The Who - miksi se on niin hyvä

en tajua

eli miksi teidän mielestä muka the who on niin tajuttoman hyvä? silkkaa sontaa.. yritin kuunnella hiedän kokoelma levyä, mutta ekan biisin jälkeen tärykalvot nukahti. se musiikki on TYLSÄÄ!

15

695

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Slerpa

      Mä tykkäilen the who:sta. Pari kolme vuotta sitten olin tykästynyt 60-luvun puolivälin ja lopun bändeihin, the beatles, who, kinks. Tuolloin aloittelin kitaransoittoa ja nuo bändit kolahtivat kohtalaisesti, beatles eniten.
      Who:lla on hyviä biisejä aika paljon, enemmän kuin tämän päivän keskivertobändeillä. Esimerkiksi behind blue eyes, who are you, magic bus, won't get fooled again. Pari kolme vahvaa levyä, mutta loppu on aika krääsää. Kun kaikki jäsenet ovat parhaimmillaan ja yhteistyö on hedelmäistä niin tulos on hyvää. Tosin en ole edes kuullut kaikkia biisejä. Tuskin ostan montaa levyäkään.

      Who ei kuulu kovimpiin suosikkeihini, mutta jotkut biisit uppoaa hyvin.. Livenä ei jaksa kuunnella, paitsi live8 oli ihan jees.. Johtuu ehkä siitä turhasta 'räpellyksestä' lavalla. Keith Moonikin vaikuttaa siihen, että tykkään. Se oli kova rumpali kun keskittyi hommaansa! Ja Who:n miehet ehdottivat The New Yardbirdsin nimenvaihtoa Led Zeppeliiniksi, joten pakko tykätä vähäsen :P

    • niin anna olla

      En minäkään ymmärrä 99%:sta nykypäivän rokista, että mikä siinä on mukamas hyvää.

      • rock-musiikki

        on nyt ihan eri asia eikä liityy the who:n pitämiseen lainkaan. onhan se ihan faktaa ettei kaikki voi pitää samasta musiikista mutta silti miksi aina nukahdan kun yritän kuunnella the who:ta. ehkä korviani ei ole tehty sitä varten


      • koskaan turvautua
        rock-musiikki kirjoitti:

        on nyt ihan eri asia eikä liityy the who:n pitämiseen lainkaan. onhan se ihan faktaa ettei kaikki voi pitää samasta musiikista mutta silti miksi aina nukahdan kun yritän kuunnella the who:ta. ehkä korviani ei ole tehty sitä varten

        unilääkkeisiin, jos jossain elämän vaiheessa unettomuus alkaa vaivaamaan.


    • overdose

      Olen keskustelun aloittajan kanssa kyllä samaa mieltä. The Who:n musiikki on armottoman tylsää, mutta en tosin ole kuullut kuin yhden levyn ja en nyt kyllä muista mikä levy se oli mutta se taisi olla joku paljon suosiota saanut levy.

      Mun mielestä The Who:n musiikki ei ole siis "tajuttoman hyvää" niinkuin aloittaja väitti, vaan The Who:n musiikki on armottoman tylsää.

      • Joo-oo

        Samoilla linjoilla. The Wholla on kourallinen hyviä biisejä (Who are You, Wont get Fooled Again, Behind Blue Eyes, My Generation, Pinball Wizard) mutta bändi on armottoman yliarvostettu. Ei todellakaan kuulu samaan sarjaan esim. Led Zeppelinin, Deep Purplen tai Pink Floydin kanssa, joilla on enemmän hyviä levyjä kuin Wholla hyviä biisejä.


      • Anonyymi
        Joo-oo kirjoitti:

        Samoilla linjoilla. The Wholla on kourallinen hyviä biisejä (Who are You, Wont get Fooled Again, Behind Blue Eyes, My Generation, Pinball Wizard) mutta bändi on armottoman yliarvostettu. Ei todellakaan kuulu samaan sarjaan esim. Led Zeppelinin, Deep Purplen tai Pink Floydin kanssa, joilla on enemmän hyviä levyjä kuin Wholla hyviä biisejä.

        Roger daltreystähän zeppelinin Plant otti mallia - vertailkaapa vaikka kuvia äijistä ja kaikki ne nauhakokeilut joita townshend värkkäili oli uraauurtavaa ja vaikutti pink floydiin. entwistlehän uudisti koko rock basson soiton ja keith moonia pidetään eräänä maailman parhaista imptovisaatiorumpaleista. myönnän että tömä vähän provosoiden kirjoitettua, mutta nämä on kuitenkin faktoja


    • Tietäjä suuri

      Se, että yhden mielestä joku on paskaa niin toisen mielestä sama tavara on timattia osoittaa sen, että ihmisiin uppoaa eri jutut. kutsutaan myös mieltymyksiksi.

      • Anonyymi

        olet oikeassa. Lisäyksenä vielä, että jos joku väittää olevansa timanttia ja maailman paras, muttei mitenkään pysty todistaan juttujaan ja kehuu vaan itseään, niin sitä kutsutaan narsismiksi.


    • Anonyymi

      Parempaa kuin Rolling stones joka panee vanhoja Blueseja omiin nimiinsä.

    • Anonyymi

      Pane vanhaa Bluesias...

      Eihän se nyt kummoinen bändi ole. Mutta kuuntele nyt Baba O' Riley tai Who Are You -albumi, ja jos et ole umpikuuro, niin varmaan joku kreditti irronnee tällekin bändille. Oli kai siinä joku hyvä rumpalikin, en muista, olmina jatkoin...

    • Anonyymi

      Minulla on huomattavan kehittynyt improvisaatiomieltymys enkä jaksa kuunnella kovin montaa levyä Whota putkeen.

    • Anonyymi

      Varmaan siksi, että ne älysivät hajottaa soittokamansa keikan päätteeksi.

      • Peter Townsendillä oli välillä tapana hajottaa kitara keikan päätteeksi. Mitähän siinä oli järkeä? Ehkä se oli heidän mielestään coolia ja sai heidät näyttämään kunnon rockstaroilta.


    • En ole koskaan ollut oikein innostunut The Whosta, en ainakaan vielä ole ollut, vaikka joskus saatan kuunnella. Roger Daltrey ei ole napannut niin paljon kuin esim. Robert Plant, Paul Rodgers, Rob Halford ja Bon Scott. "Baba O´riley" on kyllä hyvä kappale.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1866
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1628
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe