Syntymäpäivälahja tyttöystävälle?

Juu eli ollaan seurusteltu tässä n. 3-4 kk ja nyt "uhkaavasti" lähestyy tyttöystäväni syntymäpäivä :) Voisitteko antaa vinkkejä/ideoita, joita voisi hänelle ostaa? Olen siis itse 24 ja tyttöystävä täyttää 20. Ei oo oikein ennen tullu osteltua naiselle lahjoja, niin ei oikein tiedä, että mikä olis hyvä. Asutaan erillään, töiden ja opiskelujen vuoksi, nähdään aina viikonloppuisin.

Tyttöystävän syntymäpäivä on viikkoa ennen jouluaattoa, joten jos joku keksii myös hyviä joululahjaideoita, niin iso kiitos :)
Ilmianna
Jaa

32 VastaustaMiten olisi jokin tuoksu...siis hajuvesi? Itse sain nykyiseltä poikaystävältäni hajuveden ja ihanan nallen lahjaksi ja olin iloinen. Sinun täytyisi ensin tietysti selvittää mistä tuoksuista hän pitää (voimakkaista, makeista kukkaistuoksuista vai vähän neutraalimmasta tuoksusta?)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Entäs jos itse ei kestä mitään hajuvesiä (eikä rakkaani niitä onneksi käytäkään) ja on jo viime vuonna ostanut tosisöpön ja pehmeän pehmokisun?

Mitä sitten vois olla hyvä idea? Joku hemmottelulahjakortti paikalliseen kauneushoitolaan?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
nokare kirjoitti:
Entäs jos itse ei kestä mitään hajuvesiä (eikä rakkaani niitä onneksi käytäkään) ja on jo viime vuonna ostanut tosisöpön ja pehmeän pehmokisun?

Mitä sitten vois olla hyvä idea? Joku hemmottelulahjakortti paikalliseen kauneushoitolaan?
"Mitä sitten vois olla hyvä idea? Joku hemmottelulahjakortti paikalliseen kauneushoitolaan"

Kuulostaa hyvältä. Esim. kasvohoito hieronta tms. Jos asut pääkaupaunkiseudulla niin esim. Dayspa on ihana paikka kiireen keskellä :)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Hyviä lahjaideoita ovat esimerkiksi jokin koru (korvakorut, kaulakoru, ranneketju, kello), jokin CD-levy tai lahjakortti esim. kauneushoitolaan, hierojalle tai vaikka teille yhteinen vuorokausi jossakin kylpylässä. Myös kaunis ja seksikäs yöasu on kelpo lahjaidea, kuten myös kauniit alusvaatteet. Voit myös järjestää tyttöystävällesi ihanan päivän syntymäpäivälahjaksi, esim. viet hänet ulos syömään, teatteriin, elokuviin tai mistä nyt sitten arvelisitkin hänen pitävän.
Ilmianna
Jaa
Hei!

Mielestäni kaulakoru on ikään kuin henkilökohtainen lahja, siitä aina muistaa keltä sen sai ja ainakin minulle se merkitsisi paljon... vaikka joku sydän, tai jokin, jossa olisi syntymäaika, nimi tms kaiverrettuna
Ilmianna
Jaa
Päivä prinsessana paketti; huolehdit hänestä koko päivän aamusuukosta iltasuukkoon eli olet läsnä vain hänelle, oma aikasi on myös lahjana arvokas antaa.
Ilmianna
Jaa
kannattaako tyttöystävälle antaa suklaata tai vastaavaa?:d
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Ei kannata se paisuu vaan turhaan. Kuntosalille ym jokin lahjakortti on sopivin naiselle.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Osta sil timantti korvakorut. kallista suklaata, ja vies se kylpylään hemmotelu hoidoille. Hieronta ja kaik.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Älkää nyt mitään lahjakortteja ostako. Se on arkista ja tylsää ja osoittaa että ette ole nähneet vaivaa lahjan hankinnassa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Päivä prinsessana:

1. Kokkaa hänelle ihana aamupala. (esim. amerikkalaiset pannukakut, croissant marmeladilla, keitä cappucinoa tai ihanaa suklaista ja aitoa kaakaota.) Suutele häntä ja laula "hyvää syntymäpäivää". Anna lahjaksi pehmolelu.

2. Tee hänelle jotain kevyttä ruokaa lounaaksi. (kanasalaatti, jokin keitto yms.) Tarjoile se hänelle hienosti. Anna lahjaksi tässä vaiheessa lahjakortti

Ole koko päivä rakkaasi kanssa ja anna hänelle huomiota. Tärkeää on että teillä on samalla hauskaa:) Voitte mennä päivän aikana esim. keilaamaan tai elokuviin yms.

3. Illalla joko kutsu teille kutlasi parhaita ystäviä kylään ja voitte yhdessä juhlistaa hänen syntymäpäiväänsä. Tai sitten menette hienoon ravintolaan syömään kahdestaan, ja esimerkiksi teatteriin, elokuviin tai oopperaan. Mistä itse pidätte, menkää sinne.

Kaikistä tärkeintä lahjoissa on muistaminen, ei se materia tai muu. Vinkki: Tee itse oma korttisi!! Sitä arvostaa jokainen paljon enemmän kuin valmista korttia. Itsetehdyt kortit ovat aina parhaita. :)

Jos taloudellinen tilanne sallii, matkustakaa ulkomaille muutaman päivän lomamatkalle tai pidemmälle reissulle. Hemmottele kohdemaassa kultaasi jotenkin sen paikan kulttuurin mukaisesti, missä olette.
Ilmianna
Jaa
Osta sille stringit. mielellään pskaiset sellaiset.
Ilmianna
Jaa
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
no hyi
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Medaljonki, johon hän voi laittaa sinun ja oman kuvansa. Itse tykkäisin.
Ilmianna
Jaa
Huomioi häntä syntymäpäivänään, tee aamupalaa ja illallista, tai vie syömään, hemmottele. Kukat ilahduttaa aina. Parhaita lahjoja mitä olen saanut on ollut itse poltettu cd-levy jossa oli kauniita poikaystäväni tunteista kertovia kappaleita ja kaunis minun tyyliseni kaulakoru (ei mitään kultaa ja timantteja). Itse en haluaisi korttia mihinkään kauneusjuttuun, tai vaatekauppaan. Mutta hieronta ei haittaisi...

muita lahjaideoita:
korurasia tai aarrerasia
valokuva-albumi teistä
nätit alusvaatteet
teatteriliput
kaunis huivi (muista hänen tyyli!)
jotain itsetehtyä
jotain mistä hän tulee sinulle mieleen

Mieti mistä naisesi on kiinnostunut? Voisitko antaa hänelle lahjaksi jotain hänen harrastuksiin liittyvää? Keräileekö hän jotain, tai fanittaako, onko hänellä jotain erityisiä kiinnostuksen aiheita? Kiinnostaako häntä erityisesti koirat, laittautuminen, ruoka, joku kirjailija tai bändi? Onko hän hurahtanut fiftarityyliin tai meditointiin? Älä kuitenkaan anna mitään lenkkareita tai kodinkoneita kuitenkaan, ainakaan jos vasta seurustelette. Kiinnostuksen kohteisiin liittyvä lahja kertoo että tiedät kuka hän on ja että tuet ja arvostat.

Itselle on oleellista se, että lahja on muisto. Pelkkä suklaarasia, kynttilä tai lahjakortti ei jää mieleen koska ne ovat katoavaisia. Mutta mukava päivä rakkaan kanssa jää. Myös käytössä olevat asiat, korut ja asusteet ovat siksi hyviä että joka kerta laittaessaan sen ylle hän muistaa sinua.

En silti loukkaannu jos lahja ei menisi nappiin, huomiointi on tärkeintä.
Ilmianna
Jaa
Minulle ainaki toimi se että mies istutti minut syliinsä koneen ääreen, sanoi että tää kappale on mulle. Ja soitti petri nygårdin synttärisexii (y)

Piti lupauksensakki.. :D Raukka kylläki unohti mun synttärit vallan, luki facebookista aamulla ennen töihin lähtöö ja tajus onnitella ennen ku lähti töihin.. :D

Ei ollu hemmottelua, prinsessakohtelua tai suuri eleellistä romantiikkaa. Just ja just onnistu jotenki oleen sen päivän ärsyttämättä mua ihan kauheesti. Mut ihan oli hänen näköisensä panostaminen! Eli tee siis jotain mikä on sun ittes näkönen :) jos sun tyyliä ei ole kynttiläillalliset ja muut jutut nii tee jotain romanttista omalla tavallas. Kyl fiksu tyttö sitä osaa arvostaa. :)
Ilmianna
Jaa
Huomasin sun viestin liian myöhään, mutta tää on muille miehille www.elamyslahjat.fi

420 euroa igluyö kahdelle Levillä Lapissa ihana ja romanttinen kuva tosta paikasta :).
Ilmianna
Jaa
Mut eiköhän tuo ap ole jo lahjansa keksiny tyttöystävälleen 6 vuotta sitten...
Ilmianna
Jaa
Synttärilahjan on hyvä huokua arjen romantiikkaa ja olla käytännöllinen. Mielestäni mattopiiska on erinomainen lahja! Sen kun täydentää valikoimalla erilaisia mikroliinoja niin ronkelimpikin neitonen on tyytyväinen.

Yleensäkin siivousvälineet ovat jokanaisen salainen haave syntymäpäivälahjaksi mutta he vaan eivät kehtaa tätä tunnustaa.
Ilmianna
Jaa
itse oon tykänny kaikista eniten korulahjoista :) ylioppilaslahjaksi (ensimmäinen lahja minkä sain häneltä) sain hopeisen medaljongin ja viime jouluna sain kellon. Kaulakoru on suht helppo. Kelloa tai muuta ostaessa täytyy tuntea tytön tyyliä ja semmosta että osaa ostaa oikeanlaisen =) kerran sain rhcp levyn lahjaksi ja ps3 pelin mut ei ne tuntunu läheskään niin tärkeiltä ku noi korut.

Haaveeni on että saisin kukkapuskan ja jonku romanttisen hotelliviikonlopun, mut taitaa jäädä haaveeks jos en ite järkkää, kun ei toi mies oo niin kovin romanttista tyyppiä =P
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Siis mitä mä oon luulu että nyky ajan tytöt ei tykää kukista tota mun täytyy kyllä kokeilla
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Tunnustus:
Jokainen nainen oikeasti haluaa saada kukkia edes joskus :)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
"
'Tunnustus:
Jokainen nainen oikeasti haluaa saada kukkia edes joskus :)
"

Lässyn lässyn..
Ostin kahdellekkin tytölle joista olin kiinnostunut nuorempana kukkapuskan, toiselle toimitti kukkakauppa perille.
Toiselle vein itse.

Molemmat heitti ne heti roskiin.!

Eli miehen täytyy olla hauskannäköinen, jännittävä pikkuhousut kostuttava komea että kukkapuska mielyttää. Jos sen antaa tavallinen mukava kiltti mies, se ei voisi enempää naista oksettaa.

Myös nykyinen vaimoni kun olen ostanut kukkapuskan on heittänyt sen roskiin.
Aina pahalla päällä, aiheettomasti, ja ei kerro ikinä miksi.

En ole sen jälkeen ostanut kukkia, muutoin kyllä itse tykkään niistä ja mulla on kokoelma Riihimäen parhaita maljakoita, mutta kukkian en saa vaimon kiellon vuoksi niihin koskaan ostaa..

Nainen siis haluaa saada kukkia tietyltä mieheltä, siltä varatulta komealta rakastajalta.
Mutta EI keneltäkään muulta!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ruusu ja paljon onnea vaan laulu sekä hellää huomiointia.
Tai vie konserttiin, pitääkö jostain bändistä?
Ilmianna
Jaa
näin joulun alla ihana syntymäpäivälahja olisi the body shopin kosmetiikkajoulukalenteri, se maksaa 65e mutta siellä on body shop tuotteita noin 115 euron edestä :)
Ilmianna
Jaa
Kirjoitus on sen verran vanha,että on jo kerinneet erota sata kertaa!
Ilmianna
Jaa
Mikäli muut vielä etsivät vastauksia tähän, niin tässä oma korteni kekoon.
Tuossa samaisessa tilanteessa olin itsekin aikaisemmin ja ostin lahjaksi parirannekkeet täältä:
https://classymencollection.com/collections/mens-bracelets/products/classy-couple-bracelet-b-w-set
Hyvää laatua oli, ja hintakin kohdallaan meikäläisen budjetille, joten voin lämpimästi suositella.
Toki voisi kuvitella ihan ravintolaillallisen toimivan myös erittäin hyvin, se vain ei kovin luovaa ole
Ilmianna
Jaa
löysin aiemman kommentin perusteella kaupan ja ostin sieltä korun lahjaksi tyttöystävälleni, todella hieno laatukoru ja hinta halpa.
https://classywomencollection.com
Ilmianna
Jaa
Aikas vaativaa tuo naisen hemmottelu. Taidanpa pitää ihastus suhteeni naiseen ihan vaan tuttavuuden tasolla.
Meikäläinen on senverta kömpelö näissä naisen hemmottelu asioissa.
Ilmianna
Jaa
No jokos teillä on tinahäät ollu? Eli oliko lahja mieluinen ;D

Ei sillä, hyvähän näihin vanhoihin ketjuihinkin on vielä vastauksia laittaa, jos joku etsii samaa asiaa, niin siinä on sitten valmiina vastaus.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Syntymäpäivälahja tyttöystävälle?

Juu eli ollaan seurusteltu tässä n. 3-4 kk ja nyt "uhkaavasti" lähestyy tyttöystäväni syntymäpäivä :) Voisitteko antaa vinkkejä/ideoita, joita voisi hänelle ostaa? Olen siis itse 24 ja tyttöystävä täyttää 20. Ei oo oikein ennen tullu osteltua naiselle lahjoja, niin ei oikein tiedä, että mikä olis hyvä. Asutaan erillään, töiden ja opiskelujen vuoksi, nähdään aina viikonloppuisin.

Tyttöystävän syntymäpäivä on viikkoa ennen jouluaattoa, joten jos joku keksii myös hyviä joululahjaideoita, niin iso kiitos :)

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta