Israel

retum

Miten ihmeessä Israel voi osallistua EM-kisoihin. Koulussa jo opetettiin, että Aasiaa se on. Omatuntoko kolkuttaa eupooppalaisia 2. maailmansodan touhuista? Naurettavaa. Kilpailkoon Aasian mestaruuksista.

7

429

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • vihaanyleensäihmisiä

   Vastaus rektumille jonka taidat tietää. Israel on Euroopanlohkossa monessa urheilussa koska arabimaat eivät suostu ottelemaan ko maan kanssa. Urheilukattojärjestöt eivät halua tilannetta jossa joudutaan miettimään joka ikinen viikko jotakin pelikieltoa/sanktiota kieltäytymisistä.

  • heskey

   Entä miksi Venäjä saa osallistua EM-kisoihin, vaikka suurin osa maasta on Aasiassa? Urheilijahan voi asua vaikka aivan Itä-Venäjällä, melkein Japanissa asti, mutta edustaa silti Eurooppaa.

   • rukiver

    Onhan Moskova, Pietari ja muutkin suuret kaupungit Euroopan puolella, joten Venäjän asukkaista n. 80% on Euroopan puolella. Voisihan sitä yhtä hyvin väittää, että Tanskan pitäisi urheilla Pojois-Amerikan mestaruudesta, sillä kuuluuhan Grönlanti maantieteellisesti sinne.


  • Marienhof

   Armenia, Azerbaidzan ja Georgia jotka sijaitsevat Euroopan ulkopuolella. Mukana on myös Gibraltar mikä ei ole edes itsenäinen valtio.

   • retum

    Niinpä myös futiksen EM:ssä voi pelata Wales, Skotlanti Englannin lisäksi. Hullua. Ei muuta kuin Savo tai Häme myös karsimaan pääsystä kisoihin.


   • Marienhof
    retum kirjoitti:

    Niinpä myös futiksen EM:ssä voi pelata Wales, Skotlanti Englannin lisäksi. Hullua. Ei muuta kuin Savo tai Häme myös karsimaan pääsystä kisoihin.

    mielestäni todella suuri vääryys että Iso-Britannialla on oikeus jakautua eri "maiksi" jalkapallon arvokisoissa.

    Ja sitten kaikki Alankomaiden Antillit ym. jotka saavat esiintyä itsenäisesti olympialaisissa ym. kilpailuissa. Samalla tavalla Ahvenanmaallakin pitäisi sitten olla oma joukkue.


  • Turkkikin..

   vaikka siitä ei ole kuin murto-osa euroopan puolella

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofian ökyilyt on loppu

   Miksiköhän Sofian instassa on ollut viime aikoina niin kovin hiljaista? Liittyykö syy kenties piriparin eroon? Sofia joutui muuttamaan ex-hoitonsa sis
   Kotimaiset julkkisjuorut
   99
   1234
  2. Onko Suomi huonompi kotimaa kuin Venäjä?

   Täällä kirjoittelee muutama ihminen Suomesta siihen sävyyn, että kysymys on pakko esittää. Jos siis vertailet toisiinsa näitä kahta maata, onko Venä
   Maailman menoa
   491
   1229
  3. Syystäkin ollut kirjoittamatta

   Mutta minun silmissäni olet kulutettu, käytetty, pilattu ja raiskattu jätteeksi. Kyllä moni sinua mielellään hässisi, mutta ei sinusta ihmistä rinnall
   Tunteet
   245
   1173
  4. Uskotko nainen vielä ihmeisiin

   Sinun täytyy vain uskoa ja luottaa💕
   Ikävä
   94
   1163
  5. Meillä on yhteys

   Molemmat halutaan ja rakastetaan Molemmat paetaan ja pelätään ❤️
   Ikävä
   62
   1126
  6. Nato-ovi pysyy kiinni Suomelta.

   Usa ei puutu Suomen ja Turkin väliseen kiistaan, joten menee vuosia Nato-oven repimiseen ja voi olla että sisään ovesta ei koskaan päästäkään. https:/
   Maailman menoa
   384
   942
  7. Kauhava ansaitsee enemmän ja parempaa

   Tervehdys Kauhavalaiset! Sain viestin, että minun pitäisi kirjoittaa myös täällä, koska foorumi kuulema edustaa Kauhavan älymystön mielipidettä ja sa
   Kauhava
   76
   899
  8. Vietä kiva päivä (ilman minua)

   nainen siellä noin 20 km päässä. 😊 ☀️
   Tunteet
   107
   844
  9. Jesper on herrasmies

   Kantaa lentokentällä rakkaansa Dior laukkua ja kulkevat rakastuneina käsi kädessä. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Martina-Aitolehden-Jesper-rakas-palj
   Kotimaiset julkkisjuorut
   89
   825
  10. Ässät taas yhdessä

   Jollakin asialla lokki kiristää heidät pysymään yhdessä vaikka rakkaudesta tai parisuhteesta ei olekaan kyse. Sääliksi käy pulia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   20
   759
  Aihe