Pilatesta Oulussa

öööööööö

Missä Oulussa on tarjolla hyviä pilates-tunteja?

8

7724

Vastaukset

 • Olen käynyt Teknopalatsin pilates-tunneilla ja olen tykännyt kovasti. Myös BodyPump ja BodyBalance tunnit siellä ovat hyviä.
  Teknopalatsi sijaitsee Linnanmaalla Tutkijantiellä.

  • Ovatko ohjaajat siellä hyviä ja milloin tunteja on?


 • Vastaus riippuu siitä, millaista pilatesta hakee. Esimerkiksi kuntosaleilla oleva pilates ei yleensä keskity tarpeeksi liikkeitten oikeisiin tekoasentoihin eikä pilateksen perusteisiin, mm. perusasentoihin makuulla, seistessä tms.

  Jos taas hakee vain peruskuntoilua, useimmilta kuntosaleilta löytyy nuita tunteja. En kuitenkaan suosittele tätä muotoa pilatekselle, sillä itse fysioterapian muodossa pilatesta tekemällä sain mahtavat vatsa- ja selkälihakset, ja olo oli niin hyvä heti ensimmäisen kerran jälkeen. Kävin itse kuluman ja välilevyn pullistuman takia 5-6hengen ryhmässä, jota veti ammattitaidolla fysioterapeutti. Hän veti useita pilates-ryhmiä.

  Fysioterapeutin vetämään pilatekseen en voi edes verrata kuntosalien pilatesta. Se toimi oikeasti, uskomattoman pienellä vaivalla myös laihtui, eikä vain saanut selkää kuntoon.

  • Unohdin mainita että pääsin kyseiseen pilates-ryhmään terveyskeskus Mehiläisen kautta. Kävin ensin fysiatri Levoskalla, ja pääsin suoraan magneettikuvauksiin. Levoska suositteli kyseistä ryhmää minulle ja päätin kokeilla. Tässä paikka, jossa pilatesta kävin 10krt tekemässä:

   Oulun Mediterapia Oy
   Nahkatehtaankatu 2, 3 krs
   90100 Oulu
   Ajanvaraus puh. 08-8155 282    


 • Hei!
  Oulussa löytyy Pilatesta moneen lähtöön. Kuntosaleilla olevat pilates-tunnit ovat ns. sovellettuja tunteja, eli hyviä jumppaliikkeitä, mutta tietääkseni ohjaajilla ei ole pitkää Pilates-ohjaaja koulutusta. Itse metodi ei siis välttämättä näillä tunneilla tule ollenkaan mukaan,joskin liikkeet ovat ihan ok. Jos haluaa tutustua Pilates metodiin ja filosofiaan sekä oppia liikkeet tarkasti ja huolellisesti, ei auta muuta kuin mennä ehdottomasti jonkin Pilates-ohjaajan tunnille. Yleensä hinnasta näkyy heti, mitä tunneilla tehdään ja millaisen koulutuksen ohjaaja on saanut... Myös se, että tunneilla ei ole sekaisin aloittelijoita ja pitkään harrastaneita on aika hyvä mittari siitä, tehdäänkö vain yksittäisiä harjoitteita, vai onko hommassa jokin pitkäjänteisempi ja haastavampi tavoite. Oulussa näitä Pilates-metodia toteuttavia ohjaajia on muutama, Mediterapiassa on ainakin, myös Oulun Naisvoimistelijoilla on tietääkseni Pilates-kursseja.

 • onko niitä 12 vuotiaille, tai saako sinne mennä 12 vuotiaat??

 • saako sinne mennä 12 vuotiaatkin oon 12 ja haluaisin aloittaa pilateksen..... :D

 • PilatesOulu on ehdottomasti paras paikka treenata pilatesta. Reformer-laitepilates on ykkönen:)

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  86
  3485
 2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

  Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
  14
  1596
 3. MURHA hämeenlinnassa

  Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
  Hämeenlinna
  55
  1119