Auttaisiko joku,mistä biisi ja levy?

-82

Mistä gazebon i like chopin cd levy tai levy missä olisi ko biisi. Ei mitään radio edittiä vaan ihan tavallinen hidas aito versio käy levyssä. Radio edit ko kappaleesta on liian nopea. Pitäisi löytyä edullisesti ja mielellään suomalaisista nettikaupoista tai yms. paikoista.Ei amazon jne..en osaa tilata ja en halua pelata maksun kanssa. Levy olisi myös kiva saada sieltä kun tilaan. Ei ole kiva tilata ei oota.

4

480

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PoPaRt

      versio vuodelta 1983 on yhtä nopea niin 7-tuumaisena versiona (Radio/Single Edit, 4:09)
      http://www.discogs.com/release/198855
      kuin 12-tuumaisenakin (Extended Mix, 7:40)
      http://www.discogs.com/release/147762 .

      Myös 1983 julkaistu Gazebon Gazebo-albumi sisälsi tuon pitkän version mutta tuolloin levy julkaistiin vain vinyylimuodossa. CD-julkaisu samasta levystä tuli 15 vuotta myöhemmin ja sekin vain Japaniin; Euroopan versio tuli 2000-luvulla, eri maihin nimillä Gazebo tai I Like Chopin joiden kappalelistat myös eroavat aikalailla julkasuista riippuen eli oikean levyn löytäminen voi olla hankalaa... tai sitten ei mikäli biisin pituus ei ole tärkeää.

      Biisistä on olemassa myös suht hidas lähes 9-minuuttinen 1991/1992 -remiksaus, joka löytyy erinäisiltä yllämainittujen levyjen julkaisuilta.

      Tuolla "nopealla" Radio Editillä tarkoittanet todennäköisesti remiksattua versiota vuodelta 1998, joka on aika paljon alkuperäistä nopeampi.
      http://www.discogs.com/release/509593

      Airon Musiikki ( http://www.aironmusiikki.fi/ ) ainakin listaa sivuillaan Gazebo-levyn hintaan 6,90€ ( postikulut). Levyä ei näytä olevan varastossa siellä mutta uskoisin sen kuitenkin olevan saatavissa. Toivottavasti. Muissa kotimaisissa nettikaupoissa ei samaa levyä tullutkaan vastaan paitsi Arimanin erikseen tilattavien levyjen osiossa hintaan 9,70€, mutta siellä toimitusaika kyseisen levyn kohdalla on ainakin kuukauden verran ja siinä julkaisussa on 1991 remiksaus biisistä.

      PS. kun kirjoitat viestejä samaan aiheeseen liittyen, mieluummin vastaa omaan alkuperäiseen viestiisi kuin että avaat aina uuden viestiketjun, tuossa alempana kun eilen kirjoitit samasta aiheesta 4 eri viestiä, kuten myös Kenen biisi? -osiossakin. :D

    • -82

      Anteeksi en oikein osaa käyttää tätä palvelinta. Yritin vastata "sargasin " viestiin mutta en osannut. Piti myös laittaa että eilinen hakemani biisi löyty eli ajattelin ilmoittaa mutta en saanut sitä näkyviin joten avasin uuden ketjun. Painoin kai jotakin väärää linkkiä.

      Sit tohon gazeboon:
      Juu,kiitos ostin japanilaisen levyn gazebo view point ja siellä oli i like chopin 99 radio edit. Olen kuunnellut kappaleen pari kertaa ja häiritsee kappaleen nopea tempo.Muuta en osaa sanoa kappaleesta.Siis tasosta jne.. Pilaa tunnelman noh jokaisella on omat mielipiteet. Ihastuin hitaampaan versioon eli http://www.youtube.com/watch?v=EQQ9OfXi5aM
      en tiedä onko alkup.versio mutta tykkäsin.Huomasin että miksaukset on erilaisia. Nyt haluaisin ostaa levyn missä on tuo miksaus taso kappaleesta kun tuossa linkissä mutta mistä kappale ja levy ?? Ei auta kun polttaa jos levyä ei löydy..

      • PoPaRt

        Tuo Youtubessa oleva versio on se alkuperäinen versio vuodelta 1983, tai tarkemmin sanoen sen Radio Edit. Ja aivan, Viewpoint-levyllä on juurikin se nimenomainen 1998-remiksaus jonka uskoin sen olevankin. Se on joissain levyissä nimetty myös näemmä 99-remiksaukseksi.

        Kyllähän tuo alkuperäinen versio löytyy varmaan sadalta eri italo disco tai best of the 80s -kokoelmalta tai sitten joiltain Gazebon Gazebo tai I Like Chopin -levyjen eri julkasuilta, kuten jo mainitsinkin.

        Varmuudella en osaa sanoa yhtään kotimaista kauppaa mistä 100% todennäköisyydella saisi tuon alkuperäisen version halvalla. Tuo myös jo mainitsemani Airon Musiikin sivuilla oleva Gazebo-levy on ehkä paras vaihtoehto, mikäli se tosiaankin on vain uuspainos siitä samannimisestä 1983 vinyyli-LP:stä. Siellä ei näy kappalelistaa joten varmaksi en voi sanoa.

        Sinun pitää itse vähän olla oma-aloitteinen ja tutkia. Laitan muutamia linkkejä kun en ehdi koko päivää istumaan koneen ääressä.

        http://www.discogs.com/artist/Gazebo auttaa mikäli haluaisit vaikka ostaa jonkun kokoelman jossa biisi on. Selaat vain alaspäin kunnes olet Tracks appear on: -kohdassa. Sieltä sitten katsot minkä kaikkien (CD)/(2xCD)/.. levyjen vieressä mainitaan I Like Chopin, klikkaat levyn nimeä niin näet kappalelistan. Muista vain että kappaleen pituuden (mikäli mainittu) pitää olla joko n. 7:40 (alkuperäinen täyspitkä versio) tai n. 4:09 (alkuperäinen radio edit), muuten kyseessä on varmasti joku uudempi ja todennäköisesti nopeampi remiksaus.

        Mikäli et halua mitään kokoelmaa.. kaikkia Gazebon artistialbumeja ja niiden eri maiden versioita ei Discogsissa valitettavasti näy kun kyseinen sivusto on vain tietokanta johon rekisteröityneet käyttäjät saavat itse lisätä levyjä ja niiden tietoja.

        http://www.sjoki.uta.fi/~latvis/audio/levykaupat.html
        - iso lista kotimaisia (netti)levykauppoja ja joitain ulkomaisiakin.


    • -82

      Juu kiitos taas. Ostin siis tämän levyn.http://www.cduniverse.com/search/xx/music/pid/1423528/a/View Point.htm levy ei onneksi ollut kallis mutta petyin kappaleeseen niin toivottavasti en osta enään toista seuraavanlaista versiota.Huomasin netistä että view point levyllä on toi 98 versio myös harmi että ostin tuon 99 japani version linkki yllä ja petyin.

      Otin yhteyttä myyjään sähköpostilla tuonne airon musiikkiin ja toivottavasti löytyy siinä hakemani kappale ja oikeina miksauksineen. Ei sinun tarvitse kuluttaa aikaasi koko ajan minulle vastaamalla. Olet auttanut minua jo paljon. Otan yhteyttä firmoihin josta löydän kappaletta niin luulisin että myyjät osaavat auttaa minua kappaleen löytämisessä ja saatavuudessa. Kiitos myös kappaleen pituus vinkissä se auttaa minua kohtaamaan oikean version ja näin en osta mitään nopeita versioita. Jotenkin nopea tempo niin kuin tuossa japani levyssä joka mulla on jotenkin pilaa kappaleen mielestäni.

      Parhain terveisin
      nainen-82

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 185
      2048
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1942
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      147
      1544
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1207
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1173
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1138
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      11
      1137
    Aihe