Hirvihölkkä

markus

Tämän niminen hölkkä tiedossa 30. lokakuuta Helsingin Herttoniemessä. Googlettamalla ei tahdo oikein mitään löytyä, mutta maksaa kuulemma 12e ja maksu suoritetaan paikan päällä. Ketkä ovat osallistumassa ja millä aikatavoitteella?

4

1175

  Vastaukset

  • Niin, Hirvihölkästä sen verran että on yksi perinteisistä Helsingin hölkkätapahtumista, joka on tosin viime vuosina mennyt melko säästöliekillä eli osallistujamäärät eivät ole huimia. Ajankohta on kuitenkin mukava ja reitti on kiva: sorapohjaista kävelytietä pitkin Herttoniemen ulkoilupuistoa ja Viikin peltoja. Arvontapalkintojakin löytyy - voitin itse joku vuosi sitten esim. Sarviksen termoskannun. Wau!

   Reitin lopussa on mukava mäki jossa voi irroittaa loput mehut jaloista.

   • Heasrissa ei ollut, vaikka ainakin kilpasarjan paras juoksi kuin hirvi ja olisi ansainnut, nimittäin tuloksia ei löydy mistään.


  • Kiva juoksutapahtuma kun ei ole niin kauheasti osallistujia, itse olen ainakin tykännyt olen juossut sen jo monena vuotena ja meinaan tulla myös tänä vuonna paikalle.

  SEISKA.FI

  • Tämän takia Niko Ranta-aho ei saapunut käräjäoikeuteen: vastaa pahoinpitelysyytteeseen kesämökiltään - terveydelliset syyt esteenä!
  • Jos Scarlett Johansson olisi superuhkea aikuisviihdetähti, tältäkö hän näyttäisi? Huhhuh, millaisia kaksoisolennon K18-pornokuvia!
  • Sofia Belórf saapui stressaantuneena pahoinpitelykäräjille: rynni vauhdilla valokuvaajien läpi – kuvat!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
   Maailman menoa
   190
   6284
  2. Heti alkoivat "asiantuntijat" sössöttämään

   ettei hallituksella ole oikeus pistää ihmisiä pakkokaranteeniin https://yle.fi/uutiset/3-11487500
   Maailman menoa
   330
   2947