Lordi on naurettava "wanna be"-heavybändi

Tytsi

Jotenkin huvittaa taas nämä hehkutukset Suomen laulusta Euroviisuissa. Kyllähän Lordi on aika naurettava. Semmoinen kovasti yrittävä "wanna be"-bändi, joka kyllä yrittää kaikkensa, mutta koko homma menee yli. Niin kuin Suomen esitys usein. Meillä olisi kasapäin tosi ammattitaitoisia esiintyjiä, jotka pärjäisivät ihan omine itsenään, miksi aina lyödään yli. Onko se jotain epätoivoa? Sääliksi käy!

8

484

  Vastaukset

  • Turpa kiinni ämmä tai persraiskaan sut

  • 100-0

  • SAmoin tytsy oos ny

  • Et onko? Älä unta näe! :S

  • Ei Lordi omasta halustaan mennyt esiintymään vaan kansa äänesti näin. He itsekin sanoivat, että mitä he*vettiä ne meitä äänesti, kun parempiakin olisi ollut...:) He kuulemma menivät mukaan, että saisivat ilmaista tv-mainosta. Sitä he todellakin ovat saaneet!Eli kannattavaa.
   Ja mun mielestä on vain positiivista että Suomi nähdään ROCK maana, eikä minään europoppina, niin kuin kaikki muut maat! Kauheeta shaittia.

  • Millä bändillä oot nähny ammattitaitoa kunnon lavashowhun? Lordi on nelisen vuotta kierrelly läavoja, niin luulisin että sitä löytyy...ja itseasiassa ko. bändillä ON paras lavashow mitä oon nähny!

  • Kaikella paskalla nykyään voi menestyä.

   Tämä Lordikin on täysin ö-tason tuubaa. Pelkkää puuroa ja paskaa koko musiikki. Joku läski naurettavissa muovivermeissä etunenässä. Tyypillinen esimerkki suomalaisesta typeryydestä. Musiikki on aivan täyttä tuubaa, jopa 10 kertaa huononmpaa kuin Kiss.

   Kaikkea paskaa markkinakoneistot voivat nykyään nostaa suureen suosioon. Musiikilla ei ole mitään merkitystä. Toinen hyvä uudempi esimerkki on tämä koko kansan pellava-/puupää Samu Haber Sunrise Hinttiavenuensa kanssa. Siinä kanssa oikein turhakkeiden turhake, mutta jossain Saksassa muutama Suomi-herätyksen saanut bimbo on tätäkin tuubaa keksinyt kuunnella.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vainaja löytyi Räskin hiekkakuopalta

   Poliisi epäilee murhaa. Saapa nähdä poistetaanko tämäkin keskustelunavaus.. täytyy sanoa että palstalla on varmasti Suomen typerin moderointi.
   Kotka
   49
   2431
  2. Stefu haki eilen Isabellan Hankoon

   Ovat nytkin siellä. Martina ei sitten sinne päässyt.. Martinahan Menaisissa sanoi, hän aikoo yhä siellä käydä... ilmeisesti Hangossa myös Sofia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   2308
  3. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   73
   1773
  4. Nyt on kyllä Soffa juubassa

   Ihan känninen postaus. Partsielämää jee...alamäki vai putki
   47
   1389
  5. Sofia B:n koira otettu huostaan!

   Onneksi näin käynyt! Ei sovi jatkuva juhliminen koiran elämään. Kotieläin ansaitsee raittiin ja stabiilin kodin.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   43
   1195