Paras ripsiväri?

---Anne

Mielestänne paras ripsiväri? Entä tietäisikö joku onko olemassa hopeanväristäglitter-ripsiväriä? Olen yrittänyt etsiä mutta huonoin tuloksin...
YSL Mascara Volume on oma suosikkini tämänhetkisistä ripsareista! =)

71

36605

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Minä

      Haluaisin myös tietää mikä on paras ripsari. Tykkään tuloksesta kun ripsistä tulee pitkät ja runsaan näköiset. Tähän asti paras on ollut ehkä lorealin longitude (?) Muistaakseni se oli nimi. Ei kuitenkaan ollut sitten niin hyvä että olisin uudelleen ostanut. seuraavaksi ajattelin oikein panostaa ripsariin ja kokeilla YSL:n ripsaria, nimessä oli jotain "...for a false lash effect" tms. Olisiko sitten tuo mainitsemasi tai sitten se on se Mascara Lengthening.

      • mustelmeisson

        Dior on hyvä mutta alkaa sotkea jo muutamassa viikossa...liian kuituista??? Hypnose on hyvä...jos haluaa edullista ja hyvää niin ostaa ihmeessä Ms chickkiä...todella laadukas eikä maksa paljoa!
        Itse laitan itselleni minkkiripsiä joita tilaan hongkongista! Aika vaikeaa---liima on tuhtia tavaraa! pysyvät kauan mutta omat ripset irtoilee kamalasti..onneksi kasvavat takaisin!


    • -----------

      paras on lorealin double extension vedenkestävänä, ja ripsientaivuttimet, siinä paras yhdistelmä. ihanan pitkät ripset ja kestää hyvin.

      • noidea

        Onko se vedenkestävä erilainen koostumukseltaan, kuin se tavallinen? En nimittäin pitänyt siitä tavallisesta olllenkaan, just sitä syystä, että ripsentaivuttajilla saatu kaarevuus häipyi maskaran laittamisen yhteydessä.


      • paula
        noidea kirjoitti:

        Onko se vedenkestävä erilainen koostumukseltaan, kuin se tavallinen? En nimittäin pitänyt siitä tavallisesta olllenkaan, just sitä syystä, että ripsentaivuttajilla saatu kaarevuus häipyi maskaran laittamisen yhteydessä.

        Waterproof-ripsareiden kanssa (oli merkki mikä hyvänsä) ripset pysyvät kaarella huomattavasti paremmin kuin vesiliukoisen ripsarin kanssa. Tämä siitä syystä, että vesiliukoinen ripsari on niin kostea, että suoristaa ripset, ihan niinkuin vesi suoristaa hiuksista kiharat. Waterproof on niin "kuiva" ettei sillä ole tätä samaa vaikutusta.


      • noidea
        paula kirjoitti:

        Waterproof-ripsareiden kanssa (oli merkki mikä hyvänsä) ripset pysyvät kaarella huomattavasti paremmin kuin vesiliukoisen ripsarin kanssa. Tämä siitä syystä, että vesiliukoinen ripsari on niin kostea, että suoristaa ripset, ihan niinkuin vesi suoristaa hiuksista kiharat. Waterproof on niin "kuiva" ettei sillä ole tätä samaa vaikutusta.

        Taitaa pitää paikkansa. Lahjoitinkin heti ensikokeilun jälkeen em. maskaran vesiliukoisen version pois.


    • on kylläehdottomasti

      maybellinen volum express.
      mutta jos varaa olisi niin kokeilisin niitä kalliimpiakin ,vois olla parempia ;)

      • olen kokeillut

        niitä kalliita eikä mikään ole niin hyvä kuin Volume Express! Olen käyttänyt yli kymmenen vuotta ja aina silloin tällöin kokeilen muuta. ja petyn.


    • ripsari

      Yves Rocherilla oli hopeaglitter ripsaria joskus myynnissä..Myin ite huudossa pois sen omani

    • K@ti

      Mun ehdoton suosikki on Lancomen Hypnose ripsiväri!!
      Aika kallis, mut mielestäni rahan arvoinen..

    • ripsariksi

      Itsehän olen kyllästynyt kattelemaan noita 12000 kertaa tuuheammat ja pidemmät ripset -maskaramainoksia. Nolointa on, että itsekin joskus sorruin sellaisten ripsarien kokeiluun. Ripset eivät todellakaan näytä noilla tuotteilla luonnollisesti meikatuilta........parhaimman ja näteimmän tuloksen saan tällä hetkellä Isadoran vedenkestävällä perusmaskaralla. Kannattaa kokeilla. Hintaluokka 10e

      • liina-tukka

        tarjonneet tähän asti parhaimmat ripsarit.


    • paras

      kanebon 38c silk performance!
      pysyy sateessa ja missä vaan mutta lähtee pois lämpimällä vedellä eikä jämähdä alaluomille kuin muut ei-vedenkestävät tekee.

      • Iin3s

        Kanebo 38 on kyllä ehdottomasti paras! Vinkki: kannattaa ostaa sitä aina hulluilta päiviltä, laivalta tai lentokentiltä. Voi värvätä vaikka jonkun tutun ostamaan sitä, jos tietää, että joku on matkalle lähdössä. (viimeksi laivalla maksoi 11,90 e) Santsaan sitä aina tilaisuuden tullen varastoon.

        Olen käyttänyt tuota ripsaria kohta viisi vuotta, enkä ole maksanut siitä koskaan 15 euoroa enempää.


    • ...

      Oma suosikkini on Nivean Lash Revolution. Olen kokeillut vain vesiliukoisena, mutta voisi olla vedenkestävänä parempi.. :) Sillä saa pitkät ja erotellut ripset. Harja on kampamainen ja hyvä, tosin vähän turhan iso minun makuuni. Hinta on halpa, eli kyllä varmaan parempikin löytyisi, mutta maksaisi enemmän..
      Tykkäsin myös yhdestä Cliniquen ripsarista (en muista nimeä), tuli ihanat ripset. Harja vaan huononi käytössä aika nopeesti.

    • kamu

      mielestäni paras on kanebon maskara. se lähtee 38 asteen vedessä pois isoina kokkareina ja ei jää mihinkään mustaa länttiä kestää ripsessä kylmällä ja kuumallakin säällä kokeilkaa suositteleen mutta varotan joss kanebon srtuu niin sitä ei vaihda ja se on hieman hintava. löytyy hyviltä meikkiosastoilta hinta 17-25 euroo

      • Rose

        Lumenen Star Effect on aika hyvä. Ostin sitä summanmutikassa, sit katoin tarkemmin mitä se lupaili ja petyin, ne oli ihan vääriä asioita. Mut yllättäen lopputulos oli parempi ku niillä mitkä lupaili sitä mitä halusin..eli kaarevuutta ja pituutta. Ei se mikää täydellinen oo mut kokeilemisen arvonen mun mielestä.


    • Maikki

      Lumenelta on tullut nyt uutuutena sellainen glitteri silmänrajaus. Löytyy eri värisiä mm. hopeinen. Voi levittää myös ripsiin ripsivärin päälle ja pysyy silmänrajauksena ja ripsissä TODEELLA hyvin, eikä karise!! maksaa noin. 9 - 10 euroa, riippuen liikkeestä. Käyttämäsi YSLin mascara on hyvä, mutta esimerkiksi Lancomelta on tyllut uusi Flexiple maskara joka on erittäin hyvä, pidentää ja kaareuttaa ja on hyvin "joustava" ripsiväri, joka ei karise eikä paakkuunnu tai samalta merkiltä Hypnose maskara, erittäin suosittu ja pidetty voi lisätä päivänmittaan, ei kuiva ripsiin , eikä karise. Sopii hyvin tuuheille ripsille. Yksi parhaita tuuheuttavia ripsivärejä on mielestäni Diorin DIOSHOW, eli harjasosa on paksu ja muutamalla vedolla saa upeaa voluumia ripsiin...ei karise eikä paakkuunnu, käytetään paljon näytöksissä ja kuvauksissa. Lumenelta on myös tullut uusi ripsiväri tälläviikolla kauppoihin, joka vaikuttaisi ihan hyvältä. Että sellaista tietoa...:)

    • escada-

      tiätääkös kukaan että onko se master piece maxfactorilta hyvä ripsari, se missä on se kumiharja, josta MeNaiset lehdessä puhutaan? ja paljonko sellanen maksaa?

      • klkl

        maxfactoryn keltainen kumiharja ripsiväri on ihan hyvä saa luonnolliset ja pitkät ripset eikä väri ei paakkuunnu. Ainoana haittapuolena on se kun ei ole vedenkestävänä :(


    • volume express

      Valitettavasti ei voi sanoa yhtä hyvää. Hyvän löytää vain kokeilemalla. Meillä kaikilla on erilaiset ripset: lyhyet,pitkät,ohuet,tuuheat jne. Minulla on puolipitkät ohuet ripset. Minun ripsilleni parhaan tuloksen saan Maybellinen Volume Expressillä. Lisäksi en ole käyttänyt mustaa ripsiväriä enää vuosiin, mielestäni ruskealla sävyllä saa päivänvaloon sopivamman ehostuksen.

      Jos ripsiväriä ei tunnu löytyvän tai ei jaksa etsiä, niin takuu varma tuote on Maybellinen vihreä/pinkki ripsari tuubi. On myös yksi maailman käytetyimmistä ripsareista.

      Onnea etsintään ja tiedät löytäneesi oikean ripsarin itsellesi, kun palaat sihen tiettyyn tuotteeseen aina eri kokeilujen jälkeen :)

    • BLady

      Kannattaa kokeilla ripsienpidennystä - et tarvitse sen jälkeen ripsiväriä, vaan heräät jokaiseen aamuun pitkillä, kauniilla ripsillä. Eivätkä näytä tekoripsiltä!

    • löytyy täältä
    • BubblePie

      Maxfactor (vai olikohan maybylline) myy ripsaria missä tulee toisessa päässä normi ripsari (musta) ja toissessa päässä on glitter ripasari, itse en ole testannut.
      Mikä olisi muuten paras ripsari hyvin lyhyt ripsiselle ihmiselle.(ihan normaalin tuuheat)

      • ...

        Lancomella saan ripsiini pituutta ja tuuheutta. Huomasin eron selvästi kun laitoin eilen pelkästään Hypnosen glitteri-ripsaria, siinä ei tainnut olla edes väriä eikä mitään pidentävää/tuuheuttavaa kuitua, vain kiillettä.
        Seuraavaksi aion hankkia HR:n ripsarin, sen jossa on leopardikuvioinen hylsy, on tiettävästi myös hyvä. En käytä vedenkestäviä enkä pitänyt Kanebon 38:sta, joista taas jotkut tykkäävät todella paljon. Mielestäni se ei pidentänyt tarpeeksi.


    • Strazz

      Make Up Storen Glitter Eye Liner Diamond ripsarin päälle. muillakin merkeillä on glitter linereitä mutta tuossa on voimakkain kimallus, varmasti näkyy!

    • ...

      Max Factorin False lash effect on paras ripsari mitä oon ikinä kokeillut! :)

    • hubbbu

      estee lauderin magnascopic on paras! hinta n. 27 e muistaakseni.

      • pööööööööööö

        kyllä se vaan niin on että MAXFACTORIN MASTERPIECE -mascara vie voiton! ja tietty vedenkestävänä ettei karise! oon kokeillu niin kalliimpia kuin halvempiakin tuotteita (siiis todella monia) mutta tää on vaan paras.


      • Yleensä meikkaamaton
        pööööööööööö kirjoitti:

        kyllä se vaan niin on että MAXFACTORIN MASTERPIECE -mascara vie voiton! ja tietty vedenkestävänä ettei karise! oon kokeillu niin kalliimpia kuin halvempiakin tuotteita (siiis todella monia) mutta tää on vaan paras.

        halusin kysyä jos jollakin on kokemusta. Olen myös kokeillut useita erilaisia vesiliukoisia (halvempia) maskaroita, mutta mielestäni ne kaikki melko nopeasti rupeavat karisemaan. Viimeksi minulla oli Lorealin telescopic maskara. Tietääkö miten nopeasti maskaran pitäisi käyttää loppuun enne kun se rupeaa kuivumaan ja karisemaan?


    • maksifaktori

      Max Factorin 2000 calorie ehdottomasti. Maybellinen Volume Express on myös hyvä. Näitä olen käyttänyt vuosien ajan. En usko näihin joka kuukausi tuleviin uutuuksiin joilla saat ripset täältä kuuhun. Eivät vaan toimi.

    • neitokainen11111

      paras ripsiväri on ehdottomasti helena rubinsteinin glorious- maskara!
      se ei varise ja pysyy koko päivän, pidentää todella tehokkaasti! saankin aina kehuja siitä miten upeat ripset omistan :)

      maksaa 35€ mutta joka pennin arvoinen!

    • Rimmelillä mennään

      Musta on ainakin tosi, tosi hyvä ja edullinen Rimmel Londonin 1,2,3 Looks -Mascara.
      Oikeesti siinä on niinkun erilaisia kaikki, ykkösessä on semmonen perus, pidentää vähän ja aavistus tulee tuuheutta, kakkonen on sit vähän enemmän pidentävä, ja tuuheutta alkaa jo tulla, kun taas kolmosessa on tositositositosituuheat ripset ja pituuskin on pidentynyt reilusti!

      • SANANEN

        KAIKILLE NÄISTÄ VEDENKESTÄVISTÄ RIPSIVÄREISTÄ: EI TODELLAKAAN KANNATA KÄYTTÄÄ, LÄHTEE PITKÄAIKAISEMMAN KÄYTÖN MYÖTÄ RIPSET MÄKEEN PYSYVÄSTI! :( KERRON TÄSSÄ LYHYESTI OMAN TRAAGISEN TARINANI TÄHÄN ASIAAN LIITTYEN... KOLMISEN VUOTTA SITTEN ALOIN PANOSTAA SILMÄMEIKISSÄNI RIPSIEN LAITTOON PALJON, KAJALIN JA MUIDEN RAJAUSTEN SIJAAN, LAITOIN SUORAAN SANOTTUNA AIKA PALJON RIPSIVÄRIÄ, KOSKA HUOMASIN MITEN KAUNIIN, AVARAN JA SUUREN NÄKÖISET SILMÄT SILLÄ SAI AIKAAN, TAI SIIS AINAKIN SE LOI SELLAISEN EFEKTIN SUUREMMISTA TÄHTISILMISTÄ, KUIN MITÄ MINULLA TODELLISUUDESSA ON... NO, NOIN YKSI JA PUOLI VUOTTA TÄMÄ TOIMIKIN OIKEIN HYVIN, RIPSENI EIVÄT LÄHTENEET, KUN KÄYTIN NORMAALEJA VEDELLÄ LÄHTEVIÄ RIPSIVÄREJÄ, JA MINULLA OLI SIIS TODELLISET UNELMA RÄPSYTTIMET, JOITA MONET IHMISET KEHUIVAT KAUNIIKSI JA IHANIKSI, JOPA SEKSIKKÄIKSI... ;) NAISET KADEHTIVAT JA KYSELIVÄT, ONKO MINULLA TEKORIPSET TAI JOTAIN, JA MIEHET PITIVÄT RÄPSYTTIMIÄNI KIEHTOVINA... :) MUTTA SITTEN, MINÄ ERÄÄNÄ PÄIVÄNÄ SAIN JOSTAKIN SYYSTÄ PÄÄHÄNI OSTAA VEDENKESTÄVÄN RIPSIVÄRIN.... NO, SIITÄHÄN EI SEURANNUT MITÄÄN HYVÄÄ, RIPSENI NIMITTÄIN LÄHTIVÄT MÄKEEN NOIN KUUKAUDEN PÄIVITTÄISEN KÄYTÖN JÄLKEEN, SIIS KOKONAAN, ENÄÄ PARI PIENTÄ YKSITTÄISTÄ RIPSEÄ OLI SILMISSÄNI JÄLJELLÄ... :( EIKÄ NE OLE PALANNEET TAKAISIN ENÄÄ KOSKAAN SAMALLA TAVALLA, VAIKKA TÄSTÄ ON JO KAKSI VUOTTA AIKAA... :( TOIVON KOVASTI, ETTÄ NE PALAISIVAT, MUTTA EIPÄ OLE NÄKYNYT... SURULLISTA JA TURHAA, EIKÖ TOTTA...? ;D -> :( ELIKKÄS SIIS EN TODELLAKAAN SUOSITTELE KENELLEKKÄÄN KÄYTETTÄVÄKSI VEDENKESTÄVIÄ RIPSIVÄREJÄ. PISTE.


      • Maaijaa-
        SANANEN kirjoitti:

        KAIKILLE NÄISTÄ VEDENKESTÄVISTÄ RIPSIVÄREISTÄ: EI TODELLAKAAN KANNATA KÄYTTÄÄ, LÄHTEE PITKÄAIKAISEMMAN KÄYTÖN MYÖTÄ RIPSET MÄKEEN PYSYVÄSTI! :( KERRON TÄSSÄ LYHYESTI OMAN TRAAGISEN TARINANI TÄHÄN ASIAAN LIITTYEN... KOLMISEN VUOTTA SITTEN ALOIN PANOSTAA SILMÄMEIKISSÄNI RIPSIEN LAITTOON PALJON, KAJALIN JA MUIDEN RAJAUSTEN SIJAAN, LAITOIN SUORAAN SANOTTUNA AIKA PALJON RIPSIVÄRIÄ, KOSKA HUOMASIN MITEN KAUNIIN, AVARAN JA SUUREN NÄKÖISET SILMÄT SILLÄ SAI AIKAAN, TAI SIIS AINAKIN SE LOI SELLAISEN EFEKTIN SUUREMMISTA TÄHTISILMISTÄ, KUIN MITÄ MINULLA TODELLISUUDESSA ON... NO, NOIN YKSI JA PUOLI VUOTTA TÄMÄ TOIMIKIN OIKEIN HYVIN, RIPSENI EIVÄT LÄHTENEET, KUN KÄYTIN NORMAALEJA VEDELLÄ LÄHTEVIÄ RIPSIVÄREJÄ, JA MINULLA OLI SIIS TODELLISET UNELMA RÄPSYTTIMET, JOITA MONET IHMISET KEHUIVAT KAUNIIKSI JA IHANIKSI, JOPA SEKSIKKÄIKSI... ;) NAISET KADEHTIVAT JA KYSELIVÄT, ONKO MINULLA TEKORIPSET TAI JOTAIN, JA MIEHET PITIVÄT RÄPSYTTIMIÄNI KIEHTOVINA... :) MUTTA SITTEN, MINÄ ERÄÄNÄ PÄIVÄNÄ SAIN JOSTAKIN SYYSTÄ PÄÄHÄNI OSTAA VEDENKESTÄVÄN RIPSIVÄRIN.... NO, SIITÄHÄN EI SEURANNUT MITÄÄN HYVÄÄ, RIPSENI NIMITTÄIN LÄHTIVÄT MÄKEEN NOIN KUUKAUDEN PÄIVITTÄISEN KÄYTÖN JÄLKEEN, SIIS KOKONAAN, ENÄÄ PARI PIENTÄ YKSITTÄISTÄ RIPSEÄ OLI SILMISSÄNI JÄLJELLÄ... :( EIKÄ NE OLE PALANNEET TAKAISIN ENÄÄ KOSKAAN SAMALLA TAVALLA, VAIKKA TÄSTÄ ON JO KAKSI VUOTTA AIKAA... :( TOIVON KOVASTI, ETTÄ NE PALAISIVAT, MUTTA EIPÄ OLE NÄKYNYT... SURULLISTA JA TURHAA, EIKÖ TOTTA...? ;D -> :( ELIKKÄS SIIS EN TODELLAKAAN SUOSITTELE KENELLEKKÄÄN KÄYTETTÄVÄKSI VEDENKESTÄVIÄ RIPSIVÄREJÄ. PISTE.

        Olen käyttänyt pelkästään vedenkestävää ripsaria 4-5 vuotta ja ripseni ovat edelleen tallella, mitä nyt muutama lähtee päivässä mikä on ihan normaalia. Turhaan lietsot pelkoa niistä!!


      • ripsari...
        SANANEN kirjoitti:

        KAIKILLE NÄISTÄ VEDENKESTÄVISTÄ RIPSIVÄREISTÄ: EI TODELLAKAAN KANNATA KÄYTTÄÄ, LÄHTEE PITKÄAIKAISEMMAN KÄYTÖN MYÖTÄ RIPSET MÄKEEN PYSYVÄSTI! :( KERRON TÄSSÄ LYHYESTI OMAN TRAAGISEN TARINANI TÄHÄN ASIAAN LIITTYEN... KOLMISEN VUOTTA SITTEN ALOIN PANOSTAA SILMÄMEIKISSÄNI RIPSIEN LAITTOON PALJON, KAJALIN JA MUIDEN RAJAUSTEN SIJAAN, LAITOIN SUORAAN SANOTTUNA AIKA PALJON RIPSIVÄRIÄ, KOSKA HUOMASIN MITEN KAUNIIN, AVARAN JA SUUREN NÄKÖISET SILMÄT SILLÄ SAI AIKAAN, TAI SIIS AINAKIN SE LOI SELLAISEN EFEKTIN SUUREMMISTA TÄHTISILMISTÄ, KUIN MITÄ MINULLA TODELLISUUDESSA ON... NO, NOIN YKSI JA PUOLI VUOTTA TÄMÄ TOIMIKIN OIKEIN HYVIN, RIPSENI EIVÄT LÄHTENEET, KUN KÄYTIN NORMAALEJA VEDELLÄ LÄHTEVIÄ RIPSIVÄREJÄ, JA MINULLA OLI SIIS TODELLISET UNELMA RÄPSYTTIMET, JOITA MONET IHMISET KEHUIVAT KAUNIIKSI JA IHANIKSI, JOPA SEKSIKKÄIKSI... ;) NAISET KADEHTIVAT JA KYSELIVÄT, ONKO MINULLA TEKORIPSET TAI JOTAIN, JA MIEHET PITIVÄT RÄPSYTTIMIÄNI KIEHTOVINA... :) MUTTA SITTEN, MINÄ ERÄÄNÄ PÄIVÄNÄ SAIN JOSTAKIN SYYSTÄ PÄÄHÄNI OSTAA VEDENKESTÄVÄN RIPSIVÄRIN.... NO, SIITÄHÄN EI SEURANNUT MITÄÄN HYVÄÄ, RIPSENI NIMITTÄIN LÄHTIVÄT MÄKEEN NOIN KUUKAUDEN PÄIVITTÄISEN KÄYTÖN JÄLKEEN, SIIS KOKONAAN, ENÄÄ PARI PIENTÄ YKSITTÄISTÄ RIPSEÄ OLI SILMISSÄNI JÄLJELLÄ... :( EIKÄ NE OLE PALANNEET TAKAISIN ENÄÄ KOSKAAN SAMALLA TAVALLA, VAIKKA TÄSTÄ ON JO KAKSI VUOTTA AIKAA... :( TOIVON KOVASTI, ETTÄ NE PALAISIVAT, MUTTA EIPÄ OLE NÄKYNYT... SURULLISTA JA TURHAA, EIKÖ TOTTA...? ;D -> :( ELIKKÄS SIIS EN TODELLAKAAN SUOSITTELE KENELLEKKÄÄN KÄYTETTÄVÄKSI VEDENKESTÄVIÄ RIPSIVÄREJÄ. PISTE.

        just, olen käyttänyt vedenkestävää ripsaria sellaiset 11 vuotta, eikä ripset oo mihinkään kadonnut! ihme tarina!!!


      • mikä merkki?

        Miksi pitää olla kolme "vaihdetta", kun kuitenkin kaikkihan me kai haluamme pitkänpitkät, tuuheantuuheat ja kaarevat ripiset. Yhdellä "vaihteellahan" noi kaikki olisi kiva saada... :-)


      • mira....
        SANANEN kirjoitti:

        KAIKILLE NÄISTÄ VEDENKESTÄVISTÄ RIPSIVÄREISTÄ: EI TODELLAKAAN KANNATA KÄYTTÄÄ, LÄHTEE PITKÄAIKAISEMMAN KÄYTÖN MYÖTÄ RIPSET MÄKEEN PYSYVÄSTI! :( KERRON TÄSSÄ LYHYESTI OMAN TRAAGISEN TARINANI TÄHÄN ASIAAN LIITTYEN... KOLMISEN VUOTTA SITTEN ALOIN PANOSTAA SILMÄMEIKISSÄNI RIPSIEN LAITTOON PALJON, KAJALIN JA MUIDEN RAJAUSTEN SIJAAN, LAITOIN SUORAAN SANOTTUNA AIKA PALJON RIPSIVÄRIÄ, KOSKA HUOMASIN MITEN KAUNIIN, AVARAN JA SUUREN NÄKÖISET SILMÄT SILLÄ SAI AIKAAN, TAI SIIS AINAKIN SE LOI SELLAISEN EFEKTIN SUUREMMISTA TÄHTISILMISTÄ, KUIN MITÄ MINULLA TODELLISUUDESSA ON... NO, NOIN YKSI JA PUOLI VUOTTA TÄMÄ TOIMIKIN OIKEIN HYVIN, RIPSENI EIVÄT LÄHTENEET, KUN KÄYTIN NORMAALEJA VEDELLÄ LÄHTEVIÄ RIPSIVÄREJÄ, JA MINULLA OLI SIIS TODELLISET UNELMA RÄPSYTTIMET, JOITA MONET IHMISET KEHUIVAT KAUNIIKSI JA IHANIKSI, JOPA SEKSIKKÄIKSI... ;) NAISET KADEHTIVAT JA KYSELIVÄT, ONKO MINULLA TEKORIPSET TAI JOTAIN, JA MIEHET PITIVÄT RÄPSYTTIMIÄNI KIEHTOVINA... :) MUTTA SITTEN, MINÄ ERÄÄNÄ PÄIVÄNÄ SAIN JOSTAKIN SYYSTÄ PÄÄHÄNI OSTAA VEDENKESTÄVÄN RIPSIVÄRIN.... NO, SIITÄHÄN EI SEURANNUT MITÄÄN HYVÄÄ, RIPSENI NIMITTÄIN LÄHTIVÄT MÄKEEN NOIN KUUKAUDEN PÄIVITTÄISEN KÄYTÖN JÄLKEEN, SIIS KOKONAAN, ENÄÄ PARI PIENTÄ YKSITTÄISTÄ RIPSEÄ OLI SILMISSÄNI JÄLJELLÄ... :( EIKÄ NE OLE PALANNEET TAKAISIN ENÄÄ KOSKAAN SAMALLA TAVALLA, VAIKKA TÄSTÄ ON JO KAKSI VUOTTA AIKAA... :( TOIVON KOVASTI, ETTÄ NE PALAISIVAT, MUTTA EIPÄ OLE NÄKYNYT... SURULLISTA JA TURHAA, EIKÖ TOTTA...? ;D -> :( ELIKKÄS SIIS EN TODELLAKAAN SUOSITTELE KENELLEKKÄÄN KÄYTETTÄVÄKSI VEDENKESTÄVIÄ RIPSIVÄREJÄ. PISTE.

        tuon jutun luettuani, rupesin omia ripsari kokeilujani miettimään, ja täytyy kyllä sanoa, että esim lumenen se sininen, tai vaalean sininen veden kestävä ripsari, oli ihana, mutta ihanuus loppui siihen kun piti ostaa lumenen jotain 7-8e maksava veden kestävän meikin poistoaine, ja joka ilta oli kauhea hinkkaaminen silmät punasina saada pois ne myrkyt..myös ripsaria levittäessä meni monesti hermot, kun ripsari levisi luomiin vahingossa monesti, ja ei saanut vedellä ees korjattua..tuskallisen hidasta oppia käyttämään..

        rimmel:hyviä ripsareita useimmat, mutta eivät ole mitenkään riittoisia.. :( ihmeen kauniit ripset niillä saa..
        lumenen se uusi sini hylsyinen ripsari on hyvä, ja antaa arki käyttöön hyvän näköiset ripset..

        lorealilla saa näyttävimmät, ja tuuheimmat ripset arkikäyttöön, ja juhla käyttöön..


    • Ainoerna

      LOrealin double extension on muuten hyvää, mutta parin viikon kuluttua ripseni alkoivat irtoilemaan rajusti....Cliniquen lash power mascara on hieno.

      • Pituus

        Minullakin Lorealin Double Extension merkki ollut jo muutaman vuoden ajan, ei ole ollut ripsien irtoilua. Vaikuttaa varsinkin ripsien pituuteen.


    • Jpowwpofjwpfjwpofjpo

      No Loreal Telescopic on hyvä! Niistä tulee ihanan kaarevat

      • mascars

        aih siä olitki jo laittanu : D ite nimittäin suosittelin samaa ku toho alas äske kirjotin (:


    • ssssssssssssssssss

      Maxfactorrin False lash effect on ainakin mun mielest aivan täydellinen sillä saa ihanan tuuheat ripset

    • 16+9

      Max Factorin False Lash Effect Fusion (se lila putkilo)

      • MF forvever

        Tähän ja tuohon aiempaan versioon luotan minäkin.

        Tuli tehtyä tässä kallis kokeilu - päätin, että kerrankin ostan sitten "vimpan päälle" ripsarin ja neuvoteltuani kosmetologin kanssa päädyin Lancomen Doll Eyesiin... Odotin oikeasti sillä hinnalla = tuplaten Max Factoriin verrattuna myöskin jotain "extremeä", mutta lopputulos jäi paljon Max Factorista. Konkreettinen ero oli se, että Lancomen ripsari tuoksahti miedosti kuin häivähdykseltä parfyymi - mutta haloo, mitä väliä tuoksulla on, ei ripsarin tarvitse tuoksua miltään.


    • step ressu

      maybelinen uus kaarevalla harjalla oleva " the falsies´" black brama, on 8,80 cnt. ja on arki käytössäkin hyvä kun lyhyetkin ripset saa uutta ilmettä kaarevalla harjalla, ja tuuheutta, ja pulleutta..ei kun kuitenkin liiian nukkemaisen näköset tuu, ja helppo pestä pois..voitta ainakin rimmelin seksy ripsarin, mikä on myös kaarevalla harjalla, mutta kauheeta luirua ja huonosti levittyvää liisteriä..

    • huopapeittopaapaa

      Itse oon tykännyt aivan valtavasti oriflamen ripsareista, erityisesti mieleen jäänyt semmonen musta putkilo, jossa pinkkiä tekstiä ja korkin päässä pinkki täplä.
      ei mikään pulloharja vaan semmone harva muovine, joka vaikuttaa mitättömältä.
      Lopputulos silti _pitkät, tuuheat, ei-paakkuiset ripset_.
      Ei leviä helposi, mutta lähtee lämpösellä veellä ja parhaiten rasvalla, jos jää silmän ympärille.
      Suosittelen!

    • Turrjake

      Minä vannon Kanebon 38C -ripsivärin nimeen. :)

    • koeilija

      onko kukaan kokeillut Lumenen Blueberry curl mascaraa?

    • tattikasvaa

      NYTNYT KERRANKI MULLA ON KUNNON VASTAUS JOLLEKKIN :D
      hopeanväristä ripsaria on Oriflamella, Very Me sarjaa. Ainaki uusimmassa kuvastossa oli, ja sitä oli virheenä ja sinisenäkin :)
      en sit tiiä tota glitterjuttuu, mut hopeeta kuiteski.
      ja itte käytän isadoran extra volumee, ja joskus oriflamen ripsareita yms. (:

    • Ripsiö

      Näitä on kaksi, Max Factorin 2000 calorie ja Cliniquen High Impact. Minulle on erittäin tärkeää, ettei ripsiväri leviä tai varise tatinaksi silmien alle. Hyvän ripsarin löytämiseen meni vuosia, mutta nämä olen löytänyt. Esim. tuo monen kehuma Kanebo on minusta aivan turha: varisee, mutta silti silmiin jää jäänteitä, joita pitää hinkata illalla pois.

    • sssevaa<3

      Lorealin 4D on hyvä. En pidä maybellinen lash effect (joku) mascarasta (punanen putkilo)

    • Zhalalala Bumtsiee
    • mascars

      ite tykkään tosi paljo loreal parisin telescope ripsarista. koska havittelen yleensä pituutta enkä niinkään tuuheutta ja sillä saa oikeesti tosi pitkät ripset ja eikä oo ees kallis :) vielä kyllä en oo löytäny sellasta ripsaria millä sais sekä pituutta että tuuheutta >.< ja tyhmänä menin ostaa rimmelin scandale eyes mascaraa ku ulkonäöltäää oli iha älyttömän "muhkeen" näköne...mut loppu tulos oli huono se "suoristi" ripset vaikka taivuttelin ripsiä varmaa 5min enne ku laitoin sen ripsarin ja muutekin iha huono. mut kannattaa kokeilla tota telescopea (y)

    • dinydddi

      Omia lemppareitani ovat ehdottomasti MaxFactorin False lash effect ja Lumenen excellength.

    • olisko kenellakaam ricilsin sinista kakkumaskaraa ja}tai filmstarin sinista kakkumaskaraa,voisin maksaa reilusti,jos todella l;ytyy jv.Anne1959

    • kylläpä näin

      Dior Show :)

    • Meikkihamstraaja

      Rimmelin extra super lash on ihan hyvä :) Saa vedenkestävänä, sekä perusväreinä sininen, musta ja ruskea

    • okokokoko

      lorealin million lashes ja maybellinen one by one on iha 1

    • hamsuu

      älkää ostako tota rimmelin scandal eyes ripsarii, tekee meinaa iha PIKKASEN paakkuset ripset ):

    • 2 ripsaria

      Itse taivutan ensin ripset ja laitan Max Factorin 2000 Calories Mascaraa vedenkestävänä pitämään taivutukset ja siihen päälle laitan L'orealin Voluminous ripsarin vesiliukoista versiota tuuheuttamaan

    • ripsariii

      Paras ripsaricombo mielestäni tällä hetkellä: Maybelline Falsies Feather Look ripsaria alle pari-kolme kerrosta ja lopuksi yksi kerros l'orealin Volume Million Lashes-ripsaria :)
      Tulee tuuheat ripset eikä paakkuunnu.

      Paras "yksin toimiva" ripsari on mielestäni Lancomen Hypnose, mutta yleensä käytän kahta ripsaria päällekkäin ja tähän tarkoitukseen sopii tosiaan halvemmatkin merkit.

    • dippadau

      itse tykkään lorealin volume million lashes ripsivärist ja mieluite viel siitä veenkestäväs (: oon tykänny koska se tuuhentaa ripsii mukavasti mut näyttää silti luonnolliselt ainakii mun ripsis. en osaa sanoo pidentääkö ripsii kummemmi koska omistan jo luonnostaaki suht pitkät ripset mutta khyllä on ihana ripsari juu

    • moigga

      elite models ,tapis rouge ♥♥♥ paketissa luki et : lähtee helposti,vedenkestoinen pidentää ja tuuheuttaaa

    • HimoMeikkaaja

      Mä tykkään Eliten Tapis Rougesta. Hintaa ehkä kymmenisen euroa, myydään Anttiloissa ja Cittareissa. Todella lemppari :) Tykkään kanssa Isadoran Build-Up Mascara Extra Volumesta sekä Max Facrotin False Lash Effectistä vedenkestävänä :)

    • jen815

      Cliniquen ja Lancomen yhdistelmä on aivan paras!

    • Z55

      Max Factorin Falsh Lash Effest ehdottomasti paras, se onkin täällä useaan kertaan mainittu. Tuuheutta ja pituutta mutta ei paakkunnu! Vedenkestävä versio pitää ripset kaarella upeasti, samaa ei voi sanoa monista muista ripasreista. oon koittanu muita mutta en oo ees saanu niitä käytettyä loppuun ja aina on päätynyt siihen että olen juossut kauppaan ostamaan tätä vanhaa lempparia. Ainut että harja on aika iso mikä voi olla joillekkin hankalaa.
      Vedenkestävän ripsivärin saa hankaamatta pois sellaisilla meikinpoistoaineilla jotka ob öljypohjaisia. Itse käytän Nivean noin viiden euron silmämeikinpoistoainetaa jossa on sininen ja kirkas neste "erikseen" ja purkkia ravistetaan jotta nesteet sekottuu. Sitten vaan kostutetaan vanulappu ja painetaan silmänpäälle, annetaan olla vähän aikaa ja hellästi pyyhitään pois. Kaikki lähtee. Ei travi hankaa. Muillakin merkeillä on samantyyppisiä tuotteita, kannattaa etsiä sellasta jossa on just kaksi nestettä erikseen.

    • fdgfgfdf

      Muuta en suostu enää käyttämöön kuin Kanebon 38-ripsaria. Se on palvellut hyvin jo melkein 10 vuotta :)

    • Anonyymi

      Ripsari on turha... en käytä, mul on olemattomat ripset mut kelpaan miesmarkkinoi-
      lla... en meikkaa, huuliin laitan kestopunaa ja hyvin menee...

    • Anonyymi

      Sensai ehdottomasti.!!!

    • Anonyymi

      Hei vaan itse käytin pitkään Loreal paris volume million lashes maskaraa,mutta nyt olen vaihtanut Lancome Hypnose mascaraan onhan se kyllä kallis,mutta itse pidän sitä hyvänä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      34
      2338
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      8
      1902
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      17
      1363
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      8
      1250
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1225
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      16
      1150
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1091
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1045
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1024
    10. 13
      1010
    Aihe