Salibandyn aloitus?

...

Voiko pelaamista enää alottaa 17-vuotiaana? Olen siis tyttö ja olis kiva alkaa pelata (esim. Erä) mutta näyttää vähän siltä että olis pitänyt alottaa jo ajat sitten. Futiskin menis, mutta siinä varmaan sama juttu. Aerobicit vähän tympii :

14

4984

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ertert

      Aina voi aloittaa, kannattaa vähän kysellä joukkueista miten pelaajia tarvii jne.. salibandy foorumeilla eri paikoissa kannattaa myös udella

      • jjojojojojjojuihuhbu

        Koskaan ei oo liian myöhäiatä alottaa.


      • ...

        Mut jos ei oo koskaan pelannu ja hakee vaikka johonkin jengiin joka on säbäilly jo jonkun aikaa, niin eikö siinä ole aika iso tasoero?


      • bunbau
        ... kirjoitti:

        Mut jos ei oo koskaan pelannu ja hakee vaikka johonkin jengiin joka on säbäilly jo jonkun aikaa, niin eikö siinä ole aika iso tasoero?

        vaik ei olis koskaa harrastanu ni voi mennä eka lakeis kurssille ja siel oppii perus asiat ja sit voi hakee johonki joukkueesee.


    • jukenukem

      Joo itekkin haluasin aloittaa esim. sählyn pelaamisen mahdollisesti jossai puulaakiseurassa. Olen 20-vuotias poika ja en sen vakavammin ole koskaan mitään harrastanut, vaikka ehkä halua olisi ollut. Onkohan Jyväskylässä mitään mahdollisuuksia moiseen? Laji voi kyllä olla joku muukin mutta tuntuu että ei oikein löydy kuin pennuille noita.

    • pelaajaa

      suurimmalla osasta seuroista on joukkueita, jossa on aloittelijoita ja kun kehityt niin pääset aina parempaan jengiin.

    • piazzollatar

      Salibandyn voi tietty aloittaa vaikka viiskymppisenä tai sitäkin vanhempana.

      Kannattaa ottaa yhteyttä esim. paikallisiin seuroihin. Niistä usein osataan ohjata eteenpäin mikäli ko. seurassa ei ole toimintaa alemmilla sarjatasoilla. Jotkut joukkueet pitävät draft-tilaisuuksia näin keväällä ja toisiin pääsee mukaan myös kauden aikana. Ei kannata ihan korkeimmalle sarjatasolle pyrkiä vaan aloittaa sieltä kauempaa. Silloin ei ole haittaa kokemattomuudestakaan. Kukaan ei ole seppä syntyessään! Se kannattaa muistaa. Ja siksihän sitä harjoitellaan että opitaan.

      Nyt vain rohkeasti puhelin kouraan tai sähköpostia lähettämään. Pieniä seuroja on pilvin pimein Suomessa joten takuulla kaikille halukkaille pelipaikka löytyy jostain!

    • Kokemusta on

      Omakohtaista kokemusta on... päätimme perustaa joukkueen vajaa kaksi vuotta sitten. Saimme kasaan vajaa parikymmentä tyttöä ja aloitimme puolen vuoden palaamisen jälkeen pelaamaan sarjassa, B-tytöissä. Sarjassa oli kovatasoisia joukkueita mutta pärjäsimme alkukankeuden jälkeen hyvin ja sijoituimme omassa sarjassamme kuudenneksi kun osallistujia oli kahdeksan joukkuetta. Nyt sarja loppui ja erästä pelaajisjtamme pyydettiin pelaamaan aikuisten sarjaan superykköseen.
      Tämä osoituksena siitä että koskaan ei ole liian myöhäistä jos vaan halua oppia ja innostusta riittää. Meidän joukkueemme salaisuus oli kuitenkin joukkueena palaaminen.

    • Peltomyyra

      Hei mulla on sama ongelma! Olen 17 ja haluaisin aloittaa. Pitäs varmaa kerätä ryhmä joka on saman tasoinen (aloittelija) ja sitten etsiä valmentajaa :) Ei vaa oikee löydy tarpeeks kiinnostuneita täältä peräkylästä ainaskaa :/

      • pekaa

        meillä päin löytyy niin sanottu "höntsä" vuoro johon jokainen voi mennä kerran viikossa pelailemaan. Tuosta on hyvä aloittaa ja lähteä sieltä ponnistamaan ylöspäin


      • salibandytyttö
        pekaa kirjoitti:

        meillä päin löytyy niin sanottu "höntsä" vuoro johon jokainen voi mennä kerran viikossa pelailemaan. Tuosta on hyvä aloittaa ja lähteä sieltä ponnistamaan ylöspäin

        salibandy.net -sivustolta löytää alueensa seurat. Jos haluaa sarjatasolla pelata, niin kannattaa kysellä alasarjojen joukkueista. Tytöissä Erä on niitä hyviä - mutta Helsingissä on monia muitakin joukkueita. Kannatan enemmän muista kysymistä, koska jos Erään pääsisikin, niin tuskin pelaamaan peleihin kuitenkaan.
        Jyväskylästä nelos- ja vitosdivarissa on useita joukkueita. Kannattaa etsiä tuolta salibandy.netistä sisä-suomen puolelta.
        Joukkueen perustaminen on melko vaikeaa, eli suosittelisin ensin pelaamaan esim. kauden lähikunnan joukkueessa, jos omasta kyläpahasesta ei löydy. Jos on tarpeeksi innostunut, niin kyllähän sitä muutamia kymmeniä kilometrejä jaksaa mennä. Itse kävin useita kausia junnuna 50 km:n päässä harjoituksissa. Nykyään kyllä luulen että vaikka missä asuisi, tuota lähempää löytyy joukkue.


    • L4ur44

      sama juttu mulla mutta olen 18

    • sb vanhus

      Aina voi aloittaa,iällä ei ole merkitystä vaan asenteella.
      Itse aloin höntsäilemään 18 vuotiaana kerran-kaksi viikossa ja nyt 40vuoden iässä aloitan ensimmäistä kertaa kilpasarjassa (aikaisemmin ei ollut ajan puutteen vuoksi mahdollista).

    • Anonyymi

      Voinko aloittaa salibandyn jos olen 11v

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5168
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3377
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1502
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1343
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1036
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      948
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      727
    Aihe