Täydellinen mies

Media- alan sekatyömies

Millainen on täydellinen mies ? Hänellä on tunteita ja hän osaa näyttää niitä sopivassa määrin ja oikeaan aikaan. Hän osaa itkeä, mutta tekee niin ainoastaan, kun se on tarpeen, eikä koskaan syyllistääkseen naista. Hän osaa kuunnella naista oikealla hetkellä, hän osaa puhua naiselle oikealla hetkellä ja hän osaa vaieta naisen kanssa oikealla hetkellä. Täydellinen mies on kultivoitunut ja kielitaitoinen. Hän lausuu ruoka- ja viinilistalta nimet oikein italiaksi, ranskaksi ja jopa venäjäksi. Hän osaa kokata ja hän kokkaakin usein ja mielellään. Sitä ennnen hän käy kaupassa ja sen jälkeen hän siivoaa keittiön. Hän on sivistynyt ja seuraa aikaansa. Hän osaa kertoa naiselle mielenkiintoisia asioita, kuten Rooman historian, aerodynamiikan periaatteet ja dinosaurusten sukupuuttoon kuolemisen syyn ilman, että hän saarnaa tai opettaa. Milloinkaan hän ei virtsaa seisaaltaan vaan istuu kiltisti alas ilman että asiasta tarvitsee muistuttaa. Hän ymmärtää antaa naiselle kukkia ilman, että naisen tarvitsee antaa ymmärtää.

Täydellinen mies on hyvin koulutettu ja hyvässä ammatissa. Hän on antelias, koska hän ansaitsee hyvin, mutta hänen ei koskaan tarvitse lähteä töihin saati työmatkalle. Hän ei ole mustasukkainen eikä omistushaluinen. Kun nainen lähtee ystävättäriensä kanssa juhlimaan, täydellinen mies odottaa kotona aamuun asti suunnitellen naiselle pientä kivaa yllätystä viikonlopuksi. Täydellinen mies ei piittaa urheilusta. Hän ei katso jääkiekkoa tai jalkapalloa. Hän ei ikinä käy kuntosalilla, mutta silti hänellä on hyvin trimmattu kroppa, leveät hartiat, pyykkilautavatsa ja miehekkään isot hauikset. Hän osaa pukeutua ja käyttäytyä sulavasti tilanteessa, kuin tilanteessa. Hänen kanssaan nainen voi mennä minne tahansa ilman, että mies olisi häpeäksi. Hän ei ole naisten naurattaja, mutta hän osaa nauraa naisen vitseille niin että se kuullostaa aidolta.

Täydellinen mies jaksaa katsoa naisen kanssa sinkkuelämän kaikki tuotantokaudet putkeen DVD:ltä eikä sammu kesken kaiken. Hän hieroo naien jumiutuneita olkapäitä, selkää ja niskaa pyytämättä, pitkään ja antaumuksella, muttei odota, että nainen hieroisi häntä sen jälkeen. Täydellinen mies rakastaa kumppaniaan enemmän kuin kumppani rakastaa häntä, eikä se ole ongelma. Hän nauttii rakastamisesta enemmän kuin rakastamiseksi tulemisesta. Kun pitää naista sylissä, hän tietää, ettei se välttämättä johda yhdyntään. Hän osaa erottaa hellyyden ja seksin, mutta hän osaa myös yhdistää ne. Itse aktissa hän osaa olla hellä ja raju, alistuva ja dominoiva, viaton ja kokenut- ja hän aistii sekunnin murto- osassa, milloin hänen tulee vaihtaa roolia. Hän pystyy nauramaan seksin aikana ja ylläpitämään sen jälkeenkin henkevää keskustelua, eikä nukahda saman tien tai lähde vaivautuneena suihkuun. Ja tottahan toki hänellä on hirmu Iso ja suorituskykyinen penis, mutta hän ei tee siitä numeroa. Hän ei ole mikään panokone, vaan keskittyy naisen tyydyttämiseen. Ja kun nainen ei saakkaan orgasmia, täydellinen mies tietää, ettei hän ole epäonnistunut.

Täydellinen mies on kohtelias, romanttinen ja huomaavainen. Hän avaa naiselle oven, auttaa takin ylle ja osaa lukea kaikki toiveet naisen huulilta, vaikka ne eivät liikkuisikaan. Hän ymmärtää, että on päiviä, jolloin naisen on vaikea pitää itsestään. Silloin hän ostaa naiselle suklaata ja ottaa nöyrästi hymyillen vastaan kaikki mahdolliset ryöpytykset. Hänellä ei ole pätemisen tai voittamisen tarvetta. Välillä hän vastaa tahallaan väärin, kun katsoo naisen kanssa tahdotko miljonääriksi- ohjelmaa, jotta neinen saisi tuntea itsensä vahvemmaksi ja älykkäämmäksi. Hän uskaltaa nukahtaa autoon kun nainen ajaa, eikä koskaan anna ohjeita tai puutu naisen tapaan käsitellä ajoneuvoa. Täydellinen mies on avoin ja rehellinen jä häneen voi aina luottaa. Hän suojelee naista ikäviltä totuuksilta. Hän ei koskaan paljasta, kuinka kyllästynyt ja yksinäinen hän on.

Pitäisikö naiselle jumalauta tuoda, vielä taivaalta tähdet ja kuu... Tässä on ajattelemisen aihetta, aivan varmasti jokaikiselle naiselle.

23

6402

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei missään nimessä ole

      täydellinen mies!
      Joku on joskus fiksusti sanonut, että epätäydellisyys tekee ihmisestä kiinnostavan, ei täydellisyys. Itse en voisi kuvitellakaan olevani tuollaisen miehen kanssa, joka on noin kaikin puolin sliipattu ja "mahtava".
      Hyviä ominaisuuksiahan nuo kaikki ovat, mutta liika on aina liikaa.

      Kirjoittaja muuten kuulostaa tekstin (joka oli kyllä hyvä) perusteella aika tutulta... Vaan en uskalla mennä ihan arvailemaan.:D

    • ida34

      Tuosta ihanteesta sanosin jo että supermies - ei tuollainen kukaan voi olla, eikä pidäkään. Tai jos tuollainen mies olisi olemassa ja vieressä tavis omine epätäydellisyyksineen, valitisisin tavismiehen rinnalleni

    • kun kiinnostaa

      Mikä tässä oli sun mielestä se "mahdottomuus"?

      Mieheksi ymmärrät poikkeuksellisen hyvin mitä nainen tahtoo ja tarvitsee. Luulisi, että laittaisit vain teorian käytäntöön ja korjaisit sadon!

      • Siinä oli liuta asioita jotka ovat täysin mahdottomia...

        Esim huippukunnossa hauiksineen muineen ilman mitään reeniä..vain yhden mainitakseni...

        Mut kaikenkaikkiaan hupaisa kirjoitus ja hyvin osuvaa sarkasmia naisten "täydellisen miehen" tavoittelulle... ;)


    • nyt hokasin

      Me Naisten kolumnisti, media-alan sekatyöläinen Roman Schatz kirjoitti eräässä kolumnissaan jokin aika sitten siitä, millainen on täydellinen mies. Ihan samanlainen teksti joka sanaa myöten miinus tuo viimeinen pieni kappale.

      Noni! Kopsailua täällä vaan harrastellaan... Ellet sitten ole itse Roman.:D

    • addicted

      en ikipäivänä seurustelisi aloittajan kuvaileman miehen kanssa. toki jokainen on yksilö ja jokaisella on omat ihanteensa miehiä kohtaan, mutta minulla tuollainen mies aiheuttaa lähinnä oksennusreflekseitä. tiedä sitten, kuulunko johonkin prosentuaaliseen vähemmistöön.

      hyväksyn oman mieheni täysin sellaisena kuin hän on, pikku "viat" ja "virheet" vain saavat minut välittämään hänestä entistä enemmän ja pitävät mielenkiintoa yllä. kertokaa, kuinka mielenkiintoista loppupeleissä olisi seurustella miehen kanssa, joka täyttää tahtonne jokaista yksityiskohtaa myöten ja joille sananne olisi laki? okei, pari ensimmäistä viikkoa tuntisitte itsenne prinsessaksi, mutta sen jälkeen arki alkaisi käydä yksitoikkoiseksi ja miehen eleet ennalta-arvattaviksi. kun sinä haluat, sinä saat, mitä ja milloin vaan. pidemmällä aikavälillä aika turhauttavaa, eikö?

    • FrozenCorpse

      Jo puolessa välissä ensimmäistä kappaletta oli niin liikaa kaikkea, ettei enempää edes jaksanut vaivautua lukemaan. Mikä ihme ihmiset saa tavoittelemaan sellaista mitä ei kukaan voi ikinä saada, eli sitä niin ihannoitua täydellisyyttä? Täydellinen kun voi olla virheinensä päivinensä..

    • AadamJaEeva

      Kaikki muu on tosimiehelle tavoiteltavissa paitsi tuo alun "oikealla hetkellä"-asia, mies siis ei kukaan mies, vanha tai nuori. osaa. kertakaikkisesti. ymmärtää naisia : ) koskaan. ikinä. missään. täydellisesti! KIITOS!

    • Perusteekkari

      Tästähän unohtui vielä paljonkin asioita:

      Ei riitä, että tämä sivistynyt herrasmies on korkeasti koulutettu, varakas ja kaikinpuolin täydellinen ja huomioonottavainen käytökseltään. Tämän miehen pitää osata tehdä vaivattomasti mitä tahansa kotiaskareita auton korjaamisesta talon rakentamiseen. Täydelliseltä mieheltä nimittäin luonnistuu hyvin uskomattoman haastavan teoreettisen työn, täydellisen sosiaalisen älyn ja erinomaisten käden taitojen yhdistäminen.

      Kaikki taidot ovat vaan ikäänkuin lentäneet hänen päähänsä ilman, että niitä varten on tarvinut hikoilla haalarit päällä vuosikausia

    • And this is why I hate Feminists...

    • tomaattiananas

      minä en ole täydellinen mies

    • valintakysymys

      Itse ainakin panostan siihen, että olisin mahdollisimman täydellinen mies naiselle.

      Haluanhan itsekin mahdollisimman täydellisen naisen.

    • mies

      siis suoraan sanottuna elää ainoastaan naiselleen ja jättää omat mieltymyksensä taka-alalle ja sit ku aviossa 5-10v oltu ei ole pystyny pitää iha kaikkee yllä nainen dumppaa sen ette ole sama kehen rakastuin ?

    • hyi hitto

      Eihän tollasen "täydellisyyden" kans vois elää!

      • jiöäpnhgk

        Nii , se keskikohta on paras !


    • YKSINKERTAISESTI TÄS

      Täydellinen mies tai nainen on juuri se jonka kanssa sinä tunnet itsesi täydelliseksi. Hän voi olla kaikkea muuta mitä nyt luulet haluavasi mutta todellisuudessa koet täydelliseksi sen ihmisen jonka kanssa sinä saat olla oma epätäydellinen itsesi ja olet siksi niin täydellinen .

    • wannabebodari

      oletko tosissaan tuosta et pitää istua kun pissaa? en ikinä mene naimisiin!

    • Anonyymi

      Kyllä just tollanen on mun unelmien mies

    • Anonyymi

      Täydellinen mies sanoo kaupan kassalla rouvalle tai tyttöystävälle seuraavasti--kyllä minä pakkaan ostokset maksa sinä---

      • Anonyymi

        Ihan sama kuka pakkaa tai maksaa, silloin kun molemmilla on yhteinen budjetti. Sellainen oikeanlainen liitto pitäisi ollakin, eikä niin että "tämä on minun osuus" ja "tuo on sinun". Perustuu keskinäiseen rakkauteen ja luottamiseen.


    • Täydellinen mies olisi ulkoiselta olemukseltaan esim. tällainen:
      https://fi.pinterest.com/15indiana/rory-gallagher/
      Tosin sitten todellisuus ei aina vastaan ihanteita, että voi ihastua sitten ihan toisennäköiseen tyyppiin, jos esim. luonteen perusteella ihastuu johonkin, kun on päässyt vaikka useamman kerran juttelemaan.

      Luonteelta ystävällinen, kohtelias ja toisia arvostava. Huumorikin ihan jees.

      • Ei tartte olla ihan kuin ton linkin takaa paljastuvan Rory Gallagherin kaksoiolento, mutta tuollainen miestyyppi (poikamainen, yksinkertainen pukeutumistyyli, ehkä pitkä tai pitkähkö tukka) on mun mieleen. Ja yleensä hoikka (no, pieni ylipaino ei haittaa). Tuon tyylinen miellyttää kovasti silmää =)


    • Eikä tarvii olla mikään extreme-ihminen, että aina on hakemassa niitä hurjimpia elämyksiä. Yleensä ihan tavallinen riittää. Itsekin olen ihan tavallinen ja usein ihan tavallista arkea elän. Pienissä hetkissä ja elämyksissä on mulle välillä ihan tarpeeksi. Riittää, kun menee vaikka lähimetsään tai jonnekin kahville tai keskustaan pyörimään tai joskus elokuviin (jos joku elokuva kiinnostaa niin paljon, että saa liikenteeseen) tai ehkä teatteriin tai jonnekin toiseen kotimaan kaupunkiin pikku matkalle (en haaveile kaukomatkoista, ehkä joskus jos pääsee niin joku ulkomaanmatka ihan jees, mutta ei pakollinen).

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5005
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3167
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1256
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1237
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1217
    Aihe