naiseni petti, kiihotuin

Teuvo

Tämä nyt sitten saattaa kuullostaa joillekkin ripatulta tarinalta jallusta, mutta ei ole.

Haluaisin kysyä tuleeko muille samoja tunteita?

Eli:

Olimme naiseni kanssa illanvietossa tuttumme kotibileissä, joissa oli myös paljon firmastamme porukkaa. Yhteensä jengiä oli luultavasti n.50 henkeä, mutta silti alue oli suuri joten ei aivan fiilistä ala 10 neliömetrin kämppä.

Juotiin todella reippaasti illan aikana, minä ja myös vaimoni.
Kun kello oli jotain 2 yöllä olin jo noin tunnin ollut omilla teilläni ja jutellut työkavereiden kanssa ja sitten lähdin etsimään vaimoani.

Kun sitten löysin vaimoni oli hän jonkun toisen miehen kanssa penkillä ja he suutelivat toisiaan.
Jämähdin paikoilleni enkä pystynyt liikkumaan metriäkään....raivo ja viha oikein tuntui nousevan varpaista ylöspäin.

Jostain syystä en vain saanut itseäni liikkeelle.
Katselin kuinka mies jatkoi vaimoni rintojen hyväilyä ja sitten työnsi kätensä naiseni hameen alle.

En tiedä mikä muhun meni, mutta kun vaimoni alkoi ähistä ja silmin nähden nautti tilanteesta, jotenkin vain kaluni alkoi sähköisesti kutista.
En mennyt kiskomaan miestä turpiin vaan menin kulman taakse ja jatkoin katsomista.

Seuraavaksi naiseni kyyristyi alas ja alkoi ottaa mieheltä suihin. Hän jatkoi ja jatkoi kunnes mies lopulta laukesi naiseni avoimelle kaula-aukolle ja omalle vatsalleen.

Tunne oli jotain aivan outoa...olin äärimmäisen kiihoittunut näkemästäni kun naiseni nautti, mutta samalla olisin halunnut polttaa molemmat napalmilla elävältä.

Onko kellään samanlaisia tuntemuksia...tai jotain vastaavaa...esim jos kolmas pyörä mukana?

8

4494

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aviomies

      Samanlaiset olleet tuntemukset, myönnän myös kiihottuneeni. jos oisin nähnyt mailiosoitteesi,oisin vastannut suoraan

    • Jep jep

      mikä RUNKKARI oot!!!

    • Jussi

      Yep!
      Samoin on käynyt...
      Oltiin vaimon kolmekymppisiä viettämässä kaveriporukalla ja viinahan tuli otettua jonkin verran. Myöhemmin jatkoilla ravintolassa hukkasin vaimon joksikin aikaa ja löytäessäni hän istui (vieraan) miehen sylissä.

      Jäin humalapäissäni sivulle seurailemaan kuinka miehen käsi löysi tiensä hameen alle, vaimon selkeästi nauttiessa. Siinä vaiheeessa kun kaatuivat tuolille selälleen, kävelin vierelle jolloin mies lopetti kähmimisen.

      Ja sama juttu jollain tavalla nautin tilanteesta vaikka se on kaikkien sääntöjen vastaista tai ehkä juuri siksi!

      Vaimo muuten oli niin kännissä ettei muista kunnolla koko juttua (tai ainakaan myönnä)

      • Perhetyöntekijä, Mika 33

        myönnä asiaa, koska pitää sinusta(sinussa on jotakin hävittävää). V...maisia noi jutut on , tai ainakin itse koen asiat näin. V....mäisiä siksi, että samantyyppisiä asioita on vaikea käsitellä jatkossa, kun toinen kieltää mitään tapahtuneen. Nyt kerroit, että tuo oli kiistaton tosiasia, mutta toinen perustelee~kiistää asiaa juopumuksen asteella. On meinaan vaikea saada luottamusta ihmiseen, joka ei hallitse itseään humalassa. Myös parisuhteen väkivaltatapaukset perustuvat usein humalaan (en tarkoita nyt teitä, vaan koetan selkiyttää juttua...)ja niitä selkiytettään humalan asteella. "En tarkoittanut, mutta..." ja selitys selitys. Ehkä todellisuudessa vaimosi olisi suotuisissa oloissa~myös ilman viinaa valmis antautumaan vieraalle, mutta ei sillä "hinnalla"~sinusta luopuminen (arvostaa sinussa piirteitä, joita arvostaa elämänsä miehessä, mutta silti ruoho voisi olla vihreämpää.....)


    • Marianne

      Olimme veneilemässä tallinnassa. Tallinnasta sitten mukaamme tuli kahville ja konjakille nuori opiskelija tyttö 25 vuotias. Itse olen 35 ja miekkoseni 50. Illan aikana joimme aika paljon viiniä ym. Yhtäkkiä huomasin tytön olevan mieheni kanssa alasti perähytissä. Ensin mieleni olis tekinyt saada raivokohtaus ja heittää tytön vaatteet pitkin Kalevin rantaa. Jostain syystä en sitä sitten tehnytkään vaan menin mukaan keimeihin. Muistan vieläkin silmissäni miten mieheni kiivasti rakasteli tätä tyttöä. Otin siihen jotenkin osaa. Mutta vieläkin kun haluan kuvitella jotain kiihottavaa näen mieheni rakastelemassa ja laukeaa tämän tytön sisään. Siinä oli jotain kaunista ja seksikästä. Tyttö lähti sitten aamusti pois ja meillä oli todella kiva yö yhdessä. Ps. pakko kertoa. Mielettömän kiihottavaa oli kun laskimme veneen hytin oven niin että mieheni sai peniksen sinne sisään. Hän ei yhtään nähnyt oliko penis minun suussani vai tallinnan tytön ja nuolimme sitä myös yhdessä. Ihania muistoja.

      • Aviomies

        on HUORAN kokemukset.


    • tyttö

      kiihotun aina kun haluan kuullu kun jätkäni puhuu mulle eräästä muijjasta josta olen luullut hänen olleen kiiinnostuneen..ja tämä tyttö katselee myös miestäni..kiihotun aina kun hän kertoo mulle fantasioita itsestään ja siitä naisesta...outo eikö?=)

    • Anonyymi

      Menimme vaimon Sonjan kanssa tietoisesti kotibileisiin jossa tiesimme tapahtuvan yhtä sun toista kumpaakin jännitti. Oven avasi tumma tukkainen tyylikäs rouva mies oli kans isokokoinen, pariskuntia istui ympäri huoneistoa ja pientä suolapalaa oli joka puolella ja juomia voi itse laskea. Istuttiin vaimon kanssa ja kuiskaili mitähän tulee osa pariskunnista suuteli aika kiihkeänä ja osa oli pikkuasuissaan. Tanssit pyöri myös osalla lattiaa tansittiin vaimon kanssa kuiskaili korvaan kaikkea mitä näki ja välillä kokeili lantiolla ja sanoi kiihottaa kesken tanssin talon rouva otti minut tanssiin ja nuori poika otti vaimon.
      Näinen kuiskaili älä jännitä täällä tehdään vain sitä mihin suostuu ja hieroi pillullaan kuiskasi olisit valmis ja alkoi suutelemaan kerkisin nähdä vaimoni katsovan. Poika hyväili vaimoa aika reilusti tansiessa hieroi pakaroita ja puristeli kalua vastaan. Vaimo tuli tansista ja istui syliin kuiski korvaan kuinka kiihkeä poika oli ollutja pyytänyt sivummalle kerroin että talon rouva oli kiihkeänä hieronut kalua ja suudellut kielareita. Sanoin vaimollle saa tehdä sitä mihin suostuu samassa isäntä veti Sonjan tanssimaan, katsoi kun isäntä tansitti päällä oli vain bokserit pitkä kaareva kalu painui Sonjan haaroihin, nosteli Sonjan puseroa ja irroitti liivit, Sonja katsoi vähän hädissään nostin vain kuppia ja nyökkäsin kohta Sonja oli pikkareissa larrialla sivummalla meno oli kiihkeää samaa naista imi ja nuoli kaksi poikaa. Emäntä tuli viereen ja nousi syliin otti kaulasta ja suuteli kiihkeänä rouvalla oli paljon isommat rinnat kuin Sonjalla avasin kauluspaitaa ja suutelin nännejä rouva sanoi katso Sonja oli kahden miehen välissä lattialla takana oleva suuteli niskaan ja hieroi rintoja isäntä hieroi kalulla ja suuteli Sonjaa. Sonja ei pannut vastaan vaan suuteli kiihkeänä miehet siirsivät Sonjaa huonetta kohti.
      Emäntä laskeutu ja otti housuni pois samassa yksi nuori tyttö tuli mukaan tuli syliin ja nousi ylös pääni oli selkänojaa vasten ja pillu painoi suuta maistelin puhdas kiima maistui tunsin kun emäntä imi ja nuoli kalua nuori parikymppinen hieroi pilluaan kiihkeästi naamaan emäntä veti tyttöä alas suoraan kalu sisään tyttö alkoi heti suutelemaan kuiskas se on mun äiti ja isä nai sun rouvaa. Tytön pillu imi äkkiä siemmenet sisäänsä ja sen äiti toi paperia. Nousin ylös ja menin huoneen vierestä isäntä nai Sonjaa hurjan isolla kalulla Sonjan leviä pylly vain nousi ja oli ylhäällä ja toisen miehen kalu suussa menin vessaan. Siellä nuori poika istui ammeen reunalla ja runkkasi istuin pytylle tuli ja työnsi ohuen kalun suuhuni imin sitä sekavin tuntein se laukesi aika nopeaan poika kiitti. Emännän tyttö tuli vastaan ja kuiskasi tule mentiin yläkertaan siellä oli vähän turhan nuorta väkeä. Yksi oli pukeutunut kuin eka luokkalainen tyttö siirsi hänet haarat levälleen sängyn reunalle ja käski imeä aivan sileä pillu tunsin kyllä hieman karvan juuria nuolin ja sormetin tyttö imi pieniä rintoja ja imetti omiaan näytti hurjalta kun nousin ja asetin kalua huulille työntelin ja työntelin sitten lipsahti perille oli kyllä tiukka tyttö käski laskea sisälle.
      Kun noustiin kertoi että uudet saa nuorta. Veti minua toiseen kamariin siellä Sonja makasi ja nuoret pojat piti hyvänä osa imi ja toiset vuorollaan naivat tyttö sanoi katso kohta, se vessassa ollut poika tuli ja käänsi Sonjan Sonjan pylly kiersi ja odotti Kun kalu alkoi mennä pyllyyn Sonja pysähtyi öljytty kalu painui sisään Sonja ulisi ihmeellisesti ja jatkoi kalun imemistä. Oltiin yli viisi tuntia siellä, kun lähdettiin rouva hyvästeli ja kuiskasi oliko hyvä sanoin oli numero on tiedossa.
      Kotona alettiin heti nukkumaan, aamulla otettiin muutama paukku ennenkuin kerrottiin mitä oli tapahtunut, vaimo käski ottaa lattialla ja kyllä oli porno pano edestä ja takaa ja lopussa kunnon rasva ja sievästi pyllyyn Sonja huusi aidosti kun sai orgasmeja. On kulunut jo puoli vuotta kohta tulee uus tapaaminen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      112
      8443
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2565
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2287
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1684
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1509
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1462
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1409
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1193
    Aihe