pätkätyöt on ihania!

viimeinen kerta!

Hei sain tänään töitä!Kävin aamulla hiihtolenkillä ja sen jälkeen suihkussa ja kahvit join kun puhelin soi!Siellä tuleva työnantaja kertoi että äkkiä pätkätöihin.Tulee mieleen laulu että voiko päivä ihanammin alkaa,arvatenkin taas kaksiviikkoa töitä ja sitten kenkää jonka jälkeen armoton paperisota ..... Taidan alkaa pultsariksi ettei tarvi työtä ottaa vastaan!!!!!

5

1710

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • entinen pätkis

      Tein n. 20 vuotta pätkätöitä. 2 vuotta sitten sain vakituisen paikan, ihmettelin kun itselleni ei tullut minkäänlaisia positiivisia tuntemuksia. Mielestäni vakitunen työ on aivan yliarvostettua. Pätkätöiden aikana oli mahdollista harrastaa kaikenlaista, mihin nykyään ei ole aikaa. Rahaa tuli aivan samanverran, kiitos ansiosidonnaisen työttömyysturvan (yleensä pätkätöissä tuli tehtyä reilusti ylitöitä).

      • nytten

        ollut 6 vuotta, rahaa tulee aika lailla reippaasti paikoista joissa olen ollut (paljon ylitöitä n12€/h palkka lisät)joten toimeen tullaan, MUTTA kun pitäs talo ja auto laittaa...pankissa nauravat pihalle kun pitäs lainaa saada! Eli rahaa ja aikaa on kun pätkätöitä tekee, mutta olis se vaan lotto voitto, kun sais vaki paikan.


      • entinenn

        pätkätyöläinen. Haaveilin aina vakkari työstä ja kun sen viimein tänä vuonna sain ei ois vähenpää voinu kiinnostaa sillä työ on aika onnetonta. Välillä tuntuu kuinka kivaa oli tehä pätkiä kun sai paljon eri työkokemusta ja uusia tuttuja ja jos joku mätti työssä niin ei hätää eihän se pätkä kauaa kestäny.
        Nyt tuntuu täs vakkarissa et tähänkö mä nyt sitten jämähän.
        Pankissa ei lainaa saanu kun ei ollu aijemmin vakkari vaikka niillä tuloilla oisin saanu lainaakin maksettua. Nyt vakkarina lainaa saa kun soitan vaan pankkiin.
        Ja ennen oli aikaa ihanille harrastuksille ja itsensä kehittämiselle. Kavereille ja perheelle. Nyt aika menee vaan töihin.


    • blondi-72hki

      tehnyt keikkaa ja se on tosi nautinnollista;)))

      • Mitä Äksyin Ämmä

        mutta on sillä uralla huonot puolensakin:

        -silloin tällöin tarjotaan useaa keikkaa samaksi ajaksi, ja koska ihminen ei - toisin kuin kuulemma jokin alkeishiukkanen ehkä - voi olla kuin yhdessä paikassa kerrallaan, niin pakosta keikkatyöläinen joutuu jättämään toiseksi tarjotun keikan väliin ... ensinnä tarjottu ja jo vastaanotettu työrupeama saattaa olla jälkimmäistä heikommin palkattu mutta lupaus mikä lupaus
        ja

        - väliin jää työttömyysjaksoja, joita yleensä KELA subventoi sovitelluin työttömyysturvaetuuksin mutta paperisotaa tulee osa-aikatyöttömän käydä eli tositesirkusta pyörittää etuutensa saadakseen. Lisäksi hänen tulee valveutuneesti tietää, missä järjestyksessä etuuksia haetaan ainakin, ennen kuin hän äärimmäisessä hädässä joutuu hakemaan kunnallista toimeentulotukea.

        Mutta keikkatyöläisellä on oma vapautensa ja työtehtävät vaihtelevat toisin kuin niillä, jotka aamu aamulta pakertavat samassa paikassa. Lisäksi keikkatyöntekijä voi ainakin jollain tavoin luikerrella irti epämiellyttävästä tai jopa ylivoimaisesta työsuhteesta. Uusia keikkojahan yleensä tarjotaan vanhan tilalle ainakin, jos jonkin keikan hylännyt työntekijä ei saman tien pilaa mainettaan alalla. Mutta jos työntekijä irtisanoutuu mahdottomaksi tai ylen vaikeaksi kokemastaan työsuhteesta, niin karenssi seuraa armotta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      77
      5756
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2516
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1997
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      60
      1758
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1611
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1317
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1301
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1249
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1203
    Aihe