Poskilävistys

Hipsulei

Voiko poskilävistyksen itse laittaa?? Jos ei niin paljonko se maksaa miten nopeasti paranee??

15

6474

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...

      en suosittele laittaan itse, jos et halua hampaidesi menevän paskaksi hetkessä. lävistäjän ainakin pitäisi osata laittaa se niin, että siitä olisi mahdollisimman vähän haittaa hampaille&ikenille.

      mulla maksoi 50€. paranemisaika on aika pitkä, poski kun yleensä turpoaa järjettömän paljon. kannattaa varata joku viikko ihan vaan kotona paranteluun, on nimittäin yhdennäköisyys hamserin kanssa vallan suuri.

    • [jenna]

          mulla itelläni on poskiläväri... :) ja tein sen ite ja ihan vaan tavan parsin neulalla... joo joo tiedän se ei oo järkevää kannattas olla steriili neula apteekist.. mut joo... tein sen ja se kannattaa tehä ihan tarkkaan hymykuoppaan jos sellanen näkyy... poskessa on kohtia joihin jos pistää niin saattaa mennä nää ns. hymyhermostot. ym ym.. en tiiä tarkalleen sen enempää... :) mut mulla ei tulehtunu eikä mitään vaik oliki vääränlainen neula... poski turpos tietenki aikasen paljon ja jouduin pitämään poskessa 22 millistä koruu ja seki tuntu välil tiukalle... mutta turvotus ja pahimmat kivut loppu 2 viikos... ja sit muuten se oli hellä n. 4-6kk... et siihen malliin.. hellyydellä tarkotan sitä että koruu ei voinu vaihella ilman turpoamista ja vettä kautta ilmaa ei tullut reijästä ulos tai sisään.. nyt se on ollut mulla jo n. 3 vuotta ja on kyl kiva koru eikä mitään ongelmia... :) eikä kuluta hampaita... :) en ajatellu etes liikkeeseen menemistä kun ei tääl joensuun lähel sillon ainakaa tehny kukaan näitä... :)
      ja lisään tähän viel et en suosittele kenenkää tehä ite mitään läväreitä niis on kumminkii niit riskejä... :)

      • the zontzukka!!

        hymyhermostot?

        juups.... onko tuo nyt niitä samoja kun jos tökkää tiettyyn kohtaan nenässä tai korvan rustossa niin puolet kasvoista halvaantuu?
        mun lävistäjä sano ainakin, et mistään kasvo-korva lävistyksistä ei voi esim. puolet kasvoista halvaantua, että pistäisin kyllä tuon hymyhermot -jutun sinne ''paskapuhetta'' lootaan.

        mut ehdottomasti liikkeeseen ottamaan se läväri. mietihän vähän, kummasta pitäisit enemmän, siitä että ammattitaitoinen lävistäjä tekee lävistyksen steriileillä neuloilla, vai että teet itse jollakin nuppineulalla ja makaat teholla verenmyrkytyksen takia?

        no juuh, meni vähän liiotteluks, mut suosisin siitä huolimatta sitä lävistäjälle menoa :D


      • Lävistettyväärin

        Lävistäjillekin käy virheitä. Itse kävin liikkeessä (vaikka olen itsekin lävistäjä) otattamassa ja kas kummaa,neulas meni suorilta verisuonen läpi,turpos niin pirusti ja puol poskee mustana. Että ei ne ammattilaisetkaan ihan 100% luotettavia ole.


    • vksavpjf bädå

      Tässä hyvä esimerkki... Tein itse poskilävistyksen apteekista ostetulla neulalla.. Siinä meni sitten tunto noin 1/4 kasvoista. Kuitenkin päätin pitää korua vielä lääkärikäynnin aikana, jolloin minun käskettiin ottaa koru heti pois. Poski oli todella turvonnut! Siitä sitten alkoi pahin. Sain verenmyrkytyksen, varmaankin haavaan oli joutunut bakteereita. Sairaalassa vietin monta vuorokautta. Sen verran säikähdin, etten ole lävistyksiä hankkinut! Mutta sain ainakin kunnon opetuksen näin 3/4 osa naamaa toimivana...

      • aivanjuurinäin...

        fail. epäuskottavaa, sori.


    • fdivjaäedåvokpo

      Minä kyllä uskon tuon! Sain itse kulmalävistyksestä verenmyrkytyksen. Tosin epäilen tuota halvaantumista... Oma tarinani oli suht normaali, eli tein itse poskilävistykseni, ja siitä tulikin sairaalareissu. Mutta suosittelisin kaikille lävistysliikettä! Heillä on niin hygienia-asiat kuin taitokin hallussa!:)

    • ANNOJ12345

      missä niitä poskilävistyksiä tehdään pääkaupunkiseudulla?? kun haluaisin enkä löydä mistään liikettä joka niitä tekisi...

    • 436346

      ihan vaan tiedoksi että poskilävistyksestä jää useimmiten kuoppa poskeen, joka on todella näkyvä ja ei lähde pois ikinä. toisekseen, jos poskilävistykset ovat eri kohdissa (itsetehty) se näyttää... tyhmältä. tee vain itse, omapahan on ongelmasi jos tulee jotain ongelmia. ääliö tosin olet.

    • NAsty se täällä

      poskilävistys ois siisti vaikka ihan vaa toiseen poskeen, mutta sit jos ottaa pois nii jää kuopat nii siks en oo ihan innoissani siitä :/

    • lävistäjä.

      Itsekin omistan poskilävistyksen.
      Tein itse, mutta ennen kuin kukaan kerkeää valittamaan, tässä teille: olen lävistäjän opeissa ollut, itseäni sekä muita lävistellyt, eli taitoa löytyy enkä tee ilman asianmukaisia välineitä.
      Poskilävistys tulee suupielestä 2-2,5 cm päähän, oikean paikan tietää siitä, että poskessa on ns. "ontto kohta" eli ohuempi kohta kuin missään muualla. Eli peukalolla ja etusormella tunnustele sitä kohtaa. Siihen keskelle täytyy tehdä.

      Muista puhdistaa ja hommaa asianmukaiset välineet, eli steriloitu neula, steriloitu koru sekä pihdit. Pihdeillä saat pidettyä kudoksen mahdollisimman ohuena ja näin helpommin lävistettyä. Sitten vain puhdistat alueen ja otat neulan, pistät sen läpi. Koru täytyy olla pitkähkö ensin, sillä poski todellakin turpoaa, ja paljon!
      3-4vkoa ja turvotus on laskenut, mutta tämäkin on kyllä aivan henkilöstä kiinni, kuinka nopeasti paranee/turvotus laskee. Täydellinen parantuminen tapahtuu muutaman kuukauden sisällä, mutta joillakin lävistys voi olla herkkä vielä vuosienkin kuluttua.

      Mutta jos sinulla ei ole kokemusta, suosittelen todellakin maksamaan ammattitaidosta.
      P.S jos lävistelet itse itseäsi/muita, EN ota vastuuta vaikka neuvoinkin.

    • piercedboy

      Otin molempii poskii lävärit liikkeessä nyt tais tulla varmaa vähä liian lyhyet tapit.... onko tää kuinka vaarallista?selviinkö?

    • Eevanssi

      Otin poskilävistykset n. Puoli toista vuotta sitten Lontoossa. Homma menu tosi hyvin mutta parin kuukauden ryyppyputken aikana naama oli muutenkin turvonnut. Aluksi meni hyvin ja vaihdoin lyhyemmät korut ja supersöpöt pikkupallot mutta n. Puolen vuoden päästä toinen tulehtui. Poski turposi niin että koru koteloitui sisään. Piti käydä leikkaamassa irti. Reikä jäi mutta komma jatkui. Vähän ajan päästä toinenkin tulehtui ja räpelsin turvotuksen, visvan ja veren seasta kyyneleet silmissä korun ulos. Nyt on hienot 60 punnan hymykuopat, en pane pahakseni mutta uudet ajattelin laittaa itse, steriileillä neuvoilla ja pihdeillä tietenkin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      107
      2087
    2. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      118
      1600
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      124
      1510
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1337
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      75
      1226
    6. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      488
      1145
    7. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1135
    8. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      953
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      932
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      876
    Aihe