Lihan leikkaaja

Mävain,-,-,-

Ala olisi aika kiinostava, mutta tietääkö kukaan paljonko on heidän kk palkka?
Entäs sitten lihamestarin kk palkka?

17

13074

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kk-palkka

      on noin 3400-3800/kk.homma aika raskasta eli jos et ole tehnyt raskaita hommia ennen,niin en suosittele.terv.lihanleikkaaja

      • Kiitos...

        Iskäni on lihamestari ja olen ollut pari kertaa sen kans työpaikal kattelemas ja vähän avustamaski...Kieltämättä on raskasta touhua, mutta kiitos:)


      • totta?

        3400-3800/kk????????????? Taidanpa vaihtaa alaa. Kyllähän minä olen aina tiennyt, että yliopistoon meneminen oli virhe, mutta että lihanleikkaajatkin...

        Ai niin, tarviiko tuohon liksaan tehdä sekä aamu- että iltavuoro peräkkäin, vai riittääkö että tekee pelkkää yövuoroa ja juhlapyhinä vuorokauden ympäri?


      • normaali..
        totta? kirjoitti:

        3400-3800/kk????????????? Taidanpa vaihtaa alaa. Kyllähän minä olen aina tiennyt, että yliopistoon meneminen oli virhe, mutta että lihanleikkaajatkin...

        Ai niin, tarviiko tuohon liksaan tehdä sekä aamu- että iltavuoro peräkkäin, vai riittääkö että tekee pelkkää yövuoroa ja juhlapyhinä vuorokauden ympäri?

        ..8-tuntia riittää,mutta työ on raskasta urakkatyötä,johon vaaditaan hyvää fyysistä,mutta myös henkistä kanttia.työ on myös taidollisesti vaativaa,ihan kaikista ei siihen ole.lisäksi koulutus ko. ammattiin kestää 2 vuotta,johon kuuluu myös näyttökoe,joten turha luulla tätä hommaa helpoksi rahantekemiseksi. terv.lihanleikkaaja


      • advadvladvpö

        ja kiloja seurataan jatkuvasti. jos et ole tarpeeksi tehokas, niin saattaa tulla komennus vaikka varastoon...lopullisesti. onneksi orastava työvoimapula hillitsee työnantajien mielivaltaa.


      • totta?
        normaali.. kirjoitti:

        ..8-tuntia riittää,mutta työ on raskasta urakkatyötä,johon vaaditaan hyvää fyysistä,mutta myös henkistä kanttia.työ on myös taidollisesti vaativaa,ihan kaikista ei siihen ole.lisäksi koulutus ko. ammattiin kestää 2 vuotta,johon kuuluu myös näyttökoe,joten turha luulla tätä hommaa helpoksi rahantekemiseksi. terv.lihanleikkaaja

        Juu, uskotaan toki. Useimpiin ammatteihin on vähintään 2 vuoden koulutus, ja ojan kaivuu lapiolla on raskasta työtä, mutta ei niistä kuitenkaan tuollaisia palkkoja ihan noin vaan makseta. Edelleenkin olen varma, että tuon summan ensimmäinen numero pitäisi olla jokin muu, ainakin keskimäärin. Tietysti urakkapalkalla joku hullu työmyyrä tienaa vaikka mitä, mutta ei sitä kannata yleistää.

        Tai jos tämä oikeasti on totta, niin alan vähitellen ymmärtää, miksi suomalaisen lihan tuottajahinta on EU:n alhaisimpia. Eihän lihataloilla ole varaa maksaa raaka-aineesta, kun duunareille pitää maksaa enemmän palkkaa kuin pomoille.


      • lihanleikkaajan ammatti...
        totta? kirjoitti:

        Juu, uskotaan toki. Useimpiin ammatteihin on vähintään 2 vuoden koulutus, ja ojan kaivuu lapiolla on raskasta työtä, mutta ei niistä kuitenkaan tuollaisia palkkoja ihan noin vaan makseta. Edelleenkin olen varma, että tuon summan ensimmäinen numero pitäisi olla jokin muu, ainakin keskimäärin. Tietysti urakkapalkalla joku hullu työmyyrä tienaa vaikka mitä, mutta ei sitä kannata yleistää.

        Tai jos tämä oikeasti on totta, niin alan vähitellen ymmärtää, miksi suomalaisen lihan tuottajahinta on EU:n alhaisimpia. Eihän lihataloilla ole varaa maksaa raaka-aineesta, kun duunareille pitää maksaa enemmän palkkaa kuin pomoille.

        ..niin hakeudu ihmeessä siihen,ainakin etelä-pohjanmaalla alkaa koulutus lähiaikoina ja lopeta lapsellinen kadehtiminen.vai etkö ole kuullut sanontaa "työmies on palkkansa ansainnut?"Lihanleikkuussa ansiotaso tulee hartiapankista,ei oleskelusta,lopuksi hieman valaistusta heikkoon yleistietämykseesi:ojat kaivetaan nykypäivänä kaivinkoneella,ei lapiolla. terv. lihanleikkaaja. PS. toivotan Sinulle hyviä vointeja sinne ojanpohjalle


      • lgfi

        2400-2600 egee per skegeli...


      • Jussi74
        lihanleikkaajan ammatti... kirjoitti:

        ..niin hakeudu ihmeessä siihen,ainakin etelä-pohjanmaalla alkaa koulutus lähiaikoina ja lopeta lapsellinen kadehtiminen.vai etkö ole kuullut sanontaa "työmies on palkkansa ansainnut?"Lihanleikkuussa ansiotaso tulee hartiapankista,ei oleskelusta,lopuksi hieman valaistusta heikkoon yleistietämykseesi:ojat kaivetaan nykypäivänä kaivinkoneella,ei lapiolla. terv. lihanleikkaaja. PS. toivotan Sinulle hyviä vointeja sinne ojanpohjalle

        millos alkaa se koulutus??


      • ..valitettavasti jo ..
        Jussi74 kirjoitti:

        millos alkaa se koulutus??

        ..tainnut alkaa,ainakin joitain kavereita siinä jo on,ja taidettu ottaa talon sisältä.mutta kysele atrian sikaleikkaamon johtajilta,he tietävät paremmin.terv,lihanleikkaaja


      • ottutaavetti
        totta? kirjoitti:

        3400-3800/kk????????????? Taidanpa vaihtaa alaa. Kyllähän minä olen aina tiennyt, että yliopistoon meneminen oli virhe, mutta että lihanleikkaajatkin...

        Ai niin, tarviiko tuohon liksaan tehdä sekä aamu- että iltavuoro peräkkäin, vai riittääkö että tekee pelkkää yövuoroa ja juhlapyhinä vuorokauden ympäri?

        joskus 90-luvulla sai liksaa LSO:lla 15e tunti lihanleikkaaja .


      • leikkaaja stadista
        lgfi kirjoitti:

        2400-2600 egee per skegeli...

        Siis, 2400-2600 on tavallinen kuukausipalkka lihanleikkuusta... urakasta 3000-4000 euroa on normipalkka...


      • lihanleikkaaja
        leikkaaja stadista kirjoitti:

        Siis, 2400-2600 on tavallinen kuukausipalkka lihanleikkuusta... urakasta 3000-4000 euroa on normipalkka...

        urakka 3400 pohjanmaalla


      • sikakirurgi
        lihanleikkaaja kirjoitti:

        urakka 3400 pohjanmaalla

        Heh,kateus se on mikä kukoistaa.Miten te luulette et ku te valmistutte joksiki insinööriksi amksta nii luulettekote että sit rahaa tulee ovista ja ikkunoista.Saahan sitä yrittää toki sinne lihataloon leikkaajaksi,mutta kyse onkin siitä että hyväksytäänkö teitä sinne!
        Ei se oo mitää veitsen heiluttelua vaan sitä että sä annat 8 tunnin aikana itsestäs melkeen kaiken että sä saat ne määrät täyteen mitä talo sulle on asettanu.No toki ne helposti sit alkaa menemään,kerkee tupakillakin käymään.Ja voin kertoa että sinne ammattikorkeaankin sä pääset helpommin kuin lihanleikkaajaksi!
        Et ei tuo palkka nyt niin hurja oo siihen verrattuna et mitä joudut siellä tekemään.Ja jos et oo fyysisesti kunnossa ja pidä itsestäsi huolta niin en suosittele alaa kenellekkään täysjärkiselle!


      • AtRiAlAiNeN
        sikakirurgi kirjoitti:

        Heh,kateus se on mikä kukoistaa.Miten te luulette et ku te valmistutte joksiki insinööriksi amksta nii luulettekote että sit rahaa tulee ovista ja ikkunoista.Saahan sitä yrittää toki sinne lihataloon leikkaajaksi,mutta kyse onkin siitä että hyväksytäänkö teitä sinne!
        Ei se oo mitää veitsen heiluttelua vaan sitä että sä annat 8 tunnin aikana itsestäs melkeen kaiken että sä saat ne määrät täyteen mitä talo sulle on asettanu.No toki ne helposti sit alkaa menemään,kerkee tupakillakin käymään.Ja voin kertoa että sinne ammattikorkeaankin sä pääset helpommin kuin lihanleikkaajaksi!
        Et ei tuo palkka nyt niin hurja oo siihen verrattuna et mitä joudut siellä tekemään.Ja jos et oo fyysisesti kunnossa ja pidä itsestäsi huolta niin en suosittele alaa kenellekkään täysjärkiselle!

        Komppaan kyllä täysin sikakirurgia ite Atrialla töis ja nähny kuinka leikkaamon porukka aivan paskana siinä tahdis ....monella edessä olis olkapää leikkauksia ym paikat paskana ku vääntää vaan pitää vaikkei aina huvittais tai paikat kestäis .....sielä ei pahemmin seisoskella tai oteta vähä rauhallisemmin toisin kuin monis muissa hommissa voi ottaa.


      • kokemusta
        lihanleikkaajan ammatti... kirjoitti:

        ..niin hakeudu ihmeessä siihen,ainakin etelä-pohjanmaalla alkaa koulutus lähiaikoina ja lopeta lapsellinen kadehtiminen.vai etkö ole kuullut sanontaa "työmies on palkkansa ansainnut?"Lihanleikkuussa ansiotaso tulee hartiapankista,ei oleskelusta,lopuksi hieman valaistusta heikkoon yleistietämykseesi:ojat kaivetaan nykypäivänä kaivinkoneella,ei lapiolla. terv. lihanleikkaaja. PS. toivotan Sinulle hyviä vointeja sinne ojanpohjalle

        ei sinne omakotitalojen pihoille noin vaan mennä monen tonni painoisella kaivinkoneella joten joutuu lapiohommiin....


      • Anonyymi
        leikkaaja stadista kirjoitti:

        Siis, 2400-2600 on tavallinen kuukausipalkka lihanleikkuusta... urakasta 3000-4000 euroa on normipalkka...

        Isäntä tienaa 5500 kk lihan leikkajana


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kumpi vetoaa enemmän sinuun

      Kaivatun ulkonäkö vai persoonallisuus? Ulkonäössä kasvot vai vartalo? Mikä luonteessa viehättää eniten? Mikä ulkonäössä?
      Ikävä
      97
      1968
    2. Ei se mene ohi ajan kanssa

      Näin se vaan on.
      Ikävä
      88
      1380
    3. Tavoitteeni onkin ärsyttää

      Sua niin turhaudut ja unohdat koko homman
      Ikävä
      110
      1153
    4. Tunnistebiisi

      Laita joku tunnistebiisi, niin tiedän ett oot täällä ja kaipaat ehkä mua
      Ikävä
      76
      1047
    5. Taidat tykätä linnuista paljon

      Mikä on sun lemppari ☺️😉🥹🦢🐦‍⬛🦉🦜🦚
      Ikävä
      121
      1042
    6. Okei nyt mä ymmärrän

      Olet siis noin rakastunut, se selittää. Onneksesi tunne on molemminpuolinen 😘
      Ikävä
      57
      893
    7. Miks käyttäydyt noin?

      Välttelet kaikkia kohtaamisia...
      Ikävä
      47
      811
    8. Ei sun tarvi jännittää enää

      en yritä enää mitään. Tiedän että olin mauton ja sössin kaiken.
      Ikävä
      36
      802
    9. Olen huolissani

      Että joku päivä ihastut/rakastut siskooni. Ja itseasiassa haluaisin, ettei hän olisi mitenkään sinun tyyppiäsi ja pitäis
      Ikävä
      48
      761
    10. Minkälainen ääni mulla on mies

      Sinun mielestä?
      Ikävä
      33
      713
    Aihe