Siksi lopetin juoksemisen

Ulla8x

Harrastin juoksemista vuosia ja juoksutapahtumien tuloksien perusteella olin aika hyvässä kunnossa. Kävin maratoneillakin ja nautin lajista.

Sitten parikymppisenä lopetin. Lopetin, koska en saanut kaverieni hyväksyntää. Lopetin, koska he pitivät minua outona hikipinkona. Lopetin, koska oli kuulemma hullua juosta vapaaehtoisesti. Lopetin, koska en voinut osallistua kaverien rajuun bailaus- ja yöelämään. Lopetin, koska huomasin menettäväni ystäviä. Lopetin, koska joukossa ei ollut ikäisiäni tyttöjä. Lopetin, koska on paljon rennompaa vetää tuoppi siideriä, toinen ja vielä kolmaskin... ja ottaa vielä hermosavut päälle. Nyt minulla on kavereita. Nyt minulla on yöelämää ja bailuja.

Nyt myös painoa on tullut lisää 17 kg ja katselin juuri juoksukamppeitani. Olenpas joskus ollut aikamoinen riuku!

Niin se vain on, että juoksijat taitavat olla jotenkin sosiaalisesti rajottuneita. Juoksu ei sovi nyky-yhteiskuntaan, ei ainakaan trenditietoiselle nykynaiselle.

41

4185

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fyssari

      Hahahah, kylläpäs oli juttu! Vai ei juoksu sovi "trenditietoiselle nykynaiselle". Saanen olla eri mieltä...

      Se on kyllä ihan itsestä kiinni, jos ei kamuja ole tai jos harrastus rajoittaa muuta elämää. Tai oikeastaan silloin on valinnut todella idiootit kamut. Ymmärrän, että jos treenaa tosissaan kisoihin, ei voi hillua yömyöhään baareissa ym., mutta ilmeisesti et itsekään ihan niin kova luu ollut?! Eikä siellä baarissa aina tarvi vetää kännejä, jos seuraavana päivänä on treenit.

      Minä ainakin pystyn aivan mainiosti yhdistämään juoksuharrastuksen ja muun elämän (eli kamut, työn, hummailun, ym.). Ja voisin ainakin osittain itseäni "trenditietoiseksi" kutsua ;)

      Mitä tästä opimme?? Elämässä täytyy tehdä valintoja, ja aina niitä tekosyitä voi keksiä kun ei enää jaksa harrastaa.

      • Jorppu

        kovin trendikästä, koska trendi on kantaa 20kg ylimääräistä löysää vyötäröllä ja poskissa. Katsokaa nuoria tyttöjä, mahan kohtaa ja perää riittää, toinen pakara on chopattu hampurilaisilla ja toinen irtokarkeilla ja kolalla. Et voi juosta, mikäli haluat noudattaa tätä trendiä, se on taivahan tosi.


      • Titta
        Jorppu kirjoitti:

        kovin trendikästä, koska trendi on kantaa 20kg ylimääräistä löysää vyötäröllä ja poskissa. Katsokaa nuoria tyttöjä, mahan kohtaa ja perää riittää, toinen pakara on chopattu hampurilaisilla ja toinen irtokarkeilla ja kolalla. Et voi juosta, mikäli haluat noudattaa tätä trendiä, se on taivahan tosi.

        Ihan hauskoja juttuja on kirjoiteltu :)
        Herää sitten hyvä kysymys onko kuinka henkisesti tasapainoinen jos ns. kavereiden painostuksessa luopuu jostain miellyttääkseen muita ja sopiakseen porukkaan. Tai onko kovin tervettä olla trendien mukainen pullukka/ylipainoinen vai huoltaa omaa terveyttään liikkuen normaalipainoisena pysyen. Terveellä itsetunnolla varustettu ihminen tekee ja harrastaa juuri sitä mistä itse tykkää antamatta ulkopuolisten vaikuttaa asiaan.


      • Yökkäilijä
        Jorppu kirjoitti:

        kovin trendikästä, koska trendi on kantaa 20kg ylimääräistä löysää vyötäröllä ja poskissa. Katsokaa nuoria tyttöjä, mahan kohtaa ja perää riittää, toinen pakara on chopattu hampurilaisilla ja toinen irtokarkeilla ja kolalla. Et voi juosta, mikäli haluat noudattaa tätä trendiä, se on taivahan tosi.

        Napapaita ja matalalanteiset housut unohtuivat tuosta.! Joka kerta kun käyn Suomessa, tämä asia pistää silmään.

        Nykynuorilla ei jalat kestä edes kävelyä, koska isi ja äiti heittää katumaasturillaan paikasta toiseen.

        PS. Ainakin Thaimaassa on todella "hyväksyttyä" olla nuori, kaunis ja vieläpä harrastaa juoksemista. Hyvä, hyvä täkäläisille!


    • -metsätähti-

      kirjoituksesi sai mut harkitsemaan juoksemisen lopettamista.ei oo pitkään aikaan tuntunu hyvälle ja on tullu vietettyy aikaa ostareilla.just noi samat ongelmat mullaki.mitä tekis??

    • aktiivikuntoilija

      No mä voisin kääntää tarinan toisinpäin. Lopetin juomisen, koska:
      - kaljotellessa teki mieli roskaruokaa, paino nousi
      - kaikki rahat meni kapakkaan
      - kavereita oli niin pitkään, kun kohteliaisuuksissani tarjosin heille kaljoja
      - kapakkareissun jälkeiset päivät olivat krapulan takia kauheita (ja nokka tukossa tupakansavun takia)
      - kaljottelun myötä fyysinen kuntoni romahti, portaiden nouseminenkin oli vaikeaa

      Joo, että mieluummin olen sosiaalisesti rajoittunut hyväkuntoinen ihminen kuin rapakuntoinen ihramaha, jonka aivot on kalja sumentanut ja baari vienyt viimeisetkin rahat. Juhlapyhinä meillä ei tarvii pelätä sitä, että isi ajaa raivokännissä perheen hankeen palemaan!

    • JJJ

      Hyvä provo yritys, mutta ei edes naurattanut.

      • juoksija voisi irroitella???

        ite ainaki treenaan paljonkin, ja harva se viikonloppu vedän alkoholia ja pidän hauskaa. Kunhan ajoittaa lepopäivät viikonlopuille. Ei juoksu tai urheilu estä elämää, päinvastoin! Timmissä kropassa on kivempi mennä baariinkin=)


    • on tässä

      A) Et ole trenditietoinen, koska trenditietoiset pitävät kunnostaan huolta. B) Tervehenkisimmät ystävät tulevat urheilun parista eikä mistään savuisista ja kännihuuruisista baareista.

      • Sähäkkä n 85/180

        Juokseminen ei kuulu suomalaiseen kulttuuriin niin kuin humalan hakeminen. 70% teineistä vetää tosi perseet viikonloppuisin. Uskallatko edes unelmoida, että saman verran harrastaisi juoksemista?


    • GT-2110

      Jotenkin avausviesti haiskahtaa ironialta ja ehkä se on vain tarkoitettu keskustelun synnyttäjäksi. Voin olla väärässäkin, mutta tässä suhteessa tuo avausviesti on mielestäni aika onnistunutkin.

      Itse olen parikymppinen mies/poika ja olen viime aikoina lisännyt lenkkeilyn määrää, koska jostain syystä innostus on viimeisten kuukausien aikana kasvanut aiempaan verrattuna. Samalla kun juokseminen on lisääntynyt, olen huomannut, että poden yhä useammin huonoa omatuntoa jos en esimerkiksi krapulan takia kykene lenkille. Väistämättä tämä on johtanut siihen, että juhliminen on jäänyt vähemmälle kuin vielä vuosi sitten. Itse olen kuitenkin tilanteeseen tyytyväinen, sillä saan lenkkeilystä huomattavasti enemmän nautintoa kuin humalatilasta tai krapulasta.

      Jotkut kaverit kyllä ihmettelevät miten joku voi vapaaehtoisesti juosta yli tunnin yhtä mittaa, koska eivät ilmeisesti itse siihen kykene. Pari kertaa olen saanut kaverin houkuteltua mukaan lenkkipolulle, mutta loppumatka on mennyt siihen, että kaveri on jäänyt johonkin mäkeen puuskuttamaan ja kiroamaan sitä, että ylipäänsä lähti mukaan. Olenkin hyväksynyt, että lenkkeily on aika yksinäinen harrastus, mutta oikeastaan se on osa omaa nautintoani. Parin kanssa lenkkeillessä vauhti on lähes aina joko liian hidas tai liian nopea. Yksin juoksemisessa on paljon hyviä puolia: saa purkaa paineitaan, selvitellä ajatuksiaan, irtautua hetkeksi kaikesta. Ennen kaikkea se on hyvää vastapainoa muuten sosiaaliselle elämälle.

      Harmikseni olen huomannut, että lenkkipoluilla näkee ehkä enemmän varttuneempia ihmisiä kuin oman ikäisiä nuoria. Tyttöjä näkee jonkin verran, mutta valtaosa lenkkeilijöistä tuntuisi olevan keski-ikäisiä ja jopa yli 60-vuotiaita näkee yllättävän paljon. Tämä ei toki ole syy harrastuksen lopettamiseen, ei todellakaan. Päinvastoin, kannattaisi kannustaa niitä kavereitaankin lenkkipolulle. Uskon, että aika monella se on kiinni siitä, että jaksaisi muutamalle lenkille vaivautua ja sitä se kipinä sitten voisikin syttyä.

      Itse muistan hyvin ensimmäisen lenkkini muutama vuosi takaperin. Vajaan kilometrin jälkeen olin oksentaa ja olo oli lenkin jälkeenkin kaikkea muuta kuin freesi ja energinen. Ihmiset eivät vain tunnu tajuavan sitä, että jos ei vuosiin ole juossut, ei se ensimmäisen kerran jälkeen voi hyvältä tuntua.

      • hyvä

        Hyvä, kun pyydät kaverit lenkille. Alku täytyy tietysti aloittaa omalta kuntotasolta. Kannattaa lopettaa lenkki siten, että on vielä menohaluja. Siten se harrastus jatkuu. Hullua pyytä kaveri mukaan puolimaratonille, vaikka itse sellaisia lenkkejä jo juoksisikin. Pyydä kaverit mukaan uudestaan ja juokse heidän vauhtiaan ja aluksi lyhyt lenkki. Silloin saat lenkkikaverin mukaan toistekin.


    • trendikästä

      Mäkin lopetin juoksun, mutta se oli joskus 15-16 vuotiaana. Aloitin sitten uudestaan parikymppisenä (nyt olen jo muutaman vuoden vanhempi). Mutta en kyllä treenannut enää niin paljon ja treenit ei vaikuta kovin paljon vapaa-aikaani tai kavereideni tapaamiseen. Onhan niitä lepopäiviä. Kyllä monet muutkin ystävistäni on aloittaneet kuntoilun ja kyllä lenkillä näkyy paljon muitakin naisia. Kyllä se minusta on ihan muodikasta? Joskus tulee kyllä käytyä yökerhoissakin, mutta harvoin. Ja tietysti krapulassa ei kannata urheilla. Ja kavereiden kanssa voi kai tehdä muutakin kuin bailata. Tai riippuu kai kavereista. Ehkä kaverisi on vain ihan erilaisia kun sinä.

      Aika nuorena tietysti olet juossut maratoneja jos nyt olen parikymppinen ja olet juossut vuosia? Itse hararstin nuorena keskipitkän matkan juoksua ja yleiurheilun parissa oli paljon nuoria.

      • trendikästä

        Kuten joku kirjoitti niin noita pyöreitä tyttöjä ylikireissä vaateissa näkyy aikalailla. Mutta kyllä niitä nuoria tyttöjä salillakin näkyy. Mä oon ehkä vähän vanhempi ja meidän keskuudessa se on ehkä trendikkäämpää. Jopa juoksu (ja sauvakävely!) Ja onhan monet naisten lehdetkin täynnä kuntoiluvinkkejä.

        Hyvähän seon, että liika laihuuskaan ei ole muodissa, mutta...


    • ..ja terveys rapisee >30...

      se on tänä päivänä käytäntöä. Samalla kun terveys rupeaa heikkenemään on työpaineet yms vuosien varrelta heikentänyt TYKY (työkykyä), motivaatiota yms.

      Siksi juoppokavereita ei kannata sparrata joka viikonloppu ja pikkulauantait nuorenakaan, voi jäädä putki päälle "sillee vähän vaan"...

      Kyllä juokseminen on hyvä vastapaino JATKUVALLE hurvittelulle ja opiskelulle tai työnteolle...

      MUTTA totuus on se että MONIPUOLISESTA liikunnasta on eniten hyötyä. Eri liikuntamuotoja kun tekee niin kuntokin on moniulotteisempi, ja verisuonet ja tuki-ja liikuntaelimet voi hyvin pään ohella.

      • Mieshormoni

        Muistattekon erästä tutkimustulosta, jonka mukaan nuorena aloitettu ryyppääminen vaikuttaa naisen kehoon ja mieleen miehistävästi. Humalassa kun naisen mieshormonin taso nousee ja 15 vuoden hormonikylpy muuttaa elimistöä. Tämä selittää myös "äijämäisen käytöksen". Ja valitettavasti sen, miksi suomalainen nainen ei enää 3-kymppisenä ole se ihanan hemaiseva tyttö niin kuin aasialaiset. Ääni muuttuu matalaksi, mieli "vahvaksi", iho menee huonoksi ja parrankasvu alkaa. Yritä sitten edes ihastua suomalaiseen naiseen.

        Mutta eikös tällainen ole jonkinlaista dopingia? Voisiko 15 vuoden ryypiskely olla avain menestykseen? Nyt Suomi-tytöt juoksemaan ja näyttämään Aasian tytöille mallia maratonjuoksusta... :D :D :D


      • 3-kymppinen
        Mieshormoni kirjoitti:

        Muistattekon erästä tutkimustulosta, jonka mukaan nuorena aloitettu ryyppääminen vaikuttaa naisen kehoon ja mieleen miehistävästi. Humalassa kun naisen mieshormonin taso nousee ja 15 vuoden hormonikylpy muuttaa elimistöä. Tämä selittää myös "äijämäisen käytöksen". Ja valitettavasti sen, miksi suomalainen nainen ei enää 3-kymppisenä ole se ihanan hemaiseva tyttö niin kuin aasialaiset. Ääni muuttuu matalaksi, mieli "vahvaksi", iho menee huonoksi ja parrankasvu alkaa. Yritä sitten edes ihastua suomalaiseen naiseen.

        Mutta eikös tällainen ole jonkinlaista dopingia? Voisiko 15 vuoden ryypiskely olla avain menestykseen? Nyt Suomi-tytöt juoksemaan ja näyttämään Aasian tytöille mallia maratonjuoksusta... :D :D :D

        Ei ole tullut onneksi ihan noin kauan ryypättyä... Mutta aloitin 16-vuotiaana josta ehkä 23-vuotiaaksi tuli juotua aikalailla. Usein kaatokänniin. Tai no pe ja la, että en ihan alkoholisti ollut. Sitten vähensin, mutta vielä tuli ylilyöntejä. Nyt otan saunaoluen tai siiderin tai kaksi ja joskus vähän enemmän. Muistin vieviä kaatokännejä ei ole tullut enää otettua (tai...vuosi sitten lipsahti kerran). Lapsena urheilin paljonkin. Aikuisena säännöllisen epäsäännöllisesti.

        Olen 30 v. ja näytän joistakin jopa alle 18-vuotiaalta! Useimmiten 20-25 vuotiaalta. Iho on hyvä, ei ryppyjä jne. Mutta kieltämättä moni paljon juova näyttää aika kulahtaneelta...

        Ja en suosittele kauheata juomista. Kyllä jättäisin väliin useatkin kosteat bailaamiset joita tuli aikoinaan vietettyä. Ei se oikeasti ollut niin hauskaa... Kun juo kohtuudella on paljon mukavampaa. Ja voihan sitä bailata kavereiden kanssa (tykkään tanssimisesta) ja ottaa vähän vähemmän. Ei kai ne kaverit laske montako olet ottanut? Ja voivat hekin joku päivä tulla järkiinsä ja alkaa pitämään huolta kunnostaan.

        Ja ainahan voit alkaa käymään jumpissa (niitä on vaikka minkälaisia ja käy parikymppisiäkin) tai kuntosalilla ja houkutella joku kaveri mukaan. Ja jos juoksu tuntuu mukavemmalta niin jatka sitä vaan. Onhan moni julkkis ja idoli parikymppinen ja kuntoilee (ei ne vatsalihakset yms. löhöämällä tule).


      • maratonman
        Mieshormoni kirjoitti:

        Muistattekon erästä tutkimustulosta, jonka mukaan nuorena aloitettu ryyppääminen vaikuttaa naisen kehoon ja mieleen miehistävästi. Humalassa kun naisen mieshormonin taso nousee ja 15 vuoden hormonikylpy muuttaa elimistöä. Tämä selittää myös "äijämäisen käytöksen". Ja valitettavasti sen, miksi suomalainen nainen ei enää 3-kymppisenä ole se ihanan hemaiseva tyttö niin kuin aasialaiset. Ääni muuttuu matalaksi, mieli "vahvaksi", iho menee huonoksi ja parrankasvu alkaa. Yritä sitten edes ihastua suomalaiseen naiseen.

        Mutta eikös tällainen ole jonkinlaista dopingia? Voisiko 15 vuoden ryypiskely olla avain menestykseen? Nyt Suomi-tytöt juoksemaan ja näyttämään Aasian tytöille mallia maratonjuoksusta... :D :D :D

        on oma nimityksensäkin: TESTOSTEROONIHARPPU.


      • Turmiolan Tommi
        3-kymppinen kirjoitti:

        Ei ole tullut onneksi ihan noin kauan ryypättyä... Mutta aloitin 16-vuotiaana josta ehkä 23-vuotiaaksi tuli juotua aikalailla. Usein kaatokänniin. Tai no pe ja la, että en ihan alkoholisti ollut. Sitten vähensin, mutta vielä tuli ylilyöntejä. Nyt otan saunaoluen tai siiderin tai kaksi ja joskus vähän enemmän. Muistin vieviä kaatokännejä ei ole tullut enää otettua (tai...vuosi sitten lipsahti kerran). Lapsena urheilin paljonkin. Aikuisena säännöllisen epäsäännöllisesti.

        Olen 30 v. ja näytän joistakin jopa alle 18-vuotiaalta! Useimmiten 20-25 vuotiaalta. Iho on hyvä, ei ryppyjä jne. Mutta kieltämättä moni paljon juova näyttää aika kulahtaneelta...

        Ja en suosittele kauheata juomista. Kyllä jättäisin väliin useatkin kosteat bailaamiset joita tuli aikoinaan vietettyä. Ei se oikeasti ollut niin hauskaa... Kun juo kohtuudella on paljon mukavampaa. Ja voihan sitä bailata kavereiden kanssa (tykkään tanssimisesta) ja ottaa vähän vähemmän. Ei kai ne kaverit laske montako olet ottanut? Ja voivat hekin joku päivä tulla järkiinsä ja alkaa pitämään huolta kunnostaan.

        Ja ainahan voit alkaa käymään jumpissa (niitä on vaikka minkälaisia ja käy parikymppisiäkin) tai kuntosalilla ja houkutella joku kaveri mukaan. Ja jos juoksu tuntuu mukavemmalta niin jatka sitä vaan. Onhan moni julkkis ja idoli parikymppinen ja kuntoilee (ei ne vatsalihakset yms. löhöämällä tule).

        Tupakointi alkoholi tekee sen, että 3-kymppisenä näytät 45-vuotiaalta! 35-vuotias monen lapsen aasialaisäiti näyttää paremmalta kuin useimmat 20-vuotiaat suomalaiset. :(


      • matala
        Mieshormoni kirjoitti:

        Muistattekon erästä tutkimustulosta, jonka mukaan nuorena aloitettu ryyppääminen vaikuttaa naisen kehoon ja mieleen miehistävästi. Humalassa kun naisen mieshormonin taso nousee ja 15 vuoden hormonikylpy muuttaa elimistöä. Tämä selittää myös "äijämäisen käytöksen". Ja valitettavasti sen, miksi suomalainen nainen ei enää 3-kymppisenä ole se ihanan hemaiseva tyttö niin kuin aasialaiset. Ääni muuttuu matalaksi, mieli "vahvaksi", iho menee huonoksi ja parrankasvu alkaa. Yritä sitten edes ihastua suomalaiseen naiseen.

        Mutta eikös tällainen ole jonkinlaista dopingia? Voisiko 15 vuoden ryypiskely olla avain menestykseen? Nyt Suomi-tytöt juoksemaan ja näyttämään Aasian tytöille mallia maratonjuoksusta... :D :D :D

        "Ääni muuttuu matalaksi"

        Suomalaisen naisen ääni on luonnostaan matalampi kuin ulkomaalaisten. Amerikkalaisissa filmeissä naiset kimittävät, koska sitä pidetään naisellisena. Sitä jos alkaa matkimaan, niin saa äänihuulensa kipeäksi. huh, huh! Olutta en ole juonút, mutta tavoitteeni on silti säilyttää luonnollinen matala naisen ääni seksikkyydestä välittämättä.


      • Onnellinen mies
        matala kirjoitti:

        "Ääni muuttuu matalaksi"

        Suomalaisen naisen ääni on luonnostaan matalampi kuin ulkomaalaisten. Amerikkalaisissa filmeissä naiset kimittävät, koska sitä pidetään naisellisena. Sitä jos alkaa matkimaan, niin saa äänihuulensa kipeäksi. huh, huh! Olutta en ole juonút, mutta tavoitteeni on silti säilyttää luonnollinen matala naisen ääni seksikkyydestä välittämättä.

        Itse tulen hyvälle tuulelle jo siitä, kun kuulen aasialaisen tyttöystäväni iloisen huilumaisen äänen. Toki hänen optimistinen elämänasenne vaikuttaa asiaan. Hän kikattaa niiiin ihanasti.

        Ja hän harrastaa juoksemista eikä käytä alkoholia.


    • Juoksemisesta hyvä olo

      Mun kaverit ei edes tiedä, että juoksen. En ole mainostanut eikä ole tullut puheeksi. Salilla käymisestäni tietävät. Toki joku ulkopuolinen (ei kaveri) on huomannut ulkoisesta olemuksesta, että kuntoilen. En kyllä ole tarkoituksella salaillut. Ja käyn baarissakin silloin tällöin (juoksen useimmiten klo 16-18 välillä en siis yöllä, viikonloppuisin aiemmin). Ei rajoita millään tavalla sosiaalista elämääni. Ja pidän yksin juoksemisesta, ehdin kyllä olemaan muutoin muiden seurassa. En tupakoi, mutta ystävistänikään ei tupakoi kun yksi ja hänkin yrittää lopettaa. Alkoholia tulee otettua jonkin verran viikottain, mutta harvemmin tulee otettua kunnon kännit. Ei siis mitään rajua bailauselämää.

      Olen huomannut, että jotkut kyllä mielellään kertovat käyvänsä lenkillä (jopa leuhkivat) ja saavat ihailua. Ei sitä huonona asiana ajatella. Ja jos on vielä hyvä kroppakin niin kyllä sellaista kadehditaan.

    • maratonman

      on hankala olla. En minäkään harrastanut hirveen aktiivisesti urheilua nuorena kun kaljan juonti ja tupakanpoltto sitä häiritsi. Eihän sitä enää lenkille jaksanut lähteä kun perjantait ja launtait piti savuisessa diskosso rymytä. Aikansa kutakin sanoi pässi kun päätä leikattiin. Nyt kypsässä keski-iässä minua ei sais kirveelläkään savuiseen kapakkaan iltaa istumaan.
      Arvot muuttuu ajan myötä. En kyllä ymmärrä miten ei vois olla trendikäs nuori vaikka urheilee ja noudattaa terveitä elämäntapoja? Ei tarvitse olla tyhmä laumaeläin, vaan voi olla viisas ja tietää mikä pitemmän päälle kannatta.

    • Hyväkuntoinen mies

      Edistyneemmällä harrastelijalla juoksu huolto vie sen verran aikaa, ettei ryyppäämään yksinkertaisesti ehdi/pysty.

      Esim. 4 x (1 - 2 h juoksua 0,5 h venyttely 0,5 h sauna/suihku). Tämä vie 2 - 3 h illasta eikä kovan treenin jälkeen paljoa mieli tee juhlia saatikka sitten ennen kovaa treeniä.

      "Ennen minullakin oli vaimo, ystäviä ja hyvät sosiaaliset taidot. Nyt minulla on juoksukengät."

      • Channon

        ..mitä enemmän liikun, sitä vähemmän mun tekee mieli edes sitä yhtä siideriä saunan jälkeen, saati kunnolla ryyppäämistä/bilettämistä. Näin se vaan menee.


    • kilpaurheilun uudelleen alo...

      Kaikki syyt, jotka toit esiin urheilun lopettamiselle tuntuivat kesyiltä. Ilmeisesti oma motivaatiosi oli sammunut. Itselle kävi kolme vuosikymmentä sitten samoin, harmittaa vieläkin. Urheilun eteen tehty hirvittävä työmäärä valui hukkaan. Näin keski-ikäisenä tulee vaan mieleen, jotta parhaat fiilikset tuli sittenkin urheilusta kaikkine lisukkeineen. Myös sieltä löytää varmasti ystäviä ja kavereita sosiaaliseen elämään. Alkoholin ja tupakan tuoma mielihyvä ohimenevää pinnallista "paskaa". Eihän urheilijoilta ole kiellettyä silloin tällöin "viihteelle" heittäytyminen, ei kuitenkaan ennen kilpailua.

    • the_runner

      nyt kyllä kovin "trenditietoiselta" kuullosta :D

      Mä en ainakaan ikinä vaihtaisi juoksemista bilettämiseen (yök). Mielummin juoksen kireissä junttitrikoissani henkeni edestä, kun vietän kuvailemaasi elämää.

      Ei sen puoleen... tämän on pakko olla trolli.

      • Anonyymi

        Sama. Pakko olla trolli. Bilettäminen muka hienompaa kuin juokseminen? Katsopa nelikymppisenä, miten menee biletyksen ja juoksemisen välillä valinneilla


    • Anonyymi

      Kuule juokseminen ei sulje mitään noista pois.

      • Minäkin tupruttelen aina välillä ja juoksen rennosti kuitenkin. Ei hauskan pito ja juokseminen pois sulje toisiaan.


    • Anonyymi

      Mäntsälän Sojun tulo Alkoon saa juoksun loppumaan. Hyllyssä Mäntsälässä 30-50 putelii. Kosteeta juuh.

      • Anonyymi

        Soutajat vetävät usein Mäntsälän alkon kahvoja.


      • Anonyymi

        Koitapa soutaa Concept 2 ja sitruunavotka.


    • Anonyymi

      minä aloitin kun kyllästytti ryyppy

      • Anonyymi

        Miula juoksu ollut elämässä aina. En aloita tai lopeta tykkäyksiä saadakseni.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miula juoksu ollut elämässä aina. En aloita tai lopeta tykkäyksiä saadakseni.

        Rentoa kuulla.


    • Anonyymi

      Juoksen niin ei tarvitse salkullisra saunasandelssia.

    • Anonyymi

      Eihän sitä ole pakko juosta joka ikinen ilta. Jos lauantaina on tarkoitus lähteä viihteelle, niin sitten treeniä aamupäivään.

    • Anonyymi

      Juu. Ite juoksen viitenä päivänä viikossa. Melkeinhän se on kuin juoksisi joka päivä, mutta voi ryypätä parina iltana.

    • Anonyymi

      Suorittamista on tästäkin tullut suurelle määrälle immeisiä. Pitäisi olla mukavaa mutta harrastelijoina otetaan kauheita paineita jostain tapahtumista ja siihen vielä sometus päälle. Ei ole ihme että on riittämättömyyden tunne ja elämä lipuu elokuvanauhan ohi silmien

      • Anonyymi

        Sitähän se hölkkääminen pitkälti on, suorittamista. Tavo miehen tiellä pitää.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1418
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      942
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      731
    4. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      667
    5. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      32
      645
    6. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      641
    7. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      110
      624
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      614
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      64
      588
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      587
    Aihe