Miten viiltelette itseänne?

~Gothic Girl~

Itselläni on se klassinen tapa, eli viiltelen isän partaveitsen terällä... mahtaisi olla aikamoinen järkytys jos hän tietäisi mihin sitä käytetään aina öisin! entä miten peittelette haavat? Itse käytän tummia pitkähihaisia paitoja aina kun mahdollista, muuten kirjoitan käsivarsiini jotain tekstiä hämäämiseksi.

22

2485

Vastaukset

 • hoitoon

 • Kylläpä sinua sitten harmittaa aikuisena kun käsissäsi on jotain vammaisia kirjoituksia.

  • fuu eihän ne kirjotukset nyt käteen jää :DD mutta siis ... idioottimaista kirjottaa esim. "mee hoitoon" vittu jos viilteee on yleensä pahasti joku pielessä eikä silloin vaa tuosta vaan "mennä hoitoon". ja nyt sanon että kokemuksesta tiedän...


  • että niin kirjoitti:

   fuu eihän ne kirjotukset nyt käteen jää :DD mutta siis ... idioottimaista kirjottaa esim. "mee hoitoon" vittu jos viilteee on yleensä pahasti joku pielessä eikä silloin vaa tuosta vaan "mennä hoitoon". ja nyt sanon että kokemuksesta tiedän...

   Se ei ole idioottimaista, sillä tässä vaiheessa avun hankkiminen on ainoa asia mitä pitäisi tehdä...

   En oikein edes tiedä mitä pitäisi tästä koko jutusta ajatella, sillä en ole varma oletko
   1. Huomiota hakeva lapsi jonka mielestä mielenterveysongelmat on siistejä
   2. Idiootti


 • kiitos hyvin viiltelen. on ilmoja pidelly...

  • Ota kunnon viiltelyvehkeet, esim. moottorisaha, kirves tai lapikaskone. Sirkkeli on paras viiltelyväline!


 • Miten tämä taas liittyy tänne?

  Vituttaa tuollaiset pellet, otappas se isäsi partaveitsen terä ensi yönä eläkä viillä vaan yhtä viiltäa vaakasuoraan kätesi toiselle puolelle, vaan hitaasti alaspäin, kaikki suonet auki, niin kerrankin onnistut jossain. :)

  • Hyi kauhea tollasta ei voi ottaa ees huumorilla :/


 • Tämäntyyppisiin viesteihin minusta voisi jättää vastaamatta. Kumminkin viiltely on vakava asia ja tällainen aiheuttaa vain niitä "viiltelen vaahtokarkeilla"- juttuja jotka eivät loppujenlopuksi naurata yhtään ketään.

 • kuule apua.....

  sulla on oikeesti jotain ongelmia.
  mitäpä jos vaikka joku yö ottaisit sen partaveitsen ja menisit isäs luokse puhumaan. tarvitset apua ihminen.jos sama jatkuu, luulen että koet lyhyen ja epämukavan elämän. sitäkö sä haluat?
  pelkkää kärsimystä?
  mutta eihämn sun tartte kuunnella itteppä pilaat elämäss....

 • Päivittäin viillän haavan sydämeeni ajattelemalla häntä. Se ei näy, se ei kuulu, mutta tuntuu voimakkana kuin Helvetin liekki, Sen mustaa verta pulppuama haava ei tyrehdy koskaan. Peitoksi riittää rintakehäni nahka. Phew...

  Sitten näin asialliseen sävyyn: suosittelen tosissani terapeuttia ja terveen järjen käyttöä, tai ihan vain vakavilla asioilla pilailun lopettamista.

  Jos minä ikinä itsesäälissäni viiltelisin, tekisin sen terävällä, pieniteräisellä veitsellä, viilto kohti kasvoja ja lujaa. Mielestäni on silti muitakin, kunniallisempia keinoja päästä kivusta eroon tai saada huomiota.

  • Hyvä, että viiltelet. Viiltele näkyviä paikkoja kuten kasvojasi. Näin muutkin näkevät, että olet hullu ja osaavat vältellä seuraasi.


  • Ei kenenkään veri ole mustaa ^. Ja paska "loru".


 • Viiltely on todella ääliömäistä. Se ei auta mitään, pahentaa vain tilannetta. Mene nyt ihmeessä puhumaan jollekkin. Ei ole minkään kovan ihmisen merkki jos viiltelee itseään, vaan tyhmän ihmisen. Mene puhumaan jollekkin tai hanki itsellesi hoitoa.

 • Siis viiltelet ittees? Hankkiudu hoitoon. Viiltely ei ole goottien puuhaa. Viiltely on mielisairaille, ja niille jotka eivät tajua, että
  ovat elossa. Peitä suolalla haavas ja nuole ne puhtaaks.

  • Viiltely on mielisairaiden puuhaa, eikä liity mitenkään goottiaiheeseen!


 • Goottius ei tarkoita, että pitää olla mielisairas ja viillellä itseään.
  Alunperin se ei ollut mikää muotijuttu vaan se musiikki oli pääasia.
  Eikä ketään alkuperäisistä goottityypeistä olleet mitään synkistelijöitä vaan helkkarin huumoritajuisia ihmisiä. Goottiporukoissa ei synkistelty vaan naurettiin ja pidettiin hauskaa!

 • Mä oon aito Gootti ja viiltelen itseeni isän moottorisahalla!
  Seuraavaksi kokeilen kirvestä.

 • Ei herran jumala miten ihmiset voi olla noin kamalia?!?!?!? Jos teillä ei oo mitään asiallista sanottavaa olkaa vaan hiljaa. Mä oikeesti järkytyin miten voitte sanoo tollasis asioita toiselle. Ja jos viiltelee ni ei sitä noin vaan ilmoiteta vanhemmille et mä haluun hoitoon... Rehellisesti, en usko et kovin moni kertoo siitä vanhemmileen tai kellekkään, ja ainut oikeesti REALISTINEN asia minkä voi tehä on koittaa saada ensi asiat itsensä kanssa kuntoon ja yrittää vaikka ystävän avulla saada asioita järjestykseen. Ja kokemuksesta voin luvata että kyllä siihen pystyy ihan yksinkin, vaikeeta se on muttei mahotonta. Pitää muistaa ettei new yorkiakaa päivässä rakennettu. Se alko ensimmäisestä tönöstä erämaassa.

 • kilettemakkolmosel tulee siisti viilto

  • Moottorisahalla saa enemmän aikaan, herättää enemmän sääliä kun on viillellyt jalat ja korvat, nenän ja kädet pois.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  87
  3574
 2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

  Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
  15
  1657
 3. MURHA hämeenlinnassa

  Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
  Hämeenlinna
  59
  1241