Taitoluistelupuku

Yksi_katselija

Mielestäni tuo nais taitoluistelijoiden pukeutuminen on melko huvittavaa. Ensin on vähän mekkoa muistuttava vaate, joka ylttyy nippanappa haaroihin asti. sitten on alla pikkuhousut jotka on niin pienet, ettei ne oikeasti voi peittää mitään. Sitten puetaan alle sukkahousut, että on edes yksi vaatekappale, joka oikeasti peittää jotain. Sitten pyöritään ympyrää jalka ylhäällä haaroja yleisölle esitellen.

Samaa tyyliä on tietysti Airobicissakin. Sukkahousut jalkaan ja bikinit päälle, ja käsillä seisoen jalkoväliä tuomareille esittelemään.

En väitä, että tuo mitään epämiellyttävää katseltavaa olisi, mutta ei olieasti mielestäni kuulu urheiluun. Ei esitys olisi yhtään huonompi, jos niissä housuissa olisi vaikka 10 cm lahkeet. Airobicissa miehillä on ihan rehelliset shortsit tai pitkät housut, mutta naisilla vain ohut nauha jalkovälissä.

12

2876

Vastaukset

 • on. Ei pidä takertua sivuseikkoihin. Ei ne tuomarit sitä haaroväliä taida katsella...

 • mitään "pikkuhousuja vaan se on päällysvaate ja alla on pikkuhousut ja sukkikset.

  Puku on siksi tuollainen ettei se tartu luistoimen terään missään asennossa= todella vaarallista!

  Puku on suunniteltu niin että paitsi siinnä pystyy laajoihin liikkeisiin näkee tuomari heti raajojen asennon.

  Pitkä helma on turvariski.

  Et itse luistele ja sen huomaa jos luistelisit on se ulkonäkö viimeinen murha siinnä tai asia.

  • ja niitten tehtävä on lämmittää lihaksia.


  • sellaiset paksut kirjoitti:

   ja niitten tehtävä on lämmittää lihaksia.

   Ryysyjen tehtävä on myös esitellä kilpailijan kallehinta aarretta tuomareille.


  • Liustelia kirjoitti:

   Ryysyjen tehtävä on myös esitellä kilpailijan kallehinta aarretta tuomareille.

   aina pitää etsiä jotain rumaa? Se vain todistaa katsojan mielikuvitusta. Luistelu on kaunista, tyttö missiluokkaa (päihittää muuten mennen tullen monta missiä) ja nähdään vain haaroväli, huh mikä sana!


 • nähnyt

 • Puvuthan ovat aivan ihania! Minun mielestäni Susanna Pöykiön vaaleanvihreä, 20-luvun henkeen tehty puku oli ehdottomasti kisojen kaunein!! Hiukan erilaista kuin se tavanomainen sininen tai punainen "uimapukutrikooasu".

  Muistaakseni luistelijoiden kilpailuvaatteissa on aika tarkat säännöt: kuinka pitkä/lyhyt hame, kuinka paljon pitää peittää jne. Onhan naisilla toki enemmän "ihoa" näkyvillä, mutta ei ne miesten trikoopöksytkään paljoa jätä arvailujen varaan, jos tarkkoja ollaan....

  • toisekseen puvut ovat hyvin aerodynaamisia, eli esim. hypyissä ilma ei takerru vaatteeseen, ja voi pyöriä enemmän. Se on surullista että ihmisillä ei ole muuta tekemistä kuin kirjoitella lapsellisia viestejä tänne keskustelupalstoille, kun nämä urheilijat treenaavat näillä puvuilla monia tunteja päivässä. Ja siihen haarojen esittelyyn vaaditaan perkeleesti työtä, näin suomalaisittain sanottuna. Notkeus, ainakaan luistelijoiden ja voimistelijoiden notkeus ei ole yhden päivän sattuma, vaan usein monien vuosien treenauksen ansiota.


 • Hohhoijaaaaaaa, eikö sulla ole muuta tekemistä kuin haaroväliä tuijottaa?

 • Se sama silmä sinulla kuin toimittajilla. Olen pannut merkille että esim Hesarissa on usein taitoluistelijasta kuva juuri siinä asennossa jossa se haaroväli näkyy. Ettei olisi tullut laukaistua muulloin. Lienee kysymys miestoimittajista. Kun ei ymmärrä lajia niin kiinnittää huomiota kaikkeen epäoleelliseen. Määrätyt liikkeet vain kuuluvat ko lajiin. Siitä puvusta sen verran että asusta on kyllä annettu määräykset. Se voi myös naisella olla kokohaalari, ilman hametta, mutta minne se haaroväli siitä katoaa. Please, jätä seuraavat luistelut katsomatta.

 • Oletkohan ikinä edes kokeillut taitoluistelua? Taitoluistelussa liikutaan jäällä luistimilla joissa on terät ja terissä on piikit jotka saattavat jäädä pitkään helmaan kiinni, onko koskaan tultu ajateltua? Ja ei siinä mitään pikkuhousuja ole vaan ihan kokonainen se puku on!

 • Haista paska!kisapuvut on hienoja ja niitä käytetään ainoastaan kisoissa.älä valita t:taitoluistelija

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  87
  3512
 2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

  Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
  14
  1624
 3. MURHA hämeenlinnassa

  Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
  Hämeenlinna
  59
  1170