Syntymäpäivälahja tyttöystävälle?

Mika___

Juu eli ollaan seurusteltu tässä n. 3-4 kk ja nyt "uhkaavasti" lähestyy tyttöystäväni syntymäpäivä :) Voisitteko antaa vinkkejä/ideoita, joita voisi hänelle ostaa? Olen siis itse 24 ja tyttöystävä täyttää 20. Ei oo oikein ennen tullu osteltua naiselle lahjoja, niin ei oikein tiedä, että mikä olis hyvä. Asutaan erillään, töiden ja opiskelujen vuoksi, nähdään aina viikonloppuisin.

Tyttöystävän syntymäpäivä on viikkoa ennen jouluaattoa, joten jos joku keksii myös hyviä joululahjaideoita, niin iso kiitos :)

34

24770

  Vastaukset

  • Miten olisi jokin tuoksu...siis hajuvesi? Itse sain nykyiseltä poikaystävältäni hajuveden ja ihanan nallen lahjaksi ja olin iloinen. Sinun täytyisi ensin tietysti selvittää mistä tuoksuista hän pitää (voimakkaista, makeista kukkaistuoksuista vai vähän neutraalimmasta tuoksusta?)

   • Entäs jos itse ei kestä mitään hajuvesiä (eikä rakkaani niitä onneksi käytäkään) ja on jo viime vuonna ostanut tosisöpön ja pehmeän pehmokisun?

    Mitä sitten vois olla hyvä idea? Joku hemmottelulahjakortti paikalliseen kauneushoitolaan?


   • nokare kirjoitti:

    Entäs jos itse ei kestä mitään hajuvesiä (eikä rakkaani niitä onneksi käytäkään) ja on jo viime vuonna ostanut tosisöpön ja pehmeän pehmokisun?

    Mitä sitten vois olla hyvä idea? Joku hemmottelulahjakortti paikalliseen kauneushoitolaan?

    "Mitä sitten vois olla hyvä idea? Joku hemmottelulahjakortti paikalliseen kauneushoitolaan"

    Kuulostaa hyvältä. Esim. kasvohoito hieronta tms. Jos asut pääkaupaunkiseudulla niin esim. Dayspa on ihana paikka kiireen keskellä :)


  • Hyviä lahjaideoita ovat esimerkiksi jokin koru (korvakorut, kaulakoru, ranneketju, kello), jokin CD-levy tai lahjakortti esim. kauneushoitolaan, hierojalle tai vaikka teille yhteinen vuorokausi jossakin kylpylässä. Myös kaunis ja seksikäs yöasu on kelpo lahjaidea, kuten myös kauniit alusvaatteet. Voit myös järjestää tyttöystävällesi ihanan päivän syntymäpäivälahjaksi, esim. viet hänet ulos syömään, teatteriin, elokuviin tai mistä nyt sitten arvelisitkin hänen pitävän.

  • Hei!

   Mielestäni kaulakoru on ikään kuin henkilökohtainen lahja, siitä aina muistaa keltä sen sai ja ainakin minulle se merkitsisi paljon... vaikka joku sydän, tai jokin, jossa olisi syntymäaika, nimi tms kaiverrettuna

  • Päivä prinsessana paketti; huolehdit hänestä koko päivän aamusuukosta iltasuukkoon eli olet läsnä vain hänelle, oma aikasi on myös lahjana arvokas antaa.

  • kannattaako tyttöystävälle antaa suklaata tai vastaavaa?:d

   • Ei kannata se paisuu vaan turhaan. Kuntosalille ym jokin lahjakortti on sopivin naiselle.


  • Osta sil timantti korvakorut. kallista suklaata, ja vies se kylpylään hemmotelu hoidoille. Hieronta ja kaik.

   • Älkää nyt mitään lahjakortteja ostako. Se on arkista ja tylsää ja osoittaa että ette ole nähneet vaivaa lahjan hankinnassa.


  • Päivä prinsessana:

   1. Kokkaa hänelle ihana aamupala. (esim. amerikkalaiset pannukakut, croissant marmeladilla, keitä cappucinoa tai ihanaa suklaista ja aitoa kaakaota.) Suutele häntä ja laula "hyvää syntymäpäivää". Anna lahjaksi pehmolelu.

   2. Tee hänelle jotain kevyttä ruokaa lounaaksi. (kanasalaatti, jokin keitto yms.) Tarjoile se hänelle hienosti. Anna lahjaksi tässä vaiheessa lahjakortti

   Ole koko päivä rakkaasi kanssa ja anna hänelle huomiota. Tärkeää on että teillä on samalla hauskaa:) Voitte mennä päivän aikana esim. keilaamaan tai elokuviin yms.

   3. Illalla joko kutsu teille kutlasi parhaita ystäviä kylään ja voitte yhdessä juhlistaa hänen syntymäpäiväänsä. Tai sitten menette hienoon ravintolaan syömään kahdestaan, ja esimerkiksi teatteriin, elokuviin tai oopperaan. Mistä itse pidätte, menkää sinne.

   Kaikistä tärkeintä lahjoissa on muistaminen, ei se materia tai muu. Vinkki: Tee itse oma korttisi!! Sitä arvostaa jokainen paljon enemmän kuin valmista korttia. Itsetehdyt kortit ovat aina parhaita. :)

   Jos taloudellinen tilanne sallii, matkustakaa ulkomaille muutaman päivän lomamatkalle tai pidemmälle reissulle. Hemmottele kohdemaassa kultaasi jotenkin sen paikan kulttuurin mukaisesti, missä olette.

   • no hyi


  • Medaljonki, johon hän voi laittaa sinun ja oman kuvansa. Itse tykkäisin.

  • Huomioi häntä syntymäpäivänään, tee aamupalaa ja illallista, tai vie syömään, hemmottele. Kukat ilahduttaa aina. Parhaita lahjoja mitä olen saanut on ollut itse poltettu cd-levy jossa oli kauniita poikaystäväni tunteista kertovia kappaleita ja kaunis minun tyyliseni kaulakoru (ei mitään kultaa ja timantteja). Itse en haluaisi korttia mihinkään kauneusjuttuun, tai vaatekauppaan. Mutta hieronta ei haittaisi...

   muita lahjaideoita:
   korurasia tai aarrerasia
   valokuva-albumi teistä
   nätit alusvaatteet
   teatteriliput
   kaunis huivi (muista hänen tyyli!)
   jotain itsetehtyä
   jotain mistä hän tulee sinulle mieleen

   Mieti mistä naisesi on kiinnostunut? Voisitko antaa hänelle lahjaksi jotain hänen harrastuksiin liittyvää? Keräileekö hän jotain, tai fanittaako, onko hänellä jotain erityisiä kiinnostuksen aiheita? Kiinnostaako häntä erityisesti koirat, laittautuminen, ruoka, joku kirjailija tai bändi? Onko hän hurahtanut fiftarityyliin tai meditointiin? Älä kuitenkaan anna mitään lenkkareita tai kodinkoneita kuitenkaan, ainakaan jos vasta seurustelette. Kiinnostuksen kohteisiin liittyvä lahja kertoo että tiedät kuka hän on ja että tuet ja arvostat.

   Itselle on oleellista se, että lahja on muisto. Pelkkä suklaarasia, kynttilä tai lahjakortti ei jää mieleen koska ne ovat katoavaisia. Mutta mukava päivä rakkaan kanssa jää. Myös käytössä olevat asiat, korut ja asusteet ovat siksi hyviä että joka kerta laittaessaan sen ylle hän muistaa sinua.

   En silti loukkaannu jos lahja ei menisi nappiin, huomiointi on tärkeintä.

  • Minulle ainaki toimi se että mies istutti minut syliinsä koneen ääreen, sanoi että tää kappale on mulle. Ja soitti petri nygårdin synttärisexii (y)

   Piti lupauksensakki.. :D Raukka kylläki unohti mun synttärit vallan, luki facebookista aamulla ennen töihin lähtöö ja tajus onnitella ennen ku lähti töihin.. :D

   Ei ollu hemmottelua, prinsessakohtelua tai suuri eleellistä romantiikkaa. Just ja just onnistu jotenki oleen sen päivän ärsyttämättä mua ihan kauheesti. Mut ihan oli hänen näköisensä panostaminen! Eli tee siis jotain mikä on sun ittes näkönen :) jos sun tyyliä ei ole kynttiläillalliset ja muut jutut nii tee jotain romanttista omalla tavallas. Kyl fiksu tyttö sitä osaa arvostaa. :)

  • Huomasin sun viestin liian myöhään, mutta tää on muille miehille www.elamyslahjat.fi

   420 euroa igluyö kahdelle Levillä Lapissa ihana ja romanttinen kuva tosta paikasta :).

  • Mut eiköhän tuo ap ole jo lahjansa keksiny tyttöystävälleen 6 vuotta sitten...

  • Synttärilahjan on hyvä huokua arjen romantiikkaa ja olla käytännöllinen. Mielestäni mattopiiska on erinomainen lahja! Sen kun täydentää valikoimalla erilaisia mikroliinoja niin ronkelimpikin neitonen on tyytyväinen.

   Yleensäkin siivousvälineet ovat jokanaisen salainen haave syntymäpäivälahjaksi mutta he vaan eivät kehtaa tätä tunnustaa.

  • itse oon tykänny kaikista eniten korulahjoista :) ylioppilaslahjaksi (ensimmäinen lahja minkä sain häneltä) sain hopeisen medaljongin ja viime jouluna sain kellon. Kaulakoru on suht helppo. Kelloa tai muuta ostaessa täytyy tuntea tytön tyyliä ja semmosta että osaa ostaa oikeanlaisen =) kerran sain rhcp levyn lahjaksi ja ps3 pelin mut ei ne tuntunu läheskään niin tärkeiltä ku noi korut.

   Haaveeni on että saisin kukkapuskan ja jonku romanttisen hotelliviikonlopun, mut taitaa jäädä haaveeks jos en ite järkkää, kun ei toi mies oo niin kovin romanttista tyyppiä =P

   • Siis mitä mä oon luulu että nyky ajan tytöt ei tykää kukista tota mun täytyy kyllä kokeilla


  • Tunnustus:
   Jokainen nainen oikeasti haluaa saada kukkia edes joskus :)

   • "
    'Tunnustus:
    Jokainen nainen oikeasti haluaa saada kukkia edes joskus :)
    "

    Lässyn lässyn..
    Ostin kahdellekkin tytölle joista olin kiinnostunut nuorempana kukkapuskan, toiselle toimitti kukkakauppa perille.
    Toiselle vein itse.

    Molemmat heitti ne heti roskiin.!

    Eli miehen täytyy olla hauskannäköinen, jännittävä pikkuhousut kostuttava komea että kukkapuska mielyttää. Jos sen antaa tavallinen mukava kiltti mies, se ei voisi enempää naista oksettaa.

    Myös nykyinen vaimoni kun olen ostanut kukkapuskan on heittänyt sen roskiin.
    Aina pahalla päällä, aiheettomasti, ja ei kerro ikinä miksi.

    En ole sen jälkeen ostanut kukkia, muutoin kyllä itse tykkään niistä ja mulla on kokoelma Riihimäen parhaita maljakoita, mutta kukkian en saa vaimon kiellon vuoksi niihin koskaan ostaa..

    Nainen siis haluaa saada kukkia tietyltä mieheltä, siltä varatulta komealta rakastajalta.
    Mutta EI keneltäkään muulta!


  • Ruusu ja paljon onnea vaan laulu sekä hellää huomiointia.
   Tai vie konserttiin, pitääkö jostain bändistä?

  • näin joulun alla ihana syntymäpäivälahja olisi the body shopin kosmetiikkajoulukalenteri, se maksaa 65e mutta siellä on body shop tuotteita noin 115 euron edestä :)

  • Kirjoitus on sen verran vanha,että on jo kerinneet erota sata kertaa!

  • Aikas vaativaa tuo naisen hemmottelu. Taidanpa pitää ihastus suhteeni naiseen ihan vaan tuttavuuden tasolla.
   Meikäläinen on senverta kömpelö näissä naisen hemmottelu asioissa.

  • No jokos teillä on tinahäät ollu? Eli oliko lahja mieluinen ;D

   Ei sillä, hyvähän näihin vanhoihin ketjuihinkin on vielä vastauksia laittaa, jos joku etsii samaa asiaa, niin siinä on sitten valmiina vastaus.

  • Työnnä kuIIi huoran perceeseen ja sen jälkee suuhun ja sano hyvää syntymäpäivää löysäreikä!
   Sen jälkee suihkuttelet mällit muijan naamalle ja ulostat sen suuhun.

  • Paras lahja on nyrkkiä naamaan.

   • ootpas sinä hauska


   • Anonyymi kirjoitti:

    ootpas sinä hauska

    Olis kyllä kiva joskus saada niin ihana lahja kun kunnolla turpaan. Ajattelin ekaks vaa jotai isoo mustaa surmaa ja vois sen dildon tunkea persereikään.


  Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   192
   6555
  2. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   105
   5199
  3. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   3661
  4. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   101
   3106