Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Syntymäpäivälahja tyttöystävälle?

Mika___

Juu eli ollaan seurusteltu tässä n. 3-4 kk ja nyt "uhkaavasti" lähestyy tyttöystäväni syntymäpäivä :) Voisitteko antaa vinkkejä/ideoita, joita voisi hänelle ostaa? Olen siis itse 24 ja tyttöystävä täyttää 20. Ei oo oikein ennen tullu osteltua naiselle lahjoja, niin ei oikein tiedä, että mikä olis hyvä. Asutaan erillään, töiden ja opiskelujen vuoksi, nähdään aina viikonloppuisin.

Tyttöystävän syntymäpäivä on viikkoa ennen jouluaattoa, joten jos joku keksii myös hyviä joululahjaideoita, niin iso kiitos :)

35

38867

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JokuN

      Miten olisi jokin tuoksu...siis hajuvesi? Itse sain nykyiseltä poikaystävältäni hajuveden ja ihanan nallen lahjaksi ja olin iloinen. Sinun täytyisi ensin tietysti selvittää mistä tuoksuista hän pitää (voimakkaista, makeista kukkaistuoksuista vai vähän neutraalimmasta tuoksusta?)

      • nokare

        Entäs jos itse ei kestä mitään hajuvesiä (eikä rakkaani niitä onneksi käytäkään) ja on jo viime vuonna ostanut tosisöpön ja pehmeän pehmokisun?

        Mitä sitten vois olla hyvä idea? Joku hemmottelulahjakortti paikalliseen kauneushoitolaan?


      • ....
        nokare kirjoitti:

        Entäs jos itse ei kestä mitään hajuvesiä (eikä rakkaani niitä onneksi käytäkään) ja on jo viime vuonna ostanut tosisöpön ja pehmeän pehmokisun?

        Mitä sitten vois olla hyvä idea? Joku hemmottelulahjakortti paikalliseen kauneushoitolaan?

        "Mitä sitten vois olla hyvä idea? Joku hemmottelulahjakortti paikalliseen kauneushoitolaan"

        Kuulostaa hyvältä. Esim. kasvohoito hieronta tms. Jos asut pääkaupaunkiseudulla niin esim. Dayspa on ihana paikka kiireen keskellä :)


    • pari ehdotusta

      Hyviä lahjaideoita ovat esimerkiksi jokin koru (korvakorut, kaulakoru, ranneketju, kello), jokin CD-levy tai lahjakortti esim. kauneushoitolaan, hierojalle tai vaikka teille yhteinen vuorokausi jossakin kylpylässä. Myös kaunis ja seksikäs yöasu on kelpo lahjaidea, kuten myös kauniit alusvaatteet. Voit myös järjestää tyttöystävällesi ihanan päivän syntymäpäivälahjaksi, esim. viet hänet ulos syömään, teatteriin, elokuviin tai mistä nyt sitten arvelisitkin hänen pitävän.

    • korutus

      Hei!

      Mielestäni kaulakoru on ikään kuin henkilökohtainen lahja, siitä aina muistaa keltä sen sai ja ainakin minulle se merkitsisi paljon... vaikka joku sydän, tai jokin, jossa olisi syntymäaika, nimi tms kaiverrettuna

    • vinkki....

      Päivä prinsessana paketti; huolehdit hänestä koko päivän aamusuukosta iltasuukkoon eli olet läsnä vain hänelle, oma aikasi on myös lahjana arvokas antaa.

    • apuapulassa

      kannattaako tyttöystävälle antaa suklaata tai vastaavaa?:d

      • Kokemusta on.

        Ei kannata se paisuu vaan turhaan. Kuntosalille ym jokin lahjakortti on sopivin naiselle.


    • muista kukat kans

      Osta sil timantti korvakorut. kallista suklaata, ja vies se kylpylään hemmotelu hoidoille. Hieronta ja kaik.

      • muista kukat kans

        Älkää nyt mitään lahjakortteja ostako. Se on arkista ja tylsää ja osoittaa että ette ole nähneet vaivaa lahjan hankinnassa.


    • Mies 19v

      Päivä prinsessana:

      1. Kokkaa hänelle ihana aamupala. (esim. amerikkalaiset pannukakut, croissant marmeladilla, keitä cappucinoa tai ihanaa suklaista ja aitoa kaakaota.) Suutele häntä ja laula "hyvää syntymäpäivää". Anna lahjaksi pehmolelu.

      2. Tee hänelle jotain kevyttä ruokaa lounaaksi. (kanasalaatti, jokin keitto yms.) Tarjoile se hänelle hienosti. Anna lahjaksi tässä vaiheessa lahjakortti

      Ole koko päivä rakkaasi kanssa ja anna hänelle huomiota. Tärkeää on että teillä on samalla hauskaa:) Voitte mennä päivän aikana esim. keilaamaan tai elokuviin yms.

      3. Illalla joko kutsu teille kutlasi parhaita ystäviä kylään ja voitte yhdessä juhlistaa hänen syntymäpäiväänsä. Tai sitten menette hienoon ravintolaan syömään kahdestaan, ja esimerkiksi teatteriin, elokuviin tai oopperaan. Mistä itse pidätte, menkää sinne.

      Kaikistä tärkeintä lahjoissa on muistaminen, ei se materia tai muu. Vinkki: Tee itse oma korttisi!! Sitä arvostaa jokainen paljon enemmän kuin valmista korttia. Itsetehdyt kortit ovat aina parhaita. :)

      Jos taloudellinen tilanne sallii, matkustakaa ulkomaille muutaman päivän lomamatkalle tai pidemmälle reissulle. Hemmottele kohdemaassa kultaasi jotenkin sen paikan kulttuurin mukaisesti, missä olette.

    • ihana!
      • nainen minäkin

        no hyi


    • salizee4you

      Medaljonki, johon hän voi laittaa sinun ja oman kuvansa. Itse tykkäisin.

    • riippuu kenelle

      Huomioi häntä syntymäpäivänään, tee aamupalaa ja illallista, tai vie syömään, hemmottele. Kukat ilahduttaa aina. Parhaita lahjoja mitä olen saanut on ollut itse poltettu cd-levy jossa oli kauniita poikaystäväni tunteista kertovia kappaleita ja kaunis minun tyyliseni kaulakoru (ei mitään kultaa ja timantteja). Itse en haluaisi korttia mihinkään kauneusjuttuun, tai vaatekauppaan. Mutta hieronta ei haittaisi...

      muita lahjaideoita:
      korurasia tai aarrerasia
      valokuva-albumi teistä
      nätit alusvaatteet
      teatteriliput
      kaunis huivi (muista hänen tyyli!)
      jotain itsetehtyä
      jotain mistä hän tulee sinulle mieleen

      Mieti mistä naisesi on kiinnostunut? Voisitko antaa hänelle lahjaksi jotain hänen harrastuksiin liittyvää? Keräileekö hän jotain, tai fanittaako, onko hänellä jotain erityisiä kiinnostuksen aiheita? Kiinnostaako häntä erityisesti koirat, laittautuminen, ruoka, joku kirjailija tai bändi? Onko hän hurahtanut fiftarityyliin tai meditointiin? Älä kuitenkaan anna mitään lenkkareita tai kodinkoneita kuitenkaan, ainakaan jos vasta seurustelette. Kiinnostuksen kohteisiin liittyvä lahja kertoo että tiedät kuka hän on ja että tuet ja arvostat.

      Itselle on oleellista se, että lahja on muisto. Pelkkä suklaarasia, kynttilä tai lahjakortti ei jää mieleen koska ne ovat katoavaisia. Mutta mukava päivä rakkaan kanssa jää. Myös käytössä olevat asiat, korut ja asusteet ovat siksi hyviä että joka kerta laittaessaan sen ylle hän muistaa sinua.

      En silti loukkaannu jos lahja ei menisi nappiin, huomiointi on tärkeintä.

    • 10+6

      Minulle ainaki toimi se että mies istutti minut syliinsä koneen ääreen, sanoi että tää kappale on mulle. Ja soitti petri nygårdin synttärisexii (y)

      Piti lupauksensakki.. :D Raukka kylläki unohti mun synttärit vallan, luki facebookista aamulla ennen töihin lähtöö ja tajus onnitella ennen ku lähti töihin.. :D

      Ei ollu hemmottelua, prinsessakohtelua tai suuri eleellistä romantiikkaa. Just ja just onnistu jotenki oleen sen päivän ärsyttämättä mua ihan kauheesti. Mut ihan oli hänen näköisensä panostaminen! Eli tee siis jotain mikä on sun ittes näkönen :) jos sun tyyliä ei ole kynttiläillalliset ja muut jutut nii tee jotain romanttista omalla tavallas. Kyl fiksu tyttö sitä osaa arvostaa. :)

    • ASSA3

      Huomasin sun viestin liian myöhään, mutta tää on muille miehille www.elamyslahjat.fi

      420 euroa igluyö kahdelle Levillä Lapissa ihana ja romanttinen kuva tosta paikasta :).

    • vuonna 2006

      Mut eiköhän tuo ap ole jo lahjansa keksiny tyttöystävälleen 6 vuotta sitten...

    • Roman-tico-tico

      Synttärilahjan on hyvä huokua arjen romantiikkaa ja olla käytännöllinen. Mielestäni mattopiiska on erinomainen lahja! Sen kun täydentää valikoimalla erilaisia mikroliinoja niin ronkelimpikin neitonen on tyytyväinen.

      Yleensäkin siivousvälineet ovat jokanaisen salainen haave syntymäpäivälahjaksi mutta he vaan eivät kehtaa tätä tunnustaa.

    • jeps jeps

      itse oon tykänny kaikista eniten korulahjoista :) ylioppilaslahjaksi (ensimmäinen lahja minkä sain häneltä) sain hopeisen medaljongin ja viime jouluna sain kellon. Kaulakoru on suht helppo. Kelloa tai muuta ostaessa täytyy tuntea tytön tyyliä ja semmosta että osaa ostaa oikeanlaisen =) kerran sain rhcp levyn lahjaksi ja ps3 pelin mut ei ne tuntunu läheskään niin tärkeiltä ku noi korut.

      Haaveeni on että saisin kukkapuskan ja jonku romanttisen hotelliviikonlopun, mut taitaa jäädä haaveeks jos en ite järkkää, kun ei toi mies oo niin kovin romanttista tyyppiä =P

      • Nuori poika

        Siis mitä mä oon luulu että nyky ajan tytöt ei tykää kukista tota mun täytyy kyllä kokeilla


    • TavallinenMuija

      Tunnustus:
      Jokainen nainen oikeasti haluaa saada kukkia edes joskus :)

      • pop98

        "
        'Tunnustus:
        Jokainen nainen oikeasti haluaa saada kukkia edes joskus :)
        "

        Lässyn lässyn..
        Ostin kahdellekkin tytölle joista olin kiinnostunut nuorempana kukkapuskan, toiselle toimitti kukkakauppa perille.
        Toiselle vein itse.

        Molemmat heitti ne heti roskiin.!

        Eli miehen täytyy olla hauskannäköinen, jännittävä pikkuhousut kostuttava komea että kukkapuska mielyttää. Jos sen antaa tavallinen mukava kiltti mies, se ei voisi enempää naista oksettaa.

        Myös nykyinen vaimoni kun olen ostanut kukkapuskan on heittänyt sen roskiin.
        Aina pahalla päällä, aiheettomasti, ja ei kerro ikinä miksi.

        En ole sen jälkeen ostanut kukkia, muutoin kyllä itse tykkään niistä ja mulla on kokoelma Riihimäen parhaita maljakoita, mutta kukkian en saa vaimon kiellon vuoksi niihin koskaan ostaa..

        Nainen siis haluaa saada kukkia tietyltä mieheltä, siltä varatulta komealta rakastajalta.
        Mutta EI keneltäkään muulta!


    • no jo vaan

      Ruusu ja paljon onnea vaan laulu sekä hellää huomiointia.
      Tai vie konserttiin, pitääkö jostain bändistä?

    • ,.-,.-,.-,-.,-,-.

      näin joulun alla ihana syntymäpäivälahja olisi the body shopin kosmetiikkajoulukalenteri, se maksaa 65e mutta siellä on body shop tuotteita noin 115 euron edestä :)

    • aattelin

      Kirjoitus on sen verran vanha,että on jo kerinneet erota sata kertaa!

    • kyllävainniinseon
    • Klömpsyttelijä

      Aikas vaativaa tuo naisen hemmottelu. Taidanpa pitää ihastus suhteeni naiseen ihan vaan tuttavuuden tasolla.
      Meikäläinen on senverta kömpelö näissä naisen hemmottelu asioissa.

    • Jennii
    • No jokos teillä on tinahäät ollu? Eli oliko lahja mieluinen ;D

      Ei sillä, hyvähän näihin vanhoihin ketjuihinkin on vielä vastauksia laittaa, jos joku etsii samaa asiaa, niin siinä on sitten valmiina vastaus.

    • neuvoja

      Työnnä kuIIi huoran perceeseen ja sen jälkee suuhun ja sano hyvää syntymäpäivää löysäreikä!
      Sen jälkee suihkuttelet mällit muijan naamalle ja ulostat sen suuhun.

    • pukkijoulu69

      Paras lahja on nyrkkiä naamaan.

      • Anonyymi

        ootpas sinä hauska


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ootpas sinä hauska

        Olis kyllä kiva joskus saada niin ihana lahja kun kunnolla turpaan. Ajattelin ekaks vaa jotai isoo mustaa surmaa ja vois sen dildon tunkea persereikään.


    • Anonyymi

      Miten olisi joku ihana hemmottelulahja? Esim. täältä löytyy erilaisia valmiita vaihtoehtoja https://giftiko.fi/collections/lahjat-naiselle

    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2464
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2163
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1818
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1611
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1576
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1545
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1498
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      54
      1360
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1244
    Aihe