tehokkaita vatsalihas-liikkeitä...

ex-hoikka

Olen siis ikäni ollut laiha, joten ei ole tähänpäivään mennessä miettiä selluliittiä, mutta nyt kun ikään on tullut niin vatsan seudulle alkanut kertymään hieman ylimääräistä. Olisiko jollain antaa tehokkaita vatsalihas-liikkeitä, joita voi tehdä ihan kotikontein. Lenkille, salille tms en ole innostunut lähtemään, vaan tahtoisin siis ihan simppeleitä, mutta tehokkaita liikkeitä kotiolohissa toteuttavaksi, joilla saisi kauniin litteän vatsan takaisin. Ja joo, ruokavaliota olen joutunut alkaa tarkkailemaan myös, mitä ennen en ole joutunut tekemään myöskään.

8

18612

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KajsaV

      Makaa selälläsi jalat ojennettuina ja nilkat taitettuina (varpaat siis kohtisuoraan ylöspäin). Hengitä rauhallisesti sisään, uloshengityksen aikana nosta jalat suorana rauhallisesti suoraan ylös ja pysäytä ne kun ovat kohtisuoraan ylhäällä. Tällöin myös uloshengitys pysähtyy. Hengitä kerran taas sisään ja uloshengityksen aikana laske jalat suorana takaisin lattiaan. Keskity koko ajan tekemään liike vatsallasi. Pidä jalat koko ajan kiinni toisissaan.

      Olen treenannut vatsaa jo aikoja, ja löysin tämän joogaliikkeen vasta äskettäin. Huomasin, että liike treenaa koko vatsan aluetta, kun aiemmin harjoittamani liikkeet ovat keskittyneet enimmäkseen vatsan yläosaan.

    • ...Siis..

      Onko sinulle tullut SELLULIITTIÄ ?? vai siis normaalia omenavartalo läskiä, rasvaa ?? - on muuten eri asia!!

      • ex-hoikka

        Vatsan alueelle alkanut kerääntymään sitä itseään eli läskiä, eli ei enää lautamaha. Hieman on tullut muuallekin, joka on minulle hyvä asia, koska olen ollut ikäni liiankin laiha (ilman anorexiaa tms) mutta toi vatsa alkaa näyttää kohta huolestuttavalta. En huolestuisi jos rasvaa kertyisi tasaisesti peppuun jne, mutta se tuntuu jämähtävän vatsan kohdalle.


      • Tietoinen siitä
        ex-hoikka kirjoitti:

        Vatsan alueelle alkanut kerääntymään sitä itseään eli läskiä, eli ei enää lautamaha. Hieman on tullut muuallekin, joka on minulle hyvä asia, koska olen ollut ikäni liiankin laiha (ilman anorexiaa tms) mutta toi vatsa alkaa näyttää kohta huolestuttavalta. En huolestuisi jos rasvaa kertyisi tasaisesti peppuun jne, mutta se tuntuu jämähtävän vatsan kohdalle.

        että rasvan vähentäminen vatsan alueelta onnistuu parhaiten treenaamalla kropan isoja lihaksia, jotta rasva palaa. Kehosta ei voi täsmärasvapoistaa!

        Vaikka kuinka treenaisit vatsaasi, jota peittää rasva, niin ei se mitään auta, sillä se rasva on siinä päällä. Lihavallakin ihmisellä voi olla aikamoinen sixpäkki, mutta se ei vain näy...

        Rasva täytyy ensin polttaa pois. Isot lihakset kuluttavat eniten energiaa, joten niiden treeni auttaa rasvanpoltossa. Ei kun lenkille...


    • Kumipalloilija

      en tiedä onko kuinka tehokas, mutta ite ainaki tykkään treenata jumppapallon avulla, saa monipuolisesti treenattua ja mukavaa, ei tarvitse huuhkia ulkona juoksemassa.;)

      • ex-hoikka

        vastanneille, sain hyvää tietoa asiasta. Täytynee tässä yrittää vielä toistaiseksi kotikonstein polttaa rasvaa joillakin vatsalihas-liikkeillä, lenkille en vielä suostu lähtemään, koska se on aina ollut jotenkin vastenmielistä, samoin kuin hiito tms. Tää liikunta kun ei ole oikein verissä.... koska ei ole tarvinnut koskaan tehdä mitään ainakaan painon puolesta, mutta nyt täytynee yrittää saada motivaatiota jostain jos ei kotikonstit auta.


    • vinorutistus

      VINORUTISTUS . Treenin kohde : vinot vatsalihakset.
      -asetu selinmakuulle toinen jalka polven päällä. pidä kädet niskan takana. Hengitä ulos ja rullaa ylaselkä kiertäen irti alustasta. tähtää kyynärpäällä vastakkaiseen polveen. Keskity lähentämään vastakkaista olkapäätä ja lonkkaa. pidä kyynärpäät auki ja ristiselkä kiinni alustassa koko liikkeen ajan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6382
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4106
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      265
      2529
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1990
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1498
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      96
      1348
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1080
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1026
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1001
    Aihe