ruskettava selkään? :D

annukka

Ihan mielenkiinnosta kyselen että miten laitatte itseruskettavaa selkäänne? :D Itselläni ei ainakaan ole ukkoa kotona sellaista levittelemässä eikä kyllä kavereitakaan kehtaa vaivata. Saatteko sen itse laitettua?

Olen käyttänyt doven summer glowta joka toooodella kevyesti päivettää, sen saan kyllä levitettyä selkäänkin ilman rajoja. Mutta tuo väri tuntuu liian vaisulta, haluaisin testailla jotain luonnollista mutta vähän tummempaa itseruskettavaa mutku en uskalla :D Pelkään hullusti niitä rajoja.

4

969

  Vastaukset

  • Laitan selkään niin että ensin levitän alaselän. Sitten aloitan oikean puoleisesta hartiasta vasemmalla kädellä ja levitän niin pitkälle kuin yletyn. Sitten levitän oikealla kädellä selän keskiosaan yläkautta ja alakautta (onnistuu jos saa selän takana käsistään kiinni niin että toinen tulee "ylhäältä" ja toinen "alhaalta") ja viimeiseksi vielä vasemmalla tai oikealla oikean kainalon alle ja sivulle. Sama toiselle puolelle. Kuulostaa vaikealta mutta koskaan ei ole tullut raitoja selkään.. Ukkokin kyllä on mutta saan itse paremmin=)

   • jos pelkäät käyttää kunnon itseruskettavia rajojen pelossa, niin sekoita sen joukkoon vähän tavallista kosteusvoidetta. Eli "laimenna" itseruskettavaa, jolloin sävy on vähän vaaleampi kuitenkin enemmän kuin Dovella) mutta ei tuu rajojakaan.


  • Hei!
   Itserusketustuotteita valmistavalla St Tropez -merkillä on mm. pitkävartinen harja, jolla voi helposti levittää itseruskettavaa selkään. Harjan päässä sieni, johon voidetta levitetään. Lisäsieni mukana. Sienen voi pestä ja käyttää useasti, jolloin hinta ei tunnu niin pahalta. Hinta oli yhdessä helsinkiläisessä liikkeessä 23 euroa muistaakseni. Lisäksi valikoimaan kuuluu myös hanskoja, jotta kädet eivät värjääntyisi.

   Tuotteita saa St Tropezia myyvistä kauneushoitoloista.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. MOT mustamaalaa ja valehtelee.

   Olen hetken jo katsellut näitä YLEN MOT ohjelmia ja olen huomannut kuinka paljon he antavat väärää tietoa ihmisille. Väärän informaation antamiseen r
   Yhteiskunta
   204
   9026
  2. Kesämökkien hinnat romahtaneet

   koska nuoret aikuiset eivät ole kiinnostuneita mökkeilystä. https://www.iltalehti.fi/asumisartikkelit/a/d0e0b3ed-85bf-4388-ac02-3d6d1ef5a79b
   Maailman menoa
   292
   7242
  3. Matkustaja ilmoitti omasta koronavirusepäilystään

   VR tehosiivosi junavaunuja. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/a2da2794-58ae-4dbe-807c-83622f985a4c
   Maailman menoa
   135
   6058
  4. Putous-Martina

   Eikö kukaan huomannut viime lauantaina sketsiä Putoksessa jossa Malla Malmivaaran esittämän Martinan olisi pitänyt antaa selkään Shirley Karviselle. H
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   686