Hyvä punainen hiusväri

saksasta tuloni jälkeen en ole löytänyt mistään hyvää punaista hiusväriä. Schwarzkopfilta olen ostanut aina sen jälkeen, mutta väri lähtee aina pois pidemmistä hiuksista ja jää vain "päänahkaan". mistä löytyisi HYVÄÄ punaista hiusväriä..?
Ilmianna
Jaa

5 Vastausta


No kokeileppa shokkivärejä!!Suht halpoja,tosi kirkkaita ja lisäx ei vahingoita hiuksia niinku kaupan värit!!!!!!!!!!!

Ja kaupan väreist ehdottomasti "loreal feria" punainen (en muista nimeä,mut kaikista punaisin)

TODELLA kestävä hiusväri!!!!!!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
punainen väri ei koskaan pysy hiuksissa pitkään.. väripigmentit ovat niin pieniä että ne karkaavat hiuksesta nopeasti. sen kyllä sanon että jos haluat pitää hiuksesi punaisena, älä ikinä tee sitä virhettä että parin viikon välein laitat aina vain uuden kestovärin hiuksiin, väri pysyy vielä huonommin kun hius on vaurioittunut.

kannataa kokeilla sellaista kun color gloss, taitaapi olla wellan tuotteita, en ole varma. tässä värissä on pari erit. hyvää puolta.. väri pysyy todella hyvin, oikeastaan sitä on jo vaikea saada pois hiuksesta kun muutamaaan kertaan on värjäilty. toisekseen, tämä väri ei vaurioita hiusta LAINKAAN. se on värillinen hiusnaamio, joten se hoitaa samalla kun värjää. kaupasta näitä ei löydä, mutta kampaamoista kannattaa mennä katsomaan. värejä on paljon, ja hyvinkin kirkkaan punaisia.. (esim kirsikan punainen ja pippurin punainen). ennen värjäystä hiusten on kuitenkin hyvä olla valmiiksi punaiset tai sitten ihan vaaleat. yksi värituubi maksaa n. 10 e

tämän lisäksi suosittelen myös punashampoota jokaisen pesun yhteydessä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Jos haluat pysyvän punaisen niin käyt kampaajalla värjäyttämässä elumen-värillä. Se kestää. Sitä ei myöskään saa pois eli kannattaa olla varma että haluat punaiset pitää. (ei, elumen ei lähde kerrostamisen jälkeen värinpoistolla eikä elumenin omalla returnilla vaikka luvataan).

Elumen-väriä ei myydä kuluttajille Suomessa, mutta kampaamot tekevät järjäyksiä ja väriä voi kotikäyttöön tilata Saksasta jos haluaa päästä vähän halvemmalla ja tykkää sotkea itse.

Perusväreistä se 100% color on nykyään melko hyvin pysyvä, ennen se oli ihan susi ja värit mitä sattuu,
Ilmianna
Jaa
Älä MISSÄÄN nimessä käytä Feria- väriä tekemättä allergiatestiä ensin. Itse sain hirveän reaktion jo allergiatestistä, ihoon tuli arpi vaikka huuhtelin aineen niskasta heti kun polttelu alkoi, mikä oli jo noin tunnin sisällä testin tekemisestä. Tämän jälkeen käytin kuitenkin toisen merkin punaista hiusväriä, joka ei aiheuttanut allergiaa (en nyt harmikseni muista mikä se merkki oli). Kyse ei siis ollut allergisoitumisesta kaikille hiusväreille, vaan nimeomaan TUON värin aiheuttama reaktio. Ole varovainen!
Ilmianna
Jaa
Voi elämä.. jos se sulle on aiheuttanut allergiaa niin ei se välttämättä muille sitä tee! Itse olen käyttänyt punaista feria-väriä jo vuosia, no problems. Ainoa väri kaupan tuotteistä mikä on kirkas ja pysyy parhaiten päässä.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Hyvä punainen hiusväri

saksasta tuloni jälkeen en ole löytänyt mistään hyvää punaista hiusväriä. Schwarzkopfilta olen ostanut aina sen jälkeen, mutta väri lähtee aina pois pidemmistä hiuksista ja jää vain "päänahkaan". mistä löytyisi HYVÄÄ punaista hiusväriä..?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta