Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

pankaas listaten...

musikantti

Kuten monessa alemmassa ketjussa on todettu, nykyään suolletaan laittoman paljon huonoa musiikkia rahastusmielessä! Pistäkääs listaten, mitkä kappaleet olisi saanut jättää tekemättä tai artistit ja esiintyjät, jotka saisivat jatkaa laulamistaan vaikkapa suihkussa.

Tässä muutama, mitkä saa ainakin minut vaihtamaan kanavaa:

Paula Koivuniemi - Kuka Pelkää Paulaa
Valvomo - Mikä Kesä
Lauri Tähkän koko tuotanto
Koko Il Divon tuotanto
Kari Tapion uusi tuotanto
Matin ja Tepon uusi tuotanto

Nämä tuli näin äkkiä mieleen....

jatkakaa listaa...

9

669

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sulevi

      rap ja hiphop oliis saanu jäärä tekemättä!

      • urkur pete

        Samaa mieltä Sulevin kanssa.Eikä paljon innosta nuo Tyrävyöt, Juustopäät,Eput,Tiktakit ja muut tään tyyliset Tehosekottimet.


      • Jami369
        urkur pete kirjoitti:

        Samaa mieltä Sulevin kanssa.Eikä paljon innosta nuo Tyrävyöt, Juustopäät,Eput,Tiktakit ja muut tään tyyliset Tehosekottimet.

        Jep.. Suomi räppiä ei tarviis todellakaan olla.. ja sitten... Teräsbetoni.. Antti Tuisku.. "Ilkka" "Pete" ja muut idols pellet..


      • ...
        Jami369 kirjoitti:

        Jep.. Suomi räppiä ei tarviis todellakaan olla.. ja sitten... Teräsbetoni.. Antti Tuisku.. "Ilkka" "Pete" ja muut idols pellet..

        PMMP olisi saanut jäädä syntymättä. Maailma voisi olla mukavampi paikka myös ilman Gwen Stefanin nykylässytyksiä, ja Black Eyed Peasia. Oi, erityisesti ilman Black Eyed Peasia... Ja jenkkiräppi tyyliin 50cent saa suorastaan voimaan pahoin.


    • progettaja

      Noita muita en oo kuullu (en kuuntele radiota), mut toi Kuka pelkää Paulaa karmii oikeesti selkäpiitä. Kerran kuulin sen jossain kaupassa. Minuutin jaksoin ja sit piti rynnätä ulos. Toisen kerran kuulin sen bussissa. Voitte kuvitella mikä kärsimys, kun ei ees pakoon päässy. Koko kappale piti kuunnella alusta loppuun. Ottaisikohan Amnesty kantaa tällaiseen?

    • Rausku

      Esim. nämä aiheuttavat väristyksiä. (Tosin aina pitää muistaa, että ilman ällöttävää musiikkia se hyväkään ei kuulostaisi niin hyvältä. Eli tehköön vaan sitä sontaa, kunhan itse ei ole pakko joka päivä kuunnella.)

      Lovex
      Poets of the fall
      Mamaba
      Smak
      Jonna
      Kapasiteettiyksikkö
      Anneli Mattila

      • Nimetön

        jos kestätte Helmut Lottia...Viskikään EI auttanut mua.

        Sen sijaan Viikatteen uusin levy, onko Unholan urut? Se voi olla jonkun mielestä maailamn huonoin bändi, mutta jos JOKU galaksissa pitää siitä minun lisäksi, niin...


    • Artviros

      Antti Tuisku saa aina sellaisen vitutuksen päälle, että se ei lähde pois vaikka löisi kirveellä päähänsä. Tämä homodiskojumputus vain jatkuu ja jatkuu ja jatkuu...

      Sitten on tää helevetin viidakon ihme jostain columbiasta, joka soi joka diskoteekissä ja muussa radiossa ja hoilottaa jotain epsaanjaansa, kuin Kristofer Columbus aikoinaan intiaaneille ja menee se läpi näköjään eurooppalaisessakin maailmassa.

      Kolmas mutta ei todellakaan vähiten huono on mikä tahansa europop biisi minkä sattuu kuulemaan toisella korvalla. mutta keksin lääkkeen, kuuntelen nykyisin vain radio cityä, sieltä tulee Rock-musiikkia kolmelta vuosikymmeneltä takuulla.

    • humpuukimaakari

      no ainaki kaikki suomalainen musa ois saanu jäädä tekemättä 70 luvun jälkeen siis. No ainaki Klamydiaa ja Kingston Wallia lukuunottamatta

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2207
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2043
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1652
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1480
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1456
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1367
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1334
    8. 52
      1238
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe