärrämme Savolaisen kolmiulotteisesti maailmankaikkeutta ilman simsalapimulottuvuuksia, pimeää ainetta ja pimeää energiaa.

      Myös tähdet laajenevat ja niistä avautuu tilaa eli energiaa, jolloin ne liikkuvat kaarevalla radalla poispäin galaksin keskustasta.



      Voimakkain ilmiö tuollaisesta energia-aaltojen taipumisesta poispäin kahdesta eri laajenevasta massakeskittymästä, on magneetin ja rautaesineen välillä, jossa avautuva energia eli tilaa taipuu poispäin laajenevien kappaleiden luota ja näin niiden pinnat tömähtävät yhteen.



      Olkoon Savolainen painovoima kanssanne.

      Ja virratkoon shamppanja kuopioon, jossa hän saa virrata iloisesti.

      :);):)

      :);):)

    • Energia

      Jotta aurinko saisi työnnettyä koko ajan planeettoja suhteellisesti samalla energialla, niin auringosta pitää avautuu koko ajan tiheämmin ja tiheämpiä energia-aaltoja.

      Ja näinhän ajatukseni mukaan käy.

      Ja kun valon yleisestä punasiirtymästä on päätelty, että galaksijoukot loittonevat liikkumatta toisistaan poispäin, niin myös tämä toimii Savolaisen kolmiulotteisesti ilman alkuräjähdysteorian simsalapimulottuvuuksia.


      Ja näin lupaukseni ommella alastomalle maailmankaikkeudelle eli keisarille vaatteet täällä Kuopiossa, on toteutunut.


      Olkoon Savolainen painovoima kanssanne.

      :);):)

    • Energia

      Radiohiiliajoitus on myös sikäli virheellinen, että aikoinaan maapallolle tuli paljon vähemmän kosmista säteilyä, kunnes sitä alkoi tulla muista galaksesita ja lopulta muista galaksijoukoista.


      Vanhimmista puista havaitaan kuinka monta kertaa maapallo on kiertänyt auringon niiden elinajan aikana, mutta tässäkin täytyy ottaa huomioon, että atomit värähtelivät aikoinaan paljon hitaammin suhteessa siihen, miten nopeasti esim. maapallo kiersi auringon,


      jolloin näkyvän maailmankaikkeuden ikä on jotakin aivan muuta kuin miljardeja vuosia.


      :);):)

    • Energia

      Galaksit pyörivät kärrtynpyörämäisesti.

      Niinpä perinteisen painovoimakäsityksen mukaan tarvitaan kymmenen kertaa enemmän ainetta, mitä sitä galakseissa havaitaan, etteivät tähdet sinkouituisi havaitulla nopeudella pois galakseista.

      Vaan tuota ns. pimeää ainetta ei tarvita ollenkaan ajatukseni muklaan, koska tähdet todellakin liikkuvat huimaa vauhtia poispäin galaksin keskustasta kaarevalla radalla,

      kuitenkaan loittonematta suhteellisesti, koska tähdetkin siis laajenevat ja metrimitan laajentuessa, niitä metrejäö vaan sattuu mahtumaan koko ajan suurin piirtein saman verran tähtien väliin.




      Vanha tietohan on siinä, että galaksijoukot loittonevat toisistaan liikkumatta toisistaan poispäin.


      Ja uusi Savolainen oivallus kertoo, että planeetat liikkuvat kaarevalla radalla poispäin auringosta, kuitenkaan loittonematta suhteellisesti.

      Samoin siis tähdet liikkuvat poispäin galaksin keskustasta, loittonematta suhteellisesti.

      :);):)

      • Energia 2

        Onkohan sulla jotenkin jakautunut persoona..?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5135
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3227
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1810
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1665
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1375
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1296
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1277
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    Aihe