UIMAPUKU

Vesipeto

no nii elikkäs kysymys on simppeli..

KÄYTETÄÄNKÖ UIMAHALLISSA UIMAPUKUA VAI BIKINEITÄ??


olen uimassa nuorempana käynyt useita kertoja enkä IKINÄ koskaan ole nähnyt uimahallissa käytettävän bikineitä.ei olisi edes tullut mieleen että joku laittaisi bikinit uimahalliin.kaikki ovat aina käyttäneet uimapukua ja niin minullekkin on opetettu ja se on aina ollut itsestään selvyys..
nyt kaverini joka on ruvennut käymään uimassa väittää että bikineitä käytetään uimahallissa,että kaikilla nuorilla on bikinit siellä.ja että uimapuku on niin ruma ettei sellasta kehtaisi edes laittaa uimahalliin..

siis mitä ihmettä!! sanokaas nyt miten asia on!

13

8218

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • uimapuku

      95% naisista käyttää uimapukua. Bikinejä käyttää ne TYTÖT jotka menee uimahalliin näyttääkseen itseään eikä urheilemaan.

    • Heidi Jussi

      laitat vaan reteesti jotkut sexyt biksut jälkaan.

      • ;o)

        ..tietää mistä puhuu. On hän aika sexy itse.


    • TavallinenMiäs

      Kyllä siellä tytöillä ja naisilla on bikineitä. Ja aika monet niistä kyllä näyttävät oikeasti tulleen uimaan. Ja jos itse haluat käyttää bikineitä, niin tottakai saat käyttää. Sinne vain!!

      Näin miehenä meillä on vastaava juttu myös tavallaan. Monet sanovat, että pitäisi käyttää lahkeellisia uikkareita ja jopa shortseja, mutta minä käytän tavallisia pikkuhousumallisia uikkareita(jopa aika pieniä). Ja siis pelkästään sen takia, että ne tuntuvat uidessa parhaimmilta ja mukavimmilta jalassa. Lisäksi ne on helppo pukea päälle, kun ne ovat märät. Lahkeellisia on tosi vaikea riuhtoa päälle suihkun puolella.

      Onhan tietysti totta, että tavallisissa uikkareissa miehen sukuelimet pullottavat selkeämmin, mutta mitä siitä. Miehillä nyt vain sattuu olemaan ulkoiset sukuelimet. Ja on totta tietysti, että jos kovin pieni elin, niin sekin sitten näkyy. Iso elin näkyy sitten isompana. Tosin(!!) uimahallin kylmässä vedessä penis surkastuu monella miehellä aika pieneksi.

      Naurettavaa, että Amerikkalaiset miehet eivät uskalla käyttää tavallisia uikkareita. Pitää olla ne hemmetin polviin asti ulottuvat shortsit. Kestää varmaan 2 tuntia ennenkuin kuivuvat. Tosin sitten naiset on pikkupikku bikineissä siellä. Kaipa se on siellä nykymuotia?

      Tässä tuli nyt kyllä aika paljon miespainotteista asiaa, mutta laita sinä vaan ne bikinit, jos haluat. Se on ihan OK. Niin luulisi myös, että bikinit on helpompi laittaa märkänä päälle, kuin uimapuku. Miten on ??

      Sinne vaan ja voisit vaikka kertoa tänne palstalle miten kävi. Moikka.

      • klassiset uikkarit

        Olin vuonna 90 ensimmäisen kerran Floridassa rannalla. Ensimmäisenä päivänä on 30 astetta, vesi 25 ja aurinko paistoi. Laitoin klassiset uimahalli Speedoni jalkaan ja menin beachille. Kaikilla muilla miehillä oli polviin ulottuvat surfaus shortsit. Ainostaan mulla ja kaverillani oli uimahalli uikkarit. No, iltapäivällä näin pari ranskalaista turistia, jolla oli samanlaiset.

        Amerikkalaiset naiset puolestaan käyttivät tosi niukkoja bikineitä. Ihme ristiriita miesten ja naisten pukeutumisessa.

        Pidin koko viikon ajan ylpeänä eurooppalaisen elostelijan mainetta, kun käytin uikkareitani.

        Vuonna 98 olin seuraavan kerran Floridassa. Sama tilanne taas. Viime vuonnakin muoti oli yhä täsmälleen sama. Nyt mulla oli tosin Baywatch-shortsit ihan kätevyyden vuoksi. Niissä on vedenpitävä tasku, jossa voi säilyttää avainta ja rahaa.

        On noissa shortseissa omat etunsa nimenomaan rannalla, mutta uimahalliin ne eivät kyllä sovi. Perinteisissä lahkeettomissa on paljon parempi uida.

        Naiset voivat käyttää uimahallissa mitä haluavat. Ranta bikineissä ei varmastikkaan ole hyvä uida. Sellaiset uimabikinit, joita kilpauimarit käyttävät Stadikalla kesäisin lienevät hyvä kompromissi.


    • jare

      bikinit toimii.

      Kyllä nuo "pro" uimaritkin käyttävät uimaribikinejä kesällä esim. uimastadikalla ja hyvältä näyttää.

      Tavallisilla lepattavilla bikineillä uinti tuskin on edes mukavaa.

      Tiedän, koska sama pätee meihin miespuolisiin uimahousujen osalta. Simmarit pitää olla napakat ja ne eivät saa lepattaa uidessa.

      • miesuimari

        maria.com/ep/CustomerPics/Athens_Olympics_Ready.jpg

        Noissa lienee hyvä uidakin.


      • miesuimari

      • ghnklyj

        itsellä oli bikinit ekoja kertoja uimareissuilla tänä keväänä. mutta päätin vaihtaa sen uimapukuun kun vanhat ja rumat keski-ikäiset miehet kyyläsivät. yäk!


    • Mitä Äksyin Ämmä

      oman maun ja tottumuksen mukaan. Nykyään valmistetaan jo niin hyvin istuvia ja ennen kaikkea yllä pysyviä kaksiosaisia uimapukuja, joita ikimuistoisesti bikineiksikin kutsutaan, että edes hyppytelineiltä loikkaavan ei tarvitse pelätä menettävänsä osaa vesiliikuntavarusteistaan altaaseen. Perinteiset pikku-pikku-bikinit sen sijaan soveltunevat parhaiten ranta- ja pulikointikäyttöön, vaikka kyllä niitä näkee halleissa uimareittenkin yllä.
      Kilpauimarien trikoot ovat mielestäni todella tyylikkäitä, joten kenenkään ei tarvitse niitä hävetä.

      • Vesipeto

        kyllä minä itse ihan pidättäydyn uimapuvussa,sellaset shortsi toppi yhdistelmän aattelin kyllä viel hankkia.

        ei bikineitä uimahallii.. ei,ei,ei.
        ei voi käsittää miks jotkut niissä haluu mennä uimahallii,eikös uimahallit oo niin kun enimmäkseen uimista varten,ei bikineissä uimisesta tuu yhtää mitää.

        ite käytän bikineitä vaa rannalla ja uimapukua hallissa.

        EI MUUTA KUN UISKENTELEMAAN! :)

        kiitos mielipitäistänne..


    • Annastiina

      Minä käytän uimapukua/uimabikineitä sillon kun menen uimahalliin nimenomaan uimaan. Narubikinit laitan jos menen uimahalliin ainoastaan polskimaan ja "lillumaan". Joten kumpikin käy.

    • Anonyymi

      I'm visual learner btw.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      129
      4880
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3076
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1787
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1750
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1601
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1471
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      18
      1228
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1213
    9. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1177
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1177
    Aihe