Laihdutussessio

Huhuu, onko ketään enää mukana? Viime viikolla oli kovin hiljaista :/

Mulla vaaka näytti aamulla taas sen saman 75kg. Aika hidasta tämä touhu on nykyään..Huhtikuussa ei lähtenyt yhtään ja nyt on jo taas ainakin kaksi viikkoa oltu samassa painossa, mutta luovuta en! Kyllä se sopiva paino sit joskus tulee vastaan..hitaasti mutta varmasti :)

Viime viikolla kävin taas juoksemassa kuutena päivänä. Lauantaina tein ennätyksen, vähän yli 7km, aika hyvin sellaselta joka viime syksynä jaksoi just ja just juosta 50m.

Epäilen, että tämä painonputoamisen hitaus johtuu siitä, että nykyään juoksen lenkin enkä kävele= enemmän lihasta. Ja sit siitä, että rinnat ja vatsa on pienentyny jo huimasti, eli enää on jäljellä peppu ja reidet...Ja ne on mulla ne pahimmat selluliitin kerääjät. Hyvä jos ees pääsen eroon niistä...Toivossa on silti hyvä elää.. :)

Mutta tänne siis tasasen rauhallista...Mitenkäs teillä kaikilla muilla?

Kivaa alkanutta viikkoa kaikille! :)

10

529

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pömppis

      Ajattelin nyt tänne kirjoitella,ku tuo toinen ketju mihin niin innokkaana lähdin ei ota tuulta alle tai sitten kaikki lopettivat laihiksen,ku eivät laihtuneet!=)

      Mulla oli aloituspaino 85kg ja viikon jälkeen tulos oli 82.6kg eli painoa lähti 2.4kg.

      Eniten mua kismittää se,että perjantaina sorruin bilettämään ja grilliruokaan.Ihan varmasti jäi vyötärölle!:(Ensi viikonloppuna on oikein kaksipäiväiset juhlat tiedossa ja siellä en todellakaan aio laihutella. Yritänkin nyt hieman säästellä kaloreita ja punnitsen jo pe(normaali punnituspäivä on su)etten vaan masennu punnittuani itseni heti juhlien jälkeen kroppa täynnä nesteitä!;)

      • Siis tervetuloa mukaan! :)
        Meilläkin on toki ollut aika hiljaista tämän kirjoittelun kanssa, mutta joka viikko mä (tai joku muu)tämän uuden ketjun alotan ja aina saan edes muutaman vastauksen.

        Mutta olet siis lämpimästi tervetullut sekalaiseen seurakuntaamme! :)


    • Maximamma

      Hidas on pudotustahti elikä 4 viikkoa ja 3 kiloa pois. Vielä 17 kiloa. Onhan se aika kulunut lihavanakin, niin kaipa se kuluu laihduttaessakin. Ei tota kolmee kiloa tästä massasta edes huomaa, mutta tietääpähän ite kuitenkin.
      Että lihottu ei olla :)

    • Innemon, Jiikoo, verso...Missä kaikki oikein on? Ette kai ole antaneet periksi? Alan pian huolestua!

    • Liinu

      Eilen sain netin ja innostuin lukemaan näitä teidän kirjoituksia.. Jospa minä sitten liittyisin myös tähän ryhmään, kun tarkoitus olisi ainakin viisi kiloa saada pois, ehkä se tänne kirjoitteleminen sitten vähän motivoisi..:)

      Tuossa äsken puntarilla kävin ja paino oli 71 kg.. Ajattelin että toi 65 olisi hyvä paino minulle. Niin no sitten sitä pudotettavaa olisi se 6 kiloa..:o)Liikuntaa harrastan suht mukavasti, mutta nyt sitä määrää voisi lisäillä.. Onkos teillä jokin tietty punnituspäivä täällä?

      Mutta kirjoitellaan..:)

      • Maximamma

        Heips vaan kaikille!
        Ja Liinu, maanantaisin ollaan ilmoteltu vaakalukemia.

        Mulla meinas olla veto poissa ja motivaatio hukassa. Tänään kävin lääkärillä, jotenki sain uutta potkua. Mikä onni onnettomuudessa, että sattui just tällainen lääkäri omalääkäriksi terveyskeskuksessa! Näytti niinku tyytyväiseltä, ihan tosissaan, tähän mun 3kg/kk-vauhtiin, vaikka itestä tuntuuki niiiiin hitaaaaaaalta.

        Laihtumisiin!


    • Lilulei

      Heips!
      Haluaisin liittyä seuraanne, mukaan varmaankin pääsee vielä... Olen 24-vuotias nainen, pituus 163cm ja paino 67kg eli normaalipainon rajoilla ollaan. Aloitin laihdutuksen Helmikuun alussa, tuolloin paino oli 69kg ja parhaimmillaan sain sen tippumaan 64 mutta nyt syöpöttelypäivien jälkeen noussut taas (osa tuosta kuitenkin nestettä ja biomassaa. Kaventunut olen kuitenkin, sillä senteissä on lähtenyt n.4cm vatsasta, reisistä, pepusta ja myös rinnoista. Suosittelen kaikille mittojen ottamista, sillä niitä lukuja on kiva katsoa silloin kun vaaka jumittaa. Kaikki perusasiat ovat mielestäni kunnossa mutta nuo mässäilypäivät/sortumiset vesittävät minulla koko jutun. Tähän kaipaisinkin tsemppausta muilta ja vastaavasti olisi kiva vaihtaa hyviä vinkkejä puolin ja toisin.

    • Tervetuloa vaan uusille. Tajusin just, että tällä hetkellä olen ainut alkuperäisen ryhmän jäsen...Ja uskokaa tai älkää meitä oli yli kymmenen tässä ketjussa aluksi (tais olla lähemmäs kaksikymmentäkin)..sitten se väheni...Ja nyt olen enää minä jäljellä (plus tietenkin te kaikki uudet ihanat ihmiset.. :))

      On vähän huono päivä..Tai ei muuten mutta tuli päivällä syötyä fanipaloja, solero-jäätelö (joka toki on aikas vähäkalorinen) ja muutenkin toi syöminen on tässä hetken jo ollut vähän niin ja näin. Mutta onneksi kiloja ei ole tullut lisää! Harmittaa niin vietävästi noi fanipalat.. :( Mutta onneksi olen jaksanut käydä päivittäin juoksemassa, tänäänkin, niin ei ne fanipalat tätä maailmaa sitten kuitenkaan kaada :)

      Eilen aamusti vaaka jo näytti about 74.750..mutta tänään taas 75 (eli mä siis käyn joka aamu vaa'alla, sopii mulle). Huomenna matkamme käy jälleen vanhempieni luo viikonlopun viettoon, sielä on yleensä tullut syötyä vähän lepsummin, mutta nyt yritän olla tarkkana. Haluan siihen 74 kiloon kuitenkin joskus...En halua tähän 75kg jämähtää.

      Kivaa viikonloppua kaikille!

      • Liinu

        Mulla sitten meni tänään kaikki pyllylleen.. Töissä oli hirveän kiirus päivä, enkä ehtinyt kokopäivänä käymään tauolla tai syömään. Sitten kun tulin kotiin, kävin tietty hakemassa tosta lähikaupasta pakastepizzan..:o( Taas oli niin hirveä nälkä, että oli vaan pakko ahtaa maha täyteen.. Ärsyttävää tuo tuollainen..:) Mutta nyt on niin maha kipeänä, ettei sitä varmaan muuta pystykkään syömään..:) Kun sais vaan pidettyä nuo säännölliset ruoka-ajat, niin olisi paljon helpompaa.. No eiköhän tämä tästä.. Salillekkaan en tänään kykene, ehkä huomenna..:o)


    • Lilulei

      Moikka!
      Taas tämä syöpöttelyhimo iskee vaikka monta päivää on tullut syötyä hyvin. Olen tänään mässäillyt ihan terveellisillä jutuilla mutta kaloreita vaan tulee liikaa. Nyt on maha ihan täys mutta mieli tekee vaan koko ajan lisää. Olen nyt tän neljän laihdutuskuukauden ajan tehnyt kovasti muutoksia elämäntapoihin ja monin keinoin koittanut varmistaa laihtumisen. Nyt sitten tuntuu siltä että jos olisin tehnyt vain kaksi muutosta eli liikunnan säännönmukaisuuden ja alkohilinkäytön lopettamisen (join vähän turhankin paljon) niin tulokset olisivat olleet parempia kuin nyt kun vahtaan syömistäni jatkuvasti ja koen suurta tarvetta repsahtaa aina totaalisesti. Ennen en juurikaan syönyt makeaa mutta nyt ei kakunpala riittäisi vaan koko päivän syömiset lähtee käsistä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä tiedän

      Sinun oikean tilanteen nainen. Kerro miksi me tehdään tätä? Huviksemne ja mielenkiinnosta? Sä osaat tämän homman hyvin
      Ikävä
      105
      1880
    2. Kuule J....

      .... Minä haluan sut...
      Ikävä
      56
      1304
    3. Sippolan kolari

      Hei, tietääkö kukaan mitään 8.6.24 sippolassa tapahtuneesta auto-onnetomuudesta jossa ilmeisesti auto ajoi taas sitä ala
      Kouvola
      13
      1137
    4. Aika jännä juttu, että tapaus Rannila on kielletty tällä palstalla

      Onko se SETAN agendan vastainen kun siinä tuli taas esiin homouden rikollinen piirre? ttps://www.hs.fi/taide/art-2000010
      Luterilaisuus
      235
      1086
    5. Kovat kokemukset

      Ja maailman kylmyys opetti vain pelaamaan. En siis nainen ole sinusta oikeasti kiinnostunut. Yhtä asiaa vain halusin.
      Ikävä
      83
      1020
    6. Me tavattiin

      Toisissamme jotain samaa huomattiin.. Aistit heräsi ja varovasti toisiamme tunnusteltiin.. Normaalia yritettiin esittää,
      Ikävä
      40
      934
    7. Kukaan TV-tenttejä seurannut tuskin yllättyi Li Anderssonin saamasta äänimäärästä.

      Li on paneutunut asioihin juurta jaksain, hänen vastauksensa kysymyksiin perustuu tietoon, ei pelkkään poliittisen höpöh
      Maailman menoa
      98
      829
    8. Riikka ei muka tajua, eikä suostu tajuamaan, että mikä meni vikaa..

      .. Jatkaakohan hän Persujen SY-Riistosiiven kuuntelemista ja uskomista siihen valheeseen, että tämä siipi on Persujen su
      Perussuomalaiset
      247
      814
    9. Menneisyytesi

      on liiankin synkkä. Jossain se raja menee vaikka sydämeni veitkin.
      Ikävä
      90
      773
    10. Näin hyryllä

      Olipa retee kaverilla kun asioin seon matkahuollon toimipisteellä , terassilla kaveri ois halunnu heti tapella, oli kui
      Hyrynsalmi
      11
      762
    Aihe