Palkka

ehkä tuleva ohjaaja...

Mist voi kattoo mikä on kunto ohjaajan palkka taulukko?

22

17412

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • pastori

   kunto-ohjaajan?

   -liikunnanohjaajan? vaihtelee työtehtävien mukaan
   -kuntosaliohjaajan? vaihtelee rajusti salien ja paikkakuntien välillä
   -personal trainerin? miten paljon vain kehtaa pyytää
   -ryhmäliikuntaohjaajan? liian vähän työn kovuuteen nähden

   Alalla ei ole työehtosopimusta, ja palkkaus onkin yleensä sen mukainen. Kyse on ns. kutsumusammatista. Esim. itse en voisi kuvitella olevani millään muulla alalla.

   • a pöh

    Pöh. Itse olen ryhmäliikunnan ohjaaja, ja palkka on HYVÄ! Työn kovuuteen nähden.. nojaa. Pakkoko sitä on joka tunti täysillä mennä.
    Ja nämäkin vaihtelevat sali/paikkakuntakohtaisesti..


   • fitness-alalle
    a pöh kirjoitti:

    Pöh. Itse olen ryhmäliikunnan ohjaaja, ja palkka on HYVÄ! Työn kovuuteen nähden.. nojaa. Pakkoko sitä on joka tunti täysillä mennä.
    Ja nämäkin vaihtelevat sali/paikkakuntakohtaisesti..

    Ensimmäinen yrityskohtainen työehtosopimus fitness-alalle

    http://www.erto.fi/?x11591=5022


   • Tuleva..

    Onko ees selaista sunnilleen olevaa palkkatietoa kuntosali ohjaajasta, ja minkä verran kannattaa ottaa asiakkaita? meinaan et siis yhdelle tunnille..


   • JEEEEP
    a pöh kirjoitti:

    Pöh. Itse olen ryhmäliikunnan ohjaaja, ja palkka on HYVÄ! Työn kovuuteen nähden.. nojaa. Pakkoko sitä on joka tunti täysillä mennä.
    Ja nämäkin vaihtelevat sali/paikkakuntakohtaisesti..

    Kuinka paljon ?
    45€/h vai 85€/h?
    Ei voi sanoo et hyvät tulot jos ei kerro paljonko!

    ps. Mullakin toosi hyvät tulo, mut en kerro paljonko.


  • juuuuuuuuuuu

   Paljonko teille makseaan zumbasta, pumpista, etc?
   Mulle maksetaan 40 €/h (pk-seurtu).
   En tiedä yhtään mitä muille meksetaan!
   Oon utelias.

   PS. Voitko kertoa myös paikkakuntasi?

  • (=

   Kunto-ohjaajan palkkataulukon sijaan suosittelisin perehtymään suomen kielen perusteisiin ja oikeinkirjoitukseen.

  • ei hyvä palkka

   maksimi palkka monella salilla 28 euro tunti. Mikä tarkoittaa, että todelliseen työmäärään tuntipalkka on 14 euroa tunti. Kovin montaa tuntia päivässä ei jaksa, joten kuukausipalkka jää pieneksi. Paremmin kannattaa konttorityöt.

  • 12 vuotta alalla

   turussa elixia maksaa kuulemma 42 egee tunnista, muut ehkä hieman enemmän

  • tietoaon

   Eräässä paikassa pk-seudulla ryhmäliikuntaohjaaja saa palkkaa 29€/tunti

  • Osa-aikatyö?

   Ongelmana taitaa olla että tunteja tulee viikossa vähän ja ne on "hajasijoitettu" iltoihin...

   • OIjoijoi...

    Niin, jos käteen jää tunnista alle 20€, kuka lähtee pitämään yhtä tai kahta tuntia?

    Ja lisäksi omat valmistelut ilmatteeksi alle..hullun hommaa. No, opiskelijalle sopii lisätienestiksi.


  • Satsin työntekijä

   Sats maksaa personal trainereille ja ryhmäliikuntaohjaajille 22 euroa tunti (asiakas maksaa 64euroa/tunti). korotuksia voi saada jos on todella pitkä työkokemus tms. Korotukset noin 50 sentin-2 euron luokkaa/tunti. Käsittääkseni muissa keskuksissa maksetaan paremmin, noin 30 euroa/tunti. Suunnittelusta ja myynnistä ei käytännössä makseta mitään, muutamia tunteja saa tehdä myyntiä viikossa 9 euron tuntipalkalla. Itse maksoin koulutuksesta 4000 euroa ja laskeskelin että noin 10 kuukauden työn jälkeen saan tuon maksettua ns. Työllä. Asiakkaat pitää hankkia itse eikä yritys tue työtä mitenkään, toisaalta, ei myöskään vahdi. Työ ei siis todellakaan ole rahallisesti kannattavaa jos on työläisenä isossa keskuksessa, mutta kivaa se on. Itse aion lähteä satsilta pois välittömästi kun saan oman firmani pyörimään. Palkasta pitäisi keskustella avoimesti jottei ihmiset turhaan kouluttaudu alalle kun luulevat palkan olevan jotain muuta. Huomioitavaa on myös se että PT:n työtä ei voi tehdä 160h/kk koska suunnittelu ja itse tyo on sen verran raskasta, siis myös henkisesti. Sopiva ohjausmäärä täysipäiväisellä ja itsekkin treenaavalla Pt:llä on noin 100 pt vetoa/kk. Toivottavasti tämä auttoi kysyjää!

  • Elixia87

   Myös alalla. Onko kukaan törmännyt kohtuuttomiin kilpailukielto lausekkeisiin työsopimuksessaan. Itse en alalle enään päässyt ilman että laittoi nimeä alle tuollaiseen paperiin. Ja eikö PAM ole juuri oikea liitto tälle alalle ja missä noita työsopimuksia voisi käydä arvioittamassa esim lakimiehellä?

   • Villiä on meno

    Valitettavasti alalle hakautuu paljon nuoria naisia pelkän ammatin imagon (kuvitteellisen) perässä. Into on kova, eikä lueta kunnolla millaiseen sopimukseen laitetaan nimi alle. Järjestäytyneemmillä aloilla olisi käytännössä mahdotonta saada vastaavia sopimuksia läpi.

    On tosiaan olemassa myös ilmaista lakineuvontaa, jota kautta voi pyytää mielipidettä sopimuksesta. Valitettavasti alalle on kuitenkin sen verran tunkua, että vaikeaksi heittäytyvän (siis oikeuksistaan huolen pitävän) tilalle löytyy aina uusi ehdokas.


  • check2
  • Jumppaohjaaja

   Ryhmäliikuntaohjaajan työ pääkaupunkiseudulla: pari ohjausta viikossa verokotilla 24,-/h. Täällä päätin lopettaa. Aivan liian huono palkka jää käteen verojen jälkeen. Kun vielä tulee matkat, suunnitteluun kuluva aika jne.
   Nyt en suostu enää ohjaamaan alta 35,-/h. Yhdessä paikassa olen aloittamassa keväällä ja saan 40,-/ohjaustunti.
   Ei tällä tosiaan rikastu, mutta kivaa on!

  • jr901

   Itse olen miettinyt vähän kuntosaliohjaajan koulutusta ja töitä. Mahis olisi saada kaverin slailta duunia, tässä on vähän keskustelut siitä vähän kesken. Palkkaa sieltä saisi varmaan 1800€/kk (- verot.). Onhan tuo hyvä kun työ on kevyttä kuitenkin, tähän ei siis kuulu zumba ym ohjaukset.

   http://iherb-vitamiinit.blogspot.fi/

   • näin näkisin

    Eli törkeän huono palkka jos miettii, että minkälaiset työvuorot on. Varsinkin jos työvuorot ovat aamusta iltaan. Älkää tuijotelko pelkkää kuukausipalkkaa vaan miettikää monta tuntia viikossa joudutte tuolla palkalla tekemään. Suunnittelusta ei makseta yhtään mitään.Tietysti onhan tuo jotain sellaiselle, jolla ei ole oikein mitään koulutusta tai pelkkä peruskoulu, kouluttautuneen ei kannata tuolle alalle mennä.. Tietysti myös sellaiselle ihan ok, joka on alalle täysin rinnoin valmistautunut ja on valmis työskentelemään aamusta iltaan tai sitten vähän aamulla, päivällä vapaata (milloin ei kuitenkaan ehdi mitään muuta tekemään) ja illalla taas töihin ja jos ei ole niin väliä, että sitä muuta elämää siinä välissä ei sitten olekaan.


  • Kylläh..

   Joo, näillä kouluttatuneilla se on aina paras työ:D Pask... marjat. Suurin osa työttömiä ja kaivelee nenää kotona. Ja ei minkäänlaista maalaisjärkeä sellaisilla yli kolutuksella tule, yrittävät tehdä kaiken kirjan mukaan. Se että on kuntosaliohjaaja ei tee huonompaa ihmistä tai aliarvoisempaa kuin esim lakimies. Ja koulua ei tavitse jotta voi menestyä ja rikastua. Se ollaan todistettu moneen kertaan. Katotaan näitä suomen lääkäreitäkin, hyvä koulutus ja jos menet kertomaan vaivoja niin ainut mitä suusta tulee on että syö buranaa. Jokainen osaa sanoa toiselle että vedä buranaa ilman 8v koulutusta.

   • Anonyymi

    burana forever, just joo! 👍🤣 kyllä, olen ihan sama mieltä ( olen Ukrainasta)


  • Anonyymi

   No siis itse olen alalla ja palkka on joku 33-35e/h. En pidä sitä huonona palkkana. Mitä enemmän kokemusta ja osaamista kertyy, sitä enemmän voi myös kierrättää tuntisuunnitelmia tai ottaa jo valmiita pohjia ja muokata niitä. Tällöin myös suunnitteluaika vähenee ja voi ottaa myös enemmän ohjaustunteja.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Marin lupaa nopeutettua rajoitusten purkua

   Kohta saa taas mennä ja elää, lupaa pääministeri Marin Tvitterissä. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/d817e44a-154e-4139-a6a2-4dc4cdc272c8
   Maailman menoa
   230
   3948
  2. Andy muutti kommuuniin

   nuorten kanssa Helsingissä. Ennakoluuloton veto. Mäkin voisin asua kommuunissa vanhoilla päivilläni. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Useasti-haadetty-
   Kotimaiset julkkisjuorut
   67
   3494
  3. Mitä Sofialle tapahtui Hangossa?

   Miten täällä ei kukaan ole kiinnittänyt Sofian tilanteeseen huomiota?? Sairasti koronaa Hangossa ja viimeiset stoorit sieltä, mainitsi, että jaska aam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   120
   2611
  4. Me Naiset: Martina Aitolehti on ekaa kertaa aikuisiällä sinkku - Suhde Pikkarambo Pikkaraiseen ohi

   Yrittäjä ja somepersoona Martina Aitolehti on elämässään uuden edessä, kun parisuhde on päättynyt. Sinkkuus: uhka vai mahdollisuus… https://www.suomi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   69
   2245
  5. Metsävaanija Adrian Rothermel

   Iltalehdessä hymisteltiin tätä Suomeen tuotettua pedofiilia. Oli saanut alennusta tuomioon ilmoittautumalla itse, kyseessä kuitenkin itsekkäät syyt,ei
   Laki ja rikos
   13
   1997
  6. Martinasta hieno haastattelu Me Naiset -lehdessä

   Hieno haastattelu kauniista Martinasta. Jos hän olisi sotkeentunut huumeisiin tai rahanpesuun ja ollut vankilassa niin tuskinpa tekisivät haastattelua
   Kotimaiset julkkisjuorut
   296
   1451
  7. Jannika B paljasti koomisen väärinkäsityksen vauvan kanssa: "Sain erikoisia katseita kaupassa..."

   Sattuu, kun tapahtuu - erityisesti lasten kanssa... Jannika B elää lapsiperhearkea Toni Wirtasen kanssa, jossa ei sattumuksia puutu: https://www.suomi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   3
   1385
  8. Hannu lupailee kertovansa faktaa!

   Hannu oli ilmeisesti tyytymätön eksänsä Martinan antamaan haastatteluun Me Naisissa ja avautui puoliltaöin stoorissaan. Kuvassa Rambo pentu ja tekstiä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   128
   1292
  9. Mitä nainen olet viimeksi saanut?

   Ikäväsi kohteelta?
   Ikävä
   100
   1229
  10. Suomessa vahvin talouskasvu sitten 1980-luvun lopun

   Kertoilee finanssitalo OP. Eläköön vasemmistohallitus! https://yle.fi/uutiset/3-12286727 "kokonaistalouden mittareilla elämme vuosina 2022–2023 vah
   Maailman menoa
   210
   993
  Aihe