Paikka

Minnis69

Missä pääkaupunkiseudulla voi tavallinen tallaaja harrastaa silloin tällöin edullisesti sulkapalloa?
Liikuntamylly oli ainoa edulinen,mutta vain päivällä,illat on varattu vakiovuoroille.
Lyhyt tutkiskelukierros netissä osoitti hinnoiksi 13-22e tunti

Ei meillä ole tuollaiseen varaa 1-3 kertaa viikossa

8

3709

  Vastaukset

  • Moi Minnis, mahdoitko huomata, että kysyin täsmälleen saman kysymyksen tuossa alempana. Vastausta ei ole tullut, vaikka viesti roikkunut jo aika pitkään.
   Apua siis tämän palstan ihmiset eivät näköjään halua jakaa meille! :)

   Huomasin itsekin tuon saman hintahaitarin, aika kallista lystiä on sulkiksen pelaaminen. MÄkään en millään haluisi maksaa yli 20e kerralta, vaikka jakajia oliskin 2.
   Kannattaisi ehkä silti kysäistä Kisahallista. Siellä liikuntapaikan hoitaja informoi mua, että pelipaikan voi saada, (vaikka muuten tosi varattuja seuroille), mutta aika lailla sattumalta ja samaksi päiväksi. Paikka on hirmu ruuhkainen.
   Mutta jatketaan etsintöjä, vinkkkaa ihmeessä, jos satut hyvän paikan löytämään!

   • ...Koillis-Helsingissä Campo Sport (www.camposportcenter.fi) on ihan asiallinen paikka. Yhteensä 18 kenttää, ja kalleimpaan aikaan hinta 13,50 €/h, päivällä 11 €. Meillä on vakiovuoro ja hinta-laatusuhde on mielestämme kohdallaan. Tosin ns. vanhan puolen pukuhuonetilat (ainakin miesten puolella) ovat aika ahtaat. Eikä tuo nyt tietty ihan keskustassa ole, joten oma auto helpottaa harrastamista.

    Hiukan parempien julkísten yhteyksien päässä on Tali. Siellä on muutamia sulkiskenttiä, joihin pääsee kohtuuhyvin ja netin mukaan (www.talintenniskeskus.fi) hinta illalla on 12 €.

    Toivottavasti näistä vinkeistä on teille jotain iloa :)


   • laitoin just Minnikselle vastauksen.Eli jos Sua kiinnostaa kokeilla jotain ihan uutta.Homman nimi on SPEEDBADMINTON ja EI vaadi mitään (varsinaista) kentää ,eikä verkkoa.Pelaa ihan missä vain,ei tuuli kaan haita.Tämä on uutuuslaji ja vasta tullut Suomeen.
    Lisätietoa löydät tästä: www.speed-it.fi säännöt,vinkit ym. Oon Lahdesta päin ja ensi viikonloppuna käymässä Helsingissä,ilmeisesti lauantai.Tarkoitus oli pelata pari kavereiten kanssa, jossain rannalla tai puistossa.Liity messiin jos haluat,se on tosi helppo oppia.Minulla löytyy myös pari ylimääräistä mailla ja muut kamat,easycourt:it ym. ym...

    Terv.
    Jukka


  • Niin se vain on, että kaupallisissa halleissa joutuu tuon verran maksamaan. Halvemmalla voisi päästä pelaamaan sulkisseurojen kautta, meidän seurassamme tunti maksaa jotain 3 euron luokkaa (120 puoli vuotta / 2h viikossa). Bonuksena päälle paljon uusia pelikavereita :)

   Pääkaupunkiseudun seurojen yhteystiedot:
   http://www.sulkapallo.fi/ssul.php?sivu=seurat&alasivu=yhteystiedot&alaalasivu=pk

  • Jos tuntuu kalliilta niin yksinkertaista on jos pystytät omalle takapihalle ikioman sulkapalloverkon. Sit mittaat rajat ja Simsalabim ! Sulla onki ikioma sulkapallokenttä .
   Ja hinta enintään 10 e ja halvimmillaan 3 e, mutta tuulet voi tietysti haitata vähän mut pelaa sillon kun ei paljoo tuule . Ja voihan sitä aina pystyttää jonkulaiset seinät. :D

   • ja et edes tarvi pystyttää minkäänlaista kenttä tai verkkoa kun kyse on Speedbadmintonista.Homma on ihan uusi ja just tullut tänne Suomeen.
    Pallot ovat hyvin tuulenkestäviä,jopa tuulenvoimakkuteen 4 asti..ja aika nopeita.

    tässä vähän lisätietoa www.speed-it.fi

    säännöt,vinkit ym.

    Käy kurkkaamassa jos homma kiinnostaa.Laji löytyy ilmeisesti jo Vierumäeltä ja ehkä myös Pajulahdessa,ei kun vaan kokeilemaan.

    terveisin ja aurinkoista kesää toivoen.

    Jukkis


  • SPEEDBADMINTON:in kans?
   Se ei vaadi varsinaista kenttää ja voit sen hyvinkin pelata ulkona,vaikka tuuliskin pikkasen. Tuulenvoimakkuus 4 ei ole mikään ongelma.
   Jos homma sinua kiinnostaa,käy katsomassa www.speed-it.fi
   Siel on pieni videopätkä ja säännöt ym.
   Mulla löytyy myös pari ylimääräistä maillaa ja oon ens lauantai helsinki:ssä päin pyörimässä,tarkoitus oli vähän pelata kavereiten kans.Liity messiin jos haluat.

   terv. Jukka

  • Junia menee takaisin landelle, jos ei oo varaa asua stadissa. Kerää vaikka pulloja!

  Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   99
   4892
  2. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   102
   3248
  3. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   98
   3008
  4. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   37
   1530