Keilailun alkeiskursseja tms?

Kuulapää O-

Miten liitytään keilailuseuraan tms? Onko siis esim. aloittelijoille seuroja joissa mahdollisesti opetetaan alkeita ja joista olisi mahdollisuus päästä vaikka kilpailemaan? Nykyään tulee käytyä keilaamassa ehkä 5 kertaa vuodessa ja välillä on vaikea löytää pelikaveria eikä yksin ole niin kiva keilata.

3

983

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • keilaaja

   mistä päin oot

  • Keilaaja

   Keilaseuroista kannattaa kysellä suoraan hallin henkilökunnalta. He kyllä osaavat opastaa oikeat yhteyshenkilöt keilaseuroista joilta asiaa voi sitten tarkemmin kysellä.

   Yleensä ainakin isoimmilla halleilla järjestetään silloin tällöin kursseja aloittelijoille. Seurat voivat niitä myös järjestää, mutta parhaiten tämä edelleenkin selviää kyselemällä suoraan hallilta.

  • Tuuppari2

   Ns. alkeiskursseja on useasti vuodessa monissa keilahalleissa. Helsingissä esimerkiksi järjestetään keilakouluja, joissa on porukkaa ihan lapsista aikuisiin.

   Keilaseuroissa on tietenkin paljon konkareita, joista moni varmasti auttaa mielellään uusia tulokkaita ja ohjaa lajin saloihin. Moni liittyy keilaseuraan sen takia, että pääsee kilpailemaan, eli jos sinulla ei ole vielä halua kilpailla tai et ole sitä vielä miettinyt, ei sinun kannata vielä liittyä seuraan, mutta se ei tietenkään edellytä että sinun on pakko kilpailla jos olet seurassa/liityt seuraan, vaan sinulla on mahdollisuus pelata viikottaisia merkintäkilpailuja sekä osallistua vaikka sarjakilpailuihin.

   Keilaseuroja on paljon erilaisia...on pelkästään miehille, naisille, nuorille ja junioreille sekä myöskin seuroja, jossa on kaikkia edellämainittuja yhdessä. www.keilailuliitto.fi on sivu, josta saat paljon tietoa lajista, seuroista, juniori toiminnasta yms. Tervetuloa lajin pariin! :)

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia miksi soitit torstaina Stefanil ja pyysit käymään kun muka olet ahdistunut.?

   Oliko asia suunniteltu, kun pyysi käymään ja varmasti tiesi et miten Stefan asiaan suhtautuu.Oliko myös Seiskan toimittaja pyydetty tarkoituksella pai
   Kotimaiset julkkisjuorut
   127
   2392
  2. Stepuli itkee facessa

   Haluaisin pyytää julkisesti karseaa käytöstäni anteeksi lähimmiltä, naapureilta ja etenkin Sofialta! Ei ole missään olosuhteissa hyväksyttävää käyttä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   144
   2277
  3. Martina oli sarjassaan tänään 32.

   Mutta eikö pyöräily ja uinti ole vahvempia hänellä kuin juoksu? Aikaa on vielä harjoitella ennen Frankfurtin kisoja.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   216
   1871
  4. Sofia oli ainoastaan rahan takia suhteessa Stefanin ja Nikon kanssa.

   Järkyttävää miten Sofia on käyttänyt hyväksi näitä molempia miehiä ja rahat loppu niin vain haukkumiset tullut kiitokseksi heille.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   264
   1562
  5. Voi kun menisi nyt Stefan katsoo tyttären uutta ponia, viettäisi aikaa hänen kanssa.

   Aika parantaa kaiken ja meillä kaikilla on elämässä vastoinkäymisiä ja yli kyllä pääsee ainakin ajan kanssa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   134
   1439
  6. Suomi teki typeryyttään Venäjästä nyt konkreettisesti vihollisen, jota se ei aiemmin ollut.

   Venäjä ei ole uhannut Suomen turvallisuutta, eikä Venäjän ja Ukrainan välinen konflikti ole signaloinut minkäänlaista uhkaa Suomelle. Se "uhka" luotii
   Maailman menoa
   568
   1263
  7. Minä menetän sinut kokonaan

   Siksi olen paniikissa, sekaisin ja surullinen. Taitaa olla jonkinasteinen stressitila päällä. Toivottavasti sinulla on kaikki hyvin.
   Ikävä
   50
   1044
  8. Uskomatonta miten "kassatyttö Sannasta" tuli hetkessä kuoleman kauppias.

   Demarit on kautta historian olleet "takinkääntäjien"mestariluokkaa kokoomuksen hihassa kiinni. Sannan arviointikyky petti täysin Naton suhteen, Brysse
   Maailman menoa
   353
   1003
  9. Onpas Martina valinnut sopivan laulun

   Storyssa kun Isben poni tulee, " älä vie lapsuuttani pois." Äiti se lähtee mieluummin panopuuksi hotelliin, kuin viettäisi senkin ajan lastensa kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   970
  Aihe