Pilates @ Helsinki

Tuutu**

Heippa!
Olisin kovasti kiinnostunut tutustumaan Pilatekseen, niin paljon olen kuullut hyvää tästä liikunnan muodosta! Mitä ohjattuja pilateksen harrastuspaikkoja suosittelisitte Helsingissä?

-Tuutu**

11

14303

Vastaukset

 • Muutaman huonon ohjaajan jo lähes sammutettua kiinnostukseni pilatekseen, osuin Nurmijärveltä käsin muuallakin pääkaupunkiseudulla kursseja vetävän Sallan kurssille.
  Suosittelen lämpimästi tätä fysioterapeuttia, jonka tapaan sähköpostilla osoitteesta fysioassa@kolumbus.fi

  Annuli

 • Mannerheimintie 6:ssa on oma Pilates Studio, missä ohjaajat ovat pitkälle koulutettuja. Samoin Eerikinkadulla on Liiketila niminen Pilates sali, missä on laadukas ohjaaja Sampo. Kaikilla ohjaajilla on hiukan oma tyyli jos ensimmäinen ei tunnu itselleen sopivalta ohjaaja persoonalta. Kannattaa aina tarkistaa, että ohjaajat ovat koulutettuja nimenomaan Pilateksen ohjaamiseen ja kunnon peruskoulutus kestää noin vuoden ja sen jälkeen hyvät ohjaajat jatkavat erilaisilla jatkokoulutuksilla.

 • Löytyisikö Pohjois-Helsingistä (Malmi-Tapanila-Puistola) tai Tikkurilan ympäristöstä suosituksia hyvästä paikasta ja hyvästä ohjaajasta? Istumatyötä tekevänä miehenä voisin kuvitella Pilateksen olevan mitä parhain laji, ja itse asiassa sain siihen suosituksen kaveriltani. Mutta hän suositteli etsimään miesryhmän, hänen hyvät kokemuksensa olivat hyvästä miesohjaajasta, joka veti miesryhmälle pilatesta. Löytyykö sellaisia?

  • Miesopettaja löytyy Malmin Finnbodylta..oikeen hyvä ja ammattilainen. Olen käynyt itse


 • FB Pitäjänmäellä pitää pilatestunteja paljon kehuttu Fatima Witick.

  • Fatima pitää tunteja myös perjantaisin Finnbody Lady's Clubilla (Sörkkä). Tosin ennen osallistumista toivotaan "startti kurssilla" käyntiä. (Mikä on kyllä omasta mielestäni oikein hyvä juttu.)


  • tunteja kirjoitti:

   Fatima pitää tunteja myös perjantaisin Finnbody Lady's Clubilla (Sörkkä). Tosin ennen osallistumista toivotaan "startti kurssilla" käyntiä. (Mikä on kyllä omasta mielestäni oikein hyvä juttu.)

   Maunulassa on semmonen mesta kun "Kehon keskus". Siellä on tavallista pilatesta miehille ja senioreille omat ryhmät ja somaattista venyyttelyä. Lisäksi siellä on vielä joku venyttelyn ja pilateksen yhdistelmä tunti.
   Siellä olen joskus käynyt ja tosi mukavaa on ollut. Ohjaaja on ammattitaitoinen ja tosi mukava. Tilat siellä ovat aika pienet, mutta ei ryhmät siellä kovin suuria olekkaan ja paikka on muutenkin sisustettu niin hienosti, että siellä on mukava treentata. :) Suosittelen! paikalla on omat nettisivut kehonkeskus.com.


 • www.pilateshelsinki.fi
  Suosittelen. Todella pro-meininki ja mahdollisuus myös laiteharjoitteluun!

 • Alan paras osaaminen keskittynyt ehdottomasti Somatc Studiolle.Tsekkaa www.somaticstudio.com ja www.pysyelossa.fi.

 • No paskin kaikista on ainakin Studio Solina Vuosaaren Aurinkolahdessa!

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  87
  3525
 2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

  Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
  14
  1628
 3. MURHA hämeenlinnassa

  Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
  Hämeenlinna
  59
  1185