Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

A65 koon AIKUISMAISIA, KAUNIITA rintaliivejä Tampereella???

Liikaa vaadittu???

Olen aikuinen nainen ja erittäin pienirintainen (A65). En löydä mistään AIKUISILLE tehtyjä,A65-60 kokoisia, SEKSIKKÄITÄ ja KAUNIITA rintaliivejä.(Korseteista en uskalla haaveillakaan). Sellaisia, naurettavia snoopy-liivejä löytyy, ei mitään muuta. Kai se on pakko hankkia silikonit, kun itsetunnon viimeisetkin rippeet lähtevät alusvaatekaupassa!!! Onko liikaa vaadittu, että saisin tuntea itseni kauniiksi ja naiselliseksi pukeutumalla kauniisiin alusvaatteisiin? On siellä jotakin, erittäin syväkuppisia nättejä A70-75 koon liivejä, jotka ovat minulla aivan liian suuria!


Jossakin lehdessä oli, että ei suomalaisen naisen itsetunto ole rinnoista kiinni. Rohkenen väittää toisin!!! Helppohan niin on sanoa, jos on EDES A75 koon rinnat ja löytää itselleen OIKEITA, kAUNIITA RINTALIIVEJÄ, eikä tarvi pukeutua joihinkin, varhaisteineille/lapsille tehtyihin, yskinkertaisiin ja epäseksikkyydellään loistaviin, kauheisiin yksivärisiin KANGASLIIVEIHIN!!!


Anteeksi hermostumiseni, olen vain niin uupunut etsintöihin. Tietääkö kukaan, mistä Tampereelta voisi saada edellämainittuja, mielellään pitsisiä ja kauniita, A65 kokoisia liivejä. Onko jotakin erikoisliikkeitä, lääkärini sanoi, että sellaisista saattaisi hyvinkin löytyä.

Olisin enemmän kuin kiitollinen jos joku osaisi neuvoa :)

Ilkeilijöille tiedoksi, en ole mikään anorektikko tai muu, turha ehdottaa lihottamiasta, kokeiltu on. Tuloksetta.
Myöskään geeliliivejä on turha ehdottaa, ne ovat kaikki aivan liian suurta kokoa ennestään. Olen kokeillut.

39

9404

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hmm.

      kun kerran ei ole sitä muotoa, niin miksikäs seksikkäitä rintaliivejäkään? ihmettelen.

      • ......

        Pääsitpäs sanomaan, eiks niin!? Voi voi sinua, jos mielestäsi seksikkyys on rintojen koosta kiinni. Ilmeisesti itsessäsi ei sitten ole mitään muuta kiinnostavaa kohtaa kuin rintasi...Ap:lle; valitettavasti en osaa auttaa kysymykseesi, mutta uskoisin, että on olemassa ulkolaisia nettikauppoja, joiden valikoimaan kuuluu kauniita, pienemmän ympärysmitankin liivejä. Edellyttää tietysti luottokortin käyttömahdollisuutta ja sitä, että uskaltaa tilata sovittamatta.


      • hmm.

        Lindexiltä saattaisi löytyä. Vai? Siellä on oikein ihania.. :)


    • Funky Lady?

      Funky Ladyn "normaalikokoisten liikkeessä" (se toinen on "runsaiden liike", jossa tyssätään DD-kuppiin ja siinäpä se) on hurjan pieniäkin kokoja, minun näkemäni mukaan, eikä totisesti ole Snoopyjä kuvituksena. Olisiko liiviloma eli shoppausreissu Helsinkiin paikallaan? Minä joudun käymään Lontoossa asti, koska olen asteikon toisessa päässä, mutta jos sinua onnistaisi. Soita vaikka ensin - Funky Lady on Foorumissaaaaaa..! :)

    • hyvin nuori

      teini tyttö ja pakko sanoa että minulla on suurempi rinta kuin sinulla ja täytän 11 jo on kummat rinnat ! olen nähnyt nättejä rintsikoita citymarketissa.

    • liivejä?

      Kokoni on 70 A, enkä minäkään löydä kunnollisia liivejä. Snoopy-kuvioituja ja todella topattuja kyllä löytyy, mutta missä ovat kohtuuhintaiset ja kauniit pitsiliivit?

    • liiviliikkeitä

      Voip olla, että marketeissa ja ruotsalaisketjuissa asiat ovatkin tässä suhteessa valikoimaltaan heikkoja. Ei niistä myöskään isoja kokoja löydy, keskittyvät myymään "keskivertokokoja", joille on enemmän kysyntää.

      Mene oikeaan alusvaatekauppaan. Funky Lady Helsinkigissä, mutta vastaavia löytyy kyllä joka kapungista, rohkeasti kysymään! Jos kerrot, millä paikkakunnalla olet, ehkä täällä joku voisi sinua asiassa auttaa?

      Ei ne niin maltaita maksa, ettekö voisi sieltä niitä ostaa (näin ole aikana, saatat löytää myös alepöydästä sieltä omaa kokoasi).
      Onnistuneita kauppoja!

      • se luki..

        Ihan otsikossakin, sei paikkakunta, kun tarkemmin katseli.
        Puhenluettelo käteen, alusvaate-kaupat esiin ja rohkeasti liikkeisiin. Siellä on ystävällisiä tätejä, tai naisia, jotka auttavat mielellään asiassasi!


      • liikenimet
        se luki.. kirjoitti:

        Ihan otsikossakin, sei paikkakunta, kun tarkemmin katseli.
        Puhenluettelo käteen, alusvaate-kaupat esiin ja rohkeasti liikkeisiin. Siellä on ystävällisiä tätejä, tai naisia, jotka auttavat mielellään asiassasi!

        Tampereella

        Liiviliike Christina
        Liiviliike Lehti
        Liivi- ja alusasu Sirpa


      • tavalliset,
        liikenimet kirjoitti:

        Tampereella

        Liiviliike Christina
        Liiviliike Lehti
        Liivi- ja alusasu Sirpa

        oletkö käynyt stockalla ja sokoksessa?


    • Liikaa vaadittu???

      Kiitos kaikille mukaville ihmisille asiallisista kommenteista :) Olen käynyt Stockmannilla ja Sokoksella ja siellä on ihan liian suuria kokoja minulle. Täytyy soitella sinne Funky Ladyyn ja kysellä, samoin täytyy kierrellä niissä liikkeissä, joita joku avulias ehdotti.


      Ja ilkeilijöille haluan sanoa, että en ymmärrä motiivejanne. Ette voi ikinä tietää, vaikka sairastuisitte rintasyöpään ja menettäisitte rintanne.Aina ei voida edes silikoni-implanttia asentaa, se ei siis ole jokaisessa tapauksesa pelastus. Jos koko seksikkyytenne on rinnoista kiinni, muistakaa että jonakin päivänä ilkeytenne voi kostautua. Siksi kehottaisin teitä suvaitsevaisuuteen, ei kai minun pieni ilmoitukseni ollut teiltä mitään pois???
      Jos egoanne kohottaa, että saatte kehua isoilla rinnoillanne, annan teille siihen mahdollisuuden. Mutta ennen kaikkea, säälin teitä :)


      Ja jollekin ilmeisen typerälle tiedoksi, erilaiset miehet pitävät erilaisista rinnoista. Eivät kaikki jumaloi isoja rintoja, kerron sinulle nyt mullistavan uutisen, myös meillä pienirintaisilla on ihailijamme :=) Halusit sinä sitä, tai et :)

      • arska

        Täällä on yksi pienirintaisten ihailija. AA-kuppikoon rinnat on niin söpöt ja erittäin seksikkäät!


      • Liikaa vaadittu???
        arska kirjoitti:

        Täällä on yksi pienirintaisten ihailija. AA-kuppikoon rinnat on niin söpöt ja erittäin seksikkäät!

        Mukava kuulla positiivisia kommentteja,
        ne piristävät aina :)


        Jotkut miehet pitävät pienistä rinnoista, toiset isoista ja jotkut siltä väliltä. Meille kaikille naisille varmasti riittää ihailijoita :)


      • en ymmärrä aloittaja

        Kukahan se haki ketjun alussa SEKSIKKÄITÄ rintaliivejä - kyllä, ihan huutamalla. Nyt kun on ketjussa puhuttu seksikkyydestä niin aloittaja kieltää, että seksikkyys olisi rinnoista kiinni. Miksi hän sitten haluaa SEKSIKKÄITÄ rintaliivejä?

        Jos hän kohta 5 vuoden jälkeen vaivautuu palaamaan asiaan, niin ystävällisesti kertokoon, miksi haluaa seksikkäitä rintaliivejä, vaikka omasta mielestään seksikkyys ei ole rinnoista kiinni?


      • sinuuko ymmärtää?
        en ymmärrä aloittaja kirjoitti:

        Kukahan se haki ketjun alussa SEKSIKKÄITÄ rintaliivejä - kyllä, ihan huutamalla. Nyt kun on ketjussa puhuttu seksikkyydestä niin aloittaja kieltää, että seksikkyys olisi rinnoista kiinni. Miksi hän sitten haluaa SEKSIKKÄITÄ rintaliivejä?

        Jos hän kohta 5 vuoden jälkeen vaivautuu palaamaan asiaan, niin ystävällisesti kertokoon, miksi haluaa seksikkäitä rintaliivejä, vaikka omasta mielestään seksikkyys ei ole rinnoista kiinni?

        En jaksa syventyä jokaiseen kommenttiin, mutta ihan jo omalla järjellä ajateltuna ja nopealla keskustelun silmäyksellä: rintaliivit ja rinnat ovat kaksi eri asiaa. Hän etsii seksikkäitä rintaliivejä omassa koossaan. Hän siis aloitti keskustelun seksikkäistä ja kauniista rintaliiveistä joita haluaisi omassa koossaan, ei seksikkäistä rinnoista. Silti jotkut valopäät ryhtyivät kääntämään keskustelua rintojen kokoon.

        Ketjun aloittaja kirjoitti myös, että "jos koko seksikkyytenne on rinnoista kiinni..." jne. tarkoituksenaan, minun ymmärtääkseni, kritisoida hänelle ilkeilleitä ihmisiä, joiden mielestä naisen koko seksikkyys määräytyy vain ja ainoastaan tämän rintojen koon perusteella ja joiden mielestä pienirintaisen ei täten ole mitään järkeä käyttää seksikkäitä rintaliivejä.

        Sinulla on mielestäni mennyt puurot ja vellit sekaisin. Voisitko itse selventää ja perustella, mitä ristiriitaista siinä on, että pienirintainen nainen haluaa käyttää seksikkäitä rintaliivejä ja on sitä mieltä, että rintojen koko ei ole mikään yksi ja ainoa naisen seksikkyyden määrittävä tekijä? Mielestäni nuo ovat kaksi eri asiaa.

        Onhan minustakin esimerkiksi ihmisten jalat hoidettuinakin aika rumat ruumiinosat, mutta silti pidän kovasti kauniista kengistä ja haluan mielelläni sellaisia käyttää. Pitäisin kauniista kengistä ja haluaisin käyttää niitä siinäkin tapauksessa, mikäli pitäisin jalkoja ihmisten kauneimpana ruumiinosana. Ja pitäisin kauniista kengistä ja haluaisin niitä käyttää, vaikka minulla olisi millaiset jalat, isot, pienet, nätit, rumat... No, ymmärtänet pointin (ehkä?).


    • mietin tätä liikettä

      Hei, tuolla alempana ketjussa joku jo ehdottikin tätä liikettä:

      http://www.hali.dk/index.php?menu=54

      Kuulemma vaikka teettävät mittojesi mukaan :)
      Koita myös googlella ulkolaisia, erityisesti aasia/japani liivi- ja vaatekauppoja. Siellä suunnallahan naiset ovat aika pikkuisia, enkä usko että hintakaan on kauheasti enemmän vaikka jotain postikuluja tulisikin.
      *myös pienipovinen ja 43v*

      • hali-016

        Hali ei ole nettikauppa, vaan tuotteita tullaan esittelemään vaikka sinun kotiisi, vain sinulle.
        nettisivuilla on yhteydenotto-osio.
        kauniita topattuja (ja toppaamattomia) löytyy a-kupista lähtien.
        Myös minulle voi laittaa mailia, tulen mielelläni esittelemään tuotteita pohjoisempana, ja etelämmäs pyydän jonkun kolleegani asialle.


      • nahkariekale
        hali-016 kirjoitti:

        Hali ei ole nettikauppa, vaan tuotteita tullaan esittelemään vaikka sinun kotiisi, vain sinulle.
        nettisivuilla on yhteydenotto-osio.
        kauniita topattuja (ja toppaamattomia) löytyy a-kupista lähtien.
        Myös minulle voi laittaa mailia, tulen mielelläni esittelemään tuotteita pohjoisempana, ja etelämmäs pyydän jonkun kolleegani asialle.

        Samoja topattuja tönkköliivejä näytti nuo halinki valikoimat olevan.Kaikki kivat liivit oli tarkotettu isommille tisseille :(


      • Rinkeplumma
        hali-016 kirjoitti:

        Hali ei ole nettikauppa, vaan tuotteita tullaan esittelemään vaikka sinun kotiisi, vain sinulle.
        nettisivuilla on yhteydenotto-osio.
        kauniita topattuja (ja toppaamattomia) löytyy a-kupista lähtien.
        Myös minulle voi laittaa mailia, tulen mielelläni esittelemään tuotteita pohjoisempana, ja etelämmäs pyydän jonkun kolleegani asialle.

        Täällä Porissa kaipaa joukko naisia Halin liivejä! Ottaisitko yhteyttä jos vielä teet kotikutsuja? Miten saan sinuun yhteyttä?


    • liviliike

      Hei!

      Satuin vahingossa lukemaan tätä artikkelia, ja huomasin epätoivoisen viestisi. Olen liiviliike Christinan omistaja, ja minulla on myynnissä Abecitan liivejä, pienin koko on 65 AA. tervetuloa meille kokeilemaan. Hallituskatu 13, Tampere. Uskallan vielä mainita, että ko. liivi on vielä kauniskin.

      Kevätterveisin,
      Tiina Lunden

    • netistä

      ellos.fi sivustolla nättejä A65 rintaliivejä.

    • huoGG

      mitä teet rintaliiveillä, jos sulla ei ole mitään mitä niihin pistäisi ? Osta mielummin joku lyhyt toppi ettei nännit paista, ja ethän sä niitä sexyjä alusvaatteita koko maailmalle näytä, joten sillä ei ole mitään väliä mitä siellä päällysvaatteiden alla on.

      • Taas näitä

        Siis miksi ihmeessä pienirintaisetkin eivät saisi käyttää kauniita alusvaatteita? Vai onko kauniit alusvaatteet ainoastaan keskivertokokoisen etuoikeus? Läskit pukeutukoot mummokalsareihin ja pienirintaiset eivät rintaliivejä muka tarvitse?

        Äly hoi.


      • 3+2

        "mitä teet rintaliiveillä, jos sulla ei ole mitään mitä niihin pistäisi ?"

        Yksi juttu jäi mietityttämään: Oletko kyllästynyt elämääsi arvon 9 vai 10 mukaan (siis asteikolla 0-10)?


    • Nettishoppaaja

      http://www.figleaves.com/uk/home.asp

      Siellä on ihan nättiä ja seksikästäkin valikoimaa myös aikuisille pienirintaisille naisille.

      Ympäryksissä EU 60 = UK 28, EU 65 = UK 30, EU 70 = UK 32, EU 75 = UK 34 jne. ja kupeissa kirjaimet AA-D ovat samankokoiset niin UK kuin EU mitoituksissa. Yleensä käyttäjät ovat lisänneet omia arviointejaan tuotteiden yhteyteen ja niitä lukemalla selviää josko mitoituksissa on jotain poikkeavuutta (esim. pienehkö kuppi tai isohko ympärys tms.)

      • näinn

        Anteeks vaan,en osaisi ostaa netti kaupasta koska noissa kuvissa malleilla on iso kuppikoko joten tuolta on vaikea siksi ostaa pieniä liivejä...


    • helloukittyA75

      Ymmärrän huolesi. Sopivia kauniita rintsikoita on vaikea löytää, koska suurin osa rintsikoista on tarkoitettu A-D-kupeille. Itselläni on A75 ja olen huomannut Lindexistä löytyvän siroja ja nättejä rintaliivejä. Joskus jopa korsetteja. :-)

      Sinun kannattaa kysellä kokoisiasi rintaliivejä joistakin erikoisliikkeistä. Rinnat eivät ole mikään ongelma, kun asennoidut niihin oikealla tavalla. :-) Olen myös itse pienirintainen, mutta en ole koskaan kärsinyt asiasta. Toki minullekin on tullut jos jonkimoista kommenttia. Yleensä otan huumorialla ja itseironialla ne. Luulen pornon vaikuttaneen vähän liiaksi naisten asenteisiin omaa kehoa kohtaan. Rinnathan ovat alunperin tarkoitettu vauvojen imettämiseen, ja sinä pystyt hyvin imettämään noilla rinnoilla lastasi. Kaiken kokoiset rinnat ovat normaalit, jos niillä vain pystyy lastansa ruokkimaan. Naiset, jotka hankkivat silikonit, ovat enemmänkin miesten miellyttäjiä. Eivät kaikki kuitenkaan. Mitä silikoneilla edes tekee? Minusta ne ovat vain miesten miellyttäjiä varten. Valitan.

      Vinkkinä voisin vielä sanoa, että näe itsesi kokonaisuutena. Rinnat ovat vain pieni osa sinua. Jos olet muuten hyvä tyyppi, ei pieni "puute" ole este sinun itsetunnollesi. ;-) Muista ettemme naiset ole pelkkää rintaa vain. Olemme ihmisiä ja erilaisia ja hyviä sellaisinaan!

      • löytyy

        Changesta löytyy vaikkakin kalliilla niin pienellekin koolle. Mutta sehän on vain mukavaa ostaa vähän laadukkaampia, saa tuntemaan itsensä kauniiksi ja naiselliseksi laadukkaissa liiveissä, eikä aina niitä sarjakuva liivejä seppälästä!


      • En tykkää
        löytyy kirjoitti:

        Changesta löytyy vaikkakin kalliilla niin pienellekin koolle. Mutta sehän on vain mukavaa ostaa vähän laadukkaampia, saa tuntemaan itsensä kauniiksi ja naiselliseksi laadukkaissa liiveissä, eikä aina niitä sarjakuva liivejä seppälästä!

        Minusta ei Change ole kyllä mikään laadukas merkki, ainoastaan kallis. Ainakin jos ajattelee millaista laatua se merkki hintaansa nähden tarjoaa. Ei kiitos.


      • Tyytyväinen itsenäni
        En tykkää kirjoitti:

        Minusta ei Change ole kyllä mikään laadukas merkki, ainoastaan kallis. Ainakin jos ajattelee millaista laatua se merkki hintaansa nähden tarjoaa. Ei kiitos.

        Lopettakaa nyt ihmeessä tuo "nahkapussi, olen jotain vailla" -puhe. Korjatkaa ryhtinne ja olkaa ylpeitä siitä, että olette pieniä ja naisellisia. Itse olen kokoa 70A/AA ja aina olen saanut ihailua ulkonäöstäni. Nyt jo kaksi lasta vuoden täysimettäneenäkin olen edelleen samoissa mitoissa ja muodoissa kuin alle 20v. Liivien hankinta minullakin pulmana. Viimeksi Sokokselta löysin Triumphin Amourette-liiviä koossa 65A eikä ollut syvään uurrettu tai ylitopattu malli. Myyjä ei meinannut millään ymmärtää, että en halua mitään topattuja liivejä, kun se muuttaa vartaloani, johon olen oikein tyytyväinen tälläisenään. Kiitos aloittajalle, ideoita seuraavaan hankintaan täältä kävin kurkkimassa.


      • neljän äitee
        Tyytyväinen itsenäni kirjoitti:

        Lopettakaa nyt ihmeessä tuo "nahkapussi, olen jotain vailla" -puhe. Korjatkaa ryhtinne ja olkaa ylpeitä siitä, että olette pieniä ja naisellisia. Itse olen kokoa 70A/AA ja aina olen saanut ihailua ulkonäöstäni. Nyt jo kaksi lasta vuoden täysimettäneenäkin olen edelleen samoissa mitoissa ja muodoissa kuin alle 20v. Liivien hankinta minullakin pulmana. Viimeksi Sokokselta löysin Triumphin Amourette-liiviä koossa 65A eikä ollut syvään uurrettu tai ylitopattu malli. Myyjä ei meinannut millään ymmärtää, että en halua mitään topattuja liivejä, kun se muuttaa vartaloani, johon olen oikein tyytyväinen tälläisenään. Kiitos aloittajalle, ideoita seuraavaan hankintaan täältä kävin kurkkimassa.

        mieltä, tosin minulla on 75 B koko nykyään, neljän lapsen ja pitkien imetysten jälkeen kävi näin. Mutta kaikkein naurettavinta mitä tiedän, on hoikka ihminen jolla isot tissit, jotenkin ei vaan ole sopusuhtaisen näköistä. Itsekin olen ollut samankokoinen yläasteelta asti, ainut että rinnat vähän kasvaneet, ja olen oikeasti ylpeä itsestäni.


      • Oma mielipiteeni....
        neljän äitee kirjoitti:

        mieltä, tosin minulla on 75 B koko nykyään, neljän lapsen ja pitkien imetysten jälkeen kävi näin. Mutta kaikkein naurettavinta mitä tiedän, on hoikka ihminen jolla isot tissit, jotenkin ei vaan ole sopusuhtaisen näköistä. Itsekin olen ollut samankokoinen yläasteelta asti, ainut että rinnat vähän kasvaneet, ja olen oikeasti ylpeä itsestäni.

        Minusta taas ei ole sopusuhtaisen näköistä, että aikuisella normaalipainoisella naisella on pienet tai olemattomat tissit. Hoikka ja pienitissinen nainen taas näyttää mielestäni lapselta. Katsotaanpa, kuinka moni vetää tästä herneet nenään ja alkaa haukkumaan. Mitä näitä keskusteluja lukee ja kuulee niin näköjään hoikkia/normaalipainoisia naisia joilla on isot tissit saa arvostella mielin määrin, mutta pienirintaisia ei.


    • q

      Lindexistä ainakin löytyy pienikuppisia liivejä. Kannattaa kiertää kaikki läpi, sillä joku aika sitten siellä nuorten sarjakuvaosastollakin oli satiinisia ja pitsillä korsiteltuja liivejä - mielestäni eivät mitenkään liian lapsellisen näköiset edes :) H&M:ltä löytyy myös välillä pientä a-kuppia, mutta ainakin itselleni rinnanympärys 75-koossa on välillä ½ senttiä liian pieni :( Muuten menee kaikilla muilla merkeilla 75-ympärys. Itse osaan nykyään aika hyvin arvioida ulkonäöltä onko liivien kuppi itselleni liian iso vai ei - onneksi niitä pienempiäkin a-kuppeja löytyy nykyään aikuistenkin malleissa :) Etisvä löytää sen sopivan liivinkin ;)

      • Silkkiliivi

        http://cgi.ebay.com/Sexy-Lovely-Ladies-Bra-Panties-Set-32-Cup-/260594599888?cmd=ViewItem&pt=US_CSA_WC_Intimates&hash=item3caca607d0

        mahdollisesti esim. tällaisia? Tai tuon tapaisia.

        Ebaysta kannattaa katsella, sieltä löytyy todella halvalla todella kauniita liivejä. Kuppikoot on samat, mutta rinnanympärys on tuumina, eli sinun kokosi olisi A32 (itselläni on a75-80 niin olen tuolla kokoa A36)
        Tuolta löytyy niin merkkiliivejä kuin "halvempiakin" ei merkkiliivejä. Itse olen ostanut paritkin pitsiunelmat tuolta, kun suomesta ei löydy minulle sopivia koska olen vaan niin älyttömän nirso. Ja jos löytyy, niin ne maksaa maltaita.

        Tottakai nainen, jolla on pienet rinnat, ansaitsee myös olla seksikäs!

        Oletko miettinyt salilla käyntiä? Jos onnistuisit saamaan hieman leveämmän ylävartalon, saisit enemmän tuota ympärysmittaa, kasvatettua siihen 70cm, jolloin nättejä liivejäkin alkaisi löytyä (: Mm. uimisella ja kuntosalilla saat kasvatettua ensimmäisen puolen vuoden aikana jo paljon ympärysmittaa.

        Mutta tuolta ainakin itse bongailin parejakin pitsi ja silkkirintaliivejä, toivottavasti oli apua (:


      • -.-
        Silkkiliivi kirjoitti:

        http://cgi.ebay.com/Sexy-Lovely-Ladies-Bra-Panties-Set-32-Cup-/260594599888?cmd=ViewItem&pt=US_CSA_WC_Intimates&hash=item3caca607d0

        mahdollisesti esim. tällaisia? Tai tuon tapaisia.

        Ebaysta kannattaa katsella, sieltä löytyy todella halvalla todella kauniita liivejä. Kuppikoot on samat, mutta rinnanympärys on tuumina, eli sinun kokosi olisi A32 (itselläni on a75-80 niin olen tuolla kokoa A36)
        Tuolta löytyy niin merkkiliivejä kuin "halvempiakin" ei merkkiliivejä. Itse olen ostanut paritkin pitsiunelmat tuolta, kun suomesta ei löydy minulle sopivia koska olen vaan niin älyttömän nirso. Ja jos löytyy, niin ne maksaa maltaita.

        Tottakai nainen, jolla on pienet rinnat, ansaitsee myös olla seksikäs!

        Oletko miettinyt salilla käyntiä? Jos onnistuisit saamaan hieman leveämmän ylävartalon, saisit enemmän tuota ympärysmittaa, kasvatettua siihen 70cm, jolloin nättejä liivejäkin alkaisi löytyä (: Mm. uimisella ja kuntosalilla saat kasvatettua ensimmäisen puolen vuoden aikana jo paljon ympärysmittaa.

        Mutta tuolta ainakin itse bongailin parejakin pitsi ja silkkirintaliivejä, toivottavasti oli apua (:

        http://www.change.com/

        Tuolta löytyy jonkun näkösiä. Samaa merkkiä myydään kyl muissakin paikoissa kun ihan noitte liikkeissä. Näin joskus ainaki Hämeenlinnassa jossain pienessä liivipuodissa tota merkkiä.. Hieman enemmän hintaahan niiltä löytyy mut on kyllä todella kestäviä =)


    • vakituinen as

      CHANGEesta saa pieniä kokoja ja ihania malleja. Ei muuta ku matkaan.

    • ncuicds

      Mielestäni Change ei ole niin kamalan kallis! Hinta riippuu ihan siitä mitä Changen merkkiä ostaa! Changen hintahaarukka kun on jopa parista kympistä aina viiteenkymppiin asti. Eli halvemmallakin saa. Chic-mallisto on sitä kahdenkympin luokkaa, mielestäni laadukasta ja oikein kauniita moneen makuun. Ja kokoja löytyy muistaakseni 65A-85H mallistosta riippuen. PLUS changesta saa jo ensimmäisellä ostokerralla Club-kortin, jolla saa aina (myös sillä ensimmäisellä kerralla) vähintään 20% alennusta.

      Tampereen Change on siis siinä Sokoksen vieressä, kannattaa käydä katsomassa ja ystävällinen henkilökunta auttaa mielellään ja vastaa kaikkiin kysymyksiin!

    • seppälästä.

      Seppälästä itse löysin ainakin ihan kivat 65AA kokoiset rintsikat. Semmoset vaaleenvihreet, ja niis on myös vähän pitsiä. (: oon 14 vuotias.

    • Lapsi

      Mä inhoon suoraan sanottuna Seppälän liivejä. Pienissä koissa on 500 kiloa toppauksia, eikä istu sitten ollenkaan. Vihakseksi siellä vaan tulee....

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2172
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      49
      1886
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1828
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1558
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      71
      1550
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1462
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      22
      1379
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1342
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1294
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1291
    Aihe