Klunssila

Kuka kumma on klunssila rovaniemeltä joka on soitellut hauskoja puheluja Pekka Saurin yölinjalle? Tunteeko kukaan? Hänellä on kissa nimeltä helekatti ja kaikki mahdolliset sairaudet mutta mies eiku porskuttaa! Mistä saa klunssilan nauhoitteita?
Ilmoita


en tunne miestä likemmin, mutta sähkiksenä kerran sain yhden mp3:n klunssilan yölinja-soitosta. tallenne on minusta vertaansa vailla olevaa radiohuumoria! jos kellä on enemmän noita, niin ilmoittautukoon täällä pikimmiten.
3 VASTAUSTA:
Voisitko lähettää jos on tallessa?
humoristi kirjoitti:
Voisitko lähettää jos on tallessa?
Täällä näitä: http://www.riemurasia.net/kaatopaikka/go.php?id=3464
Hauskuutus kirjoitti:
Youtubesta löytyy aika paljon.

Klunssila on oikeastaan aika mukavan oloinen tyyppi, ainakin omien sanojensa mukaan - ei lyö vaimoa eikä kissaa. On rehellinen omasta alkoholinkäytöstään ja omista puutteistaan. Kyllähän se kai kasvattaa kun harvinaisen nenätippurin sairastaa.
+Lisää kommentti
Tunnettu mies, 70-80 luvulla ja vielä 90-luvun alkupäässäkin louhintaurakoita pitkin pohjoista Suomea tehnyt Rovaniemeläinen panostaja, sukunimeä ei viitsi tässä mainita mutta etunimi oli Markku. Kuoli vuonna 2002 vain 49-vuotiaana (vaikka ääni kuulostaakin 80-vuotiaalta) ilmeisesti viinaan ja siitä johtuviin sairauksiin. Kylänmiehet puhuivat, että rahamies oli "klunssila", ajoi aina parin-kolmen vuoden ikäisellä isolla mersulla, vaihtoi tiheään uudempaa alle ja aina riitti härskiä juttua räjäytystyömailla missä kyseinen henkilö oli paikalla.
Ainakin rovaniemi-ivalo akselilla moni tuntee tapauksen, kuten jossain klunssilan puheluissa ivalolaisen taksimiehen nimikin taidettiin mainita.
2 VASTAUSTA:
Vai on Klunssila kuollut jo 2002, paljonhan noita sairauksia oli.
Klunssila kuitenkin elää vielä noissa YouTube nauhoitteissa joita on mukava kuunnella näin 9 vuotta poismenon jälkeenkin.
Taksinkuljettaja "Öljynen" taitaa olla yhtä todellinen nimi kuin Klunssilakin :) Pistä ihmeessä sukunimi!
+Lisää kommentti
Klunssila oli asiaa ja on edelleenkin!
Ilmoita
Joo, ei Öljynenkään oikea nimi ole, lempinimi vain eräästä edelleen Ivalossa vaikuttavasta taksi-isännästä :) Markku Lajunen oli klunssila oikealta nimeltään, löytyy monesta muusta klunssila-aiheisesta keskustelusta tuo sukunimikin, sieltä itsekin kaivoin sen juuri. Oulussa loppuvuotensa asustellut, alunperin rovaniemeläinen kaveri
Ilmoita
Isäukko brenkutteli Klunssilan kanssa paljonkin. Tarinamiehiä kyllä, mutta suurin osa näistä jutuista, mm. nenätippuri ja kepestologi olivat kaveriporukan toisilta jäseniltä omittuja ja keksittyjä noin muutenkin. Hauska mies oli kuitenkin ja ryyppykaverina mies vailla vertaa.
Ilmoita
Oltiin samalla luokalla kesikoulussa -67-70 Rovaniemellä ,oli ihan ok kaveri,herja lensi joitain kohtaan joskus aika rajusti.Myöhemmin ajoi isänsä perustaman rakennusliikkeen muutamassa vuodessa konkkaan.Lähti sen jälkeen Esan (mökön) louhintafirmaan panostaja/porariksi.Viihtyi hyvin Pistossa,Taksissa harvoja luottokyydin saajia(etuveitikantielle luottokyyti tilaaja Klunssila).Lähti vaimonsa matkassa Ouluun 1990 luvulla.Kaikenkaikkiaan hyvin asiallinen ja sanavalmis kaveri.
1 VASTAUS:
Aikamoista touhua :D Kuuntelen kännissä näitä aina
https://www.youtube.com/watch?v=jW_hJdCOLho
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Klunssila

Kuka kumma on klunssila rovaniemeltä joka on soitellut hauskoja puheluja Pekka Saurin yölinjalle? Tunteeko kukaan? Hänellä on kissa nimeltä helekatti ja kaikki mahdolliset sairaudet mutta mies eiku porskuttaa! Mistä saa klunssilan nauhoitteita?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta