Suosittelen kaikille

tutustumista

Tällä palstalla näkee ehkä eniten harha- ja virheluuloja ihmisen kehon toiminnasta ja liikunnasta ja oikeasta ruokavaliosta. Suosittelen teille kaikille että luette jonkun ravitsemusoppaan, ja sen lisäksi jonkun kuntoilua ja liikuntaa käsittelevän kirjan. Ja ehkä jonkun puolueettoman yleiskattavan teoksen laihdutuksesta. Noilla pääsee jo pitkälle.

Sitten ehkä ymmärrätte, että kevyillä vastuksilla tehty liikunta ei kuluta yhtään enemmän energiaa kuin painavilla vastuksilla tehty ja että vatsalihasliikkeet eivät ole parhaita tapoja polttaa rasvaa. Ja ehkä sitten myös tajuatte kuinka valtavan suuri merkitys ruokavaliolla on selluliittiin ja rasvaan.

Sen sijaan että te kuppailette ja poistatte selluliittia erinäköisillä vippaskonsteilla, teidän tulisi kysyä "Miksi minulla on selluliittia? Mistä se johtuu? Mikä kehossani tai elintavoissani on vikana?" Jotkut luulevat että pelkkä laihduttaminen auttaa, toiset luulevat että pelkkä veden kittaaminen auttaa, jne. Keho on kokonaisvaltainen rakennelma, jossa yksi asia voi vaikuttaa moneen eri kohtaan. Syömämme ruoka vaikuttaa aineenvaihdunnan toimintaan, joka puolestaan vaikuttaa hormonitasapainoon, ihon toimintaan, jne. Ruokavalio on kaiken a ja o monien eri sairauksien hoidossa, koska sillä on niin kokonaisvaltainen merkitys. Ja terveelliseltä vaikuttava ruokavalio ei välttämättä ole sitä. Kannattaisi tutustua ihan kaikkien ravintoaineiden saantisuosituksiin ja oikeasti laskea omasta ruokavaliosta, että tuleeko ne saantisuositukset täyteen. Veikkaan että useimmilla jää puutteelliseksi monilta osin.

Jos vain pyritte poistamaan oireen, ettekä piittaa syystä, ette voi ikinä päästä kokonaan eroon selluliitista koska sitä muodostaa koko ajan, minkä keritte poistamaan esim. kuppaamalla. Fiksuinta olisi paneutua selluliitin syihin omalla kohdalla.

Elämä kuntoon, ja selluliitti häipyy huomaamatta.

3

1550

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • suurin osa totuutta

      ei kannata silti unohtaa, että perimälläkin ON merkitystä. Toisille tulee selluliittiä helpommin kuin toisilla eikä geenejään pääse pakoon.

      • kuitenkaan...

        Vaikka geeneillä on oma vaikutuksensa, niin ei kannata heittää käsiä ristiin ja todeta että "en voi sille mitään, se on geeneissä". Sille VOI nimittäin paljonkin. Geeneissä on paljon muitakin asioita, vaikkapa hiusten väri ja silti me käytämme tolkuttomasti rahaa ja aikaa hiusten värjäilyyn. Saman ajan ja energian voi käyttää vaikkapa selluliittia vastaan taistelemiseen. Oikeat elintavat estävät useimmiten geenien vaikutuksen.


      • kun on about terve
        kuitenkaan... kirjoitti:

        Vaikka geeneillä on oma vaikutuksensa, niin ei kannata heittää käsiä ristiin ja todeta että "en voi sille mitään, se on geeneissä". Sille VOI nimittäin paljonkin. Geeneissä on paljon muitakin asioita, vaikkapa hiusten väri ja silti me käytämme tolkuttomasti rahaa ja aikaa hiusten värjäilyyn. Saman ajan ja energian voi käyttää vaikkapa selluliittia vastaan taistelemiseen. Oikeat elintavat estävät useimmiten geenien vaikutuksen.

        En polta, en juo alkoholia, liikun säännöllisesti eli ainut joka olisi remppauksen tarpeessa ois ruokavalio, mutta minkäs teet, kun on allerginen lähes kaikelle lukuunottamatta keitettyä perunaa ja lihaa ja jotkut marjat. Hedelmät on kaikki allergisoivia, vihannekset ovat allergisoivia, koimaiset ja ulkomaiset viljat on kiellettyjen listalla. Eli miten siinä remppaat ruokavaliota, kun kaikki ruuat aiheuttaa allergiaoireita? Kysyn vaan, eli miten san sellun pois jos mun ruokapuolessa on vika. Silloin sitä käyttää viimeisenkin oljenkorren.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2651
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1148
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1104
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1064
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    7. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      896
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      832
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      799
    Aihe