hyvä heitto

Eesu

Pistäkääs ihmiset hyviä heittoja, joilla vois alkaa jutteleen jonku tuntemattoman muijan kanssa, niikus alotusrepliikki jolla muijat ei heti kato kieroon ja aattele et voisit vaihtaa maisemaa

8

2481

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • S mies

      ainakin minulla monesti, eli olen vaikkapa ravintolassa luonnut lyhyitä katsekontakteja mielenkiintoisen näköiseen "neitiin". Ei mitään pitkää tuijotusta, vaan lyhyitä, mutta selviä kontakteja kuin ohimennen. Kun hän sitten havaitsee sinut, olet hetken kuin ei mitään olisi tapahtunut ja jatkat pari kertaa vielä samaa silmäpeliä ja muista – pitää olla positiivisen oloinen eli selvä lievä hymy, jota ei voi tulkita ylimieliseksi. Kun olet saanut uusia katsekontakteja itsellesi, niin pian voit tavalla tai toisella siirtyä naisen lähelle ja kehua KOHTELIAASTI hänen positiivista hymyään ja katsettaan. Itse kysyn heti perään, että onhan sinun elämässäsi varattu pieni hetki myös minulle. Kerron, että en halua häiritä, mutta hän sai minut ylittämään itseni ja tulemaan juuri hänen luokseen. Mitään ei ollut tehtävissä, enkä kyllä halunnutkaan estellä itseäni. Ja siitä se joko lähtee tai sitten ei.
      On aivan selvä, että ei ole mitään ohjetta, joka toimisi joka paikassa kaikkien naisten kanssa. Lähestymistapa pitää osata valita vallitsevien olosuhteiden mukaan huomioiden oma mieliala ja mahdollisuuksien mukaan myös toisen tilanne. Siihen vaikuttaa paljon mm. se, onko nainen yksin liikkeellä vai ns. tyttöporukalla. Jos he ovat porukalla liikkeellä, on erittäin tärkeää, että huomioit myös seurueen muut jäsenet, mutta samalla teet kohteelle selväksi, että olet kiinnostunut juuri ja vain hänestä ja maailmassa ei ole ketään muita kiinnostuksen kohteita - älä näyttele naistenmiestä ainakaan liikaa.
      Missään kohtaan ei saa syyllistyä liioitteluun, tunkeilemiseen, pitämään päivänselvänä, että nainen haluaa olla juuri sinun kanssasi jne. Ehkä tärkeintä on olla kohtelias, huomaavainen ja kuunnella, mitä nainen sanoo ja asettaa omat sanansa sen perusteella. Kyllä kaikkien naisten kanssa voi keskustella ja jos se jollekulle naiselle on vaikeaa, niin ei siinä ole mitään syytä jatkoon - mitään et ole menettänyt.
      Tärkeää on myös pitää itseään tasa-arvoisena kohteen kanssa eli ei pidä luulla itseään paremmaksi, kuin kohde eikä myöskään saa nostaa kohdetta liian korkealle jalustalle. Pitää kuitenkin muistaa, että se joka tekee aloitteen, menee toisen sosiaaliselle alueella ja joutuu pelaamaan niin kuin toisen alueella tulee pelata ja niin kuin voisi kuvitella toisen olettavan. Ei siis mitään tunkeilua, vaan reilua puhetta tasa-arvoisen ihmisen kanssa.
      Tämä ei siis ole mikään ”oppikirja”, vaan juuri minulle sopiva tapa lähestyä täysin tuntemattomia naisia iästä riippumatta.

      • kyynikko

        senkin sika


      • S mies
        kyynikko kirjoitti:

        senkin sika

        Mitähän sikamaista siinä on, jos haluaa vilpittömästi ottaa toisen huomioon ja olla kohtelias eikä halua olla tunkeilevainen ja jos vielä huomioi naisen mahdolliset ystävätkin? No meitähän on joka junaa ja sinä olet varmaan juuri niitä, joiden kanssa ei edes silmäpeliä syntyisi ja olet varmaan jäänyt omalle asemallesi!
        Ei kannata olla kyyninen eikä edes naiivi!


      • ?
        kyynikko kirjoitti:

        senkin sika

        Onko sulla kuukautiset alkamassa?


    • niisk

      Parasta on, että kauniisti kysyt saatko tarjota drinkin, jos muijaa alkaa kiinnostaa muukin kuin ilmanen alkoholi, voit ilmoittaa, että sinulta saa myös sängynlämmitys palvelu, jos ei vieläkään ole tullut avokämmentä naamaan, niin katsele ympärillesi ja huomaat olevasi unessa!! hehhe:0)
      Onnee luuseri, netistähän ne parhaimmat neuvot löytyy...

      • Niinhänseon

        "netistähän ne parhaimmat neuvot löytyy"
        Aivan :)


    • Piru

      Jos muija jostain syystä diggaa sun olemusta. Kaveri meni just naimisiin 3v seurustelun jälkeen ja avausrepliikki oli "vittu sulla on pienet tissit!"

      Jos aloitat keskustelun jollain repkliikillä jonka olet jostain kuullut ja muija lähtee sun mukaan, niin muista ettet ana ainakaan omaa puhelinnumeroa.

    • Tr1p

      Tuu meille nii leikitää

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1785
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1494
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1174
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1173
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1161
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1126
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1094
    Aihe