Alkoholi & pettäminen - Mielipiteitä!

frdf-22

Olin baarissa naisystäväni kanssa ja ilta meni kivasti musiikin ja alkoholin parissa.Huomasin jossakin vaiheessa että neitoni oli ottanut aika tukevasti alkoholia, eli mm. estot hävisivät täysin, tanssilattia alkoi myös kulumaan huomattavasti enemmän ja miehiä kertyi ympärille enemmän.
Ennen lähtöämme baarista huomasin kun joku mies suutelee naistani tanssilattialla jonkin hetken ennenkuin olen itse menossa paikalle jolloin myös naiseni tulee takaisin.Puhuimme asiasta ja hän ei edes tiedostanut tapahtunutta! seuraavana päivänä kun puhuimme niin sen verran myönsi että saattoi sillä miehellä jotain yritystä olla ja sanoi samalla sen ettei siksi lähtenyt pois tilanteesta kun ei mies kuulemma suudellutkaan häntä..tapahtuman sentään näki useampikin ihminen.
Pikkujouluna naiseni olisi tarkoitus lähteä m/s romanticalle risteilylle firman kanssa.Aiemmat kuviot huomioon ottaen onko todennäköistä että historia toistaa itseään myös tällä risteilyllä?
Ja johtuiko kyseinen juttu liiasta alkoholin nauttimisesta - ja siitä johtuvasta muistikatkoksesta vai siitä ettei nainen välittänyt ollenkaan mitä tapahtuu seuraavaksi?

7

4578

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tespaa

      naiset kun juo alkoholia niin 98% niistä alkaa
      sekoileen jossain vaiheessa eikä älyä mitään
      mitä ympärillä tapahtuu! ne vaan tuijottaa omaan
      napaansa ja on hyvin kärttysiä jos huomauttaa
      että vois hiukan hillitä itteensä!
      jos pääsen joskus eroon nykyisestä muijastani
      niin mitään vakiakkaa en koskaan ota nurkkiini
      pyörimään, kyllähän niitä on joskus kiva nykästä
      mutta eiei!!!

      • Feministi

        En ihmettelis vaikka se sunki muijas pettäs sua, ku eihän sun mielestä naisia oo ku joskus kiva nykästä. Ois hyvä ku se sun muijas tajuis lähtee ite käveleen mä en tollasia puheita kuuntelis päivääkään. Sääliksi käy sun muijaas.


    • AM

      Kyseinen naistyyppi on minulle tuttu lähipiiristä, eli työpaikalta. Olen nähnyt sellaisia kaksi. Kun he saavat viinaa riittävästi, heiltä katoavat kaikki estot. He tyrkyttävät itseään herkästi, puskevat saunassa viereen ja harrastavat muutakin vastaavaa, jota he nimittävät viattomaksi flirttailuksi. Olen tosin vetäissyt kumpaakin, joten se siitä viattomuudesta. Toinen oli vieläpä silloin kihloissa. Ensimmäisen kerran jälkeen hän katui ja sanoi, että voimme olla korkeintaan ystäviä. Kun seuraavat pikkujoulut koittivat, tilanne uusiutui ja päädyimme jälleen sänkyyn. Eipä siinä mitään, sellainen peto on mahtava sänkykumppani, mutta seurustelemaan en koskaan hänen kanssaan alkaisi. Selvinpäin ollessaan hän on hyvin siveellinen ja uskollinen. Viina muuttaa hänet täysin. Enkä ole ainoa mies, jota nuo naiset lääppivät kännissä ollessaan.

      Kirjoitukseni voi kuulostaa tylyltä, mutta mieti nyt itsekin. Naisystäväsi nuoli muita miehiä, vaikka tiesi sinun olevan melkein vieressä. Arvaa vain, mitä tapahtuu, kun sinä et ole paikalla. Homma johtuu viinasta, se varmaa pitää paikkansa, mutta kyllä hän varmasti on tietoinen siitä, mitä tekee. Luultavasti hän vain ei välitä seurauksista silloin, kun on kännissä.

      • Gubbe

        Nää on niin tuttuja asioita, kun ollaan otettu liikaa. Toiset voi kontrolloida itseään, toiset ei. Ongelma on mitä tapahtuu ja toinen se, että tajuaako toinen itse sitä. Ei toista voi muuttaa, vaan se ihminen itse. Sulla on vähän kelju nainen, jonka kolttoset on joko hyväksyttävä tai sitten ei. Näitä sekä miehiä että naisia on. Ei tartte mennä kuin Lappin, jossa irtiolevat aviopuolisot pettää ihan solkenaan poissa paikalta olevaa siippaa. Tämä on sun elämänkoulu.


      • tontturiina
        Gubbe kirjoitti:

        Nää on niin tuttuja asioita, kun ollaan otettu liikaa. Toiset voi kontrolloida itseään, toiset ei. Ongelma on mitä tapahtuu ja toinen se, että tajuaako toinen itse sitä. Ei toista voi muuttaa, vaan se ihminen itse. Sulla on vähän kelju nainen, jonka kolttoset on joko hyväksyttävä tai sitten ei. Näitä sekä miehiä että naisia on. Ei tartte mennä kuin Lappin, jossa irtiolevat aviopuolisot pettää ihan solkenaan poissa paikalta olevaa siippaa. Tämä on sun elämänkoulu.

        .. huolettavat minuakin.

        Mieheni on humalassa aloittajan naisen kaltainen; menee muille naisille juttelemaan, saattaa jopa koskettaa ja laittaa kättä kaulalle vaikka olisin paikalla.
        Olen tästä puhunut että moinen käytös loukkaa minua ja saa minut epäilemään mutta miehen mielestä olen vain vainoharhaisen mustasukkainen.

        Nyt siipalla on sitten tiedossa pikkujoulukemut uudessa työpaikassaan ja epäluuloisuudestani johtuen hän on sanonut ettei mene sinne ettei mielenrauhani järkkyisi ( hyvin katkeraan sävyyn sanoi ettei lähde sinne ).
        Tuntuu kuitenkin väärältä vaihtoehdolta sekin etten "päästä" häntä mutta toisaalta jos hän menisi niin en tiedä miten voisin jatkaa sen jälkeen normaalisti kun en 100% luota...

        Onko muita jotka painii saman ongelman kanssa ja miten olette päässeet siitä yli?
        Neuvoja kaipaan...


    • Anonyymi

      Heitä pihalle

    • Anonyymi

      No siis pettäminen ei tarvitse mitään muuta, kun hyvää seuraa ja paljon hyvää alkoholia. Näin se vaan menee ja piste.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2670
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      93
      1987
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      40
      1518
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      272
      1048
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      68
      946
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      891
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      870
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      864
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      775
    Aihe