Vaimon pikkusisko

Mies 29

Olen ihastunut vaimoni siskoon. Haluan iskeä hänet. Juotanko humalaan vai mikä keinoksi? Ajattelen lakkaamatta sitä pikkunaista. Voihan helvetti!

Apua!!!

Haluan pokata sen. Miten sen teen, pokkaa riittää, mutta olisi hyvä jos saisin pikkusiskon "tekemään itse aloitteen".

16

3052

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mietihän

      nyt ensin vaimosikin tunteita, ennen kuin mitään pokaamisia harkitset!
      se on kuule kamalaa, jos tulee petetyksi. ja asialla ovat vielä aviomies ja oma pikkusisko! ja luulenpa, että jos pikkusisko vähänkin tykkää isosiskostaan, niin hän ei rupea sinun kanssasi älyttömiin leikkeihin.

    • kokenut joskus saman

      Minun siskoni mies yritti joskus saada minua sänkyyn,juoksin kauhuissani pakoon.Lisäksi siskoni ei ottanut tosissaan minun puheitani,hän rakasti niin miestään.Tuntuu vieläkin pahalta.Nyt siskoni mies jostain syystä vainoaa minua,vaikka unohdin asian ja annoin anteeksi.Hän pitää minua pilkkanaan.
      Neuvo:mieti 100 kertaa,ennen kuin teet mitään.Kannattaako pilata kaikki?Jos rakastat häntä,sano se suoraan vaimollesi.Se on ihan normaalia,että olet ihastunut,mutta pidä mielesi kurissa.Rakastat kuitenkin sisimmässäsi vaimoasi,joten unohda koko juttu.Ei yhden perseen takia kannata pilata koko elämää,jonka varaan olet rakentanut tulevaisuutesi.Usko minua.Jos oikeasti tykkäät vaimosi siskosta,ole hänelle kuin veli,ole kaveri,ei muuta.Minulla ei ole veljeä,olisin halunnut,että sisareni mies voisi olla kuin veli minulle,mutta syteen ja saveen meni.

    • 123

      et vittu voi olla noin sika! Kaikista maailman naisista haluaisit iskeä perheenjäsenen. Fantasioi vain pienessä mielessäsi ihan hiljaa, äläkä VAAN tee mitään konkreettista. Toivottavasti ihastus menee jossain vaiheessa ohi. Sitten olet älyttömän tyytyväinen, ettet sekoillut...
      Ensinnäkin todella, miltä luulisit vaimostasi tuntuvan? Jos olet naimisiin mennyt, on sulla sen verran vastuuta toisen elämästä ettet näin sitä pilaa. Toiseksi, mikä teidän tulevaisuus olisi? Kiksauttelun jälkeen kaikki olisi enemmän tai vähemmän haavoilla ja yhteiset perhejuhlat voisi sittemmin unohtaa...tämähän koskisi myös muita perheenjäseniä ja sukulaisia! He eivät enää voisi kutsua teitä samaa aikaan mihinkään, tai siskoksia ainakaan, sehän voi nimittäin olla, että saisit lopuksi lemput kummaltakin.
      Nyt sanot tietty, että salaisitte koko jutun...oh god, et vaan voi olla niin sika...

    • ihastui

      vaimonsa pikkusiskoon joka sattuu olemaan juuri sen 16v. Tämä mies 25. Ne ryyppäs kolmistaan ja kun vaimo sammu niin ei kun sänkyyn tämän pikku systerin kanssa. Ja naimisiin vielä menossa kesällä tämän avovaimon kanssa.
      Huhhuh. Toivottavasti pikku systeri ei ala kiukuttelemaan tälle asiasta. Siitähän se soppa syntyy. No eipä kuulu mulle. Sääli vaan jos suhteet hajoo tällaisten takia.
      Älä ota riskiä. Se kostautuu.

    • vain

      susta kiinnostuu. Itse en ainakaan ikinä voisi kiinnostua siskoni miehestä.

    • esme

      tosi sairasta "juotanko humalaan". vedä tumppuun jos noin kovin panettaa! pysy kaukana vaimosi siskosta homo!

    • pakko olla

      eihän tollasia idiootteja ole? Ei varmasti kukaan vaimon pikkusisko huoli isosiskon miestä. Olet sairas. Mene hoitoon...

      • mimmi36

        ..kattoa telkusta liikaa kauniita ja rohkeita ku tuollaisia suunnittelee.


      • miksi ?

        Oli provo tai ei, Valitettavasti tollaisia on oikeesti olemassa.

        Luin lehdestä vuosia sitten, että joku mies oli niin pakkomielteessä vaimonsa siskoon tai ystävättäreen, että keplotteli itsensä sen asuntoon ja raiskas sen.

        Arvatkaa jäikö kiinni?
        Tuli avioero ja linnareissu.


      • SamppaJamppa

        Provo sanaa käyttää yleensä mielikuvitukseton ihminen , jolla on vaikeuksia asettua toisten ihmisten asemaan. Tässä tapauksessa ruman ihmisen on vaikea ymmärtää, että komeilla ja kauniilla ihmisillä on kysyntää "yli rajojen".

        Olen itse ollut ihastunut extyttöystävän sisoon siskoon ja tiedän miltä tuntuu kun ei voi ihastumiselleen mitään.


      • ne muijat
        SamppaJamppa kirjoitti:

        Provo sanaa käyttää yleensä mielikuvitukseton ihminen , jolla on vaikeuksia asettua toisten ihmisten asemaan. Tässä tapauksessa ruman ihmisen on vaikea ymmärtää, että komeilla ja kauniilla ihmisillä on kysyntää "yli rajojen".

        Olen itse ollut ihastunut extyttöystävän sisoon siskoon ja tiedän miltä tuntuu kun ei voi ihastumiselleen mitään.

        täällä valittaa,jos mies haluaa vetää ronttoseen vaimonsa pikkusiskoa,niin vetäköön.Eikö se ole hänen oma asiansa mitä se ketään liikuttaa.


    • MoralistiNa

      Jos yhtään kunnioitat vaimoasi, et edes harkitsisi vaimosi pikkusiskon pokausta. Pikkusiskona voin sanoa, että en olisi kovin innoissani, jos siskon mies tulisi jotain ehdottelemaan. Ja toivottavasti ei ehdottelisi muillekaan. Arvostan siskojani ja haluan heille vain hyvää. Ja varmasti yrityksistäsi tulen kertomaan siskolleni! (vaikka ei ehkä välttämättä uskoisikaan ja laittaisi välit poikki, kun yritän muka mustamaalata hänen aviomiestä)

    • sisko minäkin

      toivon, ettet tee sitä että yrität iskeä sen siskon. Tiedän kokemuksesta millainen järkytys on kun saa selville, että oma mies on vehkeillyt siskon kanssa. Meillä se vaan meni niin päin, että isosiskolleni tuli pakkomielle mieheni iskemisestä ja viimein ne paskiaiset päätyi punkkaan. No nyt on liitto katkolla ja sisko yhtäkuin kuollut.En halua nähdä häntä enää milloinkaan.

      • . . .

        Hieno homma! Just noin pitää toimia!
        Pitäkööt hauskaa keskenään.


    • Alfa Uros

      Nyt meni juoma väärään kurkkuun. Edes minä en ole noin sikamainen.

      Hyi Hyi.

      hehehe oijoi "juotanko känniin" heheh hih hih hih.

    • Anonyymi

      Minä mietin samaa miten vaimon siskoa saisi vähän kokeilla. Tiesin että vaimo lähtee reissuun viikonlopuksi mutta soitin sen siskolle että olen perjantaina lähellä haenko kyytiin saa olla meillä. Perjantaina tultiin meille noin klo 2, ei ketään kotona Julia soitti siskolleen kyseli missä on huomasin ei kertonut että on meillä puhelun loputtua kertoi Tiina on koko viikonlopun Raijan luona.
      Kysyin vienkö takaisin koska otan vähän juomia sanoi kerkiäähän tuota ota vain.
      Katseli kuusutoista kesäistä naista tiukat mustat housut ja vaalea paita.
      Aurinko paistoi vielä, menin terassille uikkareissa, Julia valitti kun ob kuuma sanoin laitaTiinan bikinit ne on sopivat sinulla on yhtä kaunis vartalo kokeile niitä.
      Julia tuli ulos oli kuin suoraan pornokuvista oli valinnut sen asun jota Tiina vähän arvosteli, pillun päällä pieni läppä ja rintoilla vain pienet laput.
      Julia makoili auringon otto tuolissa vein juomaa ja naurahdin sinua tekisi mieli nuolaista hymyili vai tekee mistä kohti laskin lasin pöydälle kumarruin ja suutelin bikinin rajasta vatsa värähti kunnolla , no huh huh kuului siirsin vähän bikiniä alemmas ja nuolaisin kiimainen pillu tuoksui ja kieli kostui kunnolla.
      Seuraavat juomat Julia haki antoi lasin kouraan ja kumartui vetäisi housut alas ja imaisi kalun suuhun katsoi minua ja nuoli kielellä, tämä on isoin kalu mitä olen nähnyt pojilla on sellaisia pieniä ja ne laukeaa heti. Yritti ottaa syvälle ja yski laski omat housut ja tuli istumaan vatsalle kääntyi aivan naamaan kiinni ja laskeutui kuiskasi haluan tämän sisään. Tiesin tekee tiukkaa keinui sievästi terska muljahti sisään pienin liikkein pääsin kokonaan pohjaan Julia kertoiettä oli kuullut että minulla on iso ja nyt seon syvällä kertoi että haluaa naida sunnuntai aamuun ainakun voi. Kyllä oli kiimanen viikonloppu Julia halusi tämän tästä että panen sisään vaikka vähäksi aikaa. rakasteltiin varmaa kaksitoista kertaa pyhäaikana oli kalu aika kipeänä, kun vaimo tuli sunnuntaina ei halunnut rakastella oli varmaan saanut kunnolla koko viikonlopun.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      382
      4505
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      283
      2502
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      144
      1803
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      103
      1554
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1463
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1307
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      60
      1305
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      58
      1226
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      46
      1214
    10. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      346
      1063
    Aihe