Oma tarinani..

Anne*

Lapsuuteni oli onnellinen. Sain elää rakastetussa perheessä maaseudulla,rakkaiden ihmisten ja eläinten keskellä. Olin seurallinen ja puhelias lapsi, oikea päivänsäde. Tosin sairastelin paljon, ja vietinkin sairaalassa paljon aikaa. Kuitenkin sielläkin olin ollut "reipas tyttö."
Ala-aste-aika meni hienosti. Olin kaikkien opettajien lemmikki,sain tunnustuksia ja hymytyttöpatsaita. Yläasteelle siirryin sitten 9,1 keski-arvolla.
Ylä-aste aikainen luokkamme oli täysi kaaos-porukka, "pojat vastaan tytöt." Pikkuhiljaa aloin tutustumaan muihin tyyppeihin,kun niin sosiaalinen luonteeltani olin. Tutustuin neljän tytön porukkaan, jossa sitten aina liikuimmekin.Niin koulussa kuin vapaalla. Tässä porukassa liikuimme koko yläaste ajan.
Kun aloimme kahdeksannella luokalla liikkua kaupungilla,tulivat kuvioihin alkoholi ja huumeet. Itse olen onnellisessa asemassa, en koskaan käyttänyt/edes kokeillut huumeita,vaikka kaikki muut kokeilivatkin. Olin aina se "meidän porukan pomo." Ystäväni alkoi seurustelemaan suuren huumepomon kanssa,ja vietimme vapaa-ajat huume-asunnoissa. Milloin pakenimme poliiseja, milloin velkojia,milloin romaneja. Elämä oli pelottavaa,ja ihmettelenkin miten vielä tässä olen.
Kaikki ystävistäni eivät selvinneet "näin helpolla." Kaksi näistä tytöistä ovat nykyisin täysin narkkareita.
Vanhempien kanssa tietysti yläaste aikana kiristyivät, löipä äitinikin minua 14-vuotiaana, ja huusi: "Huora!" vaikka silloin en edes tiennyt mitä kyseinen sana tarkoitti. Olen kai vieläkin jollakin tavalla katkera.
Lukioon mennessäni olin jo aikuistunut, ja olin löytänyt "elämäni rakkauden," kenen kanssa seurustelin peräti 3vuotta. Lukio-aika meni hyvin,kunnes kirjoitukset alkoivat. Tammikuussa erosin tästä "elämäni rakkaudesta," ja sain huorittelua kuulla joka paikassa,turhaan kylläkin.
Kirjoituksia edeltävänä iltana ystäväni Tuukka kävi luonani. Meille tuli riitaa, ja hän lähti pois haukkujeni kuuluessa taustalla.
Seuraava päivä toikin jätkyttävän uutisen: Tuukka oli ampunut itsensä. Tieto iski kuin salama kirkkaalta taivaalta, ja tieto tuntuu vieläkin uskomattomalta.
Ja paha-tuuri vain jatkui. Eräs sukulaiseni katosi. Etsimme häntä yöt ja päivät valokuvien kanssa, kysyen jokaiselta,onko kyseistä ihmistä nähty. Työ oli turhaa, Eija löytyi kahden kuukauden kuluttua joesta itsemurhan tehneenä. Se oli niin järkyttävä asia koko meidän perheellemme,ettei asiaa ole vieläkään kokonaan selvitetty.
Ja kuinka ollakaan,en päässyt kirjoituksia läpi. Se oli kamala shokki minulle ja varmasti myös vanhemmilleni,vaikkei he koskaan sitä sanoneetkaan.
Lähdin kai pakoon tätä kaikkea, pakkasin laukkuni ja lähdin Espanjaan. Halusin kai vain paeta sitä kaikkea.
Espanjassa asuin perheessä,jossa vaimo oli Suomalainen ja mies Espanjalainen. Alku meni hyvin,kunnes suunta muuttui. Nainen alkoi olemaan miehestään uskomattoman mustasukkainen, ei suostunut puhumaan minulle, kohteli kuin piikaa ja kerran jopa löi minua. Olin aivan yksin vieraalla maaperällä ja kyynelsilmin lähdin takaisin Suomeen puolenvuoden jälkeen.
Suomeen päästyäni muutin kotoa 300kilometrin päähän koulun perässä. Elämä näytti hyvältä,kunnes eräänä iltana reissulla minut raiskattiin. Mies oli hieman yli 40-vuotias,ja raiskasi minut aivan törkeästi. Siitä kai yksi alamäkeni alkoi. Kouluni tosin hoidin hyvin. Viina alkoi maistumaan, ja sekaannuin jopa vuokra-isäntääni. Hän oli kaikinpuolin etova, ja käytti minua hyväkseen. Jouduin velkakierteeseen,ja kai kuvittelin että saisin jotakin näin tekemällä anteeksi.Näin jälkeenpäin kadun sitä suunnattomasti ja velkanikin olen maksanut-Aivan rahalla.
Kouluni oli loppupuolella,ja lähdin työharjoitteluun erääseen firmaan. Kaikki taas alkoi hienosti,kunnes pomoni iski silmäni minuun. Hän aloitti uskomattoman lääppimisen,soitteli perääni ja lähetteli mustasukkaisia tekstiviestejä.
Eräänä iltana pidettiin sitten henkilökunnan juhlat, ja yhden viinilasillisen jälkeen muistini katosi. Muistan vain,että olin pomoni vuoteessa,ja hän oli päälläni. Aamulla herätys oli kamala, itkin ja pelkäsin vain. Mutta tästä ei mennyt kuin hetki... Kolmen viikon kuluttua pomoni pidätettiin raiskauksesta. Hän oli raiskannut asiakkaansa. Joku joskus kysyi,"Ei kai hän tehnyt Sinulle mitään?" Se kysymys sattuu,mutta aina olen kaiken kieltänyt.
Tällä hetkellä syön masennuslääkkeitä, koska välillä elämä pelottaa liikaa. Tuo on vain pintaraapaisu elämästäni, vaikka olen vasta 22-vuotias. En ole kenellekään kaikkea uskaltanut paljastaa,vien varmasti monet salaisuudet mukanani hautaan asti.

4

783

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mixeri85

      hyvin tutulta tuo kuulostaa... kaveriporukka, pakoilut ja raiskaukset. Puhumattakaan kaikista salaisuuksista...

      Nyt mulla onneks elämä ihan mallillaan... en tosin salaisuuksistani pysty puhumaan kenenkään kanssa. En edes avomieheni kanssa, ja se vähän painaa... mutta yritän vain unohtaa. Välillä menee monta viikkoa etten ajattele niitä kauheita asioita ja sit mun avo voi sanoa jotain ihan pientä ja tuun surulliseks.

      Avo ei tiedä mitä se on tehnyt väärin (eihän se ole tehnyt mitään väärää) ja mä en voi kertoa miksi olen surullinen ja miksi yhtäkkiä alan itkemään.. semmonen syö suhdetta.. mut pakko yrittää pysyä lujana ja yrittää unohtaa.. mullakin ikää vast 20v. Eli koko elämä viel aikaa kokea kaikkea kivaa ja unohtaa nuo kamalat asiat.

      Tsemppiä sulle!

    • .............

      Ei ole reilua, että olet elämässäsi, joutunut tuollaista kokemaan...oikein suututtaa puolestasi!
      Argh! Itekkin oon kakskymmentä ja kokenu elämässäni aivan liikaa, ja välillä tuntuu, että jos tämä elämä on tähän asti ollut yhtä helvettiä, miksi minä haluaisin nähdä seuraavat kahdenkymmenen vuoden helvetit. Olen taistellut ja aijon yrittää voittaamenneisyyteni tekemällä tulevaisuudesta paremman.
      Ja todella toivon, että sinun elämäsi tulee olemaan hyvää ja onnelista tästä eteenpäin. Eräs ystäväni totesi minulle kauan sitten "kun sä heräät aamulla, voit päättää oletko onnellinen vai
      et, muista päättää olla onnellinen."
      Minä päätän, joka aamu olla onnellinen, päätä sinäkin. voimia sinulle, toivoo toinen päivänsäde :)))

      • Anne*

        Kiitos teille kahdelle vastaajalle ihanan postitiivisista sanoista. Välillä elämä on rankkaa,ja avomieheni ihmettelee väsymystäni ja kiukkuisuuttani. Hän ei vain tiedä kaikkea, ei todellakaan.
        Jaksetaan yhdessä!


      • Anne* kirjoitti:

        Kiitos teille kahdelle vastaajalle ihanan postitiivisista sanoista. Välillä elämä on rankkaa,ja avomieheni ihmettelee väsymystäni ja kiukkuisuuttani. Hän ei vain tiedä kaikkea, ei todellakaan.
        Jaksetaan yhdessä!

        Älä missään nimessä pidä kaikkea sisälläsi..Mene ja pyydä lähete jollekkin terapeutille lääkäriltä tai soita vaikka keskustelulinjalle,tai mene seurakunnan perheneuvolaa, tai ihan mihin vaan jossa voit puhua turvallisesti jonku kanssa jolla on vaitiolovelvollisuus.Siis puhu asiat ulos itsestäsi>>sano ne ääneen ja anna sitten lupa itsellesi unohtaa.Tiedän kokemukesta että ihmisen "nuppi" on ihmeellinen tiedosto..kun luulet että kaikki on ok niin yhtääkkiä voitkin muistaa jotain ihan jo "unohtuneita" asioita ja sit ei olekkaan kaikki OK!!!Kaikki roska pitää poistaa ulos ihan kunnolla ja vasta sitten voi lisätä "tiedostoihin" mukavia muistoja...Jos joku on pahaksi mielelle, niin negatiiviset asiat ja muistot joita ei halua edes muistaa...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1766
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1669
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      14
      1458
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1154
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1153
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1141
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1106
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1101
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1089
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1074
    Aihe