Kiinnostuksen osoittaminen

Mitä se on?

Naiset haluavat olla kiinnostavia ( aivan kuin me miehetkin ). Naiset myös haluavat että heille osoitetaan kiinnostusta. Mutta useat naiset tuntuvat haluavan sitä vain koska se hivelee itsetuntoa. On kai kiva kun miehet katselevat ja tekevät vaikka mitä saadakseen naisen huomion :).

Jos kiinnostuksen osoittaa väärällä tavalla, kiinnostus usein katoaa. Pitää olla kiinnostunut, mutta ei liian kiinnostunut.

Kun puhutaan kiinnostuksen osoittamisesta, voidaan tarkoittaa hyvinkin montaa erilaista asiaa. Voidaan tarkoittaa esim sitä että joku kertoo kiinnostuneensa, tai esim. sitä että joku mainitsee jotain positiivista.

Nyt haluan kysyä, miten SINÄ (nainen) haluaisit miehen osoittavan kiinnostuksen sinua kohtaan? Tarkoitan lähinnä sitä, että minkälaiset kiinnostuksen osoitukset ovat sellaisia että mieskin vielä sen jälkeen on kiinnostava?

12

6632

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kalliita

      lahjoja.heh

      • NOLOJA

        Kalliit lahjat kuuluu avioliittoon, kosiskeluvaiheessa ne on tosi noloja! Joko mies on ökyrikas pönttö joka haluaa sänkyyn nopeasti tai lihaostoksilla oleva pönttö!


      • ei tajua hyvän päälle
        NOLOJA kirjoitti:

        Kalliit lahjat kuuluu avioliittoon, kosiskeluvaiheessa ne on tosi noloja! Joko mies on ökyrikas pönttö joka haluaa sänkyyn nopeasti tai lihaostoksilla oleva pönttö!

        Ajatuksena täysin mahdoton, että mies ei voisi ostaa lahjaa muussa mielessä kuin "siinä mielessä"?


    • epäkiinnostava

      Miten voi osoittaa kiinnostuksensa väärin? Eikö se kiinnostus ole sisäsyntyistä? Silloin se lähtökohtaisesti on oikeaa kiinnostusta, eikä sitä voi osoittaa väärin, ei sitten millään. Toivottavasti kukaan ei osoita "kiinnostustaan" vain sen takia, että hyötyisi siitä kenties jotain...

      Sitä paitsi kaikki naiset eivät ole kiinnostavia.

      • Siistajuutko

        Sen voi osoittaa väärin esittämällä sitä mitä ei ole.


    • Miranda*

      Jos tapaisitte työn merkeissä, kahville ja pullalle pyytäminen olisi ensiaskel. Siinä olisi helppo tunnustella millaisista asioista nainen pitää. Kun lähdette pois kysäise "mentäiskö toisenkin kerran kahville, voisin laittaa sulle sähköpostia/tekstiviestiä" Anna kulua viikko ja sitten vasta laita viestiä menemään...
      Jotan näin yksinkertaista ja ihanan romanttista

      • kiinnostustaan

        että on herrasmies ja käyttäytyy sen mukaan.


    • Nimetön

      Mä olen kanssa miettinyt tätä asiaa... kun jotenkin se vaikuttaa olevan niin "herkäntarkkaa" ettei toisaalta ole liian innokas ja toisaalta liian passiivinen. Mikä siis on se sopiva taso, vaikkapa sen jälkeen kun on yhden kerran ollut kahvilla tms. Naisilla kun monilla tuntuu vielä olevan sellainen tapa, että jollei kiinnosta niin sitä ei sitten voi sanoa suoraan vaan myönnellään jotain kierrellen ja sitten vältelläänkin, tekosyitä keksien perustaan treffejä jne. Vaikka asian voisi sanoa aivan suoraan - siis ettei kiinnosta - ja eikö se olisi molemmille osapuolille reilumpaa ja helpompaakin??

      • Nimetön

        Ja sit vielä tietty se, että jos ollaankin kiinnostuneita niin ei oteta yhteyttä vaan mieshän se on jonka täytyy - usein epätoivoisen neuvottomana - toimia kapellimestarina...


      • Unto
        Nimetön kirjoitti:

        Ja sit vielä tietty se, että jos ollaankin kiinnostuneita niin ei oteta yhteyttä vaan mieshän se on jonka täytyy - usein epätoivoisen neuvottomana - toimia kapellimestarina...

        Joo kyl siinä olemista on. Aika hankalaa hommaa kaikenkaikkiaan. Miehen pitää tehdä aloitteet, pitää yhteyttä, käyttää kahvilla, elokuvissa, syömässä, olla kokoajan ajantasalla kaikista asioista, ennustaa naisen tunteet, olla kärsivällinen ,jaksaa bilettää vaikkei kiinnostaisi notkua baareissa... Ei kotimainen nainen taida olla edes vaihtoehto enää.


    • Tyttis79

      pitäisit mua kiinnostavana..ja että mä sua kiinnostuksen osoituksesi jälkeen? Siinä tapauksessa mulle voi tulla juttelemaan, kertoilla ihan normaaleja juttuja (ei mitään teennästä rehentelyä, teennäistä lepertelyä ihanista hiuksista ja tähtisilmistä...tollasta player-hommaa ei kts, yrität saada mut viihtymään sun seurassa...juttelet silleen sopivan kehyitä juttuja (ei mitään kavereiden alkoholiongelmia tms. tarvi baarissa selostaa)...vitsiä voi heittää hyvän maun rajoissa (esim. ei varmaan kannata heittää tuntemattomalle naiselle ruotsalaisvitsejä, koska mistä tiedät, ettei nainen tai hänen sukunsa ole ruotsinkielinen). Ja musta sellanen peruskohteliaisuus perushellyys riittää ekalla tapaamisella...Jos mennään vaikka tanssimaan yhdessä, niin hellästi tanssiotteeseen ja jos alkaa tehdä mieli kuljetella kättä vähän jossain muualla kuin siinä vyötäröllä pitää niin ei ainakaan persiistä puristella, tai etupuskureista, ei rojahdeta kaulaan roikkumaan, ei pusuteta väkisin..ja jos pusutellaan niin ihan varovasti aluksi kokeilla passaako pusia vai ei. Ei tarjoilla ylenpalttisesti drinksuja tai noin...ehkä max. 3 voi tarjota illan aikana, jos koko ilta menee yhdessä ollessa. Sellanen asiallinen lähestyminen ilman ällöä imelyyttä tai liian karskia käytöstä. Puhelinnumeroa voi pyytää (asialliselle ja mukavalle tyypille josta olen kiinnostunut itsekin voin sen antaa kyl), ja ehkä yömyssylle voi yrittää päästä mutta jos/kun pakit tulee...niin ne olisi kestettävä kuin mies ja eikä olettaa että "Tää oliki varmaan tässä sit" tai lapsellisesti loukkaantua..kamoon kuks sitä muussa kuin erittäin supermegakiinnostavassa tapauksessa hevillä heti kotiinsa vie :)

    • lisää

      (apua, yleesä kirjotan paljon, ja nyt en saa mitään lähetettäväksi kelpaavaa (selkeää) aikaiseksi..) Niistä pienistä jutuista, kuten vitsailu, asioiden ojentaminen, auttaminen, neuvominen, hassut jutut.. niistä alunperin huomasin sinut.

      Jos ikinä vielä ehdottaisit uudestaan jotakin, niin ehkä jopa minä tajuaisin.

      Vielä itse aiheeseen sitten, .. olen aika varovainen, ..ja vaikka pelästynkin joskus, niin ei minun kiinnostukseni siitä katoa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      389
      3952
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      219
      1956
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1460
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      154
      1320
    5. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      981
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      60
      950
    7. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      903
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      118
      903
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      51
      868
    10. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      859
    Aihe