Huulikorun hoito

,.,.,.,.,.,.,.,.,

Laitatin toissapäivänä huulilävistyksen ja hämmästelin miten kivuttomasti lävistäminen ja seuraava päivä kuluivat. Ei kipua, verta, turvotusta tai mitään mitä olisin odottanut. Kuitenkin nyt on alkanut ilmaantua lieviä tulehduksen(?) merkkejä, kuumottavaa kipua ja punoitusta. Olen hoitanut lävistystä koko ajan huolellisesti suolavedellä ja septidinillä huuhtomalla.
Osaisiko joku kokemuksesta kertoa mitkä aineet ja menetelmät parhaiten toimivat huulikorun hoidossa ja miten suun sisäpuolella olevaa osaa voi puhdistaa? Uskon, että pienet turvotukset ja aristelut kuuluvat asiaan, mutta milloin on sitten syytä olla aidosti huolissaan? Paljon kiitoksia kaikista vinkeistä!

11

3922

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • marii

      eikö lävistysliike antanut ohjeita..? ensinnäkin septidiini kuivattaa sitä liian pahasti.. paras tapa hoitaa on huuhdella suuvedellä aina syönnin jälkeen ja aamulla. sillä tapaa itse hoidin lävistystäni ja parani hyvin. en oikeastaan ulkopuolelta putsannut ollenkaan. ei liika putsaaminen hyvää tee!

      • ,.,.,.,.,.,.,.,.

        kiitos vinkistä! sain toki hoito-ohjeet ja epäilen että syy lävistyksen ärtymiseen voi olla liiankin innokas hoito ;) suuvesi on hyvä idea, kokeilen sitä.


      • Stamp__
        ,.,.,.,.,.,.,.,. kirjoitti:

        kiitos vinkistä! sain toki hoito-ohjeet ja epäilen että syy lävistyksen ärtymiseen voi olla liiankin innokas hoito ;) suuvesi on hyvä idea, kokeilen sitä.

        Tämä nyt on jo vanha aihe, mutta jos joku näitä vielä katselee, niin kun tuo suuvesi tuli puheeks..että se kiellettiin ainakin meijän kaupungin liikkeessä hoidon yhteydessä :S


      • 4+7
        Stamp__ kirjoitti:

        Tämä nyt on jo vanha aihe, mutta jos joku näitä vielä katselee, niin kun tuo suuvesi tuli puheeks..että se kiellettiin ainakin meijän kaupungin liikkeessä hoidon yhteydessä :S

        osta semmoista suuvettä kun vademecum, joistakin kaupoista saa, kirkkaan väristä, melko pienessä pullossa. Sitä voi käyttää laimentamattomana vaikka haavojen desinfioimiseen ja laimennettuna siis suuvetenä. En minäkään tavan suuvettä kyllä suosittelisi.


    • hotjet

      harkitsen huulilävistystä oikealle yläpuolelle, äiti antais kyllä ottaa .. isästä ei tietoo, mummo vastustaa niiiiin paljo! haluan sen-.- oon 14v. miten onnistuu ja missä? iisalmessa on vain yksi hyvä paikka... ja onko sekään hyvä? onnistuuko jos käyn ottamassa sen äidin kanssa? ja hoito ohjeita kiitos! millon kannattaa ottaa? millainen puhdistus parasta?

      • Pinsku99

        Half block on hyvä lävistys liike suisittelen


    • huulikoru

      itte otin huulikorun ja hoidin normaalilla saippualla ulkopuolelta sisältä aina käytin rainbow suuvettä ei mitään huolen aiheita... joka ilta kannattaa käyttää sitä saippuaa äläkä pyörittele tai koskette korua likasin käsin tai muuten ihan turhaan!!!

    • kkuj

      Tein itte eilen eilen huulikorun ja siinä on vaa ny se mutta ettäsielt tulee mätää tai kudosnestettä. se on vähän turvonnut olen hoitanut huultani käsidesillä koska se tappaa bakteerit helposti.sitten laitan sitä käsidesii 3 kertaa päivässä aamulla päivällä ja illalla Ja niin . Huom en haluaisi mitään viha kommenteja tähän näin

    • Äöäöääää

      Ite dokasin viikon en huuhdellu sitä millää tai muutenkaa hoitanu ja ei silti mitää oireita .? Varmaa aika henkilökohtasta et mite keho reagoi mihinki.

    • Anonyymi

      Vanha julkaisu, mutta ajattelin, että jos joku netistä etsii tietoa huulilävistyksen hoitamiseen niin päivitän tietoja. Ensinnäkin mitään lävistystä ei saa pestä saippualla, eikä puhdistaa desinfiointiaineella. Eikä suositella myöskään suuvesien käyttöä. Huuli, sekä suun alueen lävistyksiä hoidetaan siten, että suu huuhdellaan vedellä aina syönnin jälkeen. Päivän aikana huuhdellaan lävistys ulkopuolelta suolavedellä (jota saa apteekista) ja purskutetaan suussa suolavettä noin 30sek ajan. Saunominen ja uimahallissa uiminen on kielletty kuukauden ajan. 2-3viikkoon tupakointi, hiilihappojen juominen, alkoholin käyttö on kiellettyä. Hampaita saa pestä normaalisti. Ja pitääkin pestä. Suihkussa voi käydä myös normaalisti. Mikäli lävistys alueelle pääsee esim. Shampoota hiuksista huuhtele lävistys hyvin. Hikoilun, kuten esim. lenkkeilyn jälkeen lävistys kannattaa huuhdella vedellä. Tärkeää on lävistyksen hoidossa hyvä hygienia ja ohjeiden noudattaminen, että saadaan paras loppu tulos paranemiseen 🙂☝️.

    • Anonyymi

      Lisään vielä korjauksen äskeiseen kirjoitukseeni, että suolavedellä huuhdellaan lävistys ulkopuolelta kaksi kertaa päivässä. Sama koskee, kun suolavettä purskutetaan suussa, että vain kaksi kertaa päivässä esim. Aamulla ja illalla. 🙂

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe