puudutusvoide

taina

onko kukaan koikeillut apteekista saatavaa Emla puudutusvoidetta? Siis laittanut sitä iholle ennen lävistystä.Onko tehonnut?

35

16444

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JennieF

      noista emloista sun muista ole juurikaan apua, ehkä silloin jos oikeasti uskoo että nyt kun on puudutusvoidetta, niin lävistäminen sattuu vähemmän. Että lähinnä henkiselle puolelle siitä voi olla apua. Varmaan vaan pistettävät puudutusaineet tehoaisivat tuommoiseen. Emlahan käsittääkseni puuduttaa vaan ihon pinnan. Korjatkaa jos olen väärässä.

      En usko minkään lävistyksen olevan niin kivulias etteikö sitä kestäisi.

    • -M-

      En usko että niistä puudutus voiteita on paljoakaan apua. Vaikka se ei niin paljoa sattusikaan sen lävistys operaation aikana, niin se lävistys kohta on kipeänä vielä useita päiviä sen jälkeenkin. Ja tuskinpa sitä kukaan jaksaa olla koko aikaa siihen sivelemässä.. =)

      • mewwy

        musta se kipu kuuluu siihen lävistykseen ja jos ei sitä oo valmis kestämään niin sitten miettii jotain vaihtoehtoa mikä sattuu vähemmän... ja tosiaan toi voidehan vaan puuduttaa ihon pinnan. Muutenkin, se lävistystilanteen kipu kestää vaan muutamia sekunteja. Jälkikivut on tietysti sit erikseen.


    • Furious.Angel

      Mä laitoin kulmaan Emla puudutuslaastarin n.tuntia ennen lävistystä...Tehos TODELLA hyvin.Ei tuntunu juuri ollenkaan..Suosittelen

      • hiheheuh

        silmäänhän ei saa mennä puudutusainetta, eli jos kulmaan laittaa vaikka laastarin, niin onko siitä haittaa silmälle?


      • 078787

        Mistä voit tietää että "tehosi" jos et ole koskaan ennen edes kokenut kulmalävistyksen tuottamaa kipua??


      • emlasimmu
        hiheheuh kirjoitti:

        silmäänhän ei saa mennä puudutusainetta, eli jos kulmaan laittaa vaikka laastarin, niin onko siitä haittaa silmälle?

        Emlaa käytetään myös kestopigmentoinneissa esim. silmänrajauksissa. Menee siis silmään väkisinkin, eikä ole mitään haittaa. Koettu itse ja vielä näen niinkuin ennenkin.


      • Anonyymi

        Oikestiko auttaa


    • annuuuu

      itse aijon ottaa lävistyksen ja haluaisin tietää auttaako emla puudutusvoide

    • ...

      Laitoin tota kun otin napakorun se oli tosi hyvää ja toimivaa en tuntenu yhtään mitään! :) apteekista vaan hakemaan eikä maksa paljoo:D

      • ssssara

        olen ajatellut saada napakorun , mutta mua pelottaa että aikooko se sattuu , mutta mä pelkäänkin että se kestää kauemmin parantua, onko se totta ? koska en halua ostaa sitä elman puudutusvoidetta jos siin kestää kauan parantua !


      • omppu85
        ssssara kirjoitti:

        olen ajatellut saada napakorun , mutta mua pelottaa että aikooko se sattuu , mutta mä pelkäänkin että se kestää kauemmin parantua, onko se totta ? koska en halua ostaa sitä elman puudutusvoidetta jos siin kestää kauan parantua !

        Mitä helvettiä te selitätte. Ei elämästä muutenkaan selviä ilman kipua. Älä ota lävistystä jos kipua pelkäät. Puudutusvoiteet puuduttaa vaan ihon, eikä se lävitäminen nyt helvetti muutenkaan satu.


      • asdsgjgkghk
        omppu85 kirjoitti:

        Mitä helvettiä te selitätte. Ei elämästä muutenkaan selviä ilman kipua. Älä ota lävistystä jos kipua pelkäät. Puudutusvoiteet puuduttaa vaan ihon, eikä se lävitäminen nyt helvetti muutenkaan satu.

        rauhotu :D:D:D::DD:


      • Anonyymi
        omppu85 kirjoitti:

        Mitä helvettiä te selitätte. Ei elämästä muutenkaan selviä ilman kipua. Älä ota lävistystä jos kipua pelkäät. Puudutusvoiteet puuduttaa vaan ihon, eikä se lävitäminen nyt helvetti muutenkaan satu.

        Älä todellakaan puhu tollasta, täällä voi olla lapsia


    • ||0|0||

      mitä iloa on ottaa puudutus kun menee ottamaan lävistyksen???
      eikö samantien voisi ottaa nukutuksen?
      kipu kuuluu asiaan. ei se kirpase kun kerran.

      • asdsfghg

        ymmärrän , mutta jotkut ihmiset on tosi herkkiä nii kyl mä nyt uskon jos toi sara haluu tietää !


      • laurtsukka
        asdsfghg kirjoitti:

        ymmärrän , mutta jotkut ihmiset on tosi herkkiä nii kyl mä nyt uskon jos toi sara haluu tietää !

        juu kyllä se toimii laita pari tuntii ennen sitä puudutusta siihen napaan !


      • puuudutusvoide

        Jos ei kestä kipua ja plaap plaap plaa.. että kun muutkin jotka on ottaneet lävistyksen ja kestäneet kivun niin kukaan mukaan ei siihen kipuun apua saa ottaa. Tämä teidän kinastelunnne menee jo samaan kategoriaan kuin tyyliin luomusynnytys kun minä synnytin luomuna ja kestin kivut niin en tajua miten kukaan muu ihminen ei sitä kipua voi kestää,älkää hankkiko lapsia. Huoh...

        Itse halusin vuosia toiset korvakorureijät ensimmäisten lisäksi,mutta se kipu,muistan vieläkin kun ne ensimmäiset reijät laitettiin ja se sattu :(
        Nyt ostin puudutusvoidetta ja tuo reijittäminen ei sattunut yhtään, se pieni polttava kipu mikä tulee jälkikäteen se ei kestä kovin kauan,kuten jotkin pelotteli...jopa päivien kestolla.


    • 8786jjj

      joo iha samaa mieltä tosta että turha sitä on ottaa jos ei edes kipua kestä. itse en edes paljoa ajatellut sitä että "uskallankohan nyt ottaa sitä korua kun sehän voi pikkaisen kirpaista" halusin lävistyksen, otin sen ilman mitään puudutuksia. oli sitten ihminen miten herkkä tahansa kyllä sen voi kestää, kipu kuuluu elämään. äläkä ajattele että apu, apua, kuolen, se sattuu, jos luot jo sen mielikuvan niin sehän voi sattua enemmän.

      • mitä sitten vaikka joku haluaakin käyttää puudutusvoidetta?! itsekin pelkäsin, kun menin ottamaan dermalin rintakehään, että pyörryn siihen paikkaan, koska minulla tulee helposti huono olo kun sattuu. eli siinä tilanteessa olisin voinut käyttää voidetta, mutta en kuitenkaan käyttänyt, enkä pyörtynyt :) mutta jos ihminen haluaa lävistyksen, nii totta kai hän voi mennä sen ottamaan vaikka puudutusvoiteen kanssa!


    • e-m-l-a-a

      On täysin jokaisen oma asia jos haluaa käyttää puudutusvoidetta. Aine kyllä tehoaa ja puuduttaa alueen niin että lävistys on lähes täysin kivuton kun aineen antaa vaikuttaa vähintään tunnin pari ennen lävistämistä. Erittäin pitkän vaikutusajan ja suhteellisen kalliin hinnan vuoksi lävistäjät eivät tarjoa tuotetta, mutta kuka tahansa voi sitä halutessaan ostaa (kannattaa selvittää mahdolliset allergiat etukäteen) ja käyttää ennen lävistyksen ottamista eikä siitä ainakaan mitään haittaa ole.

      Totuus on että ilman puudutustakin kuka tahansa kestää kyllä lävistyksen aiheuttaman nopean nipistyksen, mutta jos haluaa silti voidetta käyttää niin siitä vaan.

      • ssssara

        minäkin siis olen todella herkkä, joten haluaisin vaa kysyä jos se toimii , meen huomena ottamaan sen napakorun puudutusvoiteella !!!!!!


    • Mizaaa

      No jos multa kysytään, ni omaan aivan hitonmoisen piikkikammon, ja olen vuosikausia halunnut tatuoinnin..nyt pari viikkoo takaperin mietin et tätä emlaa vois koittaa, vaikutus aikahan on 1-4 tuntia ennen toimen pidettä ja luonnollisesti mitä pidempää piät sen parempi vaikutus..nyt on jo pari kuvaa iholla..ja voin kertoa enää en tatuoimista juurikaan pelekää..lävistämistä en oo pelänny ees ilman emlaa..hauskaa ja jännää mutta tosi. nyt ku ostin oman tatuointi koneen ni hoksasin että se ääni on se mitä pelekää..ja huom mitä enempi jännität sen enempi lihas panee vastaan ja sattuu :) eli hyvissä ajoin emla vaikuttaan huuleen tai napaan tyyliin 2-3 tuntia..ja voit olla varma ettet ees hoksaa ku menee lävitte :) Nyt ärsyttää ku otin kuvat niihin tuli himo.. :D 2vk ja oon laittany 4 kuvaa..mutta on siinä yks haitta puolikin..väli maasto puudutettu/puuduttamaton sille rajalle ku menet ja yli ni se kipu on ns entistä kovempi siellä mitä et oo puuduttanu :/

    • KÄRSI

      Jos ei kestä sitä hetken kipua, niin ei pidä hankkia lävistystä.

    • Kieleen?

      Emlaa ei saa varmaan laittaa suuhun? Eikä se varmaan auta edes kieleen? Haluisin ottaa kielilävärin, mutta mulla on aina ollu kamala piikkikammo.. JA JUU! JOS EI KESTÄ KIPUA NII EI KANNATA OTTAA.. Mutta mun mielestä jokainen valitsee oman tyylinsä.. Se kipu ehkä "kuuluu" lävistyksen ottamiseen, mutta en mä sitä kipua halua.. Mä haluun sen lävityksen ja tiiän, että se on kipee lävistämisen jälkeen, mutta haluisin olla edes vähän rennompi sillon kun meen ottaan sen.. En haluis pyörtyä :DD

    • plöh

      Itse on tullut käytettyä puudutusgeeliä ja ei tunnu kipua ollenkaan. Noin 10 min pitäis antaa vaikuttaa.

    • Suhteellista

      Jos kipu kerran kuuluu niin tiiviisti elämään kuin vakuutatte, niin olette varmaan valmiit esimerkiksi kuolemaan syöpäkipuihin ilman asiallista kivunlievitystä? Sama asiahan sitten tietysti on poistattaa hammas tai luomi ilman puudutusta. Ja synnytys - vaikka päädyttäisiin sektioon - on niin luonnollinen tapahtuma, että ei siinä puudutuksia kaipailla. Onkohan näin...?

      Mielestäni jokaisella on oikeus puudutukseen, olkoonkin että haluaa ottaa lävistyksen tai tatuoinnin.Tietysti Emlan tai vastaavan kohdalla on huomioitava, että kyseessä on lääke, ja lääkkeellä voi olla myös sivuvaikutuksia. On huomioitava lääkkeen vaikutusaika. Missä vaiheessa puudutus laitetaan, että teho kestää halutun ajan. Ja ei sitä voidetta tökätä ihon sisään, se pestään pois ja alue desinfioidaan ensin, vaikuttava ainehan on jo imeytynyt.

      Itselläni on viisi tatsaa, joista ainoastaan yksi oli kivuliaassa kohdassa ja jäi siksi kesken toistakymmentä vuotta sitten. Lävistyksiä on ollut neljä, joista yksi jäljellä. Niiden aiheuttama kipu oli lyhytaikaista ja siedettävää. Tosin nännien ja navan lävistykset kasvoivat vuosien saatossa osittain ulos, joten poistin korut.

      Nyt kesken jääneelle tatuointialueelle tehdään peittotatuointi. Aion hankkia puudutusvoidetta, olen sitten mikä nössö tahansa. Tämän uudelleen tatuoinnin ensimmäisen kerran kestin elossa, mutta kesken jää jälleen, ellei puuduteta. Minua on puudutettu hammaslääkärissä, ja kivuliaisuuteni huomioidaan gynekologikäynnilläkin (ei siis enää normaaleja kierukoita, joiden asennus vastaa vain "itikan pistoa"). Joten puudutusta tähänkin, kiitos.

      Muistattehan muuten kärsiä myös normaalit kuukautiskivut, flunssat ja päänsäryt ilman kipulääkkeitä. Ne ovat normaaleja elämään kuuluvia kipuja. Samoin laskettelurinteissä katkeilleet raajat.

    • Napalävistetty

      Emla-puudutusvoide on aivan loistava helpotus sille, joka ei halua nauttia lävistyksen teossa aiheutuvasta kivusta. Itse levitin navan ympärille pari kolme tuntia ennen lävistämistä ja toimi erittäin loistavasti - EDES PIENTÄ NIPISTYSTÄ EI TUNTUNUT! Suosittelen erittäin lämpimästi kokeilemaan, mutta ymmärtänet kai sama konsti ei ihan toimi limakalvoalueille laitettavien lävistyksien suhteen.

      • Anonyymi

        Mitä jos ottaa nännilävistyksen niin toimiiko


    • Kokemuksella2

      Oon itse ainaki käyttäny sitä emla voidetta kun otin korvakorut pienenä (itellä siis piikkikammo) ja se ei tuntunu mulla oikeesti missää se korviksien laitto ehkä pikkasen kuumotti ja kutitti sen jälkee korvia mut kipuu ei ollu! Suosittelen paljo niitä jos on korkee kipukynnys.

    • Snakebites

      Osaako kukaan sanoa miten emla tehoaisi huulessa (ulkopuolella tietenkin) jos haluaa lähteä huulikorua ottamaan? Olen nimenomaan ymmärtänyt että emla puuduttaa vain ihon mutta huulta lävistettäessä neula menee koko paksun kudoksen läpi. Onko tuotteesta tässä kohtaa mitään hyötyä vai kannattaako koko homma vain sivuuttaa ja mennä lävistämään ilman puudutuksia?

    • Minulle lävistäjä sanoi että jos ei kestä sitä kipua, ei kannata lävistystä ottaa. Ja se on vain pintapuudutus, ei auta lainkaan.

    • Anonyymi

      Mä haluisin ottaa rustokorun mutta kun se sattuu ja pelkään piikkejä nin mä haluaisin laittaa jotain puudutus juttuu nin auttaako se ois kiva tietää👉👈

      • Anonyymi

        Itse otin conchin Emla-voiteen kanssa, ei tuntunut missään oikeastaan. Toiselle puolelle otin ilman Emlaa ja tietenkään siihen kohtaan korvaa ei niitä pihtejä tai mitään saa niin ikävä tunne oli, kun ns. Väkisinhän se lävistäjä sen neulan läpi työnsi.

        Keskiviikkona aika nännikorujen ottoon. Meinasin nössönä ostaa tätä Emlaa, jos edes henkiseen kipuun auttaisi. Omaan aivan järkyttävän neulakammon


      • Anonyymi

        Itse otin conchin Emla-voiteen kanssa, ei tuntunut missään oikeastaan. Toiselle puolelle otin ilman Emlaa ja tietenkään siihen kohtaan korvaa ei niitä pihtejä tai mitään saa niin ikävä tunne oli, kun ns. Väkisinhän se lävistäjä sen neulan läpi työnsi.

        Keskiviikkona aika nännikorujen ottoon. Meinasin nössönä ostaa tätä Emlaa, jos edes henkiseen kipuun auttaisi. Omaan aivan järkyttävän neulakammon


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      139
      2013
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1918
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1868
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1660
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1468
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1158
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe