Poikaporukka tappoi ja poltti kissoja Inarissa

STT-IA, 11.6.2006

Joukko koulupoikia tappoi liki kymmenen kissaa ja poltti niiden ruumiit kesämökillä Inarin kirkonkylällä. Tapaus tuli ilmi, kun kissojen paikkakuntalainen omistaja tuli mökilleen ja löysi kissojen jäänteet.

Poliisin mukaan kissat tapettiin torstain ja lauantain välisenä aikana. Omistaja ilmoitti asiasta poliisille ja tekijöiden jäljille päästiin saman päivän aikana.

Teosta epäillään viittä 14-17-vuotiasta inarilaista poikaa. Heitä kuulusteltiin sunnuntaina ja he tunnustivat teon. Juttu etenee syyttäjälle eläinsuojelurikoksena.

Ivalon poliisin mukaan osa kissoista tapettiin mökin sisällä ja osa ulkona lyömällä puisella esineellä. Sen jälkeen niiden ruumiit poltettiin pihamaalla.

Poliisin mukaan pojat kävivät mökillä ilmeisesti useaan otteeseen. Kenelläkään pojista ei ollut yhteyksiä mökin omistajaan, vaan he olivat tunkeutuneet mökkiin luvatta.

14

1407

  Vastaukset

  • vittumainen eläin mutta ei niitä silti polttaa saisi.

   • olet ilmiselvästi vittumainen ihminen.


   • pajon paljon ällöttävämpi otus kissakin on jollekkin rakas kotieläin. sinulla ei taida olla ketään josta pitää ?????


   • Eläimet ei ole vittumaisia, ihmiset niitä on, eläimet aitoja, ihmiset kaikkea muuta näyttelevät aina jotain.


   • kISSAT SAA POLTTAA JA ON LAINMUKAISTA KISSA ON PETO OLEN POROMIES


  • Inhoan kissoja enkä itelle koskaan sellasta lemmikisi ottais, mutta maalla ku asun niin kyllä täällä ne kissat kuuluu tähän ympäristöön. Tappaa käskemättä ylimääräiset hiiret ja muut önkerömönkijät!!!!!!!!! Hotaa siis meijänki reviirin!

  • Toivotaan, että roistot saavat tapettujen eläinten
   omistajilta samalla mitalla takaisin!

   Kerran rikollinen, aina rikollinen!

  • Vähänkö HÄVETTÄIS olla noiden kissantappajien, murhaajien, isä tai äiti. Mahtavat ite olla samanlaisia, ku eivät ole pentujaan kasvattaneet kuriin ja nuhteeseen.

  • Ainakin eurovaaliehdokas Näkkäläjärven rehellisyys näyttää hyvin kyseenalaiselta. Tunnusti tuomionsa, kun näytti että se tulee ilmi. Kuitenkin oli allekirjoittanut ehdokkuuteen liittyvän paperin, ettei ole salannut rikoksiaan ja niitä löytyikin kaksi vakavaa.

  • Demarinaisten Risto Reipas -tunnustuksen saajien rikostaustaa kannattaa tutkia.... Viime vuonna Mikkel Näkkäläjärvi, tänä vuonna Hussein Al Taee. Oikeasti vuoden teeskentelijät...Todistaa vain, että demarinaiset ovat helposti huijattavaa sakkia.

  • Na johan se pääsi paikan näyttämhän etelänpelleille!! Ossaa poika laita kaikki kurhin ja kepulit ruothun.

   • Ossaahan se lapin poika eläinkidutuksen, liekö oppinsa teiltä saanut samanlaisilta oppinsa oppinut, on vielä kehuttu ja kannustettu vääristä teoista vaikka olisi tarvinnut turpaan, hävittäkää koko lapin korpiperä vittuun.


  • Mitä Ruotsissa tapahtuu? Perjantaina palkittu ruotsalaiskirjailija totesi "Ruotsin olevan sodassa" ja naapurimaan poliisijohtaja kehottaa samaan aikaan ruotsalaisia "tottumaan ammuskeluun".

   PT-Median toimittamista tapahtumaraporteista on laadittu vaikuttava uutiskooste: ”Kuukauden ”helmet” Ruotsista”, jonka on julkaissut Facebookissa Mario Argenta.

   6.6. Malmö: Arabien valtaamalla Pyhän Johanneksen kirkon viereisen parkkihallin edustalla ammutaan usealla luodilla hengiltä arabirikollinen. Ei kiinniottoja.

   7.6. Linköping: Aamulla räjähtää kerrostalossa, 25 asukasta sairaalaan. Ei kiinniottoja. Tutkitaan rikoksena.

   10.6. Malmö: Keskusta eristetty, poliisi ampuu pommilla uhannutta ja etsii pommia. Ei tietoa pommin olemassaolosta.

   10.6. Malmö: Bellevuegårdenin sosiaalitoimiston luona tulitaistelu. Kuollut uhri ulkomaalainen rikollinen ja kiinniotetut myös ulkomaalaisia.

   10.6. Tukholma, Fagersjö: Puskasta löydetään ammuttu mies henkitoreissaan. Ei kiinniottoja.

   10.6. Uppsala, Gottsunda: Kahden jengin aseellinen yhteenotto keskellä päivää sivullisia kuhisevalla kadulla. Ei tietoa loukkaantuneista. Ei kiinniottoja.

   10.6. Norrtälje: Puukotus, uhrin henki säästyy nipinnapin. Yksi pidätetty murhan yrityksestä.

   11.6. Malmö: Kaksi yöllistä räjähdystä, yksi Rosengårdissa, kerrostalon eteisaulassa ja toinen keskustassa, kohteena pizzeria, jota on pommitettu aiemminkin. Myös pakoauto löytyy poltettuna. Ei loukkaantuneita, ei kiinniottoja.

   11.6. Poliisi tiedottaa, että tilanne Malmössä paha, mutta ”ei syytä pelkoon”.

   12.6. Malmö, Rosengård: Kerrostalon eteinen räjäytetään tuusannuuskaksi. Ei loukkaantuneita, ei kiinniottoja. Huomioitavaa, että koko talo on ulkomaalaisten asuttama, tekijät palestiinalaisia, vaikkei poliisi sitä ”tiedäkään”.

   13.6. Malmö: Poliisilaitosten turvatasoa lisätään, 24/7 vartiointi. Syytä ei kerrota, kunhan nyt varaudutaan.

   16.6. Tukholma, Östberga: Noin 20 auton tuhopoltto. Ei ainut tapaus alueella kesäkuussa. Ei kiinniottoja.

   17.6. Tukholma, Huddinge: Pommi ravintolan edessä vie julkisivun mennessään. Ei loukkaantuneita, ei kiinniottoja.

   17.6. Mellakkaa johtanutta arabialaista arabialaiseksi kutsunutta poliisia kiitetään tekemästään hengenvaarallisesta työstä rasismisyytteillä, sakoilla ja väliaikaisella virastapidättämisellä.

   23.6. Linköping, Skäggetorp: Pistooli-iloittelua, kaksi loukkaantunutta, kaksi kiinniotettua. Tutkitaan murhan yrityksinä.

   23.6. Kramforss: Aseellinen yhteenotto asuinhuoneistossa, yksi loukkaantunut, kuusi kiinniotettua.

   23.6. Göteborg, Angered: Virkavalta hälyytetään tutkimaan naisen pahoinpitelyä. Ruotsalainen mies puukottaa poliisia, toinen poliisi ampuu ruotsalaismiestä. Kukaan ei kuole. Miestä epäillään murhan yrityksestä.

   23.6. Tukholma, Tensta: Perheväkivalta yksityisasunnossa johtaa naisen kuolemaan. Yksi kiinniotto. Tutkitaan murhana.

   24.6. Västerås: Kaupungin keskustassa iltakahdeksan aikaan, vilkkaalla kadulla mieheen tyhjennetään käsiaseellinen. Uhri haavoittuu vakavasti. Useista silminnäkijöistä huolimatta ei kiinniottoja.

   24.6. Ängenholm: Puolilta öin pommi lennättää katutasoparvekkeen taivaan tuuliin. Ei loukkaantuneita, ei kiinniottoja.

   24.6. Göteborg: Parkissa ollut auto räjäytetään ilmaan. Ei loukkaantuneita, ei kiinniottoja.

   24.6. Skoone, Perstorp: Kymmeniltä lampailta viilletty kurkut auki. Sen lisäksi tiineinä olleilta lampailta viilletty vatsat auki ja revitty karitsat ulos. Epäselvyyttä tekijöistä, mutta ulkomaalaiset uhkailleet kauhistuneita paikallisia tapauksen johdosta.

   25.6. Kööpenhamina: Katutaistelussa kaksi Ruotsissa (Rinkeby/Järva/Tensta-akselilla) asuvaa afrikkalaista gansteria ammutaan hengiltä. Tapahtumapaikalla myös seulaksi ammuttu auto. Rinkebyn islamilaisen keskuksen imaami toimittaa suruviestin omaisille samalla kun Rinkebyssä juhlitaan näitä teloitustyyppisiä murhia viinalla, huumeilla ja ilotulitteilla valvottamalla paikallisia koko yö. Murhat ovat osa isompaa gangsterien murha- ja kostokierrettä. Yksi kiinniotto.

   26.6. Örebro: Yökerhoon viritetty pommi aiheuttaa massiiviset vauriot ja aiheuttaa myös tulipalon. Räjähdyshetkellä kiinteistössä väkeä, mutta henkilövahingoilta ilmeisesti vältytään, sillä kukaan ei hakeudu sairaalaan eikä raatoja löydy. Ei kiinniottoja. Viranomaiset luokittelevat tapauksen ”erikoiseksi”. Tapa, jolla myös mm. terrori-iskut luokitellaan.

   26.6. Uppsala, Stenhagen: Aseellisen katuyhteenoton luoteja harhautuu ikkunoitten läpi myös täysin ulkopuolisten asuntoihin. Kukaan ei loukkaannu. Vain hylsyt ja luodinreiät kertovat tapahtuneesta. Ei kiinniottoja.

   26.6. Uppsala, Kvarngärdet: Alueen asukkaitten lukuisia ilmoituksia ammuskelusta. Ei konkreettisia löytöjä eli ei vahvistusta tapahtuneelle.

   26.6. Autojen tuhopolttoja niin Malmön Oxiessa, Sorgenfrivägenillä ja Båstadissa. Ei kiinniottoja. Tutkitaan tuhotöinä.

   27.6. Tukholma, Vällingby: Koraanikoulun johtoa tuomitaan törkeistä talousrikoksista. Taloudellinen hyöty yli miljoona euroa.

   30.6. Sollentuna: Rauhatonta, poliisia työl

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kulmunille koulutusta 50 000 eurolla

   Veronmaksajat maksaa https://www.is.fi/politiikka/art-2000006527878.html Näin niitä verorahoja käytetään
   Maailman menoa
   368
   4250
  2. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   152
   4149
  3. Mielipiteitä amk pääsykokeesta?

   Itselle englanti ja eettiset taidot oli vaikeimpia... Jäikö teillä paljon vastaamatta kysymyksiin? Minulla joka osiossa jäi johonkin vastaamatta.
   Pääsykokeet
   84
   3670
  4. Miksi Halla-aho vaikenee USAn mellakoista?

   Johtuuko siintä että hän ei voi/saa kritisoida Putinia eikä Trumpia!?
   Maailman menoa
   219
   2516
  5. Henkirikos

   Tietoa kenelläkään viime yön puukotuksesta..?
   Jämsä
   18
   2266