Naisen hymy=)

Ruusunen

Kertokaas miehet, miten tulkitsette naisen hymyilyt?Jos esimerkiksi nainen usein hymyilee teille, kuinka te siihen suhtaudutte?Millaisia ajatuksia teillä syntyy siitä?Mitä ajattelette hymyilevästä naisesta?Onko ihan OK vai jotain muuta?

23

6177

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mies

      muistan lukeneeni jostain, että kauniin naisen näkeminen tai naisen hymy on miehelle samanlainen mielihyvän tunne kuin vatsan täyteen syöminen =)

      • Ruusunen

        Sehän kiva kuulla.=)


    • Mies28v

      Minulle hymy on tärkeä kriteeri oman rakkaan etsinnässä, haluan löytää naisen joka säteilee positiivista asennetta ympärilleen,naisen jonka hymy saa minut hyvälle tuulelle eli hymy on tärkeä asia.. mutta monta kertaa olen myös tulkinnut ihanan hymyn niin että nainen on kiinnostunut minusta ja sitten joutunut pettymään..

      • Ruusunen

        Niin se on.Helposti hymy tulee tulkittua "pilkettä silmäkulmassa." Itse hymyilin ja nauroin ystävieni kanssa, sitten katseeni osui yhden miehen kohdalle.Hän ilmeisesti luuli sillä hetkellä, että hymyilin hänelle.Myöhemmin ystävystyimme ja me ollaan hyvissä väleissä.Vaikka en ole kiinnostunut hänestä sillä silmällä.Hänen älykkyys ja hienotunteisuus kiehtovat.Tulen hyvin juttuun hänen kanssaan.


    • Mies16

      Se vähä riippuu... jos nainen hymyilee jatkuvasti niin kyllä rupee ajatteleen että "taitaa olla kiinnostunu".. riippuu hymyilystä. Mutta en ainakaan oo huonois väleis kenenkää hymyilevän kanssa.

    • "hymyilevä"

      Moi! En ole mies mutta kerron sinulle. Itse olen todella hymyileväinen ja iloinen ihminen.Se on minun luonteeni ja olen huomannut että suurin osa miehistä tulkitsee sen niin että olen kiinnostunut vaikka kyse ei todellakaan ole mistään sellaisesta.Minulla on ihana mies ja lapsi toinen tulossa...Tunnen itseni välillä todella vaivautuneeksi tämän asian vuoksi mutten vaan mahda sille mitään se tulee niin automaattisesti. Hyvä esimerkki työpaikastani;Siellä on eräs minua 6 vuotta nuorempi mies/poikanen jonka kanssa juttelin aina kun nähtiin ihan vaan ystävänä ja tuntui tosi kivalle kun löysi jonkun jolle puhua.Nyt hän on ruvennut välttelemään minua koska kuulin että hän luuli että olen kiinnostunut hänestä...Tuntuu tosi vaikealle koska en mitään sellaista edes tarkoittanut...juttelin vain ystävänä/ystävällisenä ihmisenä hänen kanssaan...ja hän tulkitsi sen niin että olen kiinnostunut!Olen asiakaspalvelutyössä ja olen huomannut että moni miesasiakaskin luulee minun olevan kiinnostunut kun hymyilen heille ja olen ystävällinen...Mutta ei herra isä!!! sehän kuuluu minun työhöni!!!Siis ne miehet jotka tulkitsevat naisen hymyn väärin...miettikää useampaan otteeseen että onko tämä nainen todellakin kiinnostunut vai onko hän vain luonteeltaan iloinen ja hyväsydäminen ihminen joka teke vain työtään ja hymyilee ihan luonnostaan!!!!

      • Ruusunen

        Hei! Olen kohtalotoverisi.Meillä on sama "ongelma." Itse hymyilen myös paljon, ja se on osa minun perusluonnettani.Onhan se totta, että miehet voivat tulkita sen hieman väärin, mutta meidän ei tulisi välittää siitä.Jatka hymyilyäsi ja jos joku tulkitsee sen väärin, sano että se on osa perusluonnettasi.Ja se tulee kuin itsestään..hymyileviä on muutenkin niin vähän.


    • mies24

      kyllä hymyily on paljon mukavempaa kuin naama näkkärillä. Kertoo ulospäin suuntautuneisuudesta ja positiivisesta luonteesta.
      Tiedän useita kauniita naisia joilla ongelma on että heillä kasvot ovat koko ajan peruslukemilla, jää kuva että on totinen ja tylsä tyyppi.

      Hymyilkää nyt hemmetissä, se ei maksa mitään ja tuo ainakin minulle paremman olon kun joku hymyilee takaisin.. :)

      • a

        Vaan he myös ovat totisia luusereita joita riittää ihan riittämiin.


      • mies24
        a kirjoitti:

        Vaan he myös ovat totisia luusereita joita riittää ihan riittämiin.

        pokaa sinä vain niitä sinun kuivia muijiasi, minä pidän nämä iloiset sporttitytöt!

        Vai veikö toinen mies iloisen tyttöystäväsi joka oli jo kyllästynytkin tylsään naamariisi?
        No okei, saat luvan kiukutella

        :D :D :D!


    • jirdan

      antaa heti ilosen kuvan=) ja totta kai hymyilen takas

    • HaBa

      2 laisia hymyjä ... se eka on sellane ystävä hymy ja toinen on OTA MUT MÄ ANTAUDUN(oltaisiimpa yhessä) hymy kylle ne erottaa jos sulle on tehty hymyjä jos jonkin laisia ni kyllä sokeekin ne erottaa :)

      ja naisen hymy ahh sitä ei voita ees lottovoitto :)

      • PAPILJOTTI

        KUINS SITTEN KERRAN KÄVI NÄIN ETTÄ MINÄ NAISENA HYMYILIN JA MIES VAIN KATSOI MUTTA EI ANTANUT HYMYN HÄIVÄÄ....? TERVEISIN: IHMETYS


    • Marianne

      Itse olen todella hymyilevä ja energinen ihminen. Myös minun työni kuvaan liittyy positiivisyys ja energisyys. Mutta jostain syystä hymyä pidetään jonkunlaisena isku yrityksenä.
      Muutaman kerran jopa minulle on sanottu että olen varattu enkä harrasta pettämistä...työpaikallani.
      Toisaalta kun hymyilen ihmisille haluaisin että minulle hymyillään takaisin...se tuo hyvän mielen ja saa piristämään päivää...

    • Anonyymi

      Mies 36
      Mun on vaan pakko todeta,että naisen kauneus tulee hymystä.Jos laitat kilon pakkelia naamaan,mutta sen kerroksen alta kurkistaa norsun vittu,niin ei paljon kiinnosta,mutta nätti hymy ilman pakkelikerrosta kertoo paljon enemmän

    • Anonyymi

      vittuunnu vihusti jos joku naine hmyyilee mulle. no kivaltahan se näyttää mutta kun ei jaksas hymyillä takansi ko hymy on niin jumavitun raskas ilme tehä enkä tykkää katsoa edes hymynaamaani peilistä. kyllä hymy nyt muita ihmisiä kaunistaa mutta emmä näy itteäni yhtään nätimpänähymyillessäni kuin jurottaessani

    • Anonyymi

      Normaalia naiset hymyilevät. Turha lulla on jotain muuta! Terv. Aikuinen tosi mies.

    • Anonyymi

      Naiset hymyilee iha vittuillakseen, tohon kun listään jatkuva flirttailu tms nii soppa on valmis. Ukot kuvittelee heti et olis kiinnostunut, vaikka nainen vai testaa et vieläkö todellisuudessa kelpaa kellekkää. Yrittäkääpä väittää jtn miuuta? Jos todella oon jotai ilmassa nii kyllä naiset sen kertoo suoraa,eli kaiken muun höpö höpön voi unohtaa.. M/E-K

    • Anonyymi

      Olen perusluonteeltani todella iloinen ja hymyilevä nainen ja saan aivan jatkuvasti kuulla miehiltä (ihan ensikohtaamisesta asti) että heillä on tyttöystävä/vaimo/perhe tms. Siis kun sanotaan moit niin ensimmäinen kunnollinen lause mieheltä saattaa aivan puskista olla se että hän seurustelee. Kannattaa sisäistää että miehet ovat todella itsekeskeiseisiä idiootteja ja heille lähtökohtaisesti hymyilevä nainen on heihin lääpällään vaikka vasta täysin tuntemattoman ensimmäistä kertaa näkisi.

      • Anonyymi

        Tämä ja on muuten hämmentävää. Miksi miehet tekee näin? Heti aluksi tai vähän aikaa normijutustelua ja sitten heti tommosta kommenttia. Siis tosi outoa. Kuvittelevat varmaan olevansa tosi saaliita tai sitten eivät osaa olla uskollisia vaan pelkäävät omia tuntemuksiaan.


    • Hymyilen takaisin, enkä enää ajattele että hymyilevä nainen on kiinnostunut (aiemmin luulin niin aina). Hymy on aina mukava saada. Hymyilevät naiset ovat kauniita.

    • Anonyymi

      Hymy on vain hymy niin kauan kunnes siihen liittyy jotain muuta, puhetta tai kehonkieltä

    • Anonyymi

      Hymy,ilveily,pelleily,iholletulo ei merkkaa naisen elämässä yhtään mitää, olet vai pidetty hlö, töissä et mitää muuta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5078
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3327
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1472
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1307
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      908
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe