Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

millä mailalla ja jänteillä pelaatte?

wilson

ja monen kilon jännitys?

10

6436

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ZeRiOuZ

      Maila: Dunlop 300g
      Jänteet: Jotain synteettistä perusjännettä, 24 kiloa jos nyt kaveriin on luottaminen :D

      • Oslosta

        Pitäiskö tennismailan jänteet vaihtaa ainakin kerran kesässä?


      • guga
        Oslosta kirjoitti:

        Pitäiskö tennismailan jänteet vaihtaa ainakin kerran kesässä?

        Jos ei jänteet katkea kesän aikana pelatessa et pelaa kuningaslajia tarpeeksi. mutta kyllähän jänteitä kannattaa pelimääristä riippuen vaihtaa 3-5 kertaa vuodessa jos ei muuten katkea.


      • Nadalbandian
        guga kirjoitti:

        Jos ei jänteet katkea kesän aikana pelatessa et pelaa kuningaslajia tarpeeksi. mutta kyllähän jänteitä kannattaa pelimääristä riippuen vaihtaa 3-5 kertaa vuodessa jos ei muuten katkea.

        Jänteiden katkeaminen riippuu ensinnäkin jänteistä, toisekseen jännityksestä ja kolmanneksi lyönnistä. Mitä enemmän lyöt palloon kierrettä, sitä enemmän jänne kuluu. On olemassa myös katkeamatonta jännettä. Perussääntö on kuitenkin se että mitä vahvempaa tai paksumpaa jännettä hankit, sitä enemmän häviät tuntumassa. Luonnonjänne lienee edelleen se jossa tuntuma on kaikkein paras, mutta se nyt ei juuri neljää tuntia enempää kestä.

        Jännityksen suhteen taas on niin, että mitä enemmän kiloja mailaasi virität, sitä paremman kontrollin lyönteihisi saat. Toisaalta saman menetät voimassa; mitä vähemmän kiloja, sitä äkäisemmin pallo mailastasi kirpoaa, mutta kontrolli pettää helpommin.

        Lisäksi kannattaa muistaa että jänteissä on eroja myös sen suhteen, miten ne tärähtävät kädessä. Luultavasi on niin että mitä halvempaa jännettä hankit, sitä nopeammin tunnet sen myös kyynärpäässäsi. Omasta mielestäni yksi parhaista on gamman tnt. Siinä on aika optimaalinen kesto ja tuntuma eikä ole käsi koko ajan tulessa.


      • Power Serve
        guga kirjoitti:

        Jos ei jänteet katkea kesän aikana pelatessa et pelaa kuningaslajia tarpeeksi. mutta kyllähän jänteitä kannattaa pelimääristä riippuen vaihtaa 3-5 kertaa vuodessa jos ei muuten katkea.

        Jännitän ensimmäistä kertaa tennismailan (Wilson), paljonko pystyjänteisiin menee jännettä? (Montako metriä kuluu jännettä). Ostin koneen netistä ja jännekelan 100m.


    • Luxilon

      Wilsonin n-code 95:lla harvemmalla jännevälillä (vaakaan 18 pystyyn 16 jännettä), jänteet Luxilon Timo 1,22mm, jännitys 25 kg. Erittäin hyvä paketti.

    • AsianLoverX

      Aero ja jänteenä Luxilon Alu Power. Kilot 25...

    • mk

      Niin ei tartte paljon voimaa lyöntiin ja itsellä nuorempana kun siirryttiin puumailoista pois niin 28-32 kilon jännitys. Borilla aikoinaan erikoispuumailat ja jännitys 36 kiloa mutta siihen aikaan ei kaupan puumailat kestänyt noin kovia jännityksiä.

      • Connors

        Mitä kireämpi jännitys on, sitä vähemmän palloon tulee vauhtia. Samalla lyönnin kontrolli paranee. Turhan kireälle jännitetyllä mailalla ei pallo tunnu lentävän mihinkään ja löysälle jännitetyllä mailalla pallot lentävät pitkin seiniä (ainakin näin harrastelijan lyömänä - John McEnroe hallitsee pelin löysillä jänteillä).

        Minulla on mailoissa MSV Soft Control, jännitys 26 kp, mailat (4 kpl) Dunlop Aerogel 500 Tour. Mailat saavat uudet jänteet noin kuuden viikon välein.


    • M 1978 D

      Itsellä nyt käytössä Babolat Aero ProDrive ja Babolat Pro Hurricane Tour jänteet 26 kg. Kyynärpää on kipeytynyt, mutta luulen syyn olevan muualla kuin jänteissä. Silti vaihdan nyt löysempään 25 kg, ja sekajänteet.
      Olen vuoden aktiivisesti pelannut. ja vasta kilpailemisen aloittanut.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2228
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      49
      1926
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1838
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      74
      1625
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1588
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1492
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1393
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1352
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1311
    10. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1304
    Aihe