Vara-apu

: )

Onko kenellekään mitään tietoa/kokemusta/mielipidettä firmasta Vara-apu?

4

2191

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kassatäti

      Oli hyvä mesta. Niil oli pelkästään kaupan hommia joka oli hyvä. Olin muutaman kuukauden töissä. Mut koulutettiin ja liksakin oli hyvä. Sain niiden kautta vakkariduunin suoraan. Ei siis pahaa sanottavaa..suosittelen!

      • " =)

        haen just tohon mestaan.
        haluisin tuolta leipätyöni


    • äläuskokaikkea

      Vuoroja ei tarjota sinulle siksi, että he saavat ilmaista työvoimaa kaikista kuolutusvuoroista, joita he tarjoavat uusille ihmisille, kuten hyllytys; kassa; inventointi ja lihatiski.
      Sopimuksessasi lukee "töihin kutsuttaessa". Ekstraajat yrityksen johto toimi ennen Vara-avussa mm. omistajina. Vara-apu kirjoitteli omilla sisäisillä kotisivuillaan tammi-kesäkuun 2013 välillä, että on toiminut väärin työntekijöitään kohtaan.
      Olen toiminut firmassa n.2009 alkaen ja yrittivät savustaa minut ulos tekaistuilla väittämillä. Olen tutkinut Internetistä, että heidän firmansa(Vara-apu) on ilmeisesti toiminut moniakin työntekijöitään kohtaan mm. uhkailemalla, että erottaa heidät. Tässä kongreettinen esimerkki. Eräs hyvä työntekijä sieltä erotettiin aikanaan perusteella, että susta on tullut huonoa palautetta. Eihän se ole laillinen peruste erottaa jos ei ole oikeasti todellista näyttöä! Otatte vain yhteyttä Pamiin ja kerrotte faktat, ettei teille tarjota töitä ja Pam hoitaa loput niin töitä alkaa löytyä. Pamin vastuu on selvittää että jokaiselle tarjotaan töitä. Sama pätee olitpa koeajalla tai et niin he ovat velvoitettuja tarjoamaan töitä.

      Tässä vielä faktaa-faktan päälle. Kun kerran teette S- tai K-ryhmissä töitä niin voitte itse selvittää paikallaolevista työvuorolistoista, millaiselle aikavälille on palkattu vuokratyöntekijöitä? -Jos sinne on kirjattu esim. Va Jaana, tai Ext Satu niin tiedätte automaattisesti, että vuorot on muille ja tyhjät Ext- ja Va-kohdat on vapaita työvuoroja. Tästä huomaatte, että eivät pelaa rehellistä peliä kun puhutaan työntarjonnasta! Voitte tosiaan vielä kertauksena ottaa yhteyttä PAMIIN ja kertoa, ettei teille tarjota töitä ja PAM selvittää että SAATTE TÖITÄ VARA-APU TAI EKSTRAAJAT -YRITYKSILTÄ.

      Täällä kirjoittelee eräs jolle ei nytkään tarjota töitä. Soitan liittoon kohta. Ottakaa yhteys vain liittoon niin laitetaan luu kurkkuun tuohon likaiseen peliin heti!




      0-tuntisuus kumoutuuu jos sinulla on näyttöä pitkään jatkuneesta työsuhteesta ja työtunneista. Korkeinoikeus kumoaa täten 0-tuntisen sopimuksen toistaiseksi ja vetoaa siihen, että sopimusta on jatkettava entiseen tapaan "toistaiseksi", eikä 0-tuntisuus päde. Pam ja Aluehallintovirasto voivat nostaa yhdessä kanteen organisaatiota vastaan jos pohjalla on vain edelleen "tunti- ja palkkalistat", korostan se on riittävä näyttö. Ei kannata väheksyä riittäviä näyttöjä. Lomarahatkin jättää maksamatta yllättävän moni näistä vuokrafirmoista, kuten minullekkin on käynyt. Jos esim. Vara-apu väittää ettei keikkoja ole tarjota, niin firmahan valehtelee jos seuraavana päivänä onkin ilmoitus, että etsitään kiireisyyden takia paljon uusia työntekijöitä! Tämäkin on syrjintää. Siitä voi saada tuomion, työtuomioistuimessa.

    • Anonyymi

      Terve. Minulla on 5v Järjestyksenvalvoja kortti ja etsin prisma olarissa Järjestyksenvalvoja ja hyllyttäjä työ.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2525
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2203
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1877
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1641
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1606
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1605
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1558
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      75
      1459
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      108
      1376
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe